Tévé. Azért a 20 percre lecsapom a tvpaprika elé, amíg eszem + wc-zek + kipakolom a bevásárlószatyrot, és még berakok egy mosást is - helyzettől csak nem lesz tv-függő???? Egész nap énekelek, tornázunk, trapézozik (naponta változó kínálat

), sétálunk stb. stb. Nem fejleszteni akarom a tv-vel, hanem „lerázni”. Mert néha nem bírok már jófej lenni 6-8 órán át folyamatosan. És ha a saját játékaival nincs el, akkor megpróbálom a tévét.
És ne gondoljátok, h egész nap megy a tévé! Fél7kor kapcsolom be, aztán híradó után ki. Aztán barik közt. Ami érdekel, azt én is felveszem (már ha értesülök róla, mert műsorújságunk sincs
Enikő! Nem olvastam el pontosan, milyen, amit belinkeltél, de ez nem csak tisztít? Nekem Air Wolf van. Az nem párásít, csak tisztít.
Amúgy honnan tudjátok, ha száraz a levegő? Mit kell érezni?
Andi! Anyámat ellepte a munka, meg a másik unoka. 3 hete nem volt itt csak talán 1x 20 percre
Rita! Pöpec a trapéz. Nekem csak az nem tecc, h oldalt nincs rajta játék. Ládikó azokat is csipázza!
Tesóm kölke nem látott ki a bébjárgányból, mert túl mély volt, így soxor az autósülést rátette a kocsira, és így nézegető üzemmód beindult

milyen messze lát el Samesz?
Ádámnál hangulatmélyítő hatása van mindkettőnek. Ha álmos bealszik, ha vigyori, akkor hahotázik, ha nyügi, meg ne próbálj-lerakni feje van…
Dorka! Én már írtam, h pár napig nyügi volt Ádám (mondjuk 3 napig) az oltás után. Láza nem lett, csak aluszékonyabb, bújósabb lett.
Alvás. Mi 11 előtt sosem fexünk le, és a fél 1 se ritka. Olyankor tudunk váltani pár mondatot… Ha 11ig nem ér haza, akkor lefexem nélküle.