Köszi mindenkinek a dicst!!!! Aranyosak vagytok!
Eni!
Jó ötlet volt amit írtál, de mielött megvettük volna a 2. ugyanolyan rucit, felhívtam a Veszprémi Brendont, hogy levásárolhatnám-e az ott vásárolt öltöny árát! És.... IGEN! Úgyhogy tök szupi, mert mégis abban az öltönyben volt, ami nekem nagyon tetszett, és mégsem lesz belőle kettő!
Igen, az esküvőnkön már ott volta Dani is csak ugye nem tudtunk róla. Titkon ugyan reméltem, hogy azért késik, de mivel görgölt a hasam és kicsit barnáztam is.... Aztán a nászút után, amikor már gyanúsak voltak a rosszullétek és a 2 hetes késés.... Csináltam tesztet és..... A többit már tudjátok!
Apropó barnázás.... Így visszagondolva, micsoda veszélyes dolog volt ez, de ha tudtam volna, hogy terhes vagyok és így barnázok, biztosan jobban foglalkoztam volna vele, így betudtam annak, hogy lassan meg fog jönni piri és ezért van... Na, mindegy, már kár ezen rágódni! Szerencse, hogy nem lett baj, és örülök, hogy egy ilyen kis édes (kotkodáló) gyermek anyukája lehetek!
A bátyám amúgy írói vénával rendelkezik! Rengeteg verset és dalszöveget írt már, és én imádom mindegyiket egytől-egyig!
Gab!
Nagyon jók a képek!!
Ex!
Peti is édes abban a sapiban!
Jut eszembe! Nem tudom, annó ki írta, hogy nagyon zsufi a konyhám, és túl sokminden van elő (bocs hogy nem emlékszem ki volt), de most, hogy nagytakarítottam, kicsit átrendeztem. Íme:
Így már jobb????
Pussz!
Andy