Szép estét!
Andi: mekkorák most a gyerekek? Édes pofa nagyon mindkettő.
Szoktam rajta gondolkodni, mikor Ádinak sírós napja van,hogy én tuti nem bírnék 2 gyerkőccel.Minden elismerésem neked és minden ikres anyukának.
Rita: szép nagy baba Lala. Ha csak anyatejes, gondolom van belőle bőven.
Zsu: tündérke Panka. Az 50-60ml, nem is kevés .Sztem, ideális menyiség .És hízik szépen. Ezen ne aggódj. Mennyi időközönként etetsz? És ő kér, vagy ébreszted? (lehet,hogy írtad, csak nem figyeltem volna)
És ne add fel, beindul az a tejcsi rendesen. Mi is annyit nyüglődtünk, még most sem zökkenőmentes, de sokkal jobb,mint volt. Nekem is kevés van, van úgy hogy csak 20 ml, 60-70ml től még több nem is volt, de majd beindul. Ádika 3 hetes kora óta hajlandó szopizni csak.De mára már legalább hajlandó rá.
Marek:Kitartás!!! Nagyon közel vagy már, a nagy találkozáshoz.
A kórházba, meg sztem vigyél mellszívót. Jó szolgálatot tehet. Ha netán beton cicikre ébredsz egy nap, a mellszívóval ki tudod fejni és elindul a tejci.
Jutta: hogy lettél ennyire türelmes ??? Neked is drukk++++
Ma Ádika jó fiú volt. Délelött, csak kicsit sírdogált. Így volt időm takarítgatni kicsit.
És, kapott ma új járgányt. Pierre Cardin, hordozós és bolygó kerekű. Ami volt/van azt sikerült megutálnom. Nehéz volt vele közlekedni. Pedig hogy ellene voltam a bolygó kerekűnek....
Asszem, mostmár érdemes lesz felpakolnom a vaterára a fölössé vált cuccainkat. Kezdő szülők lévén, sok mindennel árnyékra futottunk. Mázsaszám áll a szekrényben a különböző típusú pelenka, amiből mind kipisil Ádi, pesztonka mell és orrszívó egyben , bébi hordozó, babakocsi. Tehát, jól nyomjuk. Ennyi sz@rt össze vásárolgatni.... fele sem kellett volna
Na, akkor jó éjszakát. Töltse mindenki azzal, amivel szeretné. Alvással, szüléssel, mindenki döntse el