Köszönöm a dicséreteket Alexandra nevében is.
A szülinaposoknak és a névnaposoknak utólag is minden jót kívánok!!!
A kismamáknak meg nagy gratula !!!!
Nagyjából az előző oldalt átolvastam,de arra mát nem emlékszem pontosan ki mit kérdezett,de azért próbálok válaszolni.
Rik, mi is rajta vagyunk az utánpótláson,de sajnos idáig minket is elkerült a gólya pedig mi nem is költözködtünk mint ti.Annak örülök, hogy tetszik nektek az új otthonotok.
Viol,igazándiból elötte nem nagyon bilizett .Én már nyár eleje óta próbáltam a pellusról leszoktatni, de elzárkózott a kisasszony elöle.Volt olyan, hogy amikor mondtam neki menjünk csurcsurozni a bilire elkezdett sírni aztán nem erőltettem, mert mindenki azt mondta annál rosszabb és majd eljön az ideje.Próbálkoztunk úgy is, hogy kint az udvaron csak bugyi van rajta ,de csak már akkor szólt amikor folyt a pisi.Aztán a nyaralás alatt szinte egész nap a tengerparton voltunk vagy fürdőgatyó volt rajta vagy semmi és mondtuk neki ha kakilni kell szóljon mert akkor kap pellust aztán egyszercsak elkezdte mondani,higy csurcsur lesz és szépen maga legugolt és pisilt.Próbáltuk, az apartmanban is , hogy csak bugyiba van és mindig szólt amikor pisilnie kellett.persze se bili se ülőke a WC-re maradt a tusoló oda maga is betudott menni és legugolni ez nagyon tetszett neki.Itthon meg folytattuk, hogy napközbe nem adtam rá pellust csak bugyit az első pár napba a bilire ment aztán egyik reggel mondta, hogy a WC-re szeretne ülni és azóta oda járunk.Alváshoz még kap pellust és ha valahova úgy megyünk ,hogy tudom nincs rá lehetőség pisiltetni.Na most jó hosszú lettem remélem nem baj.
Usziba még nem voltunk majd talán jövő héten elérünk.
Dzsezmin, papád miatt részvétem!
Na most megyek bocs ha nem reagáltam mindenkinek.Igyekszem most már majd többet jönni.Mindenkinek szép napot!

[/url]