Szép napot!
Gabi!Te lerokkantál

,még csak most esett le

,uh szegénykém

,jobbulást!
És a betegeskedő babuciknak is,mielőbbi gyógyulást!
Csillu!akkor vmi kerület-testvér,akarom mondani testvér-szomszéd-kerület,na mindegy,szóval közös buli lehetett,mert itt nálunk is lövöldözték a tűzijátékot....talizunk a héten?
Lorci!ha nagyon para vagy,akkor inkább vidd el Ricsit a dokihoz,és majd ő jól megmondja,h kutya baja a nagylegénynek!

igaza van(már megint

)Csillának,Lilinek is nyákosabb a széklete,ha brutál gyün a nyála

És vele is volt már ilyen,h egy kaki helyett kb 2-3napig minden délelőtti kaja közben termelt,aztán visszaállt az egyre.engem is foglalkoztatott,h mitől lehet,víz,ásványvíz,kaja,nyál,és álatlában csak utólag döbbentem rá,h volt vmi kis motívum,amire rá lehetett fogni,h jé,akár ettől s lehetett.Csak azt akarom mondani,h amikor sresszel az ember,akkor néha a legkézenfekvőbb dolgok kerülik el a figyelmét,mert tuti vmi nagy dologra koncentrál

Úgyhogy relax kicsim,minden okés a bébikéddel!
Különben most én is sokat gondolkoztam,h mitől változik tünci-bünci-édi-bédi-cukor-bébiből Lili egyik napról a másikra embertpróbáló,dühöngő kis lénnyé

?Vmi motoszkál a gondolataimban arról,h ezt mindig akkor csinálja,amikor éppen emelkedőben van a kaja igénye

Amikor 90ről 120ra váltottunk,amikor 120ról 150re,és a legpokolibb az volt,amikor 150ről 180ra

Szóval olyan,mintha már az igénye,éhsége megnőne,de a gyomra és az emésztése még nem bír vele.És kb.akkor kezdte most is ezt,amikor már 200fölött eszeget.Ezek az átállások mindig eltartanak pár napig,először csak egyszer-kétszer eszi meg a megemelt mennyiséget,aztán már háromszor,aztán meg egyszer sem,míg végül marad ez a mennyiség.Csak anyni minden változik ezekkel a csöppekkel nap,mint nap,h én bizony nagyon sok mindent elfelejtek,aztán meg jön a nagy rácsdálkozás

,h jéééééé,hát volt már ilyen
De őszínte leszek,én még mindig küzdök azzal az érzéssel,h evett-aludt,tiszta,szórakoztatva van,hát mi baja lehet?Nehéz elfogadni,h bizony ő is egy kis érző lény,nem pedig egy Fyrbie
Persze ez csak a kritikius napokon van,amikor tündérbogár,akkor meg simán megy,h ezt elefogadjam

Jó dög vagyok,mi?
Tényleg Doo,h sikerült a banzáj?
anyukádtól tuod,h Te sosem másztál?Csak azért kérdem,mert,bár megint csak magamból indulok ki,nekem is szent meggyőződésem volt,h Alexa sem,annyira hamar állt fel és indult el.Aztán meg mi történt

Alexa elkezdte nézegetni a kiskori videó felvételeit,mert azért akármekkora nagy lány,gondolom Lili érkezése miatt,mégis csak gyerek,szóval nézi a best off válogatást és lőn,a gyerek mászott is!

Csak gondolom az évek alatt a korai járás és az efölött érzett büszkeség került az emlékezés előterébe
Tudom,h mennyire fontosok ezek az egymásra épülő mozdulat sorok,mégis azt gondolom,h kicsit azért ez is túl van spilázva,hiszen azt is mondják,h az sem jó,ha előbb áll,mint ül.De ebben biztos vagyok

,Alexa sokkal hamarabb állt,mint ült,voltak angy sírás rívások,mert felállt,de leülni nem tudott és kifáradásig csak állt,és állt és állt és a végén meg
Mégsem lett sem írás,sem ovasási nehézsége,magatartás problámája,ügyesen rajzol,jó a kézügyessége és a figyemével sincsenek gondok és nem is voltak soha.
Csak annyit akarnék ezzel mondani,h tényleg minden baba más ütemben fejlődik és talán csak akkor van igazán vmi gond,ha két éves korukra nem tudják nagyjából ugyanazt...
Bár lehet,h most jól kikapok Ágitól
Na megint egy litánia lettem,puszi mindenkinek,szép napot!