A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Snoopy
Telefonon majd jelentkezem.

Lányok
Mi számít magas vérnyomásnak? A terhesség elejétõl van a vízeletemben fehérje és most magasabb a vérnyomásom is.
130/69 Ez már magas?

Tina
36
tkriszta

Sziasztok!

Tina,
pont az elõbb olvasgattam a Rendelõ rovatot - itt a babaneten - és abban is a toxémia részt. A válaszoló orvos 145/90-es értéket mondott, ami már veszélyes.
Egyébként mivel magyarázzák a fehérjét a vizeletedben? Most egy kicsit én is neki vagyok keseredve, mert a két nappal ezelõtti eredményem szerint, fehérje van a vizeletemben - mondjuk a mai szerint meg már nincs. Úgyhogy én most állandóan méregetem a vérnyomásom. Meg bosszant ez a vizesedés, mert tényleg lehet a melegtõl is, de mi van, ha nem.
Mennyi szokott lenni "rendesen" a vérnyomásod? Ahhoz is kéne viszonyítani a mostani értéket - szerintem.

Szia: Ch.
40+2

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok,

Azt mondják a fehérjére, hogy az mástól is lehet a vizeletben. Önmagában nem jelent gondot. De ezért javasolják (ezt nem tudtam, csak késõbb mondták), hogy ezért kell középvizeletet adni, mert az elején a folyásból, meg egyéb miatt is kerülhet fehérje a pisibe. Igazából
az veszélyes, ha a 3 együtt van (fehérje, vizesedés, magas vérnyomás). Akkor sem biztos, hogy toxémia, de kivizsgálnak. Nekem amúgy 140/90 volt a dokinál a vérnyomásom, elõtte se, azóta se volt annyi. Úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.

Tünde
34+1
csibe21

Sziasztok!

Kicsit megkésve (és lemaradva a topic visszaolvasással) de olyan örömmel jöttem most hozzátok, hogy csak na. Láttam kispapánk a múlt héten hirt adott Julcsi babánk születésérõl. Kaska, tudom nem volt egyértelmû ahogy a papink írta, de a mi Julcsink= Julianna. Kérlek, írd majd át a táblában is, köszönöm. A jókívánságokat mindenkinek nagyon köszönjük, olyan aranyosak vagytok.

Pálma, hatalmas gratula a te babócádhoz is!

Nadine, drukkolok érted, remélem hamarosan te is majd babázol. Drukkkk!!!!

Babócánk születése sajnos a kiírás idõpontjától kissé messze (+10 nap) esett, így a végén sûrûn jártunk a kórházba ellenõrzésre, majd be is fektettek. Múlt hét kedd reggel végül is úgy határoztak, hogy megindítják a szülést, burkotrepesztettek. Innen számítva szépen fokozatosan beindultak a fájások. Tényleg fokozatosan, hiszen kb 10 óra vajúdás kellett ahhoz, hogy végre a célegyeneshez közel érezhessük magunkat. És itt kell elmondanom, hogy ezt az egészet a kispapi nélkül nem tudtam volna végigcsinálni. Most is könnybe lábad a szemem, és meghatódom azon, ahogy Õ ott velünk volt, küzdött velünk együtt, ez volt a mi igazi fájdalomcsillapítónk (az EDA-ról sikeresen lecsúsztam, már késõ volt, mikor beadtam volna a derekam, utólag már nem bánom, hiszen az is lassított volna a folyamaton valamelyest). Lényeg: lányok vigyétek az apukákat magatokkal! A kitolásnál adódtak problémáink, mert a babi az elsõ próbálkozásnál alig haladt, majd megállt. Némi pihenõ után újrapróbálkoztunk, ezúttal sikerrel. Visszagondolva erre a szakaszra, hát beleborzongok, de akkor ott nem volt idõ gondolkozni, papi kiabálta hogy Nyomj!, doktornõ kissé belemászott a gyomromba, hát szóval mindezek kellettek ahhoz, hogy Julcsit kiimádkozzuk a pocakból. A baba szép és egészséges, Istennek hála. Az én alsóm már kevésbé szép és egészséges, vágták is, meg szakadt is, olyan mint a matyóhimzés, bár mutogatni nem mutogatnám. Remélem idõvel szépen fog gyógyulni, most még elég vacak, de a baba mindenért kárpótol. Ami nagyon belénkvésõdött a szülés alatt az az, amikor a babát az anyuka mellkasára helyezik. Olyan csodálatos, nem számítottam arra, hogy amint rámteszik azonnal megnyugszik és nézelõdni fog a szép szemecskéivel. És innentõl kezdve velem csinálhattak amit akartak (varrás), mert mi már a babával voltunk elfoglalva. A kórházi tartózkodásunk a baba besárgulása miatt kissé kitolódott, de a héten már itthon vagyunk, és küzdünk a szopizással. Tejcsink van, bár néha a mi bélpoklos babánknak ez is kevésnek bizonyul, így nincs mese, iszom kancsószámmal a szoptatós teát brrr. Ami még szuper, hogy az immárom apuka ezen a héten velünk tudott lenni, így szokjuk és tanuljuk egymást, a kibõvült családot.

A fineshez közelállóknak sok erõt kívánok a szüléshez, a többieknek pedig problémamentes pocakosodást!

Puszi, és azért majd próbállak benneteket továbbra is olvasni.

BéOrsi és Julcsi (10 napos)
béorsi

Orsi!

Még egyszer nagyon gratulálok, és sok sikert a kis Julcsihoz!!!! (No meg a szopihozKépKép)

Én elbõgtem magam a történetedenKépKépKép

Zsófi(35+3)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Chrissy

Általába 110-120/60-70 szokott lenni a vérnyomásom.
Én is elolvastam a rendelõben írt választ. Annyi még sosem volt a vérnyomásom.
Az orvosom azt mondta a fehérjére amit a vízeletemben találtak, hogy ha egy + van akkor az nem vészes. Az lehet, hogy a folyástól van.
Mostanában én is vizesedem. Fõleg ha sokat ülök egyszerre.

BéOrsi
Gratulálok a babához. Sok tejcsit.

Tina
36
tkriszta

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36203133665@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Fri, 30 May 2003 17:50:44 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36203133665 [/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
PROBA

GSM phone +36203133665
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Sziasztok!

Én írtam a próbát, mert mostantól kb. 1.5-2 hétig nincs telefonunk, és szerintem én akkor már kettõben leszek. Amíg nincs semmi, megpróbálok internetkávézóba jönni, most is itt vagyok. Gondoljatok Ránk, vasárnap költözünk, de még reggel bemegyek a Klinikára, és lehet, hogy ott is maradok.

Béorsi!
Köszi a szüléstörténetet! Olyan jó volt olvasni!

Jaj, elvonási tüneteim lesznek.
Most mennem kell, mert nem bírnak már Lilivel.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok Kismamik!

Ma voltunk a párommal a munkahelyemen és hazahoztuk a cókmókom! Nem semmi, tele van a fél hálószoba játékokkal - szerintem Picurkám úgy kb. 6 éves koráig el van látva játszás terén (míg dolgoztam, lassan mindenfélét bevásároltam - saját zsebbõl - mivel a sulinak nem volt pénze, nekem meg nem voltak segédeszközeim és a gyerekek meg csak jöttek Kép. Meg aztán tervezek egyszer saját gyógypedagógiai tanácsadót nyitni, ezért is nem sajnáltam invesztálni Kép )Csak még azt nem tudom, hova rakom a sok holmit. Kép

Rita!
Nagyon jól látod a dolgokat, szerintem sem alacsonyabbrendû anya, aki császárral szül. Kép Egyébként örülök, hogy már jobban vagy. Kép Én anno 1* el is ájultam bevásárláskor - úgy mostak fel a földrõl és az émelygések csak a 15. hét után múltak el. De aztán ám teljesen, mintha nem is lett volna. Kép

Angi!
Én is nagyon szerencsésnek tartom a babanet "létezését" és nálunk is sajnos a kispapán múlik, hogy jöhet -e a baba (fizetés). Szóval szinte luxus nálunk gyereket nevelni. Zárják az ovikat, a sulikban gond 1. osztályt nyitni és az egyik medikus barátom szerint, probléma szülést látni a hallgatóknak.

Csibe!
Már többen is írták, a Na-t kell nézni az ásványvizeken és az a jó, amiben kevesebb, mint 50 mg/l van. Nálunk lehet kapni kimondottan kismamáknak, szoptatós anyukáknak és babáknak (fõzésre alkalmas) ásványvizet és csak 1,5 mg van benne, ráadásul finom is. Kép Szerintem Mo. -n is biztosan van valami ilyesmi.

Kaska!
De jó, hog így érzel, teljesen feldobtál engem is! Kép A kisasszony is bizti nagyon örül a mamájának! Kép Drukkolok, hogy minden továbbra is így maradjon, majd külön - külön is! Kép

Bera!
Én is szedek calciumot 2 * 50 mg naponta - igen erõs gerinc fájdalmaim voltak és az ionizációs vérképben ki is mutatták a hiányát. Amióta szedem, szinte semmi bajom a hátfájással. Kép
Aztán még arra kell vigyázni, hogy ne egyél magas calcium tartalmú ételeket min. 2 órával a tabletta után, mivel nem szívódik fel a vérben és aztán feleslegesen szedi az ember. (Ezt elég nehéz betartani, mert nem igazán tudom, miben mennyi calcium van Kép)

Boróka!
Igen kisfiú és Máté lesz a neve, de valahogy ráragadt már a Picurka, pedig nem is kicsi. Kép Ráadásul olyen erõsket tud rugizni, hogy néha majd kiviszi az oldalam. Kép

Béorsi!
Gratulálok, szerintem nagyon ügyesek voltatok; sok boldogságot kívánok Julcsival. Olyan jó olvasni, mennyire feledtetik a babák a mamákkal a nehézségeket! Kép

Puszi mindenkinek és drukk, akinek kell! Kép

Tündimami
33+3 Kép
tündimami

Sziasztok!

Barbi!
Nálunk álltalában a kórházak szerveznek felkészítõ tanfolyanokat, azok ingyen vannak, de van egy-két hely ahol fizetõs.

Ellimami!
Az Andrássy úton van egy Chicco márkabolt, ott kéne megnézni a tükröt.

Nadine!
A borókateát kipróbáltad már?

Márti!
Hatalmas nagy gratula Vilmához, sok-sok tejcit nektek. Kép

Tegnap voltamaz elsõ CTG-n, minden rendben van, jövõ héten ismétlés. Kép

Finisesek!
Drukk ezerrel.

Magdi
36+5 ( már TOP 10-es Kép)
gallainémagdi

Sziasztok!

Én is itt vagyok és még mindig semmi. A mai NST megint jó lett, jól érzi magát odabent, csak én nem idekint Kép A kezem és a lábam úgy feldagadt, hogy ihaj. Ráadásul voltam olyan felelõtlen, hogy rááltam a mérlegre, hogy vajon mennyit jelent ez nekem plusszba. Hát a 40. hétig összesen híztam 11 kg, azóta, nem egészen 2 hét alatt +5 kg van rajtam. Ez szinte mind víz, mert ebben a melegben enni nem nagyon ettem, csak gyümölcs, zöldéség és hasonlók. Viszont több mint 4 litert is megittam naponta. Kíváncsi leszek ezek után mennyit hagyok bent a kórházban (azért szeretnék úgy egy 3,5kg csomaggal távozni Kép)

Béorsi
Nagyon jó szüléstörténetet. Bár már én is azt írhatnám!!!

Na megyek lepihizek, és már csak 2 nap, egy jó hosszú hétvége (remélem nem bírom ki és hamarabb kijön Kép )

Nadine
41+4

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok kismamik!

Kaska,
mi is jól bekajáltunk még ott az Árkádban.Örülök,hogy összefutottunk! Kép Legközelebb már biztos babásan találkozunk vagy futunk össze valahol. Az se lesz rossz. Kép

Mi vettünk most kedden a Madarászban BAby Sence légzésfigyelõt.Komolyan mondom mamik,ha a készülékre valakinek nincs is 50 ezer forintja,akkor is érdemes legalább a hozzá kapcsolódó elõadást végigolvasni (1000 Ft),mert nagyon hasznos,amit ott elmond a fõorvos asszony.Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Kép

Bera,
szerintem a vizesedés még csak terhességi héthez sincs kötve,egyszerûen sok esetben csak a meleg teszi.Nálunk a kispapinak is néha bedagad a lába a keze a nagy melegtõl.És én is emlékszem rá,hogy régebben is,mikor még nem voltam terhes a nagy melegekben bedagadta a kezem,lábam. Persze ilyenkor fokozottan oda kell figyelni minden egyéb tényezõre is,hogy rendbe legyen (vérnyomi,vizelet)és akkor biztos nem lesz semmi gond.

Chrissy, Tkriszta,
remlélem semmi komoly probléma nem adódik a fehérjék miatt. Kép

Boróka, és kispocisok,
tényleg nagyon nehéz kivárni a UH-ok közötti 5-6 hetet. Kép Én is mindig nagyon vártam,hogy az egyik után már következzen is a másik,de így utólag visszagondolva nagyon hamar eltelt az idõ.Élvezzetek ki kispocisok minden napot,mert nagyon nagyon elröpül ám az idõ. Én hamarosan már szülni fogok és még ezt is olyan nehéz elhinni,hogy eljött az én idõm. Kép

Béorsi,
gratula mégegyszer Julcsi babához és kispapihoz is.Engem is nagyon meghatott a történet, és az ahogy kispapiról írtál.Nagyon jófej kispapid lehet,büszke lehetsz rá. KépÉpp ma délelõtt voltam papás szülésfelkészítõn, ott,ahova kismamatornászni járok és már ott nagyon jó érzés volt vele együtt gyakorolni a légzéstechnikákat és vajúdópozíciókat. Kép Már most érzem és tudom,hogy a szülõszobán az egyik legfontosabb dolog,hogy a kispapim ott legyen velem,velünk. Kép

Elli,
hogy tetszett kispapidnak a szülésfelkészítõ.Holnap írok mailt!

üdv mindenkinek

Évi és Petra baba_37+1
Kép
hatalmas drukk minden finisben lévõnek (beleértve magamat is Kép )
Évi24

Sziasztok Kismamik,

BeOrsi,
Nagyon jo volt olvasni a szulestotenetedet. Meg egyszer gratulaKép

Nadine,
Mar reggel(ez otthon kora delutan) atfutottam az irasokat, hatha tortent valami es orommel lattam nem irtal igy remenykedtem feljebb kerultem a tablanKép
Tenyleg mar csak 2 nap, de azert szoritok, hogy kevesebb legyen.

Chrissy, Szilvi,
Mindent bele, ha mar eddig vart a kiscsaj elso helyrol akarok szulniKép

Evi,
Neked is megy am a drukkKép

Kepzeljetek megszult egy ismeros lany tegnap, aki 2 nappal elobbre volt kiirva, mint en. Kislanya van es egeszsegesek, most ugy orulok, meg persze sargulok az irigysegtolKép

Mi tovabbra is okek vagyunk, en tele energiaval keszulok a holnapi partyra. Delutan-este, mivel a ferjem kanbuliba hivatalos sutit akarok gyartani a fiammal, meg valami sali holnapra.

Szep hetveget mindenkinek, nem tudok e bejelentkezni, de remelem amikos ujra olvaslak benneteket mar babas hirek lesznekKép Na megyek, mert ma a fonok percenkent akar valami "egetoen" fontos dolgot, a levelem is kb 2 oraig irodott.

Angi
39
angela2

Nadine,
PEdig mar azt hittem...
Drukkolok, hogy a ma ejszaka utan holnap frissen es kipihenten erkezz a szuloszobara!

Zsuzsi
zsuzsi74

Pálma, Bálint baba gyönyörûûûûûûûûû!!!!KépKépKép
Itt ámuldozunk kispapimmal, milyen szép kisfiúcskátok van!
Gratula mégegyszer!!!

Lányok, akik az UH-ról irtok, ne is cukkoljatokKép (3-5 hete voltatok utoljára...) ÉN 12 hete láttam kucorgót, és még további 3 hetet kell várnom a következö randiig...Kép (szerintem már meg sem ismerjük egymást)
Micsoda egy helyzet, azt gondolná az ember,hogy nyugaton minden jobban megy, aztán a nagy francokat...
Higyjétek el, az az egészségügy ami otthon van (pláne a kismamás rendelés) sokkal jobb, mint itt valaha is lesz. Biztos nehéz onnan nézve elhinni, de aki tapasztalta mind a kettöt már, biztosan egyetért velem.
Na meg az óvoda, bölcsi rendszer, sorolhatnám még a sok-sok lemaradást. De hát Kanada alig 125 éves múlt, még nagyon sok behozni valója van ennek az országnak. (szerintem egyetlen szerencséje, hogy az USA itt van a szomszédban, különben még mindig indiánok rohangálnának itt nálunk is.)
Na jó, nem füstölgök tovább, csak kiszaladt belölem...

Még 4 hét, és jön anyukám (éppen csöd elött ál az AirCanada, remélem azért még azt a repülöt elinditják, amivel ö jön...), és akkor végre nekiállhatunk vásárolni mi is! Már annyira nagyon várom,hogy nem is igaz...

Na, jó hétvégét mindenkinek, nálunk remélem jó idö lesz, nem kánikula, csak napocska 20 fokkal, elég is ennyi.
Sziasztok
Barbi
30+3

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Tegnap este nem birtam jonni, du. levasaroltuk az emberem ruhapenzet, es kisse ki voltam utve a sok maszkalastol.
Ugyhogy csak fekudtem, mint egy darab fa es cseresznyet zabaltam. A szomszed fajan ugyanis annyi termett, hogy meg le is tort egy hatalmas ag a sulytol :-( ennek kovetkezteben mondtak is, hogy szedjunk, amennyit akarunk :-) hat en nem keretem magam :-))) most is itt parolog mellettem egy nagy talbol :-)))

Na visszaolvasok, aztan potlom a tegnap esedekes tablat...

Beorsi,
nagyonnagyon koszi a tortenetet Kép Kép Kép es meg egyszer gratula Julcsihoz!!! Kép Kép Kép kispapadnak is!!! Kép Kép Kép Kivanom, hogy gyogyulj meg hamar Kép Kép Kép es ne felj, ha a kisholgy ilyen jo etvagyu, megoldja o, hogy legyen ott tejci bosegesen Kép Kép Kép
Julcsit termeszetesen azonnal Juliannasitom! Kép Kép Kép

Bera,
az eddig olvasottak alapjan a vizesedes leginkabb a homerseklettol fugg, no meg a hosszas alldogalas-ucsorgestol. Talan ezert jon hamarabb elo Nalad, mint annal, aki telen, tavasszal volt kozepespocis :-)))
Az izomgorcsok oka kalcium- es magneziumhiany is lehet. En a gyogyszertari, de recept nelkul is kaphato pezsgotablettakat iszom, a magnezium legalabb a kemenyedesek megelozeseben is hasznos. :-)

Azon filozofaltam a multkor, hogy mi a dokik allaspontja: a vizesedes OKA, vagy csak JELE lehet a toxemianak? Nagyon nem mindegy, mert az elso esetben persze kuzdeni kell ellene, a masodikban viszont hiaba nyomjuk a tuneti kezelest, akkor az a lenyeg, hogy merjuk a vernyomit meg a vizeletet ezerrel, hogy azonnal kiszurjak, ha baj van.
Bocs az eszmefuttatasert, lehet, hogy fel kellene raknom inkabb valamelyik dokis topicban?

Tunde,
malnalevel teatol allitolag gyorsabban tagulsz szules kozben. Csak az utolso hetekben (36-37.) szabad elkezdeni, inditasnak ugy 3 decivel, aztan lehet fokozni a mennyiseget :-) Fogalmam sincs, mennyit er valojaban, de en is vettem, mert nem penz, es artani biztos nem art, ha ennyi kismami issza itt baj nelkul :-)))

Rita,
igazad van, hogy egy percig nem gondolkodtal ezen, mert szerintem is hulyeseg minden olyan szemlelet, ami szerint van "igazi" meg "nem igazi" szules, gyerekneveles stb. Minden anyanak mas a fontos, minden gyereknek egyeni igenyei vannak, nincs ket egyforma szules... Ugysem tudunk minden tenyezot kontrollalni, es az allando aggodalmas figyelessel se teszunk jot. A babak meg szerencsere bekesen cseperednek a kulonfele korulmenyek kozt :-)))
Nyilvan nekem is van egy szemleletem, igyekeztem korultekintoen kialakitani, es kuzdok is erte, de nem azert, mert az egyedul udvozito, hanem mert nekem igy nyugodt a lelkem :-)))
Amugy meg en huvelyi uton szulettem, de anyatejet nem kaptam stb. most akkor szamoljam, hogy "hany pontos" gyerek vagyok? :-

Boroka,
gratula a szep UH eredmenyekhez, es orulok, hogy ilyen aktiv perceket fogtatok ki a babocatoknal :-)))
Elso kismamirucik tok jok, hamar elrepul az ido es lesz is mit domboritani benne ;-)))
akkor hogy meghatodik majd kispapid, ha ot szemely szerint tenyeren focizza az utod ;-)))
Kiiras elott 2 hettel mar gyakorlatilag minden baba kibujhat egeszsegesen :-)))

Bogar,
hmmm, mert a pasik hogy vasarolnak barmifele technikai ketyereket? ;-))) Lehet, hogy azok dragabbak, de a rucikat meg szemunk fenye fogja viselni :-)))
Ne felj, ket het mulva meglesz az oromod, azon az UHn hosszasan megcsodalhatod a baba minden porcikajat :-))) Erdemes vinni videokazit :-))) Tenyleg ezek a legjobb felvetelek, mert kesobb mar nem fer ki a ded a kepernyore :-)))
Manocsnak Megagratula az angol nyelvvizsgahoz :-))) ezek szerint megerte a szenvedest :-)))

Tina, Chrissy,
korabban irtak a lanyok, hogy erdemes kozvetlenul zuhizas utan gyujteni a vizeletmintat, mert akkor kevesbe kerulhet bele a huvelyvaladek. En azota ilyet vittem, es nekem bejott, negativ volt :-)

Ildianyu,
szoritok Nektek, mint atom! :-)))

Tundimami,
csucs lehet a rengeteg jatek :-))) Matenak szupi dolga lesz :-)))

Magdi,
gratula a jo CTGhez :-)))

Nadine,
nyugi, anyosom is 18 kilot hizott, es huss leszaladt rola a korhazban, mert viz volt :-))) tenyleg a "csomag" a lenyeg ;-)))

Evi,
jo kis spontan talihely az az Arkad :-)))
Te hogy kertel idopontot a Madarasz utcaba? En mult heten hivtam a Kismamaban levo szamukat, mert be akartam jelentkezni tanfolyamra, de csak uzenetrogzito volt!
Tenyleg, olyan nehez elkepzelni, pedig szuggeralom magam rendesen :-))) par het es nem terpeszben fogok ulni, egy nagy golyobissal a combomon ;-) nem pisilni, hanem szopizni fogok felkelni ejszaka ;-) stb.

Angi,
hoppa Ti most buliztok :-))) biztos tok jo lehet :-))) remelem, jo idotok van :-)))

Barbi,
hat igen, hidd el, mindenki talal a sajatjan szidnivalot... :-(
Indianok, hat nem lenne romantikus? ;-)))
Negy het, ilyenkor mar negyet pislogsz es eltelik! :-)))

Uram atyam, ma olyan volt a stilusom, mint egy egeszsegugyi prospektus kismamaknak :-0 szoljatok ram lecci, ha nagyon szornyu vagyok!

GIGAMEGADRUKK a dobogosoknak kulonosen :-))) es mindenkinek kellemes hetveget! :-))) Meggyartom a tablicskut, aztan szedek meg cserkot :-)))

Kaska
36+6
kaska

Akkor most a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 41+5 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]2.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.21.[/size] 40+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.28.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]3.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 39+2 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]4.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 39+1 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]5.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 38+3 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 37+3 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]7.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 37+3 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]8.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 37+2 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 36+6 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]10.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 36+6 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]11.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 36+6 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]12.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 36+4 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]13.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 36+3 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 35+4 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]15.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 35+3 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]16.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 35+2 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]17.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 35+1 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]18.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 34+2 33 év/1.b. Budapest 2003.07.20. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]19.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 34+0 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]20.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 33+4 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]21.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 32+6 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]22.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 30+4 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]23.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 28+5 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]24.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 27+4 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 26+2 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 26+1 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]27.[/size] Kisegér [size=-2]2002.12.06.[/size] 25+1 27 év/1.b. Budapest 2003.09.12. [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]28.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 25+0 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]29.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 23+2 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]30.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 23+1 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]31.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 23+0 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]32.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 21+2 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]33.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 21+0 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]34.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 20+5 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]35.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 19+1 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]36.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 17+5 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]37.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 16+2 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]38.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 14+2 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]39.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 13+3 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]40.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 12+3 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 11+2 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Akkor most a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 41+5 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]2.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.21.[/size] 40+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.28.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]3.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 39+2 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]4.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 39+1 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]5.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 38+3 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 37+3 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]7.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 37+3 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]8.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 37+2 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 36+6 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]10.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 36+6 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]11.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 36+6 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]12.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 36+4 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]13.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 36+3 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 35+4 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]15.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 35+3 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]16.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 35+2 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]17.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 35+1 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]18.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 34+2 33 év/1.b. Budapest 2003.07.20. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]19.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 34+0 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]20.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 33+4 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]21.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 32+6 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]22.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 30+4 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]23.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 28+5 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]24.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 27+4 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 26+2 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 26+1 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]27.[/size] Kisegér [size=-2]2002.12.06.[/size] 25+1 27 év/1.b. Budapest 2003.09.12. [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]28.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 25+0 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]29.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 23+2 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]30.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 23+1 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]31.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 23+0 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]32.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 21+2 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]33.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 21+0 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]34.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 20+5 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]35.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 19+1 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]36.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 17+5 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]37.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 16+2 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]38.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 14+2 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]39.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 13+3 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]40.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 12+3 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 11+2 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Es a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap
Márti KépVilma 3480g 2003.05.29. ( - 4 ) nap
</pre>
kaska

Bocsi, ez egy tok veletlen duplaclick volt...

Kaska
kaska

Kaska, kétszer is elküldted a táblát, és mégis csak 14. vagyokKépKépKép
:D:D:D:D:D

Zsófi(35+4)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kaska,
nem kell bejelentkezni az elõadásra.Egyszerûen odamész kedden 16 órára és már kezdik is.A légzésfigyelõt 14.30-tól lehet megvásárolni,500 Ft a kiskönyv hozzá és 1000 Ft az elõadás. A fül-orr-gégészetre kell menni,amit kapásból meglátsz a fõbejárattól jobbra és a 209-es szobában van Szántó Imre proff.,õt kell keresni.Bekopogsz és elmondod ,miért jöttél.Kölcsönözni is lehet gépet úgy tudom. Szerintem mindig van legalább 10 ember,párocska,akiknek már megtartják az elõadást.Nálunk múltkor jó sokat is kérdezgettek az anyukák,egyéb légzés és allergia problémával kapcsolatban,ami nem volt feltétlen témábavágó,de ha valakinek problémája volt a gyereke légzésével kapcsolatban az nyomta sorba a kérdéseket és hát szerintem azokat is érdemes voltm eghallgatni,soha nem lehet tudni mivel találja magát szembe az ember. Továbbra is azt mondom érdemes elmenni!!! Kép

Képzeljétek milyen jófej kispapim van. Kép
Ma reggel kispapim,amíg aludtam leszaladt Kecskemétre az apukájához (apósomhoz),hogy szedjen náluk jó kis nagyszemû,ropogós cseresznyét és mire felkeltem már ehettem is. Kép Kép Kép

Lassan megint idõmérõ edzés lesz(Forma1),úgyhogy azt hiszem alszom egy kicsit. Kép

üdv mindenkinek
Évi + Petra baba_37+2
Kép
Évi24

Kaska!

A vizesedés nem oka a toxémiának (akárhány dokit kérdeztem egyik sem mondott okot, sõt 1 doki simán bevallotta, hogy nem tudják mitõl van a toxémia), hanem az egyik tünete lehet. Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Na ki van még mindig egyben??? Hát én! Kép Ma reggel voltam amnion, ahol tiszta volta magzatvíz, a baba szívhangja tökéletes. De én majdnem fejberugtam az ügyeletes dokit! (Ez nem vicc!) Nem tudom, hogy hívják azt a valamit amit feldugnak a hüvelybe, de ez a balfasz képes volt feldugni és megrázta bennem!!!! Erre a baba is felébredt, befeszítette magát, én meg nem kaptam levegõt. Erre azt mondta, hogy próbáljam már ellazítani magam. Nem tudom mit csinált, vagy mit akart ezzel elérni, de a saját dokim csinált 5 amniot, és azok összesen nem fájtak ennyire mint ez az egy. Szerintem megpróbálta megindítani. Ja és most véreztem is tõle, amit eddig soha nem tettem. Ha lett volna annyi erõm biztos megkapom, de örültem hogy le tudtam ezek után szállni a vizsgáló ágyról. Na most jól kidühöngtem magam! Holnap reggel még lesz egy NST, ha eljutok odáig és nem indul be az éjszaka ennek a kis vizsgálatnak a hatására.

Most már csak egy nap, lassan telik így a vége felé az idõ Kép De ígérem megpróbálok minél elõbb távozni az elsõ helyrõl!

Nadine
41+5

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok Kismamik!

Nadine Kép
óriási drukk Neked!! Most már nagyon közel a babáddal való találkozásod. Kitartást, hátha ma éjjel.

Chrissy, Szilvi, Angi - Nektek is drukk-drukk!

BéorsiKép
köszi szépen a szüléstörténetet, gratula mégegyszer, kispapid is nagyon ügyes volt, mielöbbi felépülést és sok tejcit.

Bali egy tündér Kép , sokat tudunk mellette pihenni, reggel kipihenten kelek fel, Nektek is ilyen jó babát kívánok! Kispapim is kivett 2 hét apasági szabit, egy hét még hátra van, és holnap megérkezik Anyukám is, nem is lesz rossz dolgom. Kép A szüléstörténet még úgy áll, ahogy múlt szombaton a kórházban elkezdtem, de lesz hamarosan.

A 8 napos Bálint boldog anyukája, Pálma
pálma

Palma,
Tessek am bejelentkezni a Friss babak-ban is!!! Varunk odaat!
Es persze minden kismamat!

Zsuzsi
zsuzsi74

Hû! Már a 9. vagyok!!!!!!!!!!!!!!Kép
mikoo
mikoo

Sziasztok!
Ezer eve nem jartam erre. Csak annyi, hogy drukkolok Mindegyikotoknek. Manocska, Neked kulon :-).
Remelem, gyakrabban fogok meg erre jarni, bar az elmaradasomat a forumolvasgatasban mar nem fogom tudni bepotolni...
Udv: Hayimpapa, az 5 honapos Mark apukaja Kép.

Hayim Apuka
hayimpapa

Hayimpapa,
Hianyoltunk Titeket a Friss babakbol!
Gyertek gyakrabban!
Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Tegnap este voltunk moziba. Megnéztük New York bandái c. filmet. Nem kimondottan kismamiknak való. Nagyon büszke voltam magamra, hogy a majdnem 3 órás filmet végig tudtam ülni. Féltem, hogy a felénél ki kell mennem.

MA voltunk az elsõ CTG vizsgálaton! Minden rendben. Nem volt fehérje a vízeletemben. Ez jó mert ahányszor nézték mindig volt benne. Az orvos is megvizsgált, vett kenetet is. Mondta, hogy már bármikor beindulhat a szülés. C2111 írt a kiskönyvbe. A múltkor C2100 volt. Már nem aggódom, hogy ha elõbb jön mert kb. 3 kg-os a baba. Azért szerintem sûrûn akar látni mert 10-re is behívott. Titeket is gyakran vizsgálnak?
Össze is csomagolom a kórházi cuccot. Jövõ héten megyünk megvenni a légzésfigyelõt. Már tényleg nem sok van hátra.

További jó hétvégét!
Tina
36
tkriszta

Pálma Kép

Óriási gratula! Kép Várunk a babás topikban!

NadineKép
Megadrukk! Tudom mit érzel, már nekem is minden bajom volt a 40. hét után!

ZsuzsiKép
Szóval erre csavarogsz?! Kép

Minden finisesnek drukk! drukk! drukk!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Még mindig itt vagyunk! Hát szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem szültem meg a hétvégén. Képzeljétek a barátnõmnek pénteken megindiította az ügyeletes doki a szülést, mert megzavarosodott a magzatvize, akivel egy dokihoz jártunk. Ma voltam bent nála, látnátok a kezét 3-szor szúrták el a vénáját, a kisfiúnak is van bent egy olyan vacak, mert antibiotikumot kell kapnia. Egyébkénttündéri gyerek. De az ügyletes doki majdnem lemaradt, mert megvizsgálta este 7-kor még csak 3 ujjnyi volt, 7:20 szólt hogy nyomnia kell, a doki meg leb*ta, hogy az nem lehettartsa vissza. A másik ügyletes azért odament, megnézte és a gyerek feje már jött kifele, egybõl szülõszoba 7:30-ra meglett a fiú. Õrület, hogy mennyire nem figyelnek az emberre, ha nem az õ orvosa van ott. Az is igaz, hogy annyi baba született, hogy nem volt szabad ágy péntek este, de akkor is, szegény csaj ha nem megy oda a másik akkor ott szül meg a vajúdóban segítség nélkül??? Na mindegy, majd holnap rendet teszek (a férejm és én is kimondjuk a véleményünket, lehet valaki még emlkszik az Uh-s sztorira is közületek). Már este itthon lesz a doki, és reggel 6-ra megyünk mi is, kivéve ha valami csoda folytán beindulna magától.

Egyébként mi ez a pangás, mindeki elment nyaralni???

Ja ha megszültem kispapim értesít róla titeket, meg rak fel képeket. Na megyek pakolászni!

Szorítsatok!!! A többi finisesnek meg megy a DRUKK!

Nadine
41+6 (Ha ezt nekem az elején mondta volna valaki körberöhögöm)

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,
csak bejelentkezem...
még egyben, bát fûzöm a kiscsajt, hogy mongggyuk 3-áááán...
jól eltüntem, tudom, de nincs, ill. holnaptól már van internetünk Kép
meg költözés (álomszép lett), meg ugye a barátok végiglátogatása last minute, meg még most is egy utolsó vágyakozó pillantás a Balatonra és sorolhatnám...
szóval remélem mindenki pocisodik vagy babázik,
most visszaolvasok( vagyis elkezdem) oszt még jelentkezem

babajaga
38+4
Névtelen

Sziasztok!!

Nadine, nagyon szorítok neked!!! Pontosan tudom mit érzel ... Nagyon drukkolok, hogy a párod nemsokára hozza a gólyahírtKép Kép Kép
Chrissy, lehet hogy már babázik??

Velünk semmi újság, a mi kislányunk sem akar kijönni Kép
Pedig már rémisztõen nézek ki, és nagyon nyûgös is vagyok ... Hétvégén már csak az IKEÁig merészkedtünk, mert a lábam bedagad, és mindentõl elfáradok. Viszont itthon megõrülök a bezártságtól ... Remélem jön valami hidegfront Kép vagy csoda Kép

Ha minden OK. akkor a Mártiék holnap mennek haza Kép Kép Kép Kép

Szilvi
szilvi_

Sziasztok!

Voltam ma Mártiéknál a kórházban 2 lánnyal egy másik topicból. Nagyon édes Vilka baba Kép Gyönyörû, és jól vannak Kép Ügyesen szopizik Kép

cory 20+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Hat ma kicsit lejjebb adtam az idilli derubol. Hajnali pisituramon arra lettem figyelmes, hogy olyan nyomorusagos a gyomrom :-( Orakon at csak fekudtem es emesztettem :-( Semmi komolyabb, mint pl. hasmenes, hanyas nem jott, csak zuborgas, tekerges, meg Viola turelmetlen fecergese, hogy mi van mar itt :-(
Lehet, hogy a dinnye a bunos, amit kispapi hozott? Pedig olyan fincsa :-) es kb. akkora volt, mint Viola :-)
Reggelre valamivel jobb lett, de egesz nap nem vagyok az igazi :-( Azert idegesit, mert ha valami hulye fertozes, akkor tul kozel van Vilcsihez :-( Es most van az a keves szamu nap, amikor NEM szeretnek szulni, kispapa szerdai szigorlataig...

Tok olyan, mintha masnapos lennek. Pedig jo eg, mikor voltam en utoljara masnapos :-)))

Na sebaj, vegul is elfoglaltam magam, szokasos butykoleseimmel, meg voltak itt a baratnomek is megnezni meg egyben :-)))
A jo hir, hogy kispapa lefenykepezte az "alkotasaimat", most mar csak elo kell hivatni, aztan gyartok friss profilt :-))) Es elkezdtem a korhazi cuccok bepakolasat, tovabba irtam egy listat, hogy mit kell meg venni :-))) Fontolva, de haladunk :-)))

Na nezzuk a hetvegi termest :-)))

Nadine,
na akkor MOST kuldom a fokuszalt GIGAMEGADRUKKot!!! :-)))))
Egyebkent pedig gyutterzesem a durva vizsgalatert... es baratnodnek is a "gondos" szulesvezetesert :-( mondjuk tenyleg gyorsan jott a babaja, ezt gondolom, o sem banta :-)))

Szilvi,
szinten GIGAMEGADRUKK!!! :-))))) Lehet, hogy a kislanyod szeretne elso helyrol szuletni? :-) Hamarosan ove a palya! :-)))
Kulonosen, ha Chrissy valoban ilyen pozitiv okokbol van tavol :-))) Kuldok is gyorsan neki egy GIGAMEGADRUKKot :-)))

Marti,
drukk a hazajovetelhez, varunk! Kép Kép Kép

Palma,
jo erzes igy nagypocisan ilyen szuper hireket hallani Kép Kép Kép orulok, hogy ilyen jo termeszetu a kisfiad Kép Kép Kép csak igy tovabb! Kép Kép Kép

Zsuzsofi,
nyugi, ahogy elnezem a datumokat, elotted is nagy baby boom varhato :-)))

Evi,
nagyonnagyon koszi az infokat :-))) most ovatossagbol ugyis ki akartam hagyni a terhestornat kedden, legalabb hasznosan toltom az idomet :-)))

Sasha,
nagyszeru :-) akkor az en paraszti logikam azt diktalja, hogy nem a vizesedes elmulasztasa a lenyeg, hanem a tobbi tunet fokozott figyelese :-)

Mikoo,
holtversenyben! ;-)))

Tina,
tenyleg szepen alakul a mehszajad :-))) es gratula a jo eredmenyekhez, es a jol fejlett babocahoz :-))) meg a vegen beelozol? ;-)))

Babajaga,
gratula a villamgyors otthonteremteshez, tok jok vagytok :-))) aztan most mar tessek jonni rendesen! ;-))) Jaaa, persze ha Te mar ket nap mulva babara gyursz... :-)))

Jo pihenest/jo babazast mindenkinek - ki mire vagyik! :-)))

Kaska
37 Kép
... eees latom az alagut veget :-)))
kaska

Sziasztok!

Lassan illene lefeküdnöm, mert kora reggel megyek a kórházba ( Nadine, gondolok rád! Kép ) - bár igaz, még nem a szülés miatt. Vizsgálatok tömkelege, meg végre beszélek a dokimmal, hogy akkor mikor kell a héten befeküdnöm.
Lányok, sajnálom, de úgy néz ki, egy-két napig még a táblázat elején fogok csücsülni. De a héten mindenféleképpen változások lesznek, megint születni fog egy-két bébi. Kép

Nadine,
gondolok Rátok, nemsokára babázhatsz! Kép

Márti,
még nem is gratuláltam a bébidhez! Akkor most megtettem, jó? Sok-sok tejcit! Kép

Szilvi,
mostmár tényleg csak egy-két nap, és Te leszel a dobogó elsõ helyén! Kép

Tina,
ez jó hír (mármint, hogy nem találtak fehérjét ) Kép Szóval, úgy néz ki, lassacskán Te is babázol? Kép

Kaska,
már annyiszor szerettem volna írni: látom, Te is ilyen éjjeli bagoly vagy? Kép Köszi a drukkot, elraktároztam. Kép

Na, elköszönök, mert 3/4 6-kor kelni kéne... Kép

sziasztok!
Ch.
40+5

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok Kismamik,

Latom Nadine, Chrissy es Szilvi is egyben.
Bar jovo heten bizti valtozni fog a helyzet!!!!!!
Oriasi drukk mindenkinekKépKépKép

Nadine,
DokiKép Holnapra oriasi drukk kulon isKépKépKépKép

Kaska,
Party nagyon jol sikerult. Az ido kibirta, bar elotte egy oraval meg esett az eso, de akkora kiiderultKép
PocifajasKép Akkor neked ellendrukkot kuldok.

Palma,
De jo, hogy tudsz neha jelentkezni es hogy manoka ilyen jo baba. De megerdemled , hisz te is milyen turelmesen kivartad a szules beindulasat.

Evi,
KispapadKép Nagyon figyelmes toleKép

Babajaga,
Nagyon ugyik vagytok am. Es tok jo, hogy mindent sikerult elrendezniKép

Tina,
Ha igy haladsz te sem a dobogorol fogsz szulniKép

En tok jol vagyok, pedig egyaltalan nem kimeltem magam a hetvegen. Szinte minding mentunk valahova. Bar a labam kicsit dagad, de nem veszes. Megprobalom megmagyarazni a kiscsajnak, hogy jo lenne, ha 5.-en megszuletne, egyreszt mert a batyja is akkkor szuletett, masreszt 6.-an jon a nagyi es akkor papanak a repuloterre kell menni, szoval nem lesz ideje bevinniKép Remelem szofogado es egyetert velemKép

Lassan jo reggelt a koran keloknekKép

Angi
39+2
angela2

Jó reggelt Lányok!

Nadine! Ma lesz a nagy nap? Már talán ma babázni fogsz. Nagy nagy drukk!

BéOrsi! Nagyon megható volt a szüléstörténeted. Sok boldogságot a babához!

Ezen a héten több baba is lesz. Mindenkinek drukkolok!

Én voltam a tesóm esküvõjén. Nagyon megható volt. Szerettem volna mulatni egyet, de egy kis erõteljesebb tánc után elkezdett fájni a hasam alja. Féltem is nagyon, nehogy baj legyen.
Mikor a Dorkával voltam terhes, végig táncoltam a saját eskövõmet minden gond nélkül.

Vasárnap aztán egész nap rosszul voltam, és még alig aludtam.

Végre eljutottam a 12. hétre. Remélem, most már semmi nem fog történni.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Remélem lehet csatlakozni a friss kismamák topicjához, így a 30. hét táján. Zsenge éppen már nem vagyok, (mármint a várandósság terén persze:-) de gondolom ez nem jelent akadályt..
Vegyetek fel légyszi a listára, olyan jó, hogy nem a legvégére kerülök a listának, mint bármi másban amihez ugy csatlakozik az ember:-)
Nem tudom mi ennek a módja de a táblázat mintájára elküldöm az adatainkat, légyszi vegyetek fel!

nick: tündér
U. menstr: 2002.11.15.
Hét/nap: 29+4
Életkor: 26/1. b
Lakhely: Diósd
Szülés v.i: 2003. 08.20.
Szülés helye: Budai Honvéd Korház/ Dr. Varga György

Köszönöm elõre is, és majd jelentkezem.
Kívánok Mindenkinek szép napot
Üdv, Tündér
tündér

Sziasztok kismamik!
Remélem mindenki kipihente magát a hétvégén, én már alig várom a következôt (mert Pünkösd lesz és három napig nem jövünk dolgozni). Azt hittem lesznek babák, de nem baj hátha ma vagy holnap. Nagy-nagy drukk! Velünk semmi különös nincs, jól vagyunk, babuci ugrándozik néha, de a papája nagyon sajnálja, hogy még nem érezheti. Nem tudom, mikor jön el az az idôszak, amikor már ô is érezheti??
Nagyon várjuk!
Mindenkinek szép napot, majd jövök még!
Buborék 18+5
Buborek

Sziasztok!!!

Tündér!

Üdv közöttünk, gyere gyakran!!!

Képzeljétek, tegnap hivatalosan is beléptem a kilencedik hónapba!!!!

Juhéééééé!

Úgy, de úgy szeretnék már szülniKépKépKép

Zsófi(35+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Ne félj, hamar eljön. Addig élvezd, hogy még egyben vagytok, és aludhatsz.
Tudom, milyen lassan megy az idõ, ha vársz valamire. Én is szeretnék már õsznél járni, hogy ne kelljen dolgozni(legalább is el szeretnék menni betegállományba).

Tündi! Üdv közöttünk!
Valaki jöhetne már utánam is, ne én legyek az utolsó.

Buborék! 1-2 hét, és a papuci is érezni fogja a babát.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Nem semmi termés jött össze 1 hete.
Gratulálok az friss anyukáknak, láttom szép babazápor volt.

A vizsgám sikerült és végre befejeztem a sulit. Újra itt vagyok.

Kaska, kispapa engem is megsajnált és egy hatalmas görögdinnyét kaptam (amibõl õ nem is kért,Kép így hosszas unszolás után felfaltam az egészet). Remélem már jobb a közérzeted.

Nagyon sokat gondoltam rátok az elmúlt héten, de a tanulás nagyon lefoglalt.
Többen írtátok, hogy vártátok a Mátrix2. Nektek, hogy reagált a pocaklakó? Mi majdnem megszakadtunk, úgy nevettünk a kispapával, mert mindig "komentálta" az izgisebb részeket.

Ellimama, neked hol dagad a lábad? boka? Nekem boka és lábfej+lábujjak, de úgy, hogy a csontjaim fájnak és alig bírom mozgatni a lábujjaimat. Külsõre nem olyan vészes. Ez így normális?

Ja, a védõnénim tök jó fej. Egy hétre megkaptam a szívmonitort otthonra, játszani veleKépKépKép

Anikó
22+3
eancsi

bocsi, kommentálta...
eancsi

Aludni?????

Nelli, sajna az nekem már nem megy. Ha így fekszem, így fáj, ha úgy fekszem úgy fáj...mire meg elhelyezkedem, addigra wc-re kell menni. És mire visszajövök kezdõdik elõlrõl....KépKépKép
Tudod hányszor voltam most éjjel wc-n? 15x!!!!!!!!!

Viszont rengetegképpen berendeztem a gyerekszobát, amíg próbáltam elaludniKépKép

Zsófi(35+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Így a 32. héten nekem is minden bajom van már. Alig tudok megfordulni az ágyban, ezzel szemben egész nap majd szét robbanok az energiától, pl. pénteken kifestettem a fürdõszobát (lekapartam a falat, gletteltem, mélyalapozóztam, teddy-diszpiztem, takarítottam, pakolásztam). Álmatlanságban szenvedem, éjjelente 4-5 alkalommal kell pisilni mennem. Minden nap van vagy 8-12 kontrakcióm (fájdalommentes) és már nagyon várom a babát. Egyik percben baromira félek a szüléstõl, másik percben meg tök nyugisan várom és megértem a fájások természetét. Kép Úgy érzem, hogy nem vagyok normális, ide-oda cikáznak a gondolataim, stb. Ti is így vagytok ezzel?
charlottee

Sziasztok! Visszatértem közétek, isteni volt ez a pár nap, se pelenkázás, se fürdetés se etetés. Látom a dobogós bébik nem nagyon igyekeznek, mindenkinek nagyon szorítok!!

Charlotte!
Azt mondják ilyenkor beindul a fészekrakó ösztön és a kismama úgy érzi kicsattan az energiától. Azt hiszem én is éreztem valami hasonlót de azért vigyázz nehogy megeröltesd magad.

Eancsi!
Gratula hogy befejezted a sulit, mostmár minden erõdddel a babára koncentrálhatsz.

Tündér!
Üdvözlet körünkben! Gyere gyakran! Nem ér ám így beelõzni!

Nelli!
Vigyázz azért a tánccal! Nehogy valami baj történjen, tudod az elsõ harmad azért nagyon érzékeny idõszak. Én is sokat pihentem meg aludtam akkor. Mostmár kezdem úgy érezni hogy mozgáshiányom van. Lehet hogy én is elmegyek táncolni.

Chrissy!
Voltál a dokinál? Mi újság?

Kaska!
Kigyógyultál a másnaposságból?Kép) Mi volt veled? Remélem már jól vagy.

Tina!
Te már ilyen rajtra készen? Nagyon szorítunk azért még egy-két hetet jó lenne ha maradna a babóca nem?

Na most megyek a gyermekem elaludt a szõnyegen így játék közben. Leteszem aludni.
Mindenkinek drukk ezerrel!
Nicki
14+4
Nicki

Sziasztok Lányok!

Most léptem be a 7. hétbe és egyre rosszabbul vagyok. Ma délelõtt megvolt az elsõ hányás is, de a gyomrom folyamatosan rossz. Vettem MagneB6-ot, amitõl kicsit jobb. Tudnátok nekem adni néhány jótanácsot ez ügyben? Körülbelül meddig fog tartani ez?

köszi, üdv
Mici

Ui. tapasztaltabbak azt mondják tuti kislány, mert a lányos mamák vannak rosszabbul...
Névtelen

Sziasztok!

Nadine,Chrissy,Szilvi drukk ezerrel!
Remélem Nadine már babázik!!! Kép

Babajaga,
neked is hatalmas drukk,látom szülni szeretnél. Kép

Szilvi,
a hétvégi kimozdulós programok közül nekünk is az IKEA volt a legnagyobb. Egyébként itthon egész nap a hûsben és csak este séta.Melyikben voltatok és mikor?Mi vasárnap az Õrs vezér téren.Mindig megnézem magamnak apocakos kismamikat,ilyen pocijuk van,lehet,hogy téged is láttalak?!?!??! Kép

Kaska,
remélem már jobban vagytok.Inkább várjál míg érettebb lesz a dinnye. Kép

Angi,
mi van itt?!?!? Mindenki szülni szeretne?!?!? NEked is megy a drukk!!! KépViszont így már csak Laura és Elli marad elõttem és én következem. Kép

Tud valaki valamit Lauráról.Én emlékeim szerint még nem találkoztam vele itt a neten,vagy ennyire figyelmetlen lettem volna?!?!? Akkor bocsi érte!

Nelli,
kitartás,hamarosan vége a rosszulléteknek.!!!

Igaza van Nellinek,tessék jönni még kisebb pocis kismamik!!! Kép

Tündér,
üdv közöttünk! Azért én annak örülök,hogy minket itt az elején nem leõztél meg! Kép

Buborék,
jó hogy említed! Tényleg pünkösd lesz már a hétvégén?!?!? Nem is követtem ezt annyira figyelemmel.De jó!!!Ennek most nagyon örülök!! Kép

Zsófi,
üdv a finisben!!! Annyira jó,nem?!?! Gratula a 15 pisiléshez.azt hittem én vezetem ebben a világrekordot a kb 10 alkalmammal,de látom vannak nálam ügyesebbek is. Kép

Anikó,
tudjátok már,hogy fiú-e vagy lány a pocaklakó,vagy nem is szeretnétek tudni? Neveitek vannak már?

Saci,
dettó ugyenez van velem is,ami az alvást,forgást és a "szülés iránti érzelmeimet jelenti". Kép Azt szokták mondani,hogy a végére teljesen elmúlik az ember lányának a félelme.Hát nem tudom,csak remélem,hogy ez tényleg így lesz.Néha elég rendesen be tudok parázni! Kép

Délelõtt kismama tornán megint olyan édi babókat láttunk,hogy megint kedvet kaptam a szüléshez.Jó lenne ha ez a kedv már végig kitartana bennem. Kép
Néha úgy érzem pik-pak végig tudnám csinálni,de néha mikor már tök fáradt és nyûgös vagyok megijedek,mi lenne,ha most indulna meg a szülés.Nem is lenne erõm végigcsinálni. Hát ez van..

üdv mindenkinek
Drukk mindnekinek ahhoz,amihez kéri!

Évi + Petra baba_37+4
Kép
Évi24

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: