Hali!
ENNYIRE FONTOS AZ ANYATEJ c. dráma következik:
megvan minden vizsgálatom az anyatej leadáshoz. Hétfőn-szerdán-pénteken jön érte a kocsi. Mondja az elosztó néni, hogy jönnek hétfőn 13.30kor. Mondtam nem jó, mert babamasszázs van, 5 alkalomnyi hétfőn és szerdán, nekünk addigra el kell indulni, jöjjenek bármikor csak 13-15 óráig ne. Az nekik nem jó, mert mivel én lakom a legközelebb az elosztóhoz, hozzám jönnek utoljára. Mondom, akkor jöjjenek hozzám először. ÁHHHH, azt nem lehet

Miért nem??? Én alkalmazkodjak? Hűtő meg úgyis van a kocsiban, eláll ott is. Erre, hogy bíztassam eme igen nagy cserére, mondom: napi fél liter tej kerül így a csapba. "Fagyassza le" "persze, hogy fagyasztom, de már több mint 7 liter van lefagyasztva, már a kaját nem tudom hova rakni, csak kiöntöm a legrégebbi tejet, ami alig 3 hetes" mire a csaj: hát sajnos az útvonal akkor sem felcserélhető. NEEEM??? akkor csesszék meg, ilyen rugalmatlan bandát! Ezek hírdetnek, hogy segítsünk a koraszülötteken meg azokon a babákon, ahol anyuka nem tud szoptatni. Én segítenék!