Jó reggelt Mindenkinek!
Nem semmi, amit csütörtök este óta termeltettek!
Nem győztem vissza olvasni. Egyik szemem sirt, a másik meg örült.
Baby akkor nagyon halkan grat...... A többit majd akkor, ha meg lesz a pici szivhangja.
Hátha elinditotad a babaesőt
Brummadzag, Nyunyi
Nagyon sajnálom
Brummadzag a 2008 év lesz a ti évetek.
Nyunyi nagyon ügyi vagy, hogy már a következő inszemre gondolsz, meg intézed is már.
apát ügyesen meggyőzted, Ördinek tesó kell!
Vikkata, Gabicsibe
Nagyon jó az uj képetek. Hol találtok ilyen édiket?
Vikkata akkor valószinű, a héten visszakapod a fagyi babákat. Ők lesznek az igaziak! Ennek sikerülnie kell!
Gabicsibe
Olvastam a menűdet. Hát nem semmi. Nálam már problémát okozott volna. De nálad másnak a jele! 6 inszem után az 1 lombiknak si.........nie kell! A poci fájás meg (ahogy a lányok irják) a kisma..ságnak jele

Küldöm a babatapit+++++++++++++++++++++++++++++
Lassan már babonás leszek. Nem merek egyes szókat leirni, csak ha teljesültek
Nefke Gratula a 6 kicsi embriohoz. Mikor kapod őket meg.
Neked is mennek a babatapik+++++++++++++++++
Nikó Nagyon, de nagyon szoritok, hogy a kicsik veletek maradjanak a 8 hét után is. Ez nem ismétlődhet meg
Gonosz szellemek tünjetek el onnan

::twisted: A babatapikat viszont ezerrel küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++
Juci: Örömmel olvasom, hogy a kis lányok már jól vannak. Nem semmi Dorka baba! Szereti a pociját.
Nagyon de nagyon szoritok, hogy most már ne jöjjön ujabb baj. 2 hét mulva otthon legyetek.
Kriszti
Segits Nekem. Itthon a linux van, nem tudom megnyitni a táblát, csak a m.helyen. Olvastam, hogy sokan megyünk holnap a bmc-be. Egyet jegyeztem meg, Nyunyit, őt ismerem személyesen is. Kik mennek még? Szeretném őket is megismerni.
Sajnos a m.helyen olyan helyettesitőt kaptam, akit le nem tudok vakarni magamról. Mint egy pióca ragad rám.
A lányok bármilyen munkát adnak, azt pillanatok alatt megcsinálja és már ott is van.
A mulhét hétfőn nem voltam, jól bekutyult, de azt mondta, hogy a pénztár és a könyvelés nem nehéz
Azért szoktam túlórázni
Hátha 16 intézmény kp forgalmának lebonyolítása, és annak lekönyvelése könnyű, bizonyitson. Holnapra adtam neki egy lista feladatott. Már az olvasástól elszörnyedt!
Elvégre hó vége, negyedév vége van, kell a mérleghez az anyag!
Bocsánat, hogy titeket ezzel fárasztalak, de nagyon ki akart jönni

Mérges vagyok + félek én szárnyakat fogok növeszteni, ő meg marad.
De gonosz is vagyok, ha az Isten is ugy akarja akkor a következő hó végén nem szeretnék dolgozni, hanem babócával itthon piheni! Az október, november nagyon forgalma szokot lenni
A főnök asszony mellékallásában társ a csaj.
Magyarul féltem az állásomat nagyon.
Lényeg hétfőn szeretnék megismerni pár sorstársat!
Mindenkinek szép napot!
Nálunk már pirkad!