A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák

Erika !
Neked ment gmailon...... :wink:
Vendég

Kira
Sajnálom, ez tényleg szörnyű érzés lehetett!!

Rebe, Nefke
Remélem, jobban vagytok, és nem lesztek már holnap rosszul! Jobbulást!

Süni
Hajrááááááááá!!!

Törpe
Jó barátkozást!!!

Gabiiiiii
Fel ne add!!!!Bííízniiii kelll!

Kriszti
Hogy lennél már pont te kívülálló???? Persze én is úgy érzem magam, de te vagy az egyik tyúkanyónk!! Szükségünk van rád!!!! Írj azért néha!!!

Jó éjt!

Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

:lol: Antagonista, nem antigonista :lol: :lol: :lol:

Gil szerintem te sem vagy kívülálló!
Nekünk "újaknak" ti vagytok a példa! A segítség, bíztatás.....

El ne tűnjetek!

Törpe

Kép
törpehzs

Szisztok!

Kicsit késő van, de apa csak most engedett ide a géphez! :D

Krisztamili!

Én túl vagyok egy sikertelen lobikon, és novemberben kezdjük az új stimut.
Már nagyon várom!!! Csütörtökön megyünk apával spermavizsg.-ra. Már ez is előre lépés!

Törpe!

Köszi jól vagyunk, igaz, ah egy hónappal öregebbek lennénk még jobb lenne!
:D :D
Apa nem rajong a "nyúl kajáért", már le is tettem róla! :)
Barátkozz csak......te fogod beadni vagy a párod?
Egyébként Rebének is antagonista volt.
Remélem nem haragszik meg, hogy a nevében beszéltem! :)

Ne haragujd Rebe!!!!:)
Nagyon szorítok Neked Holnapra! Sajnos már nem olvasod! Kép

Elan és Gabi!

Nektek is szorítok nagyon!!
Bízom benne, hogy lesz bohóc a fiókotokban!!:D:D
Nektek is megy a lóhere! Kép
nika28

Sziasztok!

Aludni nem tudok arra keltem, hogy fáj a hasim mintha mensizni akarna és elkezdtem barnázni. Nagyon minimálisan de barna és ott van és érzem, hogy nem volt sikeres! A cickók sem fájnak már szinte egyáltalán. Nem is tudom mit lehet ilyenkor csinálni ez a 2 hét ........ Már lehetne szombat! Addig valószínű meg fogok őrülni. Ráadásul utálom a mostani munkahelyemet és már előre kivagyok, hogy vissza kell mennem dolgozni. :( :( :(
nikó

Nikó
Azért amíg "nem történik semmi", addig ne add fel! Tudod, itt sokan írták, hogy a mensis fájás jót is jelenthet!!!!!!!!! Hajráááá! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, hogy borzasztó ez a várakozás!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jó reggelt Drágaságaim!!!!!!!!!!

Nonóka!

Gratula,nagyon ügyike vagy! :P :wink:

Kicsi Kiram!!!!

ezt én sem értem!!!!!!De mi alaplyán mondta a doki ,hogy biztos nem vagy terhes!!!!!!!!!!!!!????????????????Valami miatt csak ++++++++++++++!!!!!!Ne add fel hátha! :roll: Vagy én nem tom,de mit mondott mért tuti nem baba???!!! :( Nagy ölelés neked Drágaság!!!!!!!!!!!!!

Lexike Drágaság!!!

Rendben várom Kedves!!!! :wink:

Elan!

Bizti jó kis könyvecske!Mennyi az ára??? :wink: én lehet megveszem! :wink: Hajrá Drágaság!!!!!!!!!!!!!

Drága Kicsi Rebécském!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Mára Kedves!!!!

Kicsi Nikám!!

Én párom sem eszik nyul kajót!!!Húsi-húsival!!!! :wink: Jól vagy Drágaság??!! :P

Drága Nikóm!!!!

Ne add fel kérlek!!!!!!!!!!!!Van egy lány a Dévaiba jár,megvolt neki a beülti és eredmény hírdetés elött 4 nappal el kezdett görcsölni,meg barnázni,aztán vérezni!!!!de ott vannak az ikrek a pociában és nem 2 hanem 3 baba lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A lombiknál olvastam sokszor van olyan ,hogy vérzik és mégis van baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagy nagy ölelés neked!!!!!!!!!!!!!!!Ja és elvileg az utro is kikezdheti a méh falát és okozhat barnázást!!! :wink: Kitartás Kicsikém!!!! Kép Nad nad ölelés neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Gil!!!És Krisztike!!!

Nem vagytok kivűl állok!!!!Akkor most én is vagyok,mert nem megyünk még tovább!!!!?? :?Drágáim!!!Nekem személy szerint híányzik hogy keveset jöttök!!!!!! :cry: Pussza nektek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Eszembe jutott valami, a leszívás utánn 2 féle gyógyszert kaptam. Az egyik antibiotikum a másik az egy szteroid a neve most nem jut eszembe. De a szteroid azért van ugye, hogy ne vegye idegennek a test az embriókat? Szóval a leszívás utánn az én orvosomnak elkellett mennie mert a feleségével történt valami. Egy másik orvoshoz mentünk. Odadta a recepteket és a szteroidhoz oda írta szombatig kell szedni. De nekem hétfőn volt a beülti, nem addig kellett volna szednem?????
nikó

Sziasztok!
Azért nem értitek, hogy mi történt, mert le sem írtam tegnap! Annyira dühös voltam, hogy ha még részletesen leírom, szét is durran a fejem! :x
Na az történt, hogy a BMC-be reggeli vitt vizelet pozitív volt. Ennek örömére vettek vért, hogy tuti biztosra menjenek. Ott ültem 14.30-ig, mire kiderült, hogy a vérvétel alapján nem vagyok tehes! A Konc dokibá mondta, hogy a vizeletből csinált tesz álpozitív volt és halál biztos, hogy nem vagyok terhes! Na ez történt!
Mostmár csak azt várom, hogy megjöjjön, de nem akar. Most ezen aggódom. Miért nem jön meg? Ciszta okozhatja? Ez volt az első inszeminálásom és már most így jártam, mi lesz késöbb??? Jajjaj!!! :roll:
kira76

Kira!

Király, ennyit a tesztekről. Én mamár annyit bőgtem, hogy tuti nem tudok maj szombaton sírni. Tökre fáj a derekam, jó tudom a stimu kezdete óta fáj vajon ez normális? De jó lenne ha beláthatnék a hasimba, hogy mi is van ott bent.
nikó

Nika!

Elhiszem hogy várod a novembert, hamar itt lesz, meglátod!
Három hónapot kell várni most két lombik között, ugye? Hát az hosszú lesz nekem is....

Kira!
Hát ez nem semmi, elhiszem hogy ideges Vagy.
De akkor miért nem csinálnak az inszemnél is csak vérvételes tesztet, ha a vizeletes nem tuti? Nyolc éve én is megjártam vele, kórházban csinálták azt mondták nem vagyok terhes tutira, sírtam, aztán kiderült hogy mégis . Azóta nem hiszek bennük.
remélem, nem jön meg, ha meg mégis szerintem nagy sanszal indulsz a következőn!! Sok sikert, szorítok!

Lányok!

Én megvettem a Harmat Anett : Gólyára várva c. könyvet, nekem tetszett. Aranyosan, nem ijesztően írja le a vele történteket, még nevetni is tudta rajta, szóval nekem bejött. Ára 3000,- Ft kb. pontosan azért nem tudom mert már kölcsön is adtam.
Tegnap voltam a BMC -be, kevesebb lett a petém/ azt hiszem 8/, a legnagyobb 9 mm-es, a többi 7- es,endom 6mm, emelte a Szücsi a gyógyszeradagomat. Szerintetek ez jó "termés"? lehet még több? Véleményezzetek légyszi!!
Köszi!!

Kép
krisztamili77

Jezsoerika!

Igen, tényleg jó a társaság, nagyon örülök Nektek!
Szurkolok Neked nagyon, mielőbbi jó híreket kívánok pocaktémában/is/!!

Nonóka!

Köszönöm szépen, én is sok sikert kívánok Neked!

Zsókuci!

Köszi hogy írtál, írtam privit, remélem tudtam segíteni! írj ha ráérsz, várom!

Szép napot mindenkinek!

Kép
krisztamili77

Kicsi Kiram!!!!Sajnálom!!!Ez olyan hihetetlen mik vannak!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: Nagy ölelés neked Drága!

Kicsi Nikóm!!!

Ne idegeskedj!!!!Minden rendben lesz!!! :wink: kitartás drágaságom!!! :wink:

Krisztamill!

hajráá,meg nőnek ne agódj!!!!!Szűcsike tudja a dolgát!!!! :wink: Nekem sem akartak nőni,de emelte az adagom és 17-22 es közötti tüszöim voltak!! :wink:

Kicsi Rebécske már bizti bent van!!!! :roll: Hajráá Kicsikém!!Várlak nagyon a jó hírekkel!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Olvasó üzemmódban vagyok, mert nincs mit írnom :?

Nagyon drukkolok Mindenkinek tiszta szívből.

Gabicsibe jól teszed hogy nem tesztelsz, én se fogok többet... Mikor pénteken teszteltem és negatív lett kiborultam sírtam, egész hétvégém egy fos volt...Majd hétfőn a BMC-ben közölték hogy rossz híreik vannak, megint összetörtem, és a BMC előtt bömböltem:(
Ezzel csak az akarom mondani hogy ugyanúgy kikadtam hétfőn mintha nem csináltam volna tesztet. Elvettem magamtól két szép reménykedős napot :evil:

Persze ez Téged úgyse érint mert tuti pozitív lesz a BMC-s teszt :) :) :)

Krisztamiii erről a könyvről hallottam és tegnap este volt egy közönség találkozó én el akartam menni de egyedül nem mertem :oops: , biztos tök jó dolgokat mondtak el.

Nikó azt a szteroidos szart én is kaptam , mikor Konc tanárúrnál rákérdeztem, rám mordult hoyg tudják hogy mit kell szednem. Mondjuk én már beültikor és utána nem szedtem.... ez a leszívás miatti fertőzés ellen van...

Kira nagy sajnálom, ez borzasztó lehet hogy pár órára megadják az öröm esélyét aztán.... :oops:

Törpe nekem antagonista volt, kérdezz nyugodtan, mondjuk csak halkan jegyzem meg hogy 220-nál állt meg az ingyenes lombikom :cry: :cry:

Ja gil van még egy pár szem bromom feladjam postán? Hátha addig tudsz többet szerezni :wink:
madrin

Nyunyika és mindenki aki tartja bennem a lelket köszi!

Peti megigérte, hogyha ez most nem jön össze akkor okés benne van költözzünk el innen. Van egy szép rész itt a városba nagy erkély, tégla lakás és a dunára néz. Szóval ez tartja bennem a lelket és ad erőt. Megyek én is ágyat húzni azt séta. Addig sem jár az agyam!Na megyek sétálok egy hatalmas nagyot! Olyan jól esett úgy kitomboltam magam az elöbb. Összevesztem ott fönn azzal a bizonyos égi emberrel. Jol megmondtam neki a magamét, ezt az egy dolgot kértem, hogy anya lehessek! De nem áááá nekem az nem jár. Hát jó akkor számomra ő se lesz többet az tuti!!!! Na biztos azt hiszitek megörültem. De nem! M.g ott nem tartok!
:roll: :roll: :roll: :D :D :D
nikó

madrin

Krisztamili!
Akkor ezt Te is megjártad már! Nemvéletlenül nem akarok én tesztet csinálni! De mostmár akkor sem fogok, ha a család könyörög megin. Befejeztem! Sajnos kötelező a vizelet teszt a BMC-be, úgyhogy azt kénytelen leszek kibírni, de itthon soha többet!
Kriszti!
Már engem sem érdekel! Levontam a tanulságot és továbbléptem!
Nikó!
Én nem sirtam csak kb fél percet, de nem az eredmény miatt!
Nyunyi!
Hát erről ennyit! :roll: Majd csak sikerül nekem is! Ez még csak az első volt.
Lányok!
Mennyien vannak a BMC-b! Ennyi embert mint tegnap, még sose láttam ott! Ez horror. Nonókával 9-től 14-óráig ott ültünk a nagy semmi miatt. Én kb 1 percet voltam a Dokinál, Nonóka meg kb 5 percet. Még jó, hogy találkoztunk, mert ezt egyedül végigülni nem lett volna egyszerü.
Na mindenkinek további sok sikert!
Gabicsibe!!!
Hogy vagy?
Madrin!
Én olvastam és biztos igaza van a Konc dokinak, csak ezt egy sok inszemen és sok lombikon áteső nőnek, nem lehet megmagyarázni! Direkt elvenni az esélyeket! Ha viszont ez tényleg ennyire veszélyes, sokkal több lehetőséget kéne adni egy nőnek! Nem csak 5-öt. Vagy jövőre már csak 3???? Ki tudja!?
kira76

Kicsi Madrinom!!!!

Örülök,hogy jelentkezel ,Mi újság van Kedveske?? :P Amit küldtél cikket ,nekem ,nem akarja megnyitni!! :roll: Vagy csak a gépem szarakszik megint! :?

Nikó Drága!!!

Na mán,ennyire ki vagy??!! :oops: Ovatosan az ugrálással,ágynemű huzással!!!Vigyázz magatokra!!!! :wink:

jaj most néztem csak ma is milyen sokan vannak a bmc-ben!!!Sehike,Vikkata,Nefke,!!!!Nektek is megy a drukk!!!!!Remélem nem hagytam ki senkit!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi :)
Semmi újság megjött megint :? :cry:
Így jövőhéten bejelentkezem a tanárúr magánrendelésére és végig kérdezek mindent ami a beültetés után eszembe jutott mert a BMC-ben erre nincs idő.
Egyébként h abemész a www.nlcafe.hu -ra megtalálod könnyen a cikket.

Kira én is így gondolom,bár azt hittem a 2. beültire talán visszakapok 3-mat de mindegy 2 is elég lesz. :lol:
Egyébként meg képzéljetek el hogy a párom unkatesója is szegény lombikra jár, ő a győri Káaliba és képzeljétek két leszívásból mindig 4 maradt, 3-mat visszaraktak egyet meg "kidobtak" merthogy ott egyet nem fagyasztanak le, legközelebb megin 4, 3 vissza 1-el.
NA most szegénynek nem sikerült és ott áll hogy kezdheti előlről, pedig lenne most 2 fagyibabája ha ott....
madrin

Sziasztok Lányok!

Annyira vágynék már tudni a híreket mindenkiről! Gabicsibe, Nyunyi, Jucibabák és tényleg mindenki.

A párom szabályos fogságban tart. Eredetileg úgy gondoltam, hogy keddtől meló, aztán mert nem vagyok képes nyugton maradni, hétfőre gondoltam., de vasárnap egész nap annyira görcsöltem, hogy minden le lett fújva, talán csütörtökön.

Kedden volt a leszívásom, 6 petike, meg is termékenyültek szépen. Csütörtökön kaptam vissza( nem értem miért nem pénteken, talán nagyobb az esély) 3-at, 3 ment hűvösre.

Most mondvacsinált ürüggyel internet KV-zó, de a francba, már menni kell.

Puszi mindenkinek és jaj továbbra sem tudok semmit.
estike66

Mindenkinek szép Kép !

Kira
Ilyet még nem hallottam :shock: nem csodálkozom,hogy kiborultál!
Megfog jönni az a mensi ne izgulj!(vagy hátha nem és még is a tesztnek lesz igaza :D )

Nikó
Azokat a gyogyókat amit a leszívás napján kaptál azt csak 4 napig kell szedni.És azért kapod,hogy ne kapjál fertőzést,semmi köze az embriókhoz!Nem kéne felhívni a dokidat,hogy most mi is történik veled?

Rebe
már túl is vagy rajta,remélem sokat letudtak szívni!A sikeres találkozáshoz Kép

Törpi
Tudod hogyan kell használni?Szólj ha segítség kell !

A rövid, illetve antagonista protokoll esetén általában a stimuláció a menstruáció 2. napján kezdődik, és 11-14 napig tart, majd ezt követi a petesejtek leszívása. Ezután 2-3-5 nap múlva az embriók méhbe való visszahelyezése, az embriótranfszer következik.
A hosszú protokoll a menstruáció 21. napján kezdődik és nagyjából három hétig tart, majd ezután jön a punkció, és a transzfer.

Kriszta
Ne izgulj ez a szám is megfelelő,majd az emelt adag szépen beindítja a növekedést!Nekem is azt mondták kb.6 lesz amit majd letudnak szívni,de 7 lett belőle!Nem a mennyiség hanem a minőség a fontos!!!

Gil
Kikapsz!!!Azért mert keveset jössz nem vagy kivülálló igeni is ide tartozól!!!!
gabicsibe

Gabi!

nem tudom, szetem nem tudna okosat mondani.De én 2 félét kaptam az egyik antibiotikum volt a másik eg szteroid. De amúgy full mindegy ugyse változta semit a helyzeten.
Te holnap mész? Teszteltél vagy nem is fosz csak a bmc-be? Remélem veled minden oksi és nem riogatnak a mensi manók.
nikó

Nikó

Mi a neve annak a gyogyinak?Neked most akkor meg is jött rendesen?
Holnap megyek.Nem csinálok tesztet,nem merek!Majd megmondják ott a frankót.Kicsit el leszek keseredve,kisírom magam aztán megyek vissza a fagyikáimért :D

Kriszti
Olvastam a másikon amit írtál!Lehet,hogy most megharagszol rám,de remélem inkább egy kicsit segít azon,hogy megrázd magad!!Szóval én úgy tudom,hogy rátok még várnak picik a fagyiban!!!Szerintem már miattuk is össze kéne szedned magad és vissza menni értük.Én úgy érzem direkt menekülsz a munkába,pedig addig míg van lehetőség nem szabad feladni!!Erős,életvidám csaj vagy, tessék össze szedni magad!!!Gondold csak végig Zsókucival mi történt és Ő már a jövőt tervezgeti!Pedig aztán neki nagyobb oka lenne azt mondani,hogy feladja,de nem teszi!!!!!Neked sem lenne szabad!!
gabicsibe

Gabicsibe,
Imádlak! :wink:
És nem kellenek egyelőre a fagyik Nektek, hidd el, majd csak kistesónak! :wink: :lol:

Rengeteget gondolok Rád! :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Gabi!

Nem csak barnázgatok nem egyfolytába és nem sötét hanem világos barna. Bocs.
Metypred a neve.
nikó

Gabi!

Nem jött meg, csak barnázgatok nem egyfolytába és nem sötét hanem világos barna. Bocs.
Metypred a neve.
nikó

Nikó

most lehet,hogy le vagyok maradva az eseményekkel,ne haragudj.A metipredet mindenkinek szedni kell.

Törpehzs

nekem antagonista volt,ha kérdésed lenne...

Gabi

annyira várom már a holnapot,olyan nagyon szorítok neked

Rebe

remélem jobban lettél és minden ok volt ma

BMC-s járatnak mennek a drukkok :D

Kép
lukrécia

lukrécia!

Okés de meddig és akkor az most mire van?
nikó

Kukuccs!

Estike!

De jóóó,akkor csütörtök óta kismami vagy te is!!!!!!Drukkolok neketek drágaság!!!!!

Kicsi Madrin!

Majd gyere mit tudtál meg a dokikádtól!!!Most rákérdezel az inszemre is??!! :wink:
Nem semmi egy babót ugymond kidobnak,ez nagyon gázzzzzz!!!!!!!!!!Köcs....,de ha ők küzdtek volna azért az egyért is!!! :x

Kicsi Rebém!!!!

Remélem minden oké!Várlak nagyon Kicsikém!!!És a többieket is!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabikám!!!!

Holnap lesz a nagy nap!!!!!!!!!!!!!!!!!! :PPusszantlak Drágaság

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó

gyulladásgátló és 4 napig kell szedni.

Kép
lukrécia

Gabicsibe, és holnap elmondod nekünk, ha sikerült? ;)
elan

Madrin, Csibe
Köszönöm az infókat!
Lukrécia neked is a felajánlást! Lehet még élek vele :wink:

Gabicsibe
Ha túl vagy a holnapi napon, és lesz majd valamikor a közeljövőben egy-két szabad órád, akkor szívesen meghívnálak egy stimulap feletti forrócsokizásra :lol: Remélem ünneplésre is lesz okunk addigra: :lol:

Nikó Gabicsibe Estike és persze akinek még jól jön :lol:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nika!
Az én párom sem rajong a salátákért! Max, ha előtte evett egy jó nagy adag babgulyást, marhapörköltet, csokifagyit! :lol:
Nekem elrepült a szeptember, bár azt hittem vánszorogni fog!
Valószínűleg én fogom beadni! Ember tuti nem, ő rosszul van az ilyesmitől:) Bár édes volt, mondta, hogy megpróbálja, de közben le volt sápadva a tű látványától becsomagolt állapotban :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Kira
sajnálom :cry: :cry: :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Mikor kezdesz szurni??!! :wink:

Jaj Gabikám!

Holnap kész leszek,mig nem tom mi a helyzet veled!!gyomrom az már idegben érted!!!Bár tudom ugy is sikerült!!!!Csak annyira várom ,hogy Örülj!!!!!!És boldogságos legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunika,
Még 15 nap elvileg mensi-ig, és a 2. napon!
szóval elvileg 17, de majd a természet eldönti:)

Már én is nagyon kész vagyok :lol: Sose lesz holnap!:lo:

Törpe

Kép
törpehzs

Helló csajok! Átfutottam a hsz-eket, de nem fogtam fel, miket írtatok. Reggel fogorvosnál voltam, aztán bejöttem dolgozni, de már 2 napja nagyon szarul vagyok. Annyira feszít a hasam, hogy kiegyenesedni is alig bírok. Már ne küldjétek a tüszőnövesztőket, mert szééétdurrranok :D
Már alig várom a holnapot.

Nem fogok már otthon olvasni. Haza megyek és lefekszem. Vízszintesbe sokkal jobb.

Mindenkinek pusszantás! Gabicsibe és a többiek, mennek a drukkok holnapra! Kérek én is!!! Reggel 1/2 8 - 8 között ott vagyunk a férjemmel.
süni76

Rebével vajh' mi a helyzet?????
süni76

Törpe!

Értem Drágaság!!! :wink:

Szia Sünikém!!!

Pihuzzél kedves!!!Drukkolok neked holnapra!!!!!!!!!!!!!! :P

Rebécske!

Remélem minden oké!!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni!
Pihizz! Holnapra meg jó nagy kalappal!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok akinek rossz a kedve azoknak küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!Hihihihihihihi :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kriszti Köszi a táblát! :D Folyamatban van a program telepítése, de a páromon múlik. Majd jelzek, hogy mikortól megy a dolog.

Kriszti, Gil Ílyet ne mondjatok. Ti nem vagytok kívűlállók. Közénk tartoztok, és igen is gyertek minnél többet.

Kira sajnálom, hogy nem jött össze, de majd a következő inszem si,,,es lesz.

Nonóka Neked mi lesz most? Le vagyok maradva.
Te Heves megyének melyik településén laksz? Jöhet pü-ben is.
Vagyunk páran a megyéből.

Estike 66 Csütörtök óta kismami vagy. Fogadj szót a párodnak és pihengess. Vigyázz magatokra.
Küldöm a babatapit++++++++++++++++++++++++++

Rebe Hogy vagy? Túl vagy már a lesziváson? Jelenkezz!

Süni Megy neked a drukk a holnapi naphoz.

Gabicsibe Mindjárt itt van a nagy nap. Nagyon izgulok érted.
Csak is jó hir jöhet :oops:

Rebe, Süni, Gabicsibe
Mindegyitőknek küldöm Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Sikerült mindent visszaolvasnom.

Brummadzag, Kira, :cry: :cry: :cry:
Nyunyi, sajnálom nagyon! :cry: Ügyi vagy, hogy rávetted Apát a folytatásra! :wink:
Trin, :lol: :lol: :lol: Csókollak! Remélem, hogy jössz majd! :wink:
Gabicsibe, Te hogy írhattál ilyet??? Vigasztalunk???! Nem! Veled együtt örülünk majd! :D "Bohóc a fiókban"... ezen jót kacarásztam, pedig ismertem :) :) Holnap találkozunk! Szép estét!
Kriszti, olvastalak a másikon és itt is.... :( Te kívülálló?! Nem vagy az, egyáltalán nem! Kell egy kis időt adnod magadnak, utána várnak a fagyibabáid! Nem úgy ismertelek meg itt, mint aki olyan könnyen feladja! Nagyon drukkolok Neked!
A receptedet elmentettem! :wink:
Vic, nagyon sokat gondolok ma Rád! Hajrá 1. inszem!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++ Pihenj sokat! Ha tudsz, jelentkezz és mesélj!
Rebe, már Te is túl vagy a punkción! Remélem, hogy minden rendben ment! :D
Nefke, pihenj sokat! Holnap már Te is kismami leszel! :D Látjuk egymást!
Sünike, Neked is irány az ágy! Remélem, nincs gond!Holnapra nagyon drukkolok! Meglátogatlak Téged is! :D
Olvastam, hogy milyen jól sikerült a hétvégétek! :wink:
Vikkata, tényleg egyszerre lesz a punkciónk??! De jó! Mi volt ma a dokinál?
Sehike, sajnálom a nagyidat! :cry:
Utólag is boldog házassági évfordulót kívánok! Mesélj Te is, mi volt a doktornál?
Törpehzs, én is imádom az "Igazából szerelem"-t :lol: Jó barátkozást! :wink:
Elan, +++++++++++++!
Nikó, kitartás!
Estike, Te kis "fogvatartott" :D Mennek a babatapik!
Lukrécia, jó itt látni! :wink:
Gil, hamar itt lesz november!
Arjudo, Nonóka, Krisztamili, üdv Nektek!

Lányok, köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat, úgy tűnik hatott. Már sokkal jobban vagyok, már csak a hangom "karcos" egy kicsit. Bár az előbb mértem a hőmet, ismét van egy kis hőemelkedésem....... :shock:

Kép

KépKép
anett_1

Halihó!

Hazajöttünk sokan voltak, jól lemerültem, így ledőltem tíz percre, most ébredtem fel.. :roll: Nincs egyelőre domináns tüszőm, szóval pénteken megyünk vissza, ha akkorra se lesz, akkor jövő hónap elején kapok egy kis stimut.. és csúszunk egy hónapot.. :roll: hát evvan. Nem éltem bele magam annyira, mert számítottam erre az eshetőségre, da azért kááár- brühühühü... :roll:

Most nem olvasok vissza, de GABICSIBE drukk holnapra, és REBE remélem minden szuper, és Süni holnapra nagy kalappal!!! :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Segítsetek, most mit csináljak?? Még mindíg nem jött meg! Ha ciszta lett belőle akkor nem jön meg? Mit csináljak? Szombat óta nem használom az utrot és most kedd van! Ez sok idő, nem??
kira76

Nyaralásról még nem írtam. Nagyon klassz volt. 12 napot töltöttünk Olaszországban, ebből 1,5 nap Velencében, egy délután Pisaban, 8 nap Szardínia szigetén, és a végén 2 nap Firenzében.

Velence hozta a formáját, nagyon szép és hangulatos volt. Pisa felülmúlta várakozásaimat, szebb volt élőben, mint ahogy én azt gondoltam. Szardínia meg egyszerűen varázslatos! Nem hiába mondják Európa karibi térségének. Álomszép strandok, kristálytiszta víz, aminek a színe szinte partszakaszonként változik.... a halvány kéktől a türkizen át. A homok színe is változó a vöröstől, a sárgán át a vakító fehérig. A növényzet sűrű, bujazöld, mediterrán, a virágok illata bódító. A domborzat igen változatos, szerpentineken át vezet az út a tengerparton. A sziget északi részen voltunk, azt igyekeztünk bejárni. Olbia, San Teodoro, Porto Rotondo, Golfo Aranci, a milliomos hírességek kedvelt helye: Porto Cervo, Baia Sardinia, Palau, Santa Teresa, Isola Rossa, Castelsardo, Porto Torres, Stintino. A szállásunk Cannigione-ban volt, nagyon meg voltunk elégedve a szállodával. :D Jókat ettünk és ittunk (többek között mírtusz likőrt, a szárdok nemzeti italát), esténként élőzenével, énekkel, kareoke-val és animátorokkal szórakoztatták a vendégeket. Egyik nap Korzika szigetére (Franciaországba) is áthajóztunk, jó volt sétálgatni Bonifacio óvárosában. Sokat pihentünk, barnultunk (ami persze már nagyon kopik :? ), ragyogó napos idő volt végig, 30-35 °C. Nagyon nehéz szívvel hagytuk ott Szardíniát, de még várt ránk Firenze.
Firenzéről is sokat lehetne mesélni, de ettől megkímélek mindenkit...... gyönyörű város, olyan mint egy képeskönyv. Igyekeztünk jól kihasználni azt a 2 napot, és amit lehetett megnéztünk. De mondtam a férjemnek, hogy oda is vissza kell mennünk, egy kicsit hosszabb időre. :D

Egy szóval minden jól sikerült, remekül éreztük magunkat. Nagyon remélem, hogy most már tényleg ez volt az utolsó nyaralásunk kettesben. Múlt héten "eldöntöttem", hogy nem mensizek többet az idén! Aki akar csatlakozzon a "klub"-hoz :wink: :lol: :lol: :lol:
Gabicsibe, pl. megnyithatná holnap a babaesőt és vele együtt a sikersorozatot! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Nekem holnap is kell menni infúzióra stb. és majd holnap derül ki, hogy lesz-e beültetés vagy sem.
Majd holnap jelentkezem!

Lányok! Kérek én is lóherét holnapra!
Nefke

Nefke
nefke

Sziasztok!

Nefke! Kép
Nagyon szorítok! Hányra mész? :D :D :D :D

Gabi!

Holnap lesz a nagy nap! Kép

Rebe!

Remélem minden simán ment, és van sok megtermékenyített petikéd!!! :D :D :D

Nikó!

Ne keseredj el!
Biztos ott vannak a Tündérkék a pocidban!!!

Én is szedtem a gyógyikat, de csak 4 napig.
nika28

Kukk!

Anett!

Köszike,Draága vagy!!!!Már csak 6 nap!!! :wink: Jobbulást kedves!!!!!!! :wink:

Nefke!

Csak meglesz!!!!Holnapra drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kira!

Sajna nem tom ,remélem minden rendben lesz!!! :roll:

Gabicsibém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnapra megy neked is a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: remélem jó híreket hozol!!!!!!!!!!!!!!!!

Mára elköszönök!!!!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok Holnapra mindenkinek akinek kell megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke

Kép és Kép

Törpi
Holnap eldől milyen elfoglalt leszek a közelnapokban :D

Süni
Holnapra Kép

Kira
Ha ciszta van akkor is megjön,azt az uh-on látják csak!Nyugi ha meg kell jönnie akkor meg is fog!!!

Kata
Én ezt nem értem!!Fagyiért mentetek,de minek a domináns tüsző :shock:

Anett
Jó volt az élménybeszámolódat olvasni!Azt hiszem ez lesz a következő uticél :D Én csatlakoznék a táborodhoz!! :lol:

Erika
Köszi!Megmelengette a szívemet és remélem szerencsét is hoz!

Párom megkérdezte ugye nem fogok holnap sírni,megmondtam neki öröm vagy bánat sírás jönni fog!Gondoljatok rám holnap délelött!!!Már nagyon be vagyok caaaaaaaaarvaaaaaaaaa!!!!

Ma már nem jövök,mindenkinek szép éjszakát kívánok!!És a holnapi Bmc-s járatnak egy nagy kalappal!!!MIndenkit körbe látogatok :lol:
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: