A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok! :)

Anett :)
Málnus nagyon szép hajasbaba!!!! :D :D :D
Örülök, hogy beindult a tejcsi! Látom, az első éjjel kicsit nehézre sikeredett, de örülök, hogy mostmár kezdesz kisímulni! :D
A látogatóknak sztem is mondd meg, hogy 5-6 hétig hagyjanak benneteket! Van elég bajod így is, össze kell szoknotok, pihennetek, a bacikról meg nem is beszélve!!

Zsuzsu :)
Nagyon édes Ábel! :D

Kinga :) Timi :)
Úgy látom, bimbózó szerelem van kialakulóban!! :lol: :lol:
Nagyon édesek a gyerekek!!
Kitti nagyon szép kislány! Én is rá szeretném szoktatni majd a csajomat a copfokra, csatokra, feltéve ha lesz haja! :lol:

Én meg teszek fel egy tegnapi bölcsis képet, Zozo Vivijével ebéd előtt! :lol:
(Boti orra sebes, mert fejre esett a kismotorról hétvégén!...megjegyzem, a kedvét egyáltalán nem vette el, 10 mp múlva már a motoron ült megint!):lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csibe: hol mondtad a múltkor a cipőt???valahol a belvárosban de lusta vagyok visszakeresni....
Na meg Mesi nagyon beteg.

Kajla:lehet holnap nem megyünk Pestre,de ha esetleg mégis jelentkezem vasárnap!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Hali.

Kriszta, a cipőbolt a Fekete Sas utcában van. Ha jól emlékszem.

Enikő, megszületett HnéGabi kisfia tegnap este. :) Bviri írta meg a hírt a babafalván, én meg most olvastam. :roll: Villámgyorsan érkezett a kislegény, 3860 g és 53 cm.

Ági és
KépKép
exdeus

Hali mindenkinek!

Anett!
Gyönyörű baba Málnus!
Örülök,hogy beindult a tejcsi!
Jobbulást kivánok neked!

Hétfőn megkaptuk a kéthónapos oltást!
Nem sirt észre sem vette!A dokinő elcsodálkozott! :lol: :lol:
5520gr.,és 59cm!80dekát hizott és öt centit nőtt! :shock:
Gerit viszem 11-én iskolába ovisoknak lesz foglalkozás!Kiváncsi leszek rá! :shock:
Kinga,Timi,Zita,Zozo!

Nagyon arik a bébek!
Enikő!
Mizu a kocsival?
Na lépek mert Marcell királyfi ordit!

Kép
Kép
zsanett26

Anett!
csodszép Málnus, húúú mekkora haja van.

Bea!
Gratulálok! :D

Zitus!
deédesek :lol:
hogy várják az ebédet, nagyon édik a gyerkőcök. :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Szerdán kapta Zalán a 2 hós szurit, azóta kisebb nagyobb megszakításokkal,de ordít... :shock: Tegnap annyira nem tűnt fel, mert anyukám itt volt és sokat tartogatta a karjában béjbet, meg Violával leléptem a fejlesztőbe 3 órára....De ma basszus, nem telt el úgy 5 perc, hogy ne nyekergett vagy sírt volna :( Hogy van benne ennyi szusz???? :shock: és még aszonta a doki, hogy ez az új oltási rendbe adott, új oltóanyagok annyira nem viselik meg a babákat....Hát nemtom :roll: :( Hát se tegnap se ma nem aludt napközbe szinte semmit...még a bébjárgányba se, pedig ott általában eldugul. És nem is evett annyit mint szokott...Remélem holnapra átmegy rajta, mert megyünk mamáékhoz...

Pont ma 2 hós, teszek fel néhány mai képet, most este készültek épp csendes időszak volt :) :

Gyere Vilcsi súgok Neked valamit :lol: :

Kép

Hmmm nem igaz, mennyit kell még várni a kajára...?
Kép

Punk's not dead :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nagyon szépek a gyerkőcök!! Botinak mekkora szemei vannak :D csak nem meg akarja fogni Vivi kezét? 8) :wink: Vivi nagyon édes :P

Kittinek nagyon helyes udvarlója van :D Nekem bejön a csaj frizurája! Én is úgy tennék Vilcsinek csatot vagy hajgumit, de kiszedi :evil:

Mindenkinek jó hétvégét!
Pusza

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Anett!
Nagyon szép hajasbabád van! :lol:

Zituska!
Boti nagyon édes! :lol:

Enikő!
Zalán egy kis cukorfalat!

Gira, Kinga!
Köszi a honlapos tippeket!

Kriszta!
Jól emlékszik Exi,a cipőbolt a Feketesas u-ban van.
Mesinek jobbulást!

Exi!
Petinek is jobbulást kívánok!

Tegnap el kellett vinnem babát az ügyeletre, mert csupa kiütés lett, frászt kaptam, amikor levetkőztettem a fürdéshez! :shock:
na meg tegnap kihányta az ebédet, meg ment a hasa!De azt mondta a dokinéni, hogy nem az augmentintől van, hanem mivel lement a láza, de a fertőzés még benne van, így kipöttyösödött.Ezt vmi vírus exanthemának hívják.
Kedve jó, alszik is éjszaka, de már jó lenne, ha meggyógyulna!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csibe. Eladni tudsz a babaszobán kívül még a Vaterán és a teszveszen is. Csak ott fizetni kell valamennyit (de az beleépíthető az árba)

Zsuzsu. Ábel nagyon helyes kispasi :D Édin alszik az ülésben.

Anett: Nagyon szép baba Málna, nagyobb haja van már most, mint az én másfél éves csajomnak :lol:

Exdeus: Az ügyelet utáni ....-ot most már értem.

Kinga:Kitti és Kristóf aranyosak.

Zituska: Vivi Boti páros is nagyon édes :D

Enikő: A tesókép nagyon jól sikerült :lol: Tényleg olyan mintha valami titkot súgna Violának :lol:

Na mi tegnap voltunk a dokinéninél. Sajnos rosszabb mint gondoltuk. Heveny gégegyulladása van. Vírusos, és fogalmam sem volt, honnan szedhette össze Dorci. De csak addíg, míg fel nem hívtam a barátnőmet. Ugyanis a lánya kórházban van ugyanezzel :cry: Majdnem megfulladt a kicsi egyik éjszaka. Elvitték az ügyeletre, ahol nem voltak hajlandók hívni a mentőt. Végül ők hívták ki, és a mentősök be voltak rágva, hogy nem hívták ki az ügyeletesek őket rögtön :cry:
Nem értem a hozzáállásukat, mert a doktornénink azt mondta, hogy ha bármi nem tetszik, esetleg fulladna, nyugodtan hívjam a mentőket, mert erre kijönnek az tuti. Beutalót is adott a klinikára, ha gond lenne, de úgy néz ki megusszuk. Most már nem is rekedt, és nem is köhög. Tegnap a biztonság kedvéért Szegeden maradtunk, ott is aludtunk, ha bármi lenne.
Na, ezekután bármi van, megyünk a dokinénihez.
titti2

Sziasztok! :)

Kicsit off:
Hátha érdekel valakit:
Van Persil color gél 4,5 literes 3200 ftért!
Már a nagyját elvitték, de van még 8-9 flakonnal! Ha vkinek kell, szóljon!!

Lesz még Pick szalámi olcsón, de árat még nem tudok, csak azt,hogy nagyon olcsó!
Bocsi az offért!!

Enikő :)
Zalán golyóbébi tüncsi!! Nagyon édes Violával!! :D :D

Csibe :)
Gabócának gyors gyógyulást!
Boti is fosizott két hete, adjál neki Smectát, meg vettem neki Hipp répás rizsnyákot (gyógyszertárba lehet kapni, fel is lehet iratni) az is nagyon jót tett!
Azért örülök, hogy a láza már lement!

Titti :)
Jobbulást a Te lánykádnak is!!
Boti is hajlamos erre a betegségre, minket is kiokosított a doktornéni, hogy mi a teendő. Ezzel beutaló nélkül is azonnal fogadnak a gyerekklinikán, ha befullad a gyerek!!

Bea :)
még a múltkor elfelejtettem:
Én is tök holtkóros voltam a terhesség elején, és még mostanra is maradt belőle!
Ma is akkorát szunyáltam Botival ebéd után, hogy még a nyálam is kicsordult! :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés, légyszi segítsetek!
Váladékozik a szeme ,kamillával vagy forralt lehűtött vízzel töröljem, mindenki mást mond, légyszi segítsetek!!!
És jött egy baszott nagy herpesz a számon, attól őneki nem lesz baja, mármint nem kerül a vírus a tejcsibe, ugye???
20140113113746

néhány friss kép
Kép Kép Kép Kép Kép
20140113113746

Sziasztok!

Anett!Nagyon édi Málna!!!Mekkora haja van! :)
Nem semmi, hogy nálatok is váladékozik a szeme a babának. Tamásnak is és azt mondta a dokinőnk, hogy most egy csomó klinikáról jött babának ilyen a szeme! :shock:

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Anett!
Én csak annyi tanácsot tudok adni, hogy mostanában azt mondják, hogy a kamillával is vigyázni kell, mert allergiát okozhat!
Dokinénit/védőnénit nem lehet felhívni e gyors kérdés erejéig??

Zituska!
Köszönjük a tanácsot!

Titti!
Neked is köszi az infót!
Vigyázzatok Magatokra!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Anett!

Én kamilláztam, és már 1 alkalom nagyon sokat javított. A tejcsibe a herpesz vírus nem megy át.
Vendég

Anett!

Nagyon szép a kicsi lányod, gratulálok a büszke édesapának is!! :D
Édesanyucis képet és kérünk, már ha lehet hármat kívánni :oops: :lol:

Nekem Inci anyatejet tanácsolt a felkészítőn, állítólag jobb, mint a kamilla.

Gerika!
Ti hogy vagytok??????
Amikor mi hazajöttünk a Klinikáról, szájpenész volt a "divat"...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr (heteken át küzdöttünk ellene)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Inci a klinikán nővér?Róla van szó? :oops:
Nekünk is be volt gyulladva a Máté szeme és még a kicsiké is bár ők egy nap után átkerültek újszegedre.

Anett!

Amúgy nekem is volt herpeszem amikor szoptattam.Az anyatej megvédi ,semmi baja nem lesz.Szemére pedig csak forralt lehűtött vízet kell használni a kamillát a szemészek már nem szeretik..

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!

Nem a Benkovics Inciről, Ő a vasasban védőnő, na meg sokunk dokijának asszisztense. Én hozzájártam felkészítőre. A Klinikai Incit nem ismerem, nekem az ottani védőnő Anikó volt nagyon szimpi.

Anett!
Odavagyok a fülbevalós csajodért!! :lol: :oops:

Csibe, Titti!
Gyógyulást a kicsiknek!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek Kristóf dicsit, arik vagytok :lol: Tegnap délelőtt mi vendégeskedtünk Kingáéknál, aztán délután Zsuzsiék látogattak meg minket, a végén teszek majd fel képeket a srácokról :D

Bea :) Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok és további boldog, problémamentes pocisodást kívánok!!! :lol: :lol: :lol:
Klinika: sztem az oxitocin szuri a legkevesebb… :evil: :evil: :evil:

Enikő :) Nagyon tündéri a pici husigombid, sztem nagyon hasonlít Rád!!! :lol: Sajnálom, hogy ennyire megviseli az oltás. :( Vettetek végül orrszívót? Meggyógyult már Zalán teljesen?
Klassz, hogy Boginak ennyire bejön az új ovi!! :D

Zsuzsu :) Gyönyörű helyen voltatok ti is, látszik milyen jól éreztétek magatokat!!! Drukk a Tirza projekthez! :D

Karmen :) Igen, kb. 30 nm-rel lesz nagyobb az új lakás.

Csibe :) Gábor babának jobbulást kívánok, sajnálom, hogy még az ügyeletet is meg kellett járnotok :cry:

Gerika :) Nagyon szép kisbaba Tamás, nem teszel fel új képeket róla?

Niki :) Te kérdezted, azt hiszem: Mallorcán voltunk.

Gira :) Tündériek a lányok!! :D Én sajnos nem vettelek észre, máskor szólj rám légyszi, jó? A Honvéd térre nem szoktatok járni?

Zituska :) Ja-ja, ez már szerelem, a végén Kristóf még puszit is kapott Kittitől :lol: :lol: :wink: Boti is nagyon ari Viviel, ahogy várják a kajcsit :D Nem teszel fel UH képet?

Titti :) Nagyon huncutnak tűnik a lányod :D

Exi :) Drukk, hogy megkapd a melót!

Zitacicu :) Kívánom, hogy sikerüljön jó döntést hoznod!

Kinga :) Annyira édes Kitti azon a képen, amin Robit puszilgatja, megzabálom a kiscsajt :lol: :lol: :lol:

Bibi :) Gratula a vizsgádhoz!!! :D

Anett :) Málnus édes kis hajasbaba és sztem nagyon hasonlít rád!! Ha be van kicsit gyulladva a szeme, csepegtess bele anyatejet. Ha kamillázod, figyelj arra, hogy mindig kívülről befelé (a szemzúg felé) töröld.

Mára eldugultam, csak dobok még pár képet Dénesről és Kristófról.

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Hali.

Nagyon édesek a gyerkőcök, Kristóf Kittivel és Boti Vivivel, hogy mik vannak!

Tegnap hívtak, nem én lettem az alkalmazott. Zitacicu, nálad mi a helyzet állásügyben?

Zsanett, jó súlyban van akkor a fiacskád. És milyen kis ügyes, hogy nem sírt!

Enikő, nem hiszem, hogy az oltás viselte meg ennyire a fiadat, inkább ez a hülye időjárás...
A képek szuperek!

Csibe, köszi, hatottak a jókívánságok, ma már orrszívás sem volt, csak reggel, de akkor sem lett volna rá igazából szükség. Így a porszívót is elpakoltam, mondjuk Peti jót játszik vele, ha elöl van. :)
Huh, de érdekes ez a dolog, én is frászt kaptam volna, hál' Istennek, nekem még nem kellett ezzel szembesülnöm, pedig már nem egyszer kapott Peti antibiotikumot.

Titti, a látod. Sajnálom a dolgot. Mondjuk nekem csak a gyerekrészleggel volt rossz tapasztaltom, ha a felnőtt ügyeletre mentünk a férjemmel, mert befulladt, akkor többé-kevésbé jó szájízzel távoztunk (mondjuk volt olyan, hogy a doki ferde szemmel nézett állítólag a férjemre, mert az ő alvásidejében :o értünk oda). De anno pl. az ügyeletes doki simán hívott mentőt, mikor az ügyeleten kiderült, hogy apukámnak infarktusa volt... Mondjuk ezt orvosa válogatja.

Anett, édesek a képek. Sokan az allergizáló hatása miatt nem javasolják a kamillát, de a mi védőnénink azt mondta, hogy ő még nem látott olyan babát, akinek a kamillás szemtörölgetéstől lett volna baja. Én kamilláznám, mondjuk nálunk erre nem volt szükség.
És amit Zsuzska írt, az is nagyon jó, emlékszem, én még az orrába is cseppentettem abból az extramini adagból, ami volt.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Anett! Csodaszép kislányotok van! :) :):) A szemét forralt vízzel töröld át inkább, a kamilla allergizálhat, és ahogy Timi írta, kívülről befelé. A látogatókat mi 6 hétig távoltartottuk, a nagyszülőket leszámítva. Most a pihenés a legfontosabb, és Málnusnak se tesz jót, ha pár naposan agyonszeretgetik.... :roll:

Kinga! Nagyon jók Kitti képei! Még vödörrel a fején is szép! :):)

Zsuzsu! Hajrá babaprojekt!!!! :lol: :lol: Édes a stramm kispasid! :)

Zituska! Boti sebes orral is nagyon helyes fiú! Gondolom Vivinek is tetszik :):)

Enikő! Zabálnivaló a családod, mint mindig! :) Zalán jobban van már?

Csibe, Titti! Jobbulást a beteg kismanóknak! :):)

Bibi! Gratula a vizsgádhoz!!! Mi van a rutinnal? Én anno pocakosan csináltam meg a jogsit, a vizsgán már alig fértem a volán mögé, és olyan óvatos voltam ( a vizsgabiztos szerint körülményes:)), hogy majdnem elaludtak mellettem.... :lol:

Én is jöttem néhány képpel, Timiéknél jártunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat! :):):)

A két törpe együtt:
Kép

Kristóf jól szórakozik :):
Kép

Dénes elmélyülten játszik:
Kép

Kristóf kölesgolyóval eteti Dénest:
Kép

Itt pedig Dénes látható tetőtől-talpig vízálló esőszerkóban :) Így szokott a pocsolyákban ugrálni :)
Kép

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Köszönöm a taanácsokat mindenkinek . Forralt lehűtött vízzel csináltuk tegnap, mára már jobb, ha nem lesz tökéletes, megpróbálom a kamillát. Az anyatejet én is hallottam, de azzal még várok!
20140113113746

Sziasztok!

Édesek a gyerkőcök!!

Zsuszi!
Jó a esőálló szerkó :lol: :lol: !!

EXI!

Állásügyben semmi szintén nem én lettem a kiválasztott. :cry: :) :?
Jobb is így legalább a kicsik ne sínylik annyira meg .Keresek valami részmunkát.Ha találok oké ha nem akkor sem esek kétségbe.
Azért kicsit könnyebb lesz szerintem a gyerekeknek is ha eleinte csak fél napokat vannak bölcsiben.

Jaj csajok totál ideges vagyok .Október 29.én Máténak kiveszik az orrmanduláját.Tudom ez rutin de akkor is be vagyok tojva.

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Zsuzsi, pocakosan jogsit? Nem semmi. :) Mondjuk a vizsgámon nekem is akadtak gondjaim, a vizsgabiztos szerint túl közel mentem egy biciklishez és a Dugonics téri kettős körforgóban kicsit bátortalan voltam. Kösz...
A képek szuperek, ezek szerint Dénes elmehetne a Liberós reklámba "pocsolyamanónak".

Zitacicu, hát igen, alapból én is részállásban gondolkodnék, de olyan nagyon ritkán van, sajna. :?
Miért kell kivenni Máté orrmanduláját?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Annyi minden történt amióta nem voltam gépközelben, hogy nem győztem olvasni.

Anett: gratula Málnushoz, nagyon aranyos és azok a fülbevalók... :)

Bea: gratula a pocakosodáshoz.

Hát, utoljára még voltam a kórházban ultrahangon... Kész rémálom, ami ott van. Már vizsgálószék sincs, csak sima asztal, a dokiék is kivoltak akadva.
MI tegnap voltunk a dokibácsinál 4d-n. A kicsi már megfordult, pedig még csak ma kezdjük a 30. hetet. A becsült súlya 1510gramm. És még mindig csak 80% biztos, hogy kislányunk lesz. egész végig össze volt gubózódva, pedig még van helye, a kezeit a feje elé tette, nehogy lássunk valamit....

Gondolom a védőnőtől minden kismami kap Felicitas tanácsadó könyvet, amiben van ingyenes ajándékcsomag várandós mamáknak kupon. Azt hol lehet itt Szegeden átvenni? A BAmbino bababoltot néztem ki (csongrádi sgt 102) ami legközeleb lenne hozzánk, de már vagy fél éve megszűnt, azt mondták a környéken. Tudnátok segíteni?

Próbálok 4d képet felrakni, de még kínlódok a kicsinyítéssel.
sznanna

Itt vannak a képek, nem a legjobbak, de nekünk ez is nagy megnyugvás volt, hogy tudjuk és látjuk jól van a kis babókánk odabennt.

Kép itt látszik valami ...

Kép összekucorodva

Kép itt láttuk a fejét egy kis időre
sznanna

Sziasztok!

Ezek a bimbózó szerelmek...:) Nagyon édes mind2 pár :)
Meg a 2 srác is együtt :)

Exi: Dugó téri körforgalom...hát én a mai napig utálom, x+1 felé kell figyelni. Pedig már 9 és fél éve van jogsim :)
Meló :(:(

Anna: Aranyos :) Gréti is ilyen szégyenlős volt mindig, nem tárulkozott szét. :) Mi sem voltunk 100%-ig biztos benne hogy lány.

Zsuzsi: Jó a szerkó, a nadrágot hol szerezted be? Gréti múlt héten pocsolyázott először. Eddig nem volt gumicsizmája :O Azt az élményt. Viszont nyakig koszos lett :lol:

Zitacicu: Sajnálom hogy nem jött össze a meló :( Máté műtétjéhez majd giga drukkokat küldünk. Elhiszem hogy izgulsz.

Nem is tudtam hogy a kamilla allergizál. Mindig tanul valami újat az ember. :)

Anett: Tündéri a kislányotok :) És már fülbevalója is van...:)

Csibe: Gyors gyógyulást Gáborkának!

Enikő: Láttuk az autótokat a mamátok házánál hétvégén :)

Titti: Lánykádnak is gyógyulást!

Gerika: Ha lesz kis időd, mesélj milyen az élet 5 férfival otthon :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csajok, a védőnőm elmondta, mit nem lehet enni szopikor, tej, tojás, K betűsek, de a zöldség gyümölcsről nem esett szó.Almát,narancsot, banánt lehet, meg uborkaát, paradicsomot ilyeneket????És savanyúságot????Imádom de most nem merek!Köszi előre is a segítséget!
20140113113746

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök, alakulnak a kapcsolatok. :lol: :lol: Azon gondolkoztam, ha majd tinik lesznek elmeséljük nekik kit-kivel boronáltunk össze, lehet, h jót kacagnak majd szerető szüleiken :D Nekünk is több menyasszonyunk van, de Ábelt most még jobban érdeklik a kavicsok, mint a csajok... :oops: :lol:

Anna!
Jó egészséget Nektek, neveitek vannak már?? Szépek a 4D-s képek!

Bea!
Hogy vagy? Kívánósság????

Exi!
Rég láttam Petit! Képeket lécciiiii :D

Beteg babáknak és szüleiknek gyógyulást!!!

Timika!
Kristóf szereti a foteljét? Mennyire stabil "szerkezet"???

Korábban többen kérdeztétek a szegedi bababörzét, íme:

VI. Dél-Magyarországi Baba-Expo
2007. Október 14. Szeged

http://baba-expo.hu/?task=rendezveny_naptar

Gondolom a Mars téri csarnokban lesz, mint eddig, de majd figyeljük a plakátokat.

Csajok!
Mikor érdemes vérvételre menni a sportorvosiba? Mikor vannak kevesen??? (kéne mennünk a nyári elfuserált vérvételt megismételni)

Volt valaki mostanában a gyerekklinikán a sebészeten?? (árvizi emlékműnél). Ott mennyien vannak?? Kéne mennünk a Tornyos dokihoz....

KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Kép ismerkedés a kockákkal

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Anett!!

Én csak almát ettem a felsoroltak közül és savanyúságot minden mennyiségben. Nálunk nem volt baj belőle....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsi! :)
Botinak is ilyen sárszerkója van!! :lol: :lol:
Most vettük Pesten, a Mária nagykerben!

Anett :)
Narancsot, paradicsomot ne nagyon egyél, az alergizálhat!
Almát tuti lehet, banánban nem vagyok biztos.... :oops:
Szép a lánykád! Fülbevalót hol lövettétek?

Anna :)
Nagyon édi a szégyellős csajod! :D
A lényeg, hogy minden rendben van Vele!

Zitacicu :)
Sajnálom, hogy nem jött össze az állás, majd legközelebb! :wink: Addigra az ikrek is beszoknak szépen a bölcsibe! :wink:
Megértem, hogy izgulsz a mandulaműtét miatt!! Hiába rutin, az ember akkor is aggódik a gyerekéért... drukk, hogy gyorsan túl legyetek rajta!

Kép
Kép
zituska28

Én is teszek fel a Csajomról képeket! :D

Ilyen szégyellős volt az elején, belebújt a lepénybe
Kép

Később csak megmutatta a pofikáját
Kép

mosolyt is kaptunk
Kép

és a lábacskája
Kép

Kép
Kép
zituska28

ÁÁ, gondoltam, hogy paradicsomot nem lehet :cry:

Zituska, a gyerekorvos lőtte ki a fülét a klinikán, Málnus fel sem ébredt rá :D Édi a pocaklakód!

Anna!A tiéd is, tényleg szégyenlős! :D

Nem tudom már ki kérdezte, én a Faktum-ban vettem át a mamacsomagot 3 hete!!!!
20140113113746

Sziasztok!!

Csak gyors életjel, esélyem sincs visszaolvasni elnézést :oops:

Hétvégén mamáztunk!
Bogi tegnap már fájlalta a torkát és éjjel ugatósan köhögött (krupposan) gégegyulladása van :cry: Kapott mindenféle gyógyszert... Ha már a dokinál vagyunk megnézettem Zalánt is, és már nem csak taknyos hanem már a tüdején is hallott zörejeket a dokinő. :cry: :cry: kapott antibiotikumot (Cedax babyt) :shock:
Azt a vírust nyelte be ( az infulenzavírus egyik fajtája), ami ellen a 2 hós és a 3 hós oltásban is van oltóanyag! Szal fasza :evil: :cry: :shock: Eddig csak helyileg kezelték ugye a antibigyós orrcseppel+fenistil de úgy tünik nem volt elég neki, ezért most szájon át kapja az antibogyót :cry:
Úgyhogy eléggé kivagyok, már csak a Violám hiányzik,h lebetegedjen és jön a pokol :cry: :shock:

Gyönyörűek a gyerekek, Anett Málnusod hajkoronája eszméletlen :) nagyon szép baba :D Gratula!!! Banán mehet :wink: +őszibaranc meg alma, nagyjából ennyi a gyümikből :shock: Zöldségekből ami mehet: krumpli, répa, spenót, sóska... kb ennyi...nem sok de ez van :roll:
Mi is gyulladt szemmel jöttünk haza a klinikáról :shock: Mi szemcseppet kaptunk rá...

Mennem kell.....pusz

ceniko
Szeged

Helló!

Anett: alma, meggy, barack ezek mehetnek, talán a banán is, semmi más déligyümi, semmi paradicsom (kicsapják a popóját és allergizálnak), semmi apró magvas gyümi (málna, eper stb.), szintén allergizálnak. A k betűs zöldségeket te is írtad, ezek puffasztanak, fáj tőle a poci. Tej max. napi fél liter. Szóval elég kemény az elején az étrend, én Dénes 6 hónapos koráig csináltam, 3 hónapig nagyon szigorúan, később kis kilengésekkel :):), mikor Dinit elkezdtem hozzátáplálni, akkor kezdtem el én is többfélét enni. Viszont ha tudod csak tejcsivel táplálni 6 hónapig málnát, az nagyon jó, és édemes ezt is betartani, nehogy baj legyen! :):):)

Bea! A csizmánk a Renoból van, a kabát a Cserepesről (600 ft :)), a kantáros guminaci Ausztriából :(. Szegeden nem tudom hol lehet venni...

Sznanna, Zituska
! Édesek a pocaklakók! :):)

Enikő! Gyógypuszik a beteg családnak! :D :D

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bocs az elgépelésért Anett, a Málna kisbetűsre sikeredett :oops: , mentségem, hogy Dénes itt szopizik az ölemben (bealudt), így csak 1 kezem van! :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

ANett!

Paradicsom paprika gyümik tuti mehetnek a K betűseket tényleg hanyagold(ja a körte sem jó)

Enikő!
Gyors gyógyulást nektek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zituska!
Jók a képek a kiscsajról!!!

Exi!
Azért kell kivenni a manduláját mert nyitott szájjal alszik horkol és orrhangon beszél.DOki megnézte(FEkete Szabó G)és azt mondta ki kell venni.
Egyébként meg nem is bánom a munkát így legalább én tudok ottlenni a Mátéval amikor kell.

Képzeljétek ettem ma tojást és iszonyat allergiás roham jött rám.Hánytam ,trüsszögtem, folyt a szememből a könny alig kaptam levegőt.. :cry: Eddig soha nem volt bajom a kajától.Mondjuk ettem banánt is konkrétan nem tudom mitől lehetett de szerintem a tojás...
Voltunk ma bölcsiben a kicsiknek nagyon tetszett Niki hazáig ordított mert elhoztam a bölcsiből pedig ő maradni akart... :shock:
Norbikát is úgy kellett betuszkolni a kocsiba...

Most lépek felkeltek a manók..

Kép
Kép
zitacicu2

Anett,
kajákat próbáld ki és ha nincs panasz, felesleges diétáznod

Zita,

gratu a kicsi lányhoz! :)
Vendég

Anett!

Szerintem is próbálkozz a kajákkal. AZ én védőnőm annak idején szinte mindentől eltiltott, hónapokig nem is ettem semmit... Aztán szép lassan elkezdtem kísérletezni. A paradicsommal például semmi baj nem volt, a banánba viszont épp 2 napja húztam bele. Talán mostanra rendeződött szerencsétlen kisfiamnak az emésztése tőle... Káposztasalátát is ettem egyszer véletlenül, az se volt piskóta... Mármint a gyereknek.

Kép
tita80

Köszi csajok!

Enikő!Gyors gyógyulást, hű szegény nem lehet könnyű!
20140113113746

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyító kívánságokat, ideértek! :lol:
Javulunk, már pöttyösek se vagyunk és a vizelet is negatív!

Anna!
Válaszoltam a prividre, de itt a babaneten, nem az emilcímedre!
Édes a pocaklakód!!!! :lol:

Zituska!
A te pocakcsajod is bájos! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsuzsi!

Mi csütörtökön voltunk vérvételen, 9 -kor mentünk, 5 percnél nem vártunk többet!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zituska,nagyon jók az uh-s képek!!! :lol: :lol:
Basszus nagyon írígyellek még mindig,egy fiú,egy lány!!!!!!!!!!!!!!
HŰ!!!!!Mi is így tervezzük!!!!!!

Barnit pedig utólérte,a dackorszak!! :roll:
csak anya veheti a licpőjét,csak anya veheti ki a biciklis ülésből,és így tovább csak anya-csak anya...........................
Persze ha nem az van amit akar,toporzékolva hisztizik,aztán elveti magát a földön....
Tegnap megpróbáltam egy kis vízzel lespriccelni,hát mégjobban órdított!!! :? :shock:
Mondtam is az apjának hogy elegem van !
Múltkor felvetette a férjem kistesó ötletét,de a Barni hisztije után,mondtam a férjemnek,hogy még gondolatban sem lesz tesója egyenlőre a Barninak!!!!!!!!!!!!!

Vettünk nagyon jó gyerekülést a Barninak a brendonban,kúpon akcióban lejött bele -9000ft!

Zitacicu,milyen a bölcsi?????
nagyon kiváncsi vagyok a gondozónő nevére!!! :wink:
Majd írd meg!!!OK??
Még nem tudom hova megyek dolgozni,febr. megy a Barni bölcsibe,
jan. környékén gondolotam munkát keresni.
De itt a felsőtiszaparton addigra lesz kész a Tisza -palota,és ott lesz Tesco,estleg oda!
Meg a Budapesti krt, van Rossman,az annyiira nagyon jó volna...............
Szóval nem tudom!! :wink:

Zsuzsi,köszi!!
Ma voltam vezetni,annyira jó volt!!!!
Nagy pocival rendibbek voltak a vizsgabiztosok???

Dancsi,nálatok mi a helyzet???? :wink:

Kép
bibi226

Szananna,nem tudom merre laksz,de itt a Szilléri sgt. a kölyövilág bababoltbam,ott ki van rakva,hogy át lehez venni,a csomagot,meg ha jól emlékszem,a babaexpon is lehet majd! :wink:
Zsuzsu,írta mikor lesz!!! :wink:
Mennyi idős a pocaklakod???? :wink:
Van már neve??

Basszus én azon gondolkodtam,hogy bezárják a kettes kórházban a szülészetett,de mikor a Barni született a klinikán,(front volt) annyi gyerek volt,hogy alíg tudták őket hova rakni!!
MI lesz így????????????

Ha ilyen jó idő van,nincs kedvetek talizni valamikor egyet a játszón?????

Kép
bibi226

Holnap megyünk fodrászhoz,nekem festeni,Barninak vágni!
Mondatm neki,erre ő ,Idiihez nem menjünk,nem kell Barni haját vágni,
Idi vagyszerekkel dolgozik! :lol: :lol:
Nemtudom mit csináljak vele,mert végig órdít míg vágják a haját!
A ti gyerekeitek nem szoktak sírní???

Ha kérdezzük a Barnit,mondja ,hogy ő Losoncz Barnika,
Apit Petinek,anyát Ibolyának hívják!

Na mára eldugultam!

Kép
bibi226

Sziasztok!!
Bocsi, de ezt muszáj felraknom, most készült, olyan ééééédes rajta :)

Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tegnap végig olvastam mindent és el is felejtettem :oops:

Enikő, gyógyulást a gyerekeknek, szegény Bogarad ez a fránya krupp...Zalánt leeszem a monitorrol, iszonyat édes, rakjad szépen és nyugodtan fel az ilyen képeket :D Igazi kispasi pofija van :D

Anett, örülök, hogy örülsz a kicsilányodnak és, hogy beindult a tejcsi, nincs is édesebb az anyai létnél :D

Bibi én szívesen talizok játszón, remélem a többiek is belelkesednek :D Barni eszméletlenül ügyesen beszél már :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Édesek a fiúk a képeken, és a pocsolyázós kép is nagyon tuti :D

Segítettek a jókívánságok, Dorci már jobban van :D

Enikő: Jobbulást a gyerkőcöknek, és kitartást neked ennyi beteggel!

Sznanna, Zituska: Aranyosak a pocaklakók :D

Bibi: Az én lányom tuti ordítana hajvágás közben, de egyenlőre örülök hogy van némi haja :lol: Így az üvöltés megmarad a doktornéninek :lol:

Már nem tudom ki említette a szegedi expót de köszi neki, gyorsan rendeltem egy jegyet. Megpróbálkozom eladni a kinőtt cuccainkat. Szerintetek megéri kivinni? Volt már valaki közületek árulni?
titti2

Enikő: Tényleg ééédi :D Rád, vagy Apára hasonlít ez a szépség?
titti2

Enikő!! Banyek, nagyon édes Zalánod!!!!! Cukiiiiiiiiiiiii! :D És tiszta Te vagy, mondjon bki bármit. :)

Bibi! Lindivel már voltunk fodrinál, ül az ölemben, és no sírás. :)

Anett! Nagyon édes Málnuska! Az első éjjel gáz lehetett nagyon, de remélem több ilyen nem lesz.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: