Móni!
ne izgulj, ha sütök v. főzök, az más rovására megy. vagyis mondjuk akkor nem takarítok, vagy nem mosok hajat(!), csak másnap. és kenyérsütő géppel nem kunszt gatasztatni a tésztát
sonkával,kukoricával is tökéletes egy pizza, nem musz arra sajtot tenni. Lencse szinte csak a tésztáját falja.
Curse!
úgy, h maszek a doki, már nem tudod megfizetni esetleg a köv. babánál? emlékeim szerint a Faludy nem olyan drága maszekban sem.
szerintem minden dokinál érdemes próbálkozni, mert az, hogy tegnap XY-t nem vállalta, nem jelenti, hogy holnap téged nem fog. volt erre élő példa, BZS pl. simán bevállalta két v. három ismerősömet is, holott már az a rémhír járta, hogy nem vállal. főleg ha még nem is vagy terhes, szerintem nyugisan keresd fel BB-t!
Rylie,
vagy nem volt sikértartalma a lisztednek (rossz volt, v. ilyesmi), vagy az élesztő bedöglött. pl. a szárított élesztő nem szereti, ha felbontás után napokig tárolod, mert bedöglik 2-3 nap után. úgyhogy mindig friss zacsival kell elővenni. ne add fel, én ilyenkor már csak azért is..
pl. Recca sütijét 3x próbáltam meg, mire végre sikerült. azt furcsállom, hogy tök kemény lett a zsemle, mert nálam, ha nem kel meg, akkor csak sűrű, de nem kemény, hanem puha belül. úgy láttad , hogy kelt a tészta, nőttek még sütés közben is? mert ha igen, akkor túlsültek és kiszáradtak.
nálam a pizzatészta tök más, mint a kenyértészta, mert nem szeretem, ha olyan dög vastagra feljön, mint egy zsemlebuci

.
Macs!
öröm az ürömben, hogyha már fizetni kell érte, legalább frankó a hely.
Neet!
fasza kis napod volt!
Janka!
hát akkor most még egy bőrgyógyásznak is mutasd meg

. a sebész nem ajánl kenőcsöt,neki a fejében már a szike villog
lehet, h marhaság, de gyerekpopsikenőcsöd nincs?
délelőtt vagy 2 órahosszát itt volt Bazsi nálunk, úgy, hogy Zuzit hazaküldtem közben, s a kölkök tök jók voltak, játszottak, ugráltak, ettek főtt kukoricát, haverkodtak. L. úgy lefáradt, hogy simán befalt utána még egy bébikaját (én így hívom a rizses zöldséget, amit szoktam neki néha főzni, s büvegben fagyasztani), s most durmol.