Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Lányok!
Negatív. Ennyi és nem több. De még mindig nem jött meg, és a hõm is 37 felett van. Meglepõ, de nem nagyon vagyok szomorú. Este elmegyek a dokimhoz, majd megmondja, hogyan tovább. Gondolom, azért a beígért UH-t megcsinálja a jövõhéten, mielött valami bogyót felír, hogy megjöjjön a menzim.
Sokkal szomorúbb vagyok azért, mert pont ebben a hónapban jelentette ki az endokrinológusom, hogy már minden rendben van nálam és csak a babára kell várnom. Ezek szerint nagyon-nagyot tévedett.
Hétfõn este elmegyek és megvizsgáltatom a gyomrom is. Remélem, ott nem találnak nagyobb problémát.
Utána, azt hiszem egy kis idõre lazítani fogok. Augusztusig nem is fogok foglalkozni a baba kérdéssel. Ezért kérlek benneteket, valaki vegye át tõlem a tábla készítését, mert jelentkezni is ritkábban fogok.
Képzeljétek, ma reggel olyan mérgesen keltem fel! Hajnali fél 5-kor telefonált az anyósom, hogy milyen nap van ma (péntek vagy szombat)! Mert nem tudta megnézni sehol! Könyörgöm, van teletext is és naptára is, nem? Ráadásul elkezdett pletykálkodni, hogy volt a kertben, meg stb. Hát én szabály szerint lecsaptam a telefont! Mondtam neki, hogy én most megyek aludni, pá. Gondolom, most jól meg van sértõdve, de nincs miatta lelkiismeret furdalásom egyáltalán. Még azt a fél órát is elvette tõlem, ameddig aludni szoktam, pedig végre tudtam volna vagy 7 órát aludni egyben.
Hát ez van, sajnálom, hogy nem tudtam jó híreket hozni.
Üdv:
Gitta