Munkaidőben kummatok egy kicsit,babucit leraktam,most gyorsan írok,tegnap volt egy csaj nálam 6 éves a kislánya,és neki varrok szüreti bálra ruhát,tök jól elvolt a kislány amig itt voltak,aztán mielőtt elment elővette a matricás füzetét,és kisedett belőle egy Füles szamár matricát és odafordult hozzám,:-elfogadod tőlem ezt?(erre megjegyete a mama,hogy most gyűjti a matricákat és akit szeret annak ad egy matricát)persze majdnem elsírtam magam,és oda ragasztottam ahová lerajzoltam a ruháját,nagyon boldog volt!!!!!

megható,hogy egy 6 éves gyerekbe hogy szorul ennyi értelem és szeretet.Jól esett.
Niki az hogy Emma hercegnő duzzog ,nálunk is játszikpl.ha dolgozom,vagy vannak nálam és egy-két órát anyával van Martin mikor bemegyekés átölelem mereven anyát nézi,rám se bagózik,vagy ha az apja nincs itthon hétvégén akkor vasárnap este kell egy fél óra mire rámosolyog,persze addigra apa már fejen is áll hogy nevessen már rá a fia,azt se tudja mit csináljon ,hogy kiengesztelje.
Ők igenis duzzognak,és ez nem vicc.Nekem meg szakadjon meg a szívem,hogy nem vagyok vele,és gyötörjön a lelkiismeret miatta.
Ismerem az érzést,nálunk ez már minden napos!!
van ,hogy komolyan bele vagyok betegedve,és ostorozom magam,hogy milyen galád anya vagyok,de sajnos nem engedhetem meg azt a luxust hogy ne dolgozzak,egyszer majd ha nagyobb lesz elmondom neki,hogy érte is tettem,remélem megérti majd.
Lisa tök jó ,hogy jöttél,már épp hiányolni akartalak,pláne a hóforduló miatt,hiszen Martin És Domcsi egy napon születtek,ezúton boldog hófordulót nektek,és tündéri a fiad!!!
Úgy emlékszem rá,reggel felkúsztam a netre és olvastam ,hogy megszületett Lisa babója,mindenki újjongott,tök szupi,erre beírtam,hogy nekem meg 10 percesek a fájásaim,és itthon vajúdgatok,már nem tudom ki volt,de határoottan emlékszem,hogy megkértek,hogy egy napra csak egy babát időzítsünk,mert az utolsó idős kismamáknak ez túl sok egy napra.
Ti kezdtétek a 4.-ét és mi zártuk.
És ez már 5 hónapja volt....annyira megy a idő.
tényleg rohan,és én is,mert van még varrni valóm,puszi nektek