A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

sziazstok!

Kajla:voltunk ma Pesten,de harisnyát nem találtam rendeset,meg fölsőt sem,hisz mind olyan kicsik voltak.Veszek én is a cserkón,majd valamelyik reggel kimegyek.Az IGAZOLÁS mikorra kell?Majd szólj és intézzük!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Kriszta!
Még ráér, mert nov.12-től kezdjük a bölcsit! A harisnyát meg akkor én is a piacról fogom beszerezni!
Azért köszi!

Enikő!
Zalán tényleg nagyon édes ezen a képen!!!! :D

Bibi!
De ügyes, hogy már mondja a nevét is!
Fodrász: az elsőnél pityergett, aztán gondolom, megszokta, mert már nem sír! Mindig az ölemben ül, általában forognia kell, mert hátul is fel van nyírva!

Lányok!
Ma olvastam egy álláshirdetést az Ella banknál hitelügyintézőt keresnek, de okt.közepétől 5hétig Pesten kellene lenni tanfolyamon! Amúgy szerintem jó kis munkahely lenne!

Kép
kajla

Enikő :)
Jajj, de édes!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást Nektek, remélem már jobban vannak a gyerkőcök!!

Titti :)
Honnan rendeltél jegyet az expora?? Én is ki szeretnék majd menni!

Bibi :)
Megértem az "írigységed", még én sem fogom fel, hogy így összejött! :lol: Pedig mi nem is terveztünk semmit, nekem meggyőződésem volt, hogy csak fiam lesz! (most meg már a rózsaszín cuccokat figyelem!) :lol:
Boti nagyon jól bírja a hajvágást, a fodrászok álma! :lol: Egy nyikk nélkül tűri a dolgot - most még! :D
Bo úgy mutatkozik be, ha megkérdezzük tőle hogy hívják:
Berta Botond, nagy kópé! :lol: :lol:
Játszós tali engem is érdekelne vmelyik délután!

Nem tudjátok hol lehet pici pénzért 60x120-as tök egyszerű fenyő kiságyat venni?
A Brendonban most van 9450 ft-ért. De érdekelne, hogy vhol van-e olcsóbb?

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok.

UH-s képek szuperek.

Sznanna, hát nekünk a hasonló UH képen már igencsak látszott Peti fütyije, szóval én tutira veszem, hogy te puncist hordassz a szíved alatt.

Zituska, hát igazi lányod van, szégyenlős.
Tescos, Corás kiságy? Ott szokott olcsón lenni, de szerintem ez a Brendonos ár is kecsegtető, ha újat vesztek.

Zsuzsu, Ábeled édipofa, nekünk is van hasonló építőkockánk, van olyan, aminek lyukas a teteje, Peti azzal fütyül. :D

Enikő, Zalánnak mielőbbi javulást. Sajnálom ezt a betegséget, honnan szedte össze ilyen hamar? Tudom, hülye kérdés...mikor tőlem azt kérdezte a doki, hogy honnan kapta el a campylofertőzést.
Szupi ez a kép!!

Zitacicu, jesszus, ezek szerint kijött rajtad ilyen idősen az ételallergia? Hihetetlen!
Értem már a mandulaműtétet. Az elején Petire is mondta az orvosunk, hogy sokat van nyitva a szája, mostanság meg már nem is nézem. :o De nem is volt róla szó mostanában.

Csibe, jó, hogy Gábor gyógyulgat.

Bibi, sok türelmet! Mondjuk abból nekem sincs elég. :(
Szerintem pocakkal türelmesebbek inkább a vizsgabiztosok, ha nagy balfékséget csinálsz még babásan is megvágnak, főleg, ha olyat fogsz ki...
Én is pont arra gondoltam amire te, hogy télen még OK lesz, mert akkor lesz szerintem majd cikra teltház ugye oda megy minden szülő nő a klinikára, de hogy nyárra mit fognak ott csinálni?

Titti, én úgy tudom, hogy elég sokan szoktak kimenni az expora, így remélem, sikerrel jársz eladás terén.

Kajla, jól hangzik ez a munkahely, de ez az öt hét szerintem kicsit sok...
Egyébként milyen harisnyáról van szó? A lányoknak kellene? Én a kínaiban vettem Petire valót tavaly, és teljesen jó minőségű, pedig az olcsóbb fajtát vettem meg. Érdekes, hogy amit a cserkón vettem, az méretileg kicsinek bizonyult annál, mint amekkora rá volt írva, csakhogy tudd, mire számíts. :)

Most megyek Grace Klinikát nézni.

Ági és
KépKép
exdeus

Holnaptól a Corába lesz ruházat akció, avagy jön az új őszi kollekció és lesz harisnya is jó áron, bár nemtom a cserkón vagy a kínaiba mennyibe kerül??? :roll:

tudja valaki hogy kell használni a szélcsövet???? meddig kell bedugni a popsiba?? :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő! De édes, meg kell zabálni!

Csajok,iszonyat migrénem van 2 napja, ez szülés után jellemző, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?Majd szét szakad a fejem!Herpesz elmúlt szerencsére!

Mi van ezen az expón?Vásárolni lehet????
20140113113746

Sziasztok!

Zituska: 30/488-3654 Ezen a számon lehet asztaljegyet rendelni, de már én is várólistán vagyok mert betelt, de azt mondta a srác, hogy felhívnak majd, próbálnak kitalálni valmit. Remélem sikerül, ha nem akkor marad a vásár, de azt úúgy utálom.
A mi ágyunk 8000Ft volt a Tescoban (2 éve), de az akcióba volt annyi.

Enikő: Milyen harisnyák az akciósak? Én vettem csíkosakat 400Ft-ért a cserin. Annál olcsóbb? A szélcsőhöz "sajna" nem értek :cry:

Anett: Igen vásárolni is lehet, meg eladni a kinőtt cuccokat. Új dolgok is vannak, pl babakocsi, bébiőrző ruha ilyesmik. 400Ft a belépő.

Timi
titti2

A Vásárhelyi P. utcán ahol a tejdiszkont is van, van egy üzlet, nem tudom mi a neve, egészen jó dolgok (ruházat) vannnak pici pénzért, pl. harisnyát 150 Ftért vettem a minap. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett: szülés óta nekem is rengeteget fáj a fejem, főleg egy oldali, én már ct-n is voltam.Ugye kaptál epidurálist...lehet attól???

Csajok: expo helyileg hol lesz??

Kép
gyanixi

Enikő,annyia édes a fiad!!!!
Megzabálom!!! :lol: :lol:

Péntek du. a retek utcai játszón kb. 3 fele megyünk a Barnival!
Nincs kedvetek jönni????
Vagy inkább de?????? :wink:

Kép
bibi226

Bibi: Mi mennénk a jáccóra, de nekünk csak később lenne jó olyan 4 fele....

Titti: Holnaptól lesznek akciósak, elnéztem a dátumot :oops: Nemtom milyenek, majd kimegyek és megnézem. Ma is voltunk de még nem volt semmi ruházat, csak 4.-től lesz....

ceniko
Szeged

sziasztok!

Bibi!
Tündi és Marcsi a gondozónénink.Nagyon aranyosak.
Ma sírt Norbika pedig csak kicsit kimentem,de jó hír hogy kettőből az egyik megette a májat.Niki kiköpte :lol: de amikor meglátták a banánt onnan kezdve nem volt jó a krumplifőzi se meg a máj se:lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő, OK!!
MI ahogy felébred a Barni megyünk!
Volt olyan hogy 2 -kor már kinnt voltunk,és 6-kor jöttünk csak haza...........

Zitacicu,Varga Tündének hívják???
Fiatal mint mi???
Mert ha igen ,akkor a másik szobába,a tesóm van az Emőkével!

Kép
bibi226

Üdv.

Melinda, én is épp ezt akartam írni, ma voltam ott (egyébként D2 a neve), és láttam, hogy az egyszínű és a mintás harisnya is ennyibe kerül, meglepődtem rendesen.

Enikő, én is néztem a Corás katalógust, de én nem láttam benne semmi jót. Én most a Tescoban vadászom Peti méretében a 3 db-os hosszú ujjú bodycsomagot, de még nem találtam. Lehet, hogy holnap benézek a Kossuth L. sugárúti turi drágább részére, hátha...

Bibi, ha nem jön közbe semmi, mi is kinézünk Petivel, de csak uzsi után.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bibi: Nekünk csak a délelőtt lenne jó. De miattunk ne variáljatok :)
Grétinek eddig csak a frufruját vágta fodrász, de soha nem sírt. Hiába, nő....tudja hogy a szépségért meg kell "szenvedni" :lol:

Zsuzsu: Kívánós nem vagyok különösebben, de jó étvágyam van.... :shock:

Voltam ma dokinál.
Kistesó nagyon jól érzi magát, hatalmasakat bukfencezett ma nekünk, Grétinek integetett is nagyokat :lol: :lol:
Balra a feje, jobbra a teste a maszatnak :)
CRL: 71,3 mm
BPD: 22 mm

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ceniko!
A szélcsövet is kb. olyan mélyre kell dugni, mint a lázmérőt. (A vékonyabbik felét :) ) De szerintem evidens, amikor jön a cucc - szerencsés esetben csak a szél - akkor ne nyomd tovább! :)

Kép
tita80

Gyanixi, Anett!

Most olvastam valahol, hogy a dehidráltság (kevés folyadék) is okozhat krónikus fejfájást. Ezt azért írom, mert nekem pl szoptatás alatt a túl kevés folyadék miatt ekcémám jött ki, ami a szoptatás felhagyásával, vagy több folyadékkal (napi 3 liter egyenletesen elosztva) mindig rendbejön. Tudom, baromi nehéz eleget inni, de megéri ;)
Vendég

Sziasztok!

Nekem is inkább a délelőtt lenne jó a talira, a délután sajna pénteken nem jó....de miattam se variáljatok :D Majd csak összetalizunk már végre....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

gira: aranyos vagy!Az tény, h mindig elfelejtek inni, sztem még 1,5 l-t sem iszok egy nap és 6-7x szopizik Réka!Odafigyelek!!

Kép
gyanixi

Sziasztok! :)

Nekünk elvileg a délután lenne jó, de most sajna az se, mert lebetegedtünk Botival. :cry: :cry:
Úgy érzem én jobban, mert irtóra fáj a torkom, meg mosott sz@r vagyok, Boti egész jól viseli, ő "csak" taknyos, meg a torka piros, de legalább láza nincs, ez nálunk már nagy szó!

Jégvirág :)
Nagyon jó a sztárfotó a Kistesóról! :D
Hol voltál Uh-n, hogy képet is kaptál??..gondolom, nem a Klinikán. :roll:

Niki, Anett :)
Girának tök igaza van, próbáljátok meg, hogy többet isztok!
Nekem anno a migrénjeimen sokat segített! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Akkor,Enikő lécci ne haragudj!, :cry: :roll: , ha a tőbbségnek a de. jó ,akkor legyen péntek de.!!
JÓ???
Azt hiszem hogy 9-kor nyit,ugye???

Kép
bibi226

Zsuzsi,Ti Dénessel??
Timika,te Kristóffal???
Többiek???

Kép
bibi226

Gira,Zituska!

Köszi, én több mint 2 litert iszom naponta, de akkor majd mégtöbbet, nem egyszerű 3 lityit magamba tuszkolni, de ha kell.....

Még lenne egy kérdésem, vagyis 100, de annyit nem teszek fel nektek, nem akarok terhelni nagyon senkit.Szóval, keltsem e fel Málnust szerintetek 3 óránként, a gyerekorvos azt mondta igen, de előtte alszik el 1 órával és akkor keltegessem szegényt???Éjjel is?Ja, és cumisüvegről mi a véleményetek???Még nem kapott pótlást itthon, de védőnő és doki szerint kanállal, mert nem fog cicizni ha cumisüvegből adom.De minden ismerősöm cumiztat inkább,mert a kanál nyűgös.Szerintetek?Ti hogy csináljátok???
20140113113746

Szia Anett!

Én, amikor a fiamnak pótlás kellett, akkor megpróbáltam kanállal, ahogy javasolta a védőnő. Rengeteget szenvedtem vele, mert mindenütt volt belőle, csak a gyerekben nem. A férjem egyszer nem bírta már nézni mit szenvedek és azt mondta, hogy próbáljam már meg cumisüvegből.
Azt csináltam, hogy előbb mindig szoptattam, amennyi volt, aztán cumisüvegből a pótlást. A legkisebb lyukú cumit vettem, én Nuc teást, és azzal nem volt semmi baj, úgyhogy 10 és fél hónapig szoptattam és pótoltam egyszerre. Babó elfogadta, szépen fejlődött.
Fontos, hogy te elhidd, nem lesz semmiféle cumizavar, ha üvegből adod a pótlást.

Sok sikert!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Enikő!
Nekünk a szélcső nem vált be! Tényleg úgy, mint a lázmérőt!

Harisnya: semmi extra, csak olcsó legyen! Kriszta Pesten nézett volna nekünk!
Meg is keresem térképen ezt a Vásárhelyi utcát! 150Ft, az nagyon jó ár!
Köszi az infót!

Munkahely: úgy néz ki, hogy a Brókernetnél fogok dolgozni, mert szerintem Szegeden, gyerekkel, nem igazán fogok állást találni...
Vagy ti nem így látjátok? Persze azt tudják mondani, hogy kevés a gyerek, de ilyenkor meg sehol nincs segítség :evil:

Kép
kajla

Anett!

Én Hajnánál nem használtam cumisüveget soha... megbántam, mert a mai napig nem iszik rendesen, cumisüvegből nem tud, pohárból meg csak 1-2 kortyot fogad el. Sokszor kellett volna pótlást adnom neki, de 5-6 hósan már nem tudtam bevetetni vele a cumisüveget.
Réka ellenben cumisüvegből is kapott pótlást, semmi gond nem volt vele... a lényeg sztem, hogy felváltva add neki, ne állj rá nagy mértékben a cumisüvegre.

Rékaszáj:
- Anya, mosogatok!
-Nem.
- Anya, mosogatok!
- Nem!
- Anya, te írígy vagy? - néz rám elképedve :lol:
- Na jó mosogathatsz.
- Akkor először te elmosogatsz, aztán én mosgatok, jó lesz így?
Megzabálom az ötleteiért :D
Vendég

Anett: girával értek egyet.Ha már az elejétől kezdve cumisüvegből is iszik, akkor nem lesz belőle gond, azt is megszokja.Én Rékával szenvedek, semmit nem hajlandó cumisüvegből inni, marad a kanalazás!! :roll:

Kép
gyanixi

Mégegy Rékaszáj:

- Anya, kérek lekvároskenyeret... de kenyeret nem kérek hozzá!
Vendég

Helló!

Bibi!
Sajnos nem jó a holnap, vendégeink jönnek hosszú hétvégére, de. már takarítok! :( Jövő héten esetleg kimehetünk bármelyik du. minitalira! :):):)

Enikő! Zalán édespofa a képen!!!! :lol:

Anett!
Én nem tartom problémának, ha nem iszik cumisüvegből a gyerkőc, majd megtanul pohárból! A gond az, hogy nem tudhatod előre, cumizavaros lesz-e vagy sem.... :( Van baba, akinek nem gond, üveg mellett még cicit is elfogad rendesen, de van, amelyik leszokik róla, nekem van bizony egy most 6 hetes ismerősöm, akinek minden etetés után pótolnak, és már most nem fogadja el a cicit :(, csak az üveget akarja, pedig eleinte úgy nézett ki, lesz azért tejcsi is. :(
Nekem tejcsi mellé pótolnom szerencsére nem kellett, de kamillateáztatni kellett Dénest, mert nem tudott kakilni, kanállal szórakoztam hónapokig.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Gira! Rékaszáj nagyon jópofa!!! :lol: :lol: :lol:

Bea! Örülök, hogy pocakbébivel minden rendben! :) :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Anett!
Én a mai napig nem adtam még cumisüveget a fiamnak, úgyhogy érdemben nem tudok hozzászólni a témához, de azt el tudom mondani, hogy milyet vettem vész esetére. A Tommy Tippee (asszem így írják) gyártott olyat, aminek a szívókája tök olyan, mint az anyamell. Direkt úgy is ajánlják, hogy a szoptatás és a cumisüveges etetés kombinálására való, mert nem okoz cumizavart. Mondom, még nem próbáltam, de talán érdemes lehet kipróbálni.

Kép
tita80

Háj!

Bibi: Akkor át lett téve a tali délelőttre? Mi nem bizti, hogy tudunk menni, de nem baj, majd máskor... Amúgy kb mettől meddig maradtok a jáccón???

Anett: Én mind3 gyerekemnél elejétől fogva Aventes cumisüveggel pótoltam ( a kanalas, poharas módszer lassúnak és torokraleszaladósnak, mellényelősnek, ez miatt öklődősnek és hányósnak bizonyult :x ) és egyik se lett cumizavaros a 3 ból!

Gira: A csajod haláli :lol: :lol: Nagy dumás :lol: Jövő héten tali???

Zituska: Gyors gyógyulást!+++++++++++++++++++++++++++ Ha megjön a szalámi szólsz? Kiszaladok érte :wink: ne mászkáljál betegen... 8)

Köszi a szélcsöves infókat, nekünk bevált :D Puki kaki hegyek vannak kéremszépen...csak nem szabad a cső másik végéhez közel állni, bár Zalán engem szélcső nékül is lefosott már :lol: :lol:

Lépek alunni, jócaka

ceniko
Szeged

Hali.

Anett, nézted hogy elírták a lányotok nevét a Délmagyarban? Kérdezni is akartam, de most látom a vonalzódon, hogy tényleg Loretta a lányotok második neve...az újságaban Rolettának nyomtaták... :o
Pótlást nekem egy ismim anno pohárból adta, az ő lánya akkor nagyon ügyesen megitta belőle. Egy bnőm meg szoptatta a lányát, de a teát és a vizet cumisüvegből adta, de még így is szopizott a lánya majd féléves koráig, tovább csak azért nem, mert nem volt tovább elég a bnőm teje.
Egyébként ha Esztire hallgatsz, akkor teás cumit veszel, mert abból jobban kell szívni, sőt ha szelepes cumis üvegetek van, az még jobb, mert azt tényleg szívni kell, hogy jöjjön az üvegből a lötty.

Kajla, jó a Brókernet, de ott meg van képzési díj, amit elő kell teremteni, legalábbis pár éve még ez volt.

Gira, élelmes a lányod, mi tagadás. És ez a lekvároskenyér...

Tita, nem elkeserítés gyanánt, de a cumizavarosságnak semmi köze ahhoz, hogy milyen formája van a cuminak...még az is lehet, hogy egyáltalán nem tetszik a babának az, amit mi veszünk. Pl. enyim gyerek cumizik, és CSAK a fogszabályzós (egyik oldalán lapított) cumit szereti. Viszont mivel tápis, ugye a kezdetek óta cumisüveget használunk, és láss csodát, az üvegre való cumiból utálja a fogszabályzósakat, abból csak a cseresznye alakú a jó, és pl. az Aventes cumisüveget sem használtuk soha, mert az sem jó neki...még jó, hogy kaptuk. Szóval ez a dolog is eléggé lutri... :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Lesz ma akkor tali?

Gira: Jól beindult Réka dumálókája is. :) Haláli :D

Zituska: Ez a szalámis dolog engem is érdekelne hogy mennyiért mekkora, milyen, stb.
Fényképet a dokimtól kapok, magánrendelésén. Gréti is bent volt velünk, elmutogatta neki is hogy mi micsoda kistesón :) Élmény volt Grétinek, azóta is azt meséli mindenkinek :) Csak azt nem érti mit keres kistesó a pocakomban mikor az az ő helye volt....
Mikor elmondtuk neki hogy anya pocakjában van egy pici baba, akkor azt mondta: Nem, nincs benne semmi, üres. Én voltam benne, és a doktor bácsi kivett.
Mindig meséljük neki hogy őt is mindig megnéztük azon a gépen és ő is ilyen kis fekete-fehér maszat volt, ő is így lubickolt, stb. Megmutattam neki az ő uh-s sztárfotóit, a kiskönyvemet ami vele volt. Szóval hogy érezze hogy ő is ilyen fontos (volt) nekünk és őt is nagyon vártuk.
Boti mit fog föl szerinted ebből az egész tesó dologból?
És ahol már megszülettek a tesók? Milyen volt? Hogy fogadta el a nagy a kicsit? Meséljetek erről.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Köszönöm a tanácsokat lányok, én is úgy gondoltam cumisüvegezek, erről a teásról nem hallottam, nekünk Aventes van meg egy Chicco, de akkor lehet veszek ilyent!
Tegnap szörnyű napunk volt, délután fél 4-től este 10ig ordított Málnus, fájt a hasa, készen voltam úgy sajnáltam!

Exi!Igen elírták de az még semmi, a klinikán a karszalagján a kiskönyvén az összes papírján elírták, mikor jöttünk haza akkor hibajavítóztak mindent és írták el!Hát ez van, pedig érthetően mondtam a nevét!
20140113113746

10-re mi kinnt leszünk a jáccón!
Kb 12-ig maradunk!!! :wink: :)

Kép
bibi226

Sziasztok! :)

Egy fokkal jobban vagyunk már, szerencsére lázunk továbbra sincs.
Botinak az orrát szívni kell, amit megnehezít, hogy a motorbalesetből szerzett seb pont az orra alatt van, így üvöltés van rendesen...
Nekem már csak a torkom kapar kcsit, de elviselhető.

Enikő :)
Párom azt mondja, hogy ma este tudja hozni a szalámit, de akkor csörgök, ha tuti itt lesz!
Ha jobban vagyunk, elszaladunk ám! :wink: De nem ma, majd megdumáljuk.

Bea :)
Édes lehet Gréti! :D
Boti még ennyire nem érti a tesó dolgot, de mondogatjuk neki mindíg, hogy kistesó van anya pocakjában, szokott neki puszit adni, de kb ennyi..
A múltkor rámutatott a saját hasára, és mondta, hogy ott a kistesó :shock: :lol:
Szóval nem nagyon érti még.

Pick szalámi 3700 Ft-ért van a hosszú szál! Szólj, ha érdekel, a Párom a beszerző! :D

Anett :)
Nekem is ott volt anno tartalékba a cumisüveg, szerencsére nem kellett. De Boti cumizott, amire szintén mondják, hogy cumizavart okoz, hát nálunk semmi bajt nem okozott, 5 hónaposan magától köpte ki, és 13 hónapig szopizott.
Én a MAM ultivent üvegre és cumira esküszöm. Az üveg szelepes, a cumi pedig puha, és sztem az hasonlít legjobban a cicire. Nem mellesleg Boti csak azt volt hajlandó elfogadni. De ez babafüggő.

Gira :)
Rékaszáj nagyon édes!! :lol: :lol:

Úgy döntöttünk megveszzük a Brendonban a 120x60 fenyő kiságyat 9450-ért. Olcsóbbat nem találtam végül.
Nem akarom bonyolítani, mert csak addig kell, míg egyszobába leszünk a kicsivel, utána eladom, mert megörökli Boti ágyát, Boti meg kap egy nagyfiús ágyat leesésgátlóval.
Ma megyek, megveszem a kókuszmatracot is, most akciós, 5390 ft.

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Gréti se érti amúgy szerintem. Puszit én is kapok néha a pocakomra, tesónak címezve, meg az ebédjéből is szokott neki küldeni. Ma közölte velem hogy zsoptassam meg. Mondom most még nem birom ,majd ha megszületett.
Ma reggeliztünk, közben beszélgetünk Grétivel. Ő hozta fel a témát. mondja, hogy a pocakodban testvérke van. Mondom igen, és ha megszületik, akkor majd itt fog lakni velünk.
No azt a fejet amit erre vágott....mélyen elgondolkodott, emésztette a dolgot...majd megszólalt: Miért?
Hát 5 percig ezen nevettem. Annyira vicces fejet vágott, amíg dolgozta fel a tényt, hogy itt fog velünk lakni tesvérke.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok!

Gira! Tegnap elfelejtettem még mondani, hogy bár Dénes nagyon szépen iszik pohárból, egyszerre 1-2, max. 2-3 kortynál többet ő sem fogad el. Esetleg pár perc múlva kér újabb 1-2 kortyot. Lehet, hogy Hajna is csak ennyit bír egyszerre! :) És csőrös pohárból sem akar? És még szopizik is nappal, nem? Lehet, hogy elég neki a folyadék! :)

Még nem is írtam, hogy Dénes már elég szépen beszél egy ideje. Mondjuk szégyenlős, nekünk dumál itthon, de ha más is jelen van, 1-2 szóra redukálja a szókincsét. :lol:
Két betűvel hadilábon áll, az r-eket általában kispórolja, a k-t pedig nem tudja mondani, helyette t betűt mond, ezért időnként elég érdekes szavakat alkot. :lol:
Csináltam neki a homokozóban dinót formából. Nézegeti, megkérdezi:
-Ez mi ez?
-Kisfiam, ez egy dinó.
Rázza a fejét, majd közli velem:
-Ez sátány.
:lol: :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!

Igen, szopizik még nappal is, csőrös pohárból iszik (de tényleg csak pár kortyot) Mondjuk én se tudok pár kortynál többet inni egyszerre, de így esélyem sem volt soha, hogy szopi helyett tejet adjak neki :roll:

Enikő!

Jó a jövő hét!

Bea!

Nem tudom mennyire mérvadó, hogy nálunk hogy fogadta Réka a kistesót, hiszen akkor ő még csak 16 hónapos volt. Előre semmit nem lehetett mondani neki, mert nem értette, csak azt, hogy anya hasára szaltózni tilos.
Amikor megszületett Hajna, akkor épp babás korszakában volt (lehet miattam) és képes volt egy egész baba magazint végiglapozni, hogy babát keressen benne. ÍGy amikor először látta a kórházban, akkor nagyon örült az igazi élő babának. Puszilgatta, simogatta. Amikor hazavittem, akkor fel akarta venni, simizte állandóan. Nála nem az jött ki, hogy a baba helyébe akart kerülni (sose akart szopizni), hanem az én szerepeimet akarta felvenni... néha menekíteni kellett az akkor már ordító pici Hajnát :lol:
A féltékenység jóval később alakult ki... amikor Hajna mászni, járni kezdett... De most már az is múlóban van.
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!

Volt ma tali? Kik voltak? Mi 11re értünk haza ( reggel elaludtunk és később fél 9 után vittem a bölcsibe violát, utána 9:30ra fodrász, majd 10:15re doki, utána bolt és rohantunk haza szopizni)
Úgyhogy már nem értünk volna oda. :(

Majd legközelebb bár délelőtt a lányok dógozóba vannak.

Most konyha főzök, később jövök visszaolvasok..pusz :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

A héten már nincs segítségem, így most kicsit el vagyok veszve. Nem tudtam az összes lemaradásomat visszaolvasni.

Jégvirág! :D
Gratula a bébihez!

Anett! :D
Még nem volt időm gratulálni Málnához! Gyönyörű hajasbaba.
Sajnos Flóra is elég hasfájós, szóval együttérzek veled. Nála általában fürdés után kezdődik és akkor 11-ig tuti nincs alvás. Viszont ő utána átalussza az éjszakát.
Tegnap éjfélkor sikerült elaludnia és 7 után kelt fel.

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!
Olvaslak titeket,csak írni nem szoktam :?

Bibi!
Szerintem a gyerekek fele ordít ha vágják a haját a másik fele nem. Zozo Vivije pl nem sírt,de ha jól emlékszem Timi Kristófja nem díjazza a hajvágást. Én Kittinek növesztem a haját,így egy darabig nem tudom meg hogy mit reagálna a nagy csattogós ollóra :?:

Zituska!
Szerintem nem tudnátok ennél olcsóbban kiságyat venni! Az a Brendonos nagyon jó deal!!
Én is szeretnék 1 szalámit :P IMÁDOM a Pick szalámit!!

UH-s képek SZUPEREK

Már várom én is hogy Kitti elkezdjen beszélni!! Ti kibírjátok hogy ne kezdjetek el hahotázni amikor ilyen vicceseket mondanak? Nem akarom majd Kittit kinevetni,de nehéz lehet megállni.

Mi tutira ott lettünk volna a játszón ha Kitti nem rettegne a hasonló magasságú gyerekektől :( Már vagy 3 hónapja van hogy a csúszdán egy kissrác megütötte,mert nem győzte kivárni mire Kitti lecsúszik és azóta retteg szegény :( Ha elég korán kiérünk a játszótérre és nincs ott senki,akkor imád csúszdázni meg szaladgálni meg hintázni meg mindent de amint egy gyerek 2 m-nél közelebb jön,bepánikol és kapaszkodik rám. A nagyoktól nem fél. Ma is elözönlötte egy ovis csapat a Honvéd téri játszót és Kitti totál felpörgött tőlük. Utánozta őket,ment oda hol a legnagyobb csoportosulás volt. Szerintetek mit csináljak? Majd elmúlik a rettegése vagy ne vigyem játszóra egy darabig? Ja,és ami furi:a homokozóban nem fél!! :shock: Mit csináljak?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga :)
Akkor rendeljek Neked is egy szalámit?

bocs, most csak ennyi, Boti ébred...... robogok a Brendonba...

Kép
Kép
zituska28

Bogiszáj ma reggel: Anya, nekem mára már elegem van a Violából. Mindig csak pakol, pakol és pakol. De azért szeretem jó baba ő, csak rossz :lol: :twisted: :lol:

Bogiszáj, az előbb miközbe simogatta Zalánt: Mi van öcsisajt, te férfibaba, teeeeeeeee zacsi :lol: :lol: :lol:

Anya, ha kinövöm a ruháimat mind Zalánnak adom jó? A zöld pl úgy is fiús szín az nem jó a Violának :lol: :lol:

Hmmm nem nehéz kitalálni, hogy Boginak Zalán a kedvenc tesója :lol: 8)
No konyha....

ceniko
Szeged

Zituska,és a hosszú szál szalámi,az mennyi kg kb.???
Lehet engem is érdekelne!!! :wink: :wink:

Anita,Bea,bocsi hogy nem voltunk tovább,de közbe jött egy kis családi probléma..............
Amúgy a Barnabás abszolút nem akart hazajönni,végig ordított!!!
Aztán mondta hogy jönn egyedül letettem,hogy sétáljon,akkor meg elvágódott a földön..............

Bea,nagyon édes sportos pocid van!!!

Anita,örülök hogy taliztunk,bár sokat nem tudtunk beszélni!
Tomdi,pedig nagyon nagy!!! :wink:

Kinga,szvsz majd kinővi a Kitti,Barninál is volt(néha van),hogy előreengedi a gyerekekt a gyúszdán(,nálunk is egyszer megrugták csuszizás közben!)

Zsuzsi,a dinós duma nagyon tetszik!!!
Jót nevettem rajta!!!

Kinga,tényleg nagyon jó hogy ha beszél a gyerkőc!
Mondja hogy mit szeretne,szóval ilyen téren könnyebb vele sokkal!!!
De néha nagyon jó egy kis csend!!!!

Timika,tegnap láttam Kristófót,és apát a dm előtt!!!
Barni volt az a kisgyerek(nem tudom mondta-e apa),aki az oroszlános kúttól szépen elsétált egyedül a dm-ig ,és vásárolni akart,bement és tolta volna a kocsit.
Órdítva hoztam ki!!
Basszus nem engedtük neki hogy pancsoljon a kúttnál,erre előszőr lefeküdt,aztán gyorsan felkelt,és elszaladt,nem is nézte hogy ott vagyunk-e, vagy nem!

Nemtudom volt már valaki így???
Most probálgatja hogy mit engedünk,meg neki???
Az apukáját is sikerült neki tegnap berágatni !
Mondta neki a férjem hogy nagyon mérges vagyok rád,erre a Barni meghúztva a vállát,és azt mondta hogy nem baj!!!!
alíg bírtam ki hogy ne röhögjem el magam!!!

A másik pedig az ,hogy az utcán neki akar menni a néniknek,csajoknak,,figyeli őket.
Ha pedig ki akarják kerülni,akkor is oda megy,és "véletlen" nekik megy!
Ez miért van szerintetek???

:?: :roll:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Bibi :) Sajnálom, hogy ki kellett hagynunk a mai talit, de Kristófot vissza kellett vinnem fül-orr-gégészetre kontrollra. Apa nem mesélte, hogy taliztatok, én bent vásároltam, jól elkerültük egymást :( Nem tudom, miért csinálja Barni, hogy nekimegy a csajokak :shock: :roll:

Zsuzsi :) Gira :) Enikő :) Bea :) Behalok a gyerekek dumáján, alig várom már, hogy Kristóf is elkezdjen így dumálni :lol: :lol: :lol:

Zitus :) Sztem is jó vétel a kiságy :lol: Képzeld, mégsem lesz olyan lámpánk, mint amilyet mutattam tegnap, mert kiderült, hogy a honlapon szereplő árak már 50%-kal csökkentettek, csak ez tegnap még nem volt rajta, pedig direkt rákérdeztem :evil: :evil: :evil:

Enikő :) Zalán olyan kis édes és nagyon hasonlít rád!

Zsuzsu :) Kérdezted még régebben, hogy mennyire stabil a kis fotel. Hát, nem nagyon, elég borulékony, viszont nagyon könnyű, szóval nem lehet vele nagyot esni. Kristóf mostanában magától beleül egy csomószor, nagyon szereti :lol:

Anett :) Cumi kérdésben én Zsuzsival értek maximálisan egyet! Nem tudhatod, hogy fog-e cumizavart okozni, szóval elég nagy kockázatot vállalsz. Kanalazni én sem kanalaznék, viszont kis Medela pohárból nagyon szépen meg lehet itatni a pótlást. Meg persze az is kérdés, hogy miért kell pótlást adni? Ha nincs elég tejed, gyakrabban próbáld mellre rakni, hogy beálljon a kereslet-kínálat. De nekem is van olyan ismim, akinek gyakice 2-3 hét alatt leszokott a gyereke a ciciről a cumi miatt, szóval neked kell eldönteni.

Dancsi :) Mi újság veletek? Nagyon el vagy tűnve!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!

Nagyon irigykedem a gyerekszáj történeteteken!!!! :( Csudaaranyosak, ahogy nyílik az értelmük.
Gratulálok Mindenkinek!
Ábel az alapszavakat mondja és a babanyelv. Picit mintha visszafejlődtünk volna ezen a téren. Viszont mozgásban meg egyre ügyesebb, szalad, sőt helyben fut :lol: :D :lol: :D

Bea!
Nagyon édi a tesó, Grétid még mindig az egyik kedvencem!
Ha jól emlékszem Ti voltatok a csodák palotájában. Mi is megyünk ebben a hónapban, szerinted Ábelnek érdekes lehet????

Niki!
A bababörze a Mars téri csarnokban szokott lenni, de majd figyeljük a plakátokat!

Zituska!
Nagyon jó ár az ágyért és a matracért is! Teljes gyógyulást Nektek!
Olvasom a tegnapi délmagyarban, h megszületett a dokink kisfia.

Kinga!
Ábel mégnem alig beszél, de én nevetek a huncutságain és Ő is velem.
Remélem Kitti hamarosan újra önfeledten játszik majd!!

Enikő!
Talán nem haragszol meg, de Nekem Zalándoról a Pumukli mesefigura jut eszembe! :oops: :lol: Annyira aranyos!!!!!!!
Voltatok a Corában?? Érdemes kimenni????

Bibi!
Nálunk vannak zördülések a férjemmel, szerinte is már a határokat feszegeti a fiunk és én túl megengedő vagyok. Nehéz ez, mert ugye mi vagyunk velük többet és nekünk kell elviselni a hisztiket. Nálunk a legtöbb sírás abból van, h Ábel mindent a szájába vesz. Tegnap egy paladarabot szerzett, azt nyalogatva akart sétálni. Nem engedtem, így kb. 500m-n át ordított az utcán. Én mentem, ő jött utánnam bőgve. Aztán adta a kezét és sétáltunk.

Timika!
A Ti képeiteken láttam babafotelt. Mennyire tetszik Kristófnak?? mennyire borulékony a szerkezet???

Csajok!!!!
Van valakinek olyan CD amelyen gyerekdalok, mondókák vannak???? Vagy tudtok olyan oldalt, ahonnan letölthető?????
Köszönöm!!!!!

Törvényismerők!
Van olyan munkahely ahol határozott idejű szerződést kötnek a dolgozóval és évente hosszabítanak. Ha közben babás lesz az alkalmazott nem hosszabítanak, mondván, h lejárt a szerződés. Ez törvényes??? Ilyankor nem érvényes az, h kismamát nem szabad elbocsájtani???
KÖSZÖNÖM!

Kép Csibészke

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu :) Egyszerre írtunk :) Szóval innen tudsz rendelni, ha akarsz: www.zeneker.hu vagy www.pagony.hu

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre. :oops:
Minden új babához nagy-nagy gratula, a megszületettekhez is, és a pocakban lakókhoz is! :D
A segítségeteket szeretném kérni. Itt az ideje nálunk az ovikeresésnek, akinek van kedve, írja meg, hogy melyik ovival elégedett, és melyikkel nem.
Előre is nagyon köszönök miden választ!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: