heló lányok!
Zsembi - nagyon idegörlő, hogy az embernek amúgy is meg van nehezítve a dolga, s még ilyenekkel kell "szarakodni". a Mária utcában velünk sem voltak nyájasak, de kicseleztem a nőt, s őszintén megköszöntem a kedves segítségét, mert végül is 1órakor csak kiadta a lelete, s meg is lepődött.
katóc - köszi az infókat a sajtról, tényleg fura, ezt még nem hallottam. Ügyesen tartsd a tüszőket!
Zel - naná, hogy nem baj, hogy reménykedsz, nagyon köszönöm!
és egyúttal kérek mindenkit, nagyon drukkoljon nekem, mert még nincs veszve a dolog!!
megjártam a dokit, még nem veszett el minden remény, reméljük nem is fog... nem jött meg rendesen, csak minimális vérzés van, megnézett uh-n, s még ő is bizonytalan. látta ő is, hogy ez tán nem menzeszes vérzés, de a méhnyálkahártya vékonyabb mint beültinél volt, viszont van sárgatestem vagy mi, ami a progeszteront tud termeli a bébinek, de hát elhangzott a gyászos mondat is, hogy petezsák az uterusban nem látható. mindez nem jelenti azt, h jövőhéten nem lesz ott valaki, mert még annyira csepp lenne, hogy nem is látható. meg aszonta, h a vérvétel is korai , mert lehet, h. az érték olyan kicsi lenne, hogy nem értékelhető, s akkor megint marad az, hogy várni kell egy hetet. szóval most úgy van, hogy ha netán rendesen megjönne, akkor ennyi volt, de ha nem jön meg, akkor jövőhéten megint uh és vérvétel. kérdeztem, mennyi az esély, s aszonta, h nem sok, de semmiképp nem nulla. ez azt jelentheti, hogy ő már látott sok érdekeset a praxisában szerintem, s még tényleg bizonytalan a dolog.