Sziasztok,
Na, végre itt vagyok én is!

Próbáltam visszaolvasni
Sehike,
Mennek a megadrukkok és a petikenövesztők!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rebe,
Annyira örülök ennek a remek hírnek! Hát, mindjárt péntek, és mindjárt kismami leszel!

:D:D:D Nagyon ügyesek a petikék!
A leszívás után normális a barnázás pár napig! Pihizzél! Sok folyadék, sok fehérje!
Gabicsibe kismami,
Hát… csak ismételni tudom magamat! Nagyon-nagyon örülök! Amúgy ezzel a hcg-vel is lehetsz ikreskismami, hiszen anno W. doki nekem is azt mondta, hogy látott Ő már 70-essel is ikerterhességet. De tényleg tök mindegy, a lényeg, hogy ott a babó! Babanövesztők mennek mostantól: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D
Lexi,
Én cáfolom a nézetedet, mert a babásban vannak ám olyan babák, akik első, vagy második inszemre fogantak

Úgyhogy szerintem ez is mindenkinél másképp van, nem vagyunk egyformák
Nefke drága,
Remélem, összejött a mai transzfer! Nagyon drukkolok!!!!
Vic,
Mennek Neked is a babatapik! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És nagyon helyes, hogy a héten még nem mész dolgozni!!!
Jaj drága Nikó,
Rettenetesen sajnálom!
Gina,
Nagyon drukkolok Neked is keddre! ++++++++++++++++++++++++ Remélem, hamarosan Te is a babás topikunk lakója leszel
Süncike,
Jaj de jó!!!

Gratulálok!!

:D Gondolom, hogy unod-untad a pisiléseket, de az a jó ha tudsz pisilni, akkor sok rossz dolgot megúszhatsz
Megadrukkok holnapra: +++++++++++++++++++++++++++++++++
Elan,
Igen, normális, hogy sok visszafolyik az utroból. Hidd el, amennyinek kell, bent marad
Krisztamilli,
Ugyanez volt velem!!! A bal petefészekemet nem is tudták leszívni, mert olyan kacifántosan „elbújt”, hogy benne maradtak a jó kis petikék

És hát 3-at szívtak le… Én is sírtam, mint az záporeső, hogy ez milyen kevés… Aztán a 3-ból 2 beindult, és meg is tapadt mindkettő a 9. hétig, aztán csak egy maradt… a többit már tudod… de nem ezen múlt. A lényeg, hogy akár 3 petikével is lehetsz sikeres, bízz benne!!!! Bocsi, a privire még nem tudtam válaszolni, de talán hétvégén összejön, ezek a hétköznapok olyan gyorsan rohannak, nincs időm semmire

Puszi!
Millió puszi mindenkinek! Bocsi, ha valakit kihagytam