A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kata! Csak ezért ne cseréljétek le! :lol:

Szivvi! Nekem is nagyon tetszettek a fotóitok. Cépek vagytok Ti is! És Lili sztem is hasonlít rád. :D
És most nevetni szabad, de félreérteni NEM!:lol: Hencsi levelét olvasva tegnap eszembe jutott a Ti sárgarépátok is. :lol: Szóval, hogy nektek van saját, abszolút bio és hogy az milyen jó lesz Lilinek. 8) Na, asszem ebbe belefutottam.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emi! Nem hiszem, hogy ezt említettem. Asszem inkább azt, hogy a húgom kersztszülei Almádiban laknak.
Na, az enyimék Marosvásárhelyről mentek ki még '86-ban, a Nitrokémia vagy mi a frásznál dolgoztak. Zdravics a vezetéknevük, egy darabig abban a magas tömbházban egy garzonban laktak.

Tücsi - nem nevetünk. Nekem is rémlik az az iromány. Ja, merthogy én dobtam fel a témát? Hmmm. :roll: :roll:

Kati: gomba jó dolog, szeressem. Apa eccer mán ki akarta dobni azt a lükét, csak sajna a cég érdeke azt kívánta, hogy lebeszéljem róla. Mert hülye, meg paraszt, meg pimasz, meg román (nna, bocs - most ez itt nem a gyűlölködésről szól, mert azért a jobbik részével semmi bajom, csak ez épp útálja a magyarokat, apát is csak azért bírja, mert jó sok pízt bír így keresni), de ügynöknek kiváló. Én sosem tudnék ilyen lenni.

Kép
kissmanó

jaja a garzon, na majd megkérdezem anyum ő a postán van, mindenkit ismer, így nem ugrik be, de lehet itudom kik, csak névről nem

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

gyermekem szeme elkezdett váladékozni. :( :( :( :( :cry:

kispiskóta

Sziasztok!

Édik a bébiképek nagyon, csak még mindíg kevés!!! :lol:

Manó.
Jó ötlet, talán be is fogom vetni, de elsőbb megkérdezem apuékat meg mamáékat, hogy nékik vajon mi terem a kertben?
Te hogyan csináltad a főzeléket a gyerköcöknek?
Tehát hogy csak simán naturban sem só sem cukor, csak úgy megfőzve, aztán pici levével összeturmixolva?
Mert én így gondoltam ki, kiváncsi vok milyen lesz.

Boginak semmi baja nem lett a szuritól, sem ordítás sem nyűgi sem láz.
9kor elaludt, majd kelt szopizni fél2, fél5, fél8.
Ezek is csak szopi és alcsi tovább, így én is kafin kialudtam magam, pedig óránként keltem az ébresztőre Bogilázat nézni, de szerencsére semmi.
Ma meg ott folytattuk ahol abbahagytuk, óránként szopi kicsi játék meg szunya.
Szal nálunk semmi kül, még bekavarás sem, de talán a hidegnek köszönhetem, hogy mára beköszönt nálunk, szerintem Bogi ezért volt nyafka tegnap délelőtt, úgy néz ki, hogy ő is megérzi a hidegfrontot.

Dorka!
Már akartam írni, hogy nagyon szuper lett a táblázat, a napokban kuksiztam, nagyon ügyi vagy, senkienk nincs ilyen kafit táblázata itt a babaneten mint nekünk, GRATULA!!!, és köszönjük hogy fáradozol vele!
Balázskának meg mielőbbi jobbulást és gyógyulást!
Szegénykém, egyébként nekem is van lázkúp, de én vettem lötyit is, még multkor, a panadolt, nekem nincs szivem kupot dugdosni a kis popójába, bár lehet az hatásosabb.
Remélem nekünk még nem kell használni mostanában!

Jaj, oltás.
Én még nem tudom milyen védőoltásokat adatok majd be Boginak, én egyenlőre megvárom a 4hós kötelezőt, és hogy aztis elfelejtsük, mad utána beszélek dokinénivel ő mit ajánl, addig én egyáltalán nem kakarok semmit, elég ez neki...
Viszont magunknak az influenza ellenin gondolkoztam, Robi biztosan felveszi, csak azt nem tudom én majd felvehetem e, hogy szoptatok, de majd rákérdezünk a háziorvostól.
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan egy kérés: Akinek van hordozókendője legyen szíves mérje már meg a kendő szélességét! Nagyon fontos!!! Köszönöm :)

Nadine
KépKépKép
nadine

Üdv!

A beteg-oltásos babáknak gyógyulást, mamáknak kitartást.

Köszönöm a tejcsis segítségeket. Tegnap délutánra tropára ment a nyakam, alig birom forgatni :cry: Tegnap csak 540 gramm tejet tudtam adni Ádámnak, este 10-kor még szopott. Meg akartam még etetni fél 12-kor, de fizikailag már képtelen voltam rá. Minden szopás kb 1 óráig tartott két ciciből, fekve. Napközben semmi alvás. Megbeszéltük a párommal, h inkább kérünk vmi pótlást, mert annak nincs értelme, h ennyire rágörcsölök és tönkreteszem magam. A lefejt tejet nem nagyon eszi meg kanállal, és amibe már belenyálazott (kanállal), azt utána már kiöntöm (ez lehet, h hülyeség :oops: ). De stép lassan nő a súlya, doki megmondja holnap, h jó-e.

Nekem Christine telszáma meg van, írok neki sms-t, hogy mizu velük és hogy hiányoljuk a topokon őket!
Ő az a kis alacsony ugye?
Nem tudjátok mi a keresztneve?
Ja és Barbuli is bejelölt az iwiwen, neki is tudok írni.

Ez most csak azért jött ide, hogy néztem Bori táblázatát és ott láttam őket.
Vendég

Szasztok!!
Mary
Jajjj nagyon szépséges, édes kisbaba "Maugli"!
Dorka
Annyira sajnálom! :cry: Puszi Balázsnak!
Lynia
Kép
Orsi
Nagyon cukker a kislányod!
Tücsi
Már szedtem fel múltkor répát, jó vastag 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Hencsi
Rózsát keressük már hónapok óta!!! Azonnal írj neki!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

nÁgi
Miért nem cumisüvegből adod a pótlást?

KépKép

KépKép
szivvi

Aha, hát ő a Rózsa, jol van nnaaa... :lol:
Írtam, elment megkapta, remélem jelentkezik!

Lépek, mert Bogi bejelentkezett... :lol:
Vendég

Itt vagyok!:)
Volt a védőnéni. Azt mondja semmi baja Andrisnak, azon kivül hogy kicsit hypotón a háta. De azon egy kis torna segithet.
Képzeljétek, egy kicsit megtornáztatta, és hason fektetve már nem is ordított. Tök ari volt, és olyan gyönyörűen tartotta a buksiját... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

sziasztok,
édik a bébek! mi jól vagyunk, Boti nagyon jó baba, nekem sincs mellgyull, áhhh, és már csak egyszer fejek, reggel!
Ckat! Én teljesen kiakadtam. Eddig volt tejgyűjtő zacskóm, mert kaptam, de kellett vennem, mert elfogyott, 10 db 1700 Ft, ez elég másfél hétre, hát mit képzelnek ezek, a rohadt életbe.... ezt ingyen kellene adni a gyógyszertárakban, vagy valami jelképes összegért.... ráadásul az előállítási költsége kb. a tizede....
Én nagyon szívesen odadnám a felesleges tejet akinek szüksége van rá, ez napi 200 ml-t jelentene... de ez a sok vizsgálat teljesen megrémíszt.... és ráadásul el kellene juttatni naponta Bp. határáig a tejet.... hmmm, hogyan???
Pólus tali! be tudnánk ugrani rövid időre, negyed 1-kor kezdődik a babaúszi a Pólus hotelben...
Gurgi, kis fenékrázogatás finoman tökéletes altató módszer... Az én fiam általában magától elalszik, de ha nem megy, jön a fenékrázogatás....esti fekvésnél van hogy fél órát is elgűgyög a játékaihoz, aztán elalszik....
mi kezdünk beállni a napi 5 étkezésre, 6,10,14, 18,21 óra magasságában eszik, olyan hosszan amíg akar....
A ti babáitok tartják jól a fejüket? nekünk gyakorolni kell, így sokat kell a gyereket hasra tenni...
hűűű, ez hosszú lett, bocsánat, szép napot Mindenkinek!
Ildi

Kép
lidikoka

Lidikóka!
Bogi is még inbolyog, még ő sem tudja tartani a fejét sokáig, csak hason, de hason meg utál lenni, de azért edzem...
Mostanában úgy edzem, hogy a melkasomra fektetem hasra, ott elvan percekig is, néz velem szemben, és tetszik neki, hogy most én vok alul, olyan kis zabálnivaló olyankor, ott magyaráz a képembe, meg csöpögteti a nyálacskáját a nyakamba, azt kevésbé élvezem, de legalább hason van...

Rózsa még nem írt vissza, pedig megkapta az sms-t, remélem nincs semmi gond náluk!
Vendég

Na sziasztok,
Akkor az én gyerekem kicsit sokat eszik... Próbálom "húzni" az etetéseket, hogy 4 óránkénti legyen belőle, de olyan zabagép a fiam, hogy csak na. Ha pontban 3 óránként nem kap enni, teljesen behergelődik az amúgy jó gyerek! Már fél órával előtte jelzi, hogy nemsoká kaja van= ököl rágicsálás és szopizás! Már 2 napja zöld fosingó van... :cry:

Szivvi: édesek vagytok, Lilkó tényleg hasonlít rád!

Mary: nagyon szép a kisfiad!

Ildi: akkor lehet, hogy át kéne térnem a 4 órás etetésekre? NEked is gyorsan folyik a tejed? A mennyiségből igen... Én is már csak 1x fejek esténként.. Az én Botondom nagyon szépen tartja a fejét, ha van kedve hozzá.

Andrea
Kép
kindernay

Felhívott Rózsa!

Csak röviden, majd ő mesél, csak most nincs gépjük, olyan huszadika körül lesz, és akkor jön és ír!

Lili, júli 20-án 6:20-kor 2200grammal 45cm-vel császárral született!
Jol vannak, szépen növöget Lili, szopikázik szépen!

Most lépek, Bogi már megint kajás...
Vendég

Jajjj de jó, hogy megvannak és minden okés!! Minike Lilike :lol:
Rózsa
Nagyon várunk!!!! Örülök nagyon!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Hencsi! Csúcs vagy te nőci. Hogy métt nem jutott neked hamarabb eszedbe ez a telefonszám.
Na de télleg jó, hogy végre van hírünk róluk. S hogy az apróka jány anyájával együtt jól vannak.
Majd várjuk az okt. 20-át s utána lessük a Rózsa infókat. Ha meg nem ír, akkor ismét megkérünk (persze pár nap haladék után), hogy kérd meg szépen újra, hogy jelentkezzen.

Kép
kissmanó

Na, szal szegényt 11órán át kínozták, beindították nála a szülést, aztán megcsászározták mert nem akart sikerülni, meg esett a szívhangja Lilikének, aztán mikor megszületett Lili akkor derült ki, hogy 20cm volt a köldökzsinór azért nem birta megszülni, az uh- meg bezzeg ezt nem tudták kimutatni.
Szerencsére semmi bajuk nem lett, egészségesek, majd jön és beszámol bővebben ő, és képeket is hoz!

Mindenkit puszikál, nagyon hiányoztok Neki!

Tényleg léptem, Boginak most scak anya hiánya van...
Most a menő trapéz sem menő....
Vendég

Na, amúgy előző kérdésedre válaszolva: most eltökéltem, hogy még egészségesebben szeretném adni Grétunak a zőccslgeket. Mert másfél éve vettem egy párolót, s abban szeretném majd készíteni a cuccost a csajnak. Jó apróra felvágom, s abban készítem. Persze majd a család is olyan kerítést fog kapni másodiknak, hogy ne mán csak a pindurnak babrálnék vele. S max pár adaggal le is fagyasztok olyankor (2-3, hogy legyen vésztartalék), s ami vitamint megspórolok a párolással azt "elengedjük" a fagyasztás/kiolvasztással. Bár az is lehet, hogy szerzek a barátnőmtől (mert ők rengeteg bébiételt ettek, lévén ők is sokfele járkálnak) kicsi üvegecskéket, s jól kidunsztolva teszek én el a kamrába, s akkor nekem is kéznél lesz ha megyünk valahova.
Igen, mindenféle ízesítés nélkül fogja először kapni: azaz semmi cukor, semmi só. Mikor elfogadta az új ízeket, akkor jöhet a további variálás, fogja kapni a megszokott ízeket ízesítve. Ne sóra gondoljatok, hanem pl. petrezselyemlevélre, meg kaporra, leostyánra. Citromfű lapival jól lehet aromásítani. Az mehet majd a gyümiknek. Lehet majd símán főzni kis almát pár lapi citromfővel (vagy összepárolni - csak el ne felejtsem a mostani 5leteimet), mert nem muszáj mindig lereszelve kapják.
Tova majd olyan 9 hónapos kora után gondoltam, hogy kevés só figyelhet be a kajájába. És persze nem hiszem, hogy adnám neki az ilyen-olyan síma vagy gyümölcsös joghurtokat. Szegény Edó, 5 hósan már kapott belőlük. Hülye anyja már nem bírja meg nem történtté tenni. Nem tudom a magyarázatát, de Edónak a bőre rém érzékeny, vakaródzik állandóan (a psoriazist sajna nem bírom táplálkozás róvására írni, az genetika nálunk). Szerencsére most, hogy anyámék egy éve falun laknak, így tejcsi is lesz házi (80 %-ban most is olyant isznak a nagy lurkóim), meg tojás szintén. S a házitejből pedig fogok tehéntútót készíteni, ha eljön az ideje. Sajna kefír meg joghurtgombát nem tudom, hogy fogok-e tudni majd szerezni, meg macerás is a kezelésük nagyon, de jó volna.
Mézet tuti nem kap 1 éves kora előtt, de jó volna legalább 1,5 évig kihúzni nélküle.
Na, dugultam, hisz ezek még távlati tervek.

Kép
kissmanó

de jó hogy Rózsáéknál minden ok!!
tényleg mini Lili

én gyermekem apja tiszta dinka ezért nem beszélek vele kicsit besokaltam.(most elmentek a sparba Nyunyival)

azt hiszem jó vétel volt a járóka Nyunyi olyan jól elvan benne kb 1 órát töltött megint a játékaival így már ma 2 órát azzal töltöttem amivel kellett összepakoltam.ilyen még nem volt mostanában.
oldalára fordítottam mert pelust tettem a feje alá erre hasra fordult

Bridzsi

Kép
esztora

manó.
nem csúcs, hanem sötét...
de tényleg nem emlékeztem rá, hogy ő rózsa, pedig olvastam ám, hogy ő is köközött...

egykeze vok, bocsika kicsibetúkért...
Vendég

:oops: körözött.... :lol:
Vendég

Esztora
Aha, nálunk is kicsit gyagya apa...Front van? :roll: Asszem be kell nekünk is ruházni ilyen alkalmatosságra. Már nem sokáig van el a ded a kanapén..

Akkor miben egyeztünk ki, milyen kaja mehet először? Alma? Krumpi? Tejpép akkor nem még?

KépKép

KépKép
szivvi

Bori : ezt a társkutató jó, de kár, hogy a forrás mellé nem írták oda a dátumot is, mert már párszor olvastam. Igaz, mindig tetszett, mint most is.

Kép
kissmanó

Hát szerintem az alma meg a sárgarépa fog nálunk nyomulni a bevezető listán. Utána meg jöhet a tejpép is, majd a krumpli.
Más vélemények?

Kép
kissmanó

Szivvi nálunk a kanapé nem játszott,nagyon keskeny és Nyunyi dobálja magát mostmár és látom mennyire élvezi a szabad mozgást.
Ricsinél azt imádom mikor mondja hogy milyen fáradt...
érdekes én már nem vagyok az soha nem gondoltam volna hogy így bírom.átlagban eddig 2hetente lemerültem de mostmár jó ideje semmi bajom azt hiszem átáltam Anyává :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Manó, és az almát hogy adjam neki?
Reszelve?
Most délután megint adok neki pici sárgaréput, meglátjuk mi a reakció....
Még egy pár napig a sárgarépa lesz a kaja, majd utána akkor adok almát is neki.
Vettem olyat hogy alma burgonyával, szerinted merjem adni neki a sárgarépe után?
Vendég

CSAJOK! 2 ÓRÁJA OLVASOM A MAI TERMÉST, ÉS MÉG CSAK FÉL2 VAN…

Emi25! Jaj, nem. Enyém a barinő! Másik baba is fiú, csak örökölt ruciban nyomja ;) Jaj!

Manó! Gréti szopirekorder. Mikor telik le a megdöntendő szopis idő?

Nenoke! Mosógép… tényleg! Pedig már én is hallottam! Köszi, h eszembe juttattad!

Tücsi! Bekiáltott a mosógépbe Peti… :D :D Ezt imádom a gyerekekben.

Dorka! Jujj, szegény Ti! légy erős Anyuci!

Orsi! Nálatok is megy a rocker rulez! :D

Rita! Nálunk is karival lesz egybekötve az almalé :D lakásos talira én is benevezek. Pólusosra nem. Ádám szereti, ha lerakom, azt meg pólusban nem tom megtenni.

Esztora! Nálunk is gyakran darabos a kaki. Igaz, Ádám tényleg soxor eszik.

Nadine! Hordozókendőnk 68 cm széles beszegve.
Vendég

Hencsi! Ügyi vagy, hogy előkerítetted Rózsát és örülünk a jó hírnek. :lol:

Orsi!
A vállon elalvás nálunk is megy, az egyedüli még nem de mondjuk nem is próbáltam :roll:

Most alszik én meg takarítani fogok bár semmi humorom vhogy inkább egy jó filmet néznék.

Zsu!
Mi főleg Budán nézelődünk és Budafok irányába mert nekünk az van közel Dunaújvároshoz és Balatonhoz, ahova sokat járunk.
torolve_20131003125716

Bori!
Jaja, karikor. :lol: /halászlé turmixolva cumkóüvegből Kép
Okker, gyere!
Megbeszéljük, hogy mikor.

Nekünk csütörtök kivételével bármelyik nap oké.
torolve_20131003125716

Sziasztok

Bori!Akkor tényleg neeeee :oops: azt hittem kislány :oops: a fürtök megtévesztettek.

Manó! tegnap írtam hogy lányom 3-4 naponta kakil, szerintem olvasta mert azóta folyamatosan kakil, most hámoztam ki a kakiból, tokától bokáig összesz..rta magát :lol:

De jó hogy Rózsáékkal minden ok!

Emi

Kép Kép
emi_25

Jah, a mai termés nagyon durva, úgyhogy nem is írok :lol: huu lehet, hogy beülök a kádba áztatni magamat egy kis levendula olajos fürcsike
torolve_20131003125716

Ja, most mán értem Bori. Há kerek kettő hét. Azaz október 18. Addig kéne kizárólagosan anyatejcsizni, s lenne ő a nyerő.
Na persze kizárólagosság az szilveszterig van elgondolva, csak há gondonatmenetbe hiba is csúszhat olykor.

Hencsi: szerintem először külön-külön kellene az ízeket szokja, nem keverve. Mert ha valamelyiket nem csipálja egyből, akkor hogy jössz rá mi a gáz?
Almát ügyesen lereszeled almareszelőn, s kicsi gézbe téve felfogod a levét. Alapból csak lével kéne indítani, rostosat ráér utána is, ha már nem annyira idegen az íz neki. Mokkáskanállal jobban be bírsz nyomulni a szájacskába, s 1-2 ilyen próbálkozás bevezetőnek tuti elég.

Kép
kissmanó

FASZOMKARATE.

Apa most járt utána, s kiderült, hogy nem maradhatok itthon a gyerek 2 éves koráig, mivel cégvezető vagyok. Azaz itthon maradhatok, csak épp állambácsi nem fizet egy qrva pénzt sem.
baszódnának meg.

Kép
kissmanó

Manó, köszi, akkor úgy csinálom hogy megpucolom az almát és beleteszem a gyümölcscentrifugába, akkor csak lé lesz.
Erre én is gondoltam hogy külön adjam neki, de külön nem lehet kapni sem krumlit sem almát, vagy legalább is én nem találtam.
De sebaj, almám van kafi nem permetezett magyar alma, nem olyan külföldről hozott mittomén milyen alma...
Vendég

Tali: Most akkor hol, mikor és kikkel? Briginek mit írjak?

Szivvi! Mi nem ültettünk s.répát, csak paprikát, paradicsomot és néhány fűszernövényt. A papr. és a par. pedig azért lett ültetve, hogy a fiúk is rákapjanak. Már nekik is jó érzés leszedni, megmosni és befalni. És tuti bio, mert mi nem permetezünk, műtrágyázunk. Tehénkakával tesszük tartalmassá a fődet!

Bori! Ez a belekiabálósdi az apukájának is megtetszett. Innentől kezdve ketten kiabáltak bele. Persze apa előbb körülnézett. :lol:

Emi!Tegnap nálunk volt kakilós nap. Reggeltől estig...... Én csak azon csodálkoztam, hogy hogyan fért bele ennyi matéria ebbe a kisbabába. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mtücsi!
Brigi most smsezett nekem, Ő megy holnap és hordozókendővel lesznek Samuval :lol:

10-kor taliztok ugye? mert azt írtam Briginek.
torolve_20131003125716

Manó!
Csak azért kérdezgetem ám, mert itt tegnap minden felkerült elsőre, nekem meg picit lelkifurim volt, hogy én kapásbol a sárgarépával kezdtem, de ha Te is almával meg sárgarépával kezded, akkor csak nem csináltam hülyeséget nem?

Egyébként ez a tejpép mi?
Nem olyan mint a tápszer?
Mert az van itthon, cseszhetem ha őfelsége nem issza meg cumisüvegből, kanalazzam?
Mert pohárbol sem óhajt inni, de még csőrösből sem, szal nem egy egyszerű eset...

Na lépek mosogatok, apa hazaért, mostmár szórakoztatja ő a leányát... :lol:
Vendég

Kép
kissmanó

Sziasztok!!
Most nemtok visszaolvasni, csak gyors, mert ,millió dolog van, találtam zörgős cipőcskét Zalánnak :D
Ilyet:
Kép

Még nem próbálta fel, mert délelőtt 9 óta alszik :shock: Csavarogtunk, csak nemrég értünk haza....
Ébresztem aztán megyünk a fejlesztőbe Vilcsivel, pusza
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

amúgy nézem a Milupás tejpépeket is. Bírom őket: van Stracciatellás is. Gluténmentes, de csokidarabkás.
Na, csokit tuti nem fog enni a jányom 2 éves koráig. Kikaparom a szemét annak aki azt akar neki adni.
Max fehér csokit, picikét. De kakaós akármit semmiféle fajta formában. Elég, hogy Edina a kakaós tejcsitől volt sokáig hasfájós, alig bírtam rájönni, hogy mi okozhatja, mígnem kiszűrtem a kakaót, s akkor hasfájás csiribi-csiribá szépen eltűnt.

Kép
kissmanó

Megjöttünk döfiről. Szegénykém ordított rendesen.
Most hunyik a bébjárgányban. Beborogattam a lábit, és éjszakára kap 1 kúpot.
Jah, és potom 6120 gramm és 65 cm! :shock: :shock:
Vendég

csajok kéne nekem egy kis segítség :oops:

vaterán 15:51-kor jár le egy licit, és én 16-ra viszem violát a fejlesztőbe!! viszont nagyon kéne a kínált árú (játék)
bevállalná nekem valaki, hogy ott ül a gép előtt és 1 perccel a lejárat előtt megpróbál licitálni rá??? hátha megnyernénk :oops: 8) nagyon hálás lennék :wink:

lééééci,léééci,lééééciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi!Köszi, akkor már csak azt kell megírni Briginek, hogy hol taláxunk. Nekem is jó a 10 óra.

Hencsi! Tegnap írtam a Similacról (vagy Sinilac ?). Sztem érdemes patikában utánakérdezni. Ez ugyanis pép állagú tápszeres valami, ami kanállal adható. Gyümölcsöt is adhatsz hozzá (reszelve, pépesítve).

Manó! Én is így vagyok a csokival. De már lelki szemeimmel látom, ahogy a nagyok eszik és Gabi is abból kér. :?

Annee! Csak a legjobbakat kívánom nektek is. Minél hamarabb legyetek Ti is túl rajta.

Enikő! Ez a lábbeli nagyon jó pofa! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fogadtatás. :lol: Írjál róla! Bogid jól van már?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő! Nem tudom bevállalni, mert 4-re megyek a suliba Petiért.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő!
Írd meg hol van melyik, aztán majd megdumáljuk, figyelem majd!
Vendég

hahó

Tücsi kakiklós napjáról jut eszembe:
lányom tegnap belerottyogatott a fürdővizébe :? először azt hittem csak puki buborékozik felfelé, na de mikor barnulni kezdett a víz! :D kész ez a csaj! eddig csak atörölközöjét szokta telirakni, erre most....

Enikő én szerintem tudom vállalni!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: