A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe!
Édi vagy!Sajna már egyre kevesebbet tudok jönni!
Gyűrd a folyadékot és a fehérjét+napi 25deka túrót!Nekem bejött!
Vendég

Moncso!
Üdv itt!
Délután érdemes hívni a számokat! Na és persze nagyon türelmesnek kell lenni, és kitartónak! :wink: :lol:

Én Konc Tanárúrhoz járok! Eddig itt még szinte mindegyik dokiról jót hallottam:)

Próbáld még hívni őket! ne add fel!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziaztok!
Dokival beszélte, utro megemelve 4X2 re szombaton vv.
nikó

Hajrá Nikó!:)
Látod akkor van még esély:)
Két csíkra mit mondott?

Törpe

Kép
törpehzs

Nika
Hírek? Mikor kezdtek?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok csajszikák!

Már a multkor akartalak kérdezni benneteket,hogy nem bej ha ide nektek is irok néha???? Tudom nem igazán itt a helyem de ugy szeretek nektek is irni :oops: :lol: :lol:

Nem tudom mi van ma csajok de egésznap ugy keményedik a hasam. És tulajdonképpen szinte tökmindegy mit csinálok.Ha fekszem akkor is. Talán még a legjobb ülni. Magne b6 meg egy nagy lofütty!!!!!! Szerintetek mit csináljak???

Rebe !!! Süni!!! Megy a drukk holnap ezerrel!!!! Tök jo lesz mint kismamik fogtok hazajönni. milye jo lenne 3-as iker!!! Nekem is minden alkalommal 3-at tettek vissza. Kivéve a fagyis ők mind a kétszer ketten voltak.

Nyunyika !!! Kivánok neked jo pihizést. Aztirtad fáradt vagy!!! Lehet,hogy spontán babo?????

Niko!!!!Az egyik barátnőm konkrétan vérezgetett az első 3 honapban!!!Most 8 honapos kismami!!!! Fel a buksival!!! :lol:

Lexi!!! Neked keményedett a pocakod???

Ma nem csinálok semmit. Nézem ezeket a hihetetlenül inteligens és tartalmas müsorokat mint pl: Monika show, Balázs show. :lol: :lol: :lol:

Sziasztok puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

Nikó

Látod már előbb fel kellett volna hívnod!Tessék feküdni és bízni benne!!!Millió babaragacs ++++++++++ és Kép
gabicsibe

Törpehzs, válaszoltam!

Nikó, hajrá-hajrá!!!!!!! Szorítok nagyon!

Rebe, mi is 12-re megyünk. Ugye transzfernél is kell vizitdíjat fizetni?

Én is gyűröm a piát. Most könnyebben megy, mint legutóbb. Nem győzök pisilni menni, de nem panaszkodom. Nagyon picit még néha fájdogál a hasam, de elenyésző. Kiváncsi vagyok, tényleg kapok-e még holnap infúziót. Mintha a doki emlegette volna :oops: Sebaj, legalább megint az egész szoba rajtam fog röhögni :D
süni76

Nikó,
Hajrá, hajrá! Nagyon szorítok!

Fiona,
Nem baj, ha írsz! Szívesen olvaslak! Ugyan még ehhez nem tudok hozzászólni, de remélem hamarosan! :wink:

Süni,
Én úgy emlékszem kell vizitdíj.
Neked mi miatt mondta a doki túlstimut?

Mindenkinek küldök egy szerencsemacit, kinek mire kell:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, először is tök furcsa volt, hogy az összes lány csak 1 infúziót kapott én meg 4-et. Aztán mondta az egyikük, hogy amikor ő ment be a műtőbe, akkor szólt a dokim Erzsikének, hogy nekem még mit kössön be :oops:
Aztán a zárónál ugyan megmagyarázta, de nekem annyira fájt a hasam, hogy nem igazán fogtam fel. Valami vizet emlegetett... Mondta, hogy ha továbbra is így fájna, akkor a beültetés napján már reggel menjek, mert akkor is kapnék infúziót. Szerencsére már jól vagyok!

Na, akkor holnap picit korábban indulunk, mert már nincs tarcsiba vizitdíjas papírom...
süni76

Sziasztok!

Tegnap este már nem volt erőm jönni, ma délelőtt meg kozmetikus (Törpehzs!! Nekem is szokott lenni csokimasszázs :wink: ), utána ügyintézés, rohangálás, jól elfáradtam ma is. Most fő a húsleves, megy a mosás, hamarosan a barátnőm is itt lesz....
Tegnap minden rendben volt az uh-n, a hormonok továbbra is jók, Tanár úr azt mondta, hogy kitűnő ahogy állunk.... majd kiderül hogyan folytatódik :wink: Holnap is megyek kontrollra, a punkció még mindig hétfőre várható (legkorábban). Növesztgetem addig is a tüszőcskéimet :D Süni, Nefke, Rebe, Vikkata és Sehike, holnap találkozunk!!! :lol:

Süni, Nefke, Gabicsibe, itt is gratulálok Nektek! Nagyon ügyesek vagytok!!!

Megpróbálok visszaolvasni, ma este még jövök!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Először is mindenkinek mennek a gigadrukkok, babatapik, babanövesztők – kinek mi kell :lol: :
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Törpe,
Köszi, már fel is használtam, látod :oops: :lol:
Hatalmas volt a video :D:D:D:D

Gina,
Hű, jó nagy fiad van! Hány éves? Amennyi látszik a képből, nagyon helyes!

Süncike,
Már a másikon is írtam, de: Szuper, nagyon-nagyon gratulálok!!! Csak így tovább :wink: És tényleg üzenj ám Anettel :D

Krisztamili,
Nagyon drukkolok Neked holnapra! Meglátod, ennyi is bőven elég lesz :D:D

Vic,
Most legyél önző, és csak magaddal foglalkozz! Kaki mindenkire :wink: :lol:

Nikó,
Szerintem ez jóóóó :D:D Én nagyon-nagyon drukkolok, a pozitív az pozitív :wink:

Moncso,
Üdv itt is! :D
Szerintem nagyon jó, hogy a BMC-be kerültél, minden orvos nagyon profi, és nagyon rendes is mindenki! Ahogy már előttem leírtál, semmiért nem kell fizetned, sem a vizsgálatokért, sem a konzultációért, sem a beavatkozásokért, ezek tb-alapon mennek, „csak” a gyógyszerekért kell fizetned, na meg a vizitdíjat persze :?
Tudjátok már, hogy mi a gond nálatok? Mióta próbálkoztok?
Mielőbbi babásodást kívánok (és persze bármikor írhatsz a babásba is, remélem nem értettél ott félre, csak itt jobban megy a pörgés, és gyorsabban kapsz választ :wink: )!!!

Nyunyi,
Puszillak, jó pihenést. Én is egész nap aludnék ettől az időtől…

Rebe,
Persze minél több folyadékot iszol, annál jobb, de a 3 liter is nagyon szép :D

Puszka mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Krisztamili,
Ment a privi :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Csajok, kész vagyok... Napi 1-1,5 tekercs slozipapír az átlagom :D Hogy fogok én így 4-5 napig feküdni :?: Lehet, kérek holnap Erzsikétől egy katétert :wink:
süni76

:lol: Inkább egy ágytálat. Az azért mégiscsak "kényelmesebb" :wink: :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Igazad van, Anett, az kényelmesebb :D

Ügye ma még lehet fürcsizni a kádban, csak holnaptól vagyok zuhanyra ítélve???
süni76

Zsókuci!

14 éves,már nagyon várja a kistesót vagy kistesókat!
gina25

Süni,
Nem baj, ennyi mozgás (pisi-járat), hidd el belefér :wink:
Szerintem mostmár csak zuhizzál, az a biztos!

Gina,
Jó fej, pedig ez már a kamasz kor :D Örülök, hogy így áll hozzá!
Remélem, minél hamarabb megkapja a kistesót, vagy kistesókat :D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Mindenkinek köszi ezt a sok drukkot és bíztatást! El se hiszitek milyen jól esik!úgyhogy ezt mindenkinek küldöm:
Kép
nikó

Kukuccs!

Na megvolt a pihi!Lent voltunk a dunán ,kiszaladgáltam magam ,Ördike után!!! :wink:

Kicsi Nikócskám!!!

Na ugye,ügyi vagy ,hogy felhívtad a dokikád,minden rendben lesz én tudom!!!!Gabikánál is tudtam!!!!valami azt súúúgta!!!! :wink: Szombatra megy a millió hcg szint!!!!!! :lol: :wink:

Kicsi Sehikém!!!

Holnap gyere a jó hírekkel te is ám!!megy a nőőővesztőőőőőőő!!!!! :wink:

Kicsi Rebécském!!!

Holnaptól Kismami leszel drágaságom!!!!!! :wink:

Holnapra megy mindenkinek a drukk,meg a növesztő ,na meg a tapik!!!!! :P

Most mennem kell mert Ördi didióta lett!!elfáradt! :lol: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Holnap tesztelek csajok,lesz ami lesz,és még majd hétfőn is!Remélem nem csalódok majd,ha meg igen akkor sebaj van még 4db. fagyibébim!
gina25

Ja igen majd elfelejtettem: Mega giga drukkok és tüszőnövesztők mennek ezerrel mindenkinek akinek csak kell!
nikó

Gabii
Tényleg semmi de semmi jel nem volt?????????????????????? Gondolom, hogy nem tudtál aludni, mert én se, annyiszor eszembe jutsz!!! És most nagyon idegesít, hogy a leállósávban vagyok, mert tudod, mindig mondtam, hogy nekem csak utánad sikerülhet! :lol: :lol: De így?! Nincs sok esélyem! Puszii!

Vic
Nekem a 10 millióra is húzták már a szájukat, de állítólag akörül még tűrhető, van esély az inszemre, úgyhogy a 8 jól mozgó szerintem még simán működhet. De olvastad Estrellát! Sose lehet tudni! Végül is csak 1 kéne!
W doki nem kér tesztet, ha megjön, de a recepción engem egyszer úgy letoltak, hogy nem vittem pipit, és ott kellett produkálnom, mert attól hogy megjön, még lehetsz terhes!

Hallod Nikó???!!!!! Szóval tessék reménykedni!!! És nagyon vigyázz magadra, hátha most küzd a picurkád! Megy a drukk!!!

Madrin
Nagyon aranyos vagy! Már olyan ciki itt lejmolni a Bromot! Most Zsókuci ellátott egy adaggal, már nem sürgős, de ha neked már nincs szükséged rá, egyszer összefuthatnánk!

Süni, Rebe, Nefke, Vic, Sehi!!
Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gabi megtörte a jeget, tessék őt követni!

Elan
A nadrágos probléma sajna ismerős! Csak nekem úgy is maradt a hasam :evil: :evil: Úgyhogy végül újakat kellett vennem... Remélem, nem hiába nő a hasad!! Hajrá!

Zsókuci kedves!
Bénáztam a privivel. Megkaptad?

Hú, mennyi embernek lehet most drukkolni, remélem, nem hagytam ki senkit! :oops: :oops: De nem tudom ezt az őrült tempót tartani, ahogy irogattok! :lol: :shock: :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jóéjt lányok! Megyek zuhizni, vacsizni, utrózni és tévézni!! Rápihenek a holnapra!
Sok-sok drukk minden sorstársamnak és mindenkinek!!!
süni76

Na mi a helyzet lányok? Mindenki pancsol,vacsizik,meg utrózik? :wink:
gina25

Lányok,
A beülti napján reggel ti feltettétek az utrót?
Az egyik doki azt mondta igen, a másik meg nem.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Én feltettem!Beülti dél körül kezdődött!
gina25

Vendég

Rebe

rakd fel,nekem mondta a doki hogy rakjam,előtte úgyis kimossák.

Kép
lukrécia

Mármint a kimosásig is szívódik,amennyinek kell legalább.

Kép
lukrécia

Nem tudom ki rakta fel a reklámot, de nagyon hálás vagyok neki. Talán Törpe?! :oops: Így megoldódott egy 4 hete tartó, iskolai problémám.

Fiona
A hideg frontra keményedtem. Nem volt vészes, de én max. adag Magne B6-ot szedtem. Volt azóta valamilyen vizsgálat? Neked az AFP tökéletes lett, ugye?

Süni
Drukkolok nagyon. 3 baba, nem semmi :shock: Ha adhatok egy jó tanácsot, a katétert hagyd ki. Ágytálat még nem próbáltam. :lol:

Rebe
Nincs gáz.
Vendég

Lukrécia, Gina
Köszönöm az infót!!!
És mindenkinek köszi a drukkokat, aranyosak vagytok!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok, bocsi, de muszáj elmesélnem, hogy mi történt ma velem.
Ti hisztek a véletlenekben????
Mikor még terhes voltam elmentem, könyvtárba. (Mármint akkor is) Beléptem, és az első könyv, amit megláttam a "Méhe nélkül a bába" című könyv volt. Kihoztam. Utána kórház stb. Meghosszabbítottam. Azóta itt van az ágyam mellett, de mindig kapok egy könyvet, amivel sietni kell és inkább azt olvasom.
Ma elmentem egy irodalmi estre. Egy Kárpátaljai házaspárral volt beszélgetés. Őszintén szólva életemben nem hallottam róluk. :oops: A beszélgetés végén a nő bemutatta és ajánlotta a könyvét, melynek címe Méhe nélkül a bába
Kész voltam. A legvégén megkérdeztem tőle, hogy hisz-e a véletlenekben. Rövid gondolkodás után nemmel felelt. Elmondtam neki a sztorit. Annyira aranyos volt. Annyit fűzött hozzá, hogy ez tényleg durvaés hogy reméli ez valami jó jel. Sok szerencsét kívánt. Lehet, hogy így rövid leírásban ez most nem megy át emocionálisan, de én még mindig a hatása alatt vagyok.
Okés, tudom, hogy ez a BMC-s fórum és Ti éppen a babákra készültök, de én ezügyben most nem tudok mit írni. Még peteérésem sincs. :oops:
Vendég

Lexi, vannak különös egybeesések... Én sem hallottam az írónőről (most kerestem rá neten), pedig egy városban születtünk, én is kárpátaljai vagyok... :oops: Lehet, hogy elolvasom majd a könyvet.
elan

Lexi,
igen én voltam? Milyen problémát tudsz vele megoldani!

Én hiszek az ilyen véletlenekben, vagyis abba,hogy ezek nem véletlenek! Ezek szerintem sors szerű dolgok!

Az én unokahugom két héttel azelőtt mondta el, hogy lombikoztak mielőtt nálunk kiderült, hogy nekünk is az lesz!Tulajdonképpen ő sugalta, hogy járjunk utána, és így megspórolunk 2 évet.....

Szerintem bármit és bármikor írhatsz ide! Bár én még nem rég "ismerlek",de azt érzem, hogy itt nagyon sokan szeretnek téged, és pocakkal vagy anélkül de kiváncsiak rád, és arra ami veled történik! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe
Suliba járok és egy reklámot kell elemeznünk. Nem kedvelem túlzottan a reklámokat, legalábbis azokat, amelyek eljutnak a magyar médiába. Egy-kettő, ami okés és van bennük kreativitás, de a legtöbb...... Már nagyon ketyeg az óra, hogy beadjam, (ráadásul nemcsak elemezni kell, hanem egy 20 diás prezentációt is kell készíteni) Az a reklám, ami hosszú ideje a kedvencem, már nincs a tévében, fejből meg nem emlékszem minden mozzanatra. Ez a reklám tökéletes arra, hogy kifacsarjam. Úgyhogy ez is "véletlen", de jövök Neked eggyel.

Csajok! A következő véletlen valami jó diplomamunkacím lehetne. Kommunikáció-művelődésszervező szak. :wink:
Vendég

Rebe, Süni!
Holnapra millió drukk a beültetéshez!
Kép

Gabicsibe, Nikó, Vic, Nefke
KépKépKépKép

Zsókuci,
örülök, hogy jó kedvre derített, én is jól szórakoztam rajta!

Törpe

Kép
törpehzs

Lexi!
Örülök, hogy jókor tettem jó helyre :cry:

szerintem járj nyitott szemmel! úgy látszik fogékony vagy a jelekre!
szerintem hamar eléd ugrik majd a téma :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe Drága, most olvastam a nagyon szép eredményed! :lol: Gratulálok!!!!! Örülök, hogy már jobban vagy és a hőemelkedés miatt is megnyugodtál :) Remélem, hogy holnap találkozunk!

Vic, küldöm Neked a babatapikat! Munkahelyet lecarni továbbra is, tessék sokat pihenni! Sajnálom, hogy így rád találtak az állatok ... kacsa, róka :? Én nagyon boldog volnék egy ilyen spermaszámtól :oops: :oops: Puszillak!

Niko, Elan, nagyon drukkolok!!!

Benszi, de jó hogy benéztél! :D :D

Kira, Krisztamili, fel a fejjel!

Gina, üdv köztünk!

A klubban már vagyunk egy páran: Gabicsibe, Törpehzs, Rebe, Jezsoerika, Sehike és én :lol: :lol: :lol: Hajrá csajok!!!

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Nyunyi,
A délutáni alvás nálunk is bejátszott :D Olyan jóóó volt :wink:

Gina,
Hát, akkor sok-sok drukk a holnapi teszthez! Utána írd meg mindenképp!

Gil drága,
Megkaptam, sőt válaszoltam is :wink: Puszi neked!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Valamit elfelejtettem....

Lányok, ha valakinek szüksége van Elevitre, nekem van itthon 63 db (100 db-os dobozból), amit nagyon szívesen átadnék annak, akinek kell. Ingyen.
A BMC-be holnap és a jövő héten is megyek (ha minden igaz).

Kép

KépKép
anett_1

A holnap tesztelőknek, és a BMC-járatnak ezt kívánom! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Drágaságaim!!!!

Zsókuci!

ugyi milyen jót lehet pihizni,bár én futiztam Ördim után,de legalább felébredtem tőlle! :wink:

Anett,Sehike!!!

Sok szerencsét a mai uh-hoz!!!!!Mennek a nővesztők!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Vikkata!

Neke is sok szerencsét mára Drágaság!!! :wink:

Rebécske,és Süncike!!!!

Ma végre valóra válik egyik régóta várt álmotok,!!!!!!!!!Ma 2 kismamival bővül a család!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nektek!!!!!

Gina!!!!

Hajrá Drágaság,remélem ZEBRÁT kapsz!!!!Elküldtem hozzád remélem megkaptad!!!!!!!!Gyere majd a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

A tapika meg a nővike,meg a zebra tesztet küldöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kicsi Nikócskám!!!!!

Hogy van a Kismamim??!!!No para ugyi?!Minden okés lesz ,hidd el Kicsikém!!!!! :wink: Kép Mai Bmc-járatkánknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt mindenkinek!

Pont 1 hete volt a beültim,ma reggel teszteltem itthon!Halvány zebra csíkom van,igazábol nemtudom mire vélni ezt!Szerintetek??
gina25

Gina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy hét után halvány zebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Tuti siker!!!!!Lehet nem is egy babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!szerintem sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Nagy nagy Ölelés és gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!!!!!Elkapott a sírás miközben Gina írását olvastam!!!!Olyan boldog lettem beindult a baba esőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Annyira szeretnék én is ilyen + olyan aranyos, drukkolós, jópofi képkeket feltenni, de foggggalmam sincs hogyan kell.

Nikó! Nagyon-nagyon szorítok!

Süni! Én fizettem vizitdíjat., vigyél! És millió drukk!!!!!!!!!!!!

Rebe! Utróztan a nagy nap reggelén. Neked is mennek a drukkok 1000-rel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gina! Mi újság?

Én is teszteltem, egy akkora negatívat, hogy! Ráadásúl hajnali 1/2 3-kor. ami után már semmi alvás. Most olyan vagyok, mint a mosott car, kár volt. Ezt ráértem volna kedden is megtudni, és még lehetett volna egy szép hétvégém.

Pedig, ha valaki nagyon ++++++ volt, hát én aztán tényleg. Csak az vígasztal, hogy van 3 fagyibabán, talán marad még esélyünk.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
estike66

Gina, kedveske! Most olvasom. Nagyon gratulálok, és szívből örülök! Gondoltam rád, hajnalok, hajnalán, nagyon.
estike66

Estikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne csügedj Drágaságom ,még sehol sem bíztos hogy nem sikerült!!!!!!!Szerintem korai volt a teszt!!!!!Kedden még kaphatsz zebrát te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gina szerintem ikres azért lett neki már most halvány zebrusa!!!!!Neked is lehet sikerül csak egy babóval és azt még nem mutatja ki a teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én továbbra is nagyon szórítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Képet mellékletként tudsz feltőlteni,rákat,utána tallóz a képeid közt aztán feltőlt és meg is van!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm nyunyikám édi vagy!De azért még nem örülök,majd ha megerősödik az a csík,de még akkor is majd ha letelik a 3 hónap ami a kritikus szokott lenni!Még tesztelek majd hétfőn is,kedden meg irány a BMC!

Estike!

Ne törj le szerintem még korai!Én se nevetek,és nem is sírok!Majd kedden jön a baba eső nekünk,meglátod!!!!!!!
gina25

Estike!

Még ne add fel! Nekem azt mondták a 14. nap elott ne teszteljunk mert ...........!
Képet úgy tudsz feltenni, hogy:
1.Keresel egy képet a neten
2. ha megvan, az egérrel rá mész a képre és jobb gombal rá katt
3.legalul rámész arra, hogy tulajdonságok
4.előjön egy ablak ott találsz egy olyan sot, hogy CÍM ALATTA ZÁRÓJELBE URL
5.ezt kijelölöd és jobb gomb majd másolás ( az egészet jelold ki jpg szokott lenni a hivatkozás vége)
6.Majd itt ahol írsz ráklikk a KÉP fülecskérek és jobb gomb majd beillesztés és megint a KÉP fülecske
Kép
Hu remélem sikerül! Próbáld meg
nikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: