2003.05.19 17:24
2003.05.20 05:26
Apa nagy örömére
Készítettek róla videót is, napi 5-6x nézem meg
Egyébként lehet, hogy lesz egy kis színészi vénája a gyerkõcnek, mert úgy "pózol a kamerának"... Persze ezt csak viccbõl írtam, de tényleg nagyon jókat alakít az elsõ felvételén
Szopja az ujját, aztán hatalmasat nyamnyog rajta. A kis ujjacskáit hajlítgatja, és a lábával is állandóan kalimpál. Nagyon jó fej
Ugye, nem baj ha ilyen részletességgel beszélek róla, de nekem ez annyira új, és jó, hogy muszáj büszkélkednem
2003.05.20 12:31
2003.05.20 14:40
Öszintén szólva nem kérdeztem meg a baba nemét, pedig most voltam a genetikai UH-on a múlt héten. Gondoltam majd a 28. hét körül elmegyünk a 3D-re, aztán majd ott megmondják. Mivel két fiúm van, ezért most kislányt szeretnék, de örülök, ha fiú lesz is. A nagyobb 5 éves és Krisztián, a kisebb jövö héten lesz kettö és Adrian.
Gratula a babákhoz! 2003.05.20 18:15
2003.05.21 05:44
Ugyanis az elsõ perc után úgy fordult a drága, hogy nem félreérthetõen "megvillant" a kis fütyi
Én rögtön megláttam. Mindenét felismertem elsõre, mondjuk ebben nagy szerepe van annak is, hogy a húgom 8 héttel idõssebb terhes, mint én
így az õ videóit már kitéve-betéve ismerem. Õ meg ugye mindenben megelõz engem, úgyhogy semmi nem ér váratlanul
Aztán felírkáltam még magamnak ezeket: Zsombor, Noé, Ármin, Milán. NÁlunk a vezetéknév Visztra ami elég kemény hangzású, úgyhogy szerintünk a Milán lenne a legjobb. Nektek mi a véleményetek? Szívesen veszek negatív véleményt is!!!
Mi lánynévként csak a Panna-t terveztük, de ez mostmár ugye...
2003.05.21 08:22

Mimik e egy ügyes mozdulattal kitörölte az egész outlookomat, és elveszett az össze levél benne, így mikor eszembe jutsz, hogy írni kellene Neked, vagy nem vagyok gépközelben, vagy épp lefeküdtem, és jár az agyam
És élvezem mikor mocorog
2003.05.21 14:07

2003.05.22 09:58
2003.05.22 12:04
Van egy nagy elönye ennek, hogy ilyen kicsi a korkülönbség: szinte együtt nönek fel, az igaz, hogy te be leszel havazva rendesen. Föleg az elsö idökben, amikor szopi van szinte egész nap. Ettöl még én is félek, mert Adri reagálását nem tudom elképzelni, hogy mi lesz, amikor meglátja a babát szopizni?! Ö még csak most választotta el magát 23 hónapos korában. Na, majd meglátjuk. Azért addig még van idö.
Nálunk, ha fiú, akkor maradunk az -ián végzödésû neveknél, ezért Felicián lesz. Lánynév nekem a Daniella tetszik, páromnak nem. Neki a Krisztina, Karolina, Kiara. Ebböl a családban van az elsö kettö, a Kiarán még gondolkodom, bár régen tetszett. A családnév: Kovács-Deme. Véleményetek?
A levlistán, amit írtam neked, onnan találtál ide? Tényleg: Mimikét szoptatod még? Ha kisfiú:
Ha kislány:
akkor is. Legfeljebb cserélünk, ha a mienk fiú:
Másodiknál még hamarabb látszott, pedig vele csak 8-9 kg körül híztam. Most meg még hamarabb (azt mondják, minnél többedik baba, annál elöbb látszódik). Eddig 4 kg jött rám, hála istennek.
2003.05.23 05:18
így van idõm írni!
A családunkban mindenki átlagos testalkatú, inkább sovány, mint kövér. Anyukám is nagyon keveset hízott (szinte csak a babára) mikor anno minket szült.
2003.05.23 10:24
) 

2003.05.23 11:29
2003.05.23 11:48
. Jó, hogy ebben a topicban tényleg olyanok beszélgetnek, akik hasonló cipõben (idõben) járnak.
Elég magas testsúlyról indultam, mert mielõbb teherbe estem, jócskán fölszedtem, de azóta csak 3 kilót híztam, és én ezzel nagyjából elégedett vagyok. Fõleg azért, mert egyébként nagyon könnyen hízom. A dokim viszont mosolyogva azt mondta, hogy nyugtával dícsérjük a napot, bár eddig tényleg ok
2003.05.23 15:19
Nem onnan találtam ide.. irtam párszor a 2003 nyár végibe..és akkor láttam meg.. de nagyon jó hogy megnyitottad
Itt most KÖSZIIII... a hétvége miatt irígy-irígy

Már Viki óta Olivért emleget az apjuk, hát ha fiú lesz, mint UH szerint így van akko rOlivér. Már nekem is megtetszett
vikiével epret ettem állandóan, Mimikével narancsot, most pedig este mindig citromot eszek. Viki anno nehezen sikerült. SzedtemClostit és az 2 hónap alatt 20 kilot dobott rám
plusz a terhesség még 29
kezdtem örülni..de szopi alatt szépen feljött 14 kilo

2003.05.23 23:22
Én 2 Feliciánt is ismerek, és nagyon jó fejek
Hogy akarjátok majd becézni? 2003.05.25 05:51
Hogy vagytok? Remélem itt többet tudunk "talizni" a csetrõl sajna le kell mondanom, este Férj veszi birtokba a gépet, hajnalban meg nincs ott senki. Ja, és van már név a pocaklakónak?
és arra fogták, hogy a citromnak is volt köze hozzá, a szülészeten is kérdezték, hogy mit evett, hogy ilyen szép babája van?! Ez voltam ÉN. azóta sok minden történt 2003.05.26 10:30
2003.05.26 10:35
2003.05.26 11:39
) mocorgását. Nálunk volt egy kis gond, a 12. heti genetikai UH-n vastagnak mérték a nyaki redõjét, de a chorion-biopszia szerencsére megnyugtatott bennünket: nincs krómoszóma-eltérés, viszont tutira tudjuk, hogy egy kisboszi
lakik a pocakomban. Szerencsére én sem vagyok kivánós, kb. ugyanazon kajákat eszem, mint a baba elõtt, persze megpróbálok minél több zöldség-gyümölcsöt enni, már nagyon várom, hogy elkezdjen érni a meggy, cseresznye, barack, stb, ezeket amúgy is nagyon szeretem. Csikokról annyit, hogy nálam is szinte egyik napról a másikra kezdtek el látszódni, elõször Milupa krémmel próbálkoztam, nem sok látszatja volt, most beruháztam egy jó drága Vichy-re, talán ez többet ér. Meg esténként masszirozom, talán nem fog rosszabbodni a szitu. Kilókról: rajtam most kb. +5 kg van, ami javarészt az elsõ néhány hétben jött fel, akkor valami eszméletlen mértékû szorulás gyötört, ez mára talán megoldódott. A pocim már nekem is látszik, mások állitása szerint nagyon kis helyes, nekem még szoknom kell
. Még annyit magamról, hogy Szegeden a klinikán fogok szülni. Nevek: úgy néz ki, Judit lesz a befutó, bár nekem az Aliz is nagyon tetszik, a párom hallani sem akar róla. Ha esetleg mégis kisfiú, akkor a papája nevét kapja. 2003.05.26 14:58
2003.05.27 08:07

2003.05.27 09:05
Az biza az!! Adok egy tippet: már most vegyél melltartóbetétet, lehet hogy nem lesz rá szükséged,de nekem mindkét elõzõ terhességemnél félidõsen beindult, és volt hogy teljesen eláztatott... Így -fõleg ha mentek valahova- hasznos lehet! És tényleg tud ragadni nagyon. 
de nem is híztam még egy dekát sem, pedig a lányaimmal a 30kilot verdestem

Citrom
2003.05.27 10:10
2003.05.27 11:31

2003.05.27 14:07
2003.05.27 17:48
Már vártam vmi jelzést, vmelyik topicban. Ma olvastam a tegnapi bejegyzésedet, hogy ma lesz (volt) az Uh és nagyon drukkoltam, hogy jót mondjanak! Én egy hete estem át ezen az aggódáson, de szerencsére szív Uh-on is azt mondták, hogy nem utal semmi kromoszóma rendellenességre és az esedékes genetikai Uh-n is más "szem" azt mondta, hogy minden rendben. Bár ott az AFP-mre is azt mondták, hogy az rendben (AFP MOM:0,7 B-HCG MOM:1,9)
!
Szerintem valóban alkati kérdés is lehet és hát eleget mondják bõrgyógyászok, hogy nincs az a krém, ami megakadályozná a kialakulást. Mert, hogy ott alakul ki narancsbõr könnyedén, ahol rossz a vérkeringés. Tehát legfontosabb a vérkeringés fokozása, ami gyenge masszírozással, simogatással érhetõ el, amihez ugye nem árt egy krém. Na ezt használják ki a reklámozott és nem reklámozott termékek. De ez csak az én véleményem!! 2003.05.28 14:25

2003.05.28 19:54
2003.05.29 12:44
. Volna egy 20 Ft-os kérdésem: hanyadik héten kell cukorterheléses vizsgálatra menni? Az én okos védõnénim nem tudta megmondani
, de azért holnap meg fog látogatni... nagyon örülök...
, mi is frászban voltunk a 2,8 mm-es nyaki redõ miatt, aztán szerencsére kiderült, hogy semmi gond. Örülök, hogy nálatok is minden rendben. Én hétfõn megyek az AFP eredményemért, du. UH, kiváncsi vagyok, nekem mit mondanak...
(kórháza és orvosa válogatja). De az biztos, hogy utána sokkal gyorsabban gyógyulsz majd.
(mellem-hasam eddig megúszta). Én felváltva kenegetem a Milupával, Nivea Q10 testápolóval és Vichyvel a mellem, hasam és combom, plusz minden este igyekszem egy géppel átmasszirozni a csikos területeket, most úgy látom, hogy nem rosszabbodott a szitu. Aztán majd meglátjuk, ahogy az egyszeri vak ember mondta
, bár végszükség esetén tudnék egyet kölcsönkérni. Ha esetleg tudtok ilyet, lsz. tegyétek közkinccsé. Vagy ha esetleg van valakinek kazija (Kállai Ildikó) és le tudná másolni, elküldeni, azért is nagyon hálás lennék (akkor kérnék egy videót). 2003.05.29 15:02
Nem tudok nyugodtan lazítani, mert fáj. Orvosom szerint elképzelhetõ (látott már ilyent), hogy szülés után a terhelés megszüntével visszahúzódik az az ér, de nekem még csak most következik a java! Mármint súlygyarapodásban. Eddig csak 3,5 kg pluszt könyvelhetek el, de elsõ gyerkõccel is 13,5-et "híztam". 2003.05.29 18:10
Tegnap 39 fok volt a láza, AB-t kap.
De hát már csak a harmadik.
Én rendszeresen tornáztam, de most 7 hetesen véreztem, kórházban is voltam, így nem merem újra elkezdeni a tornát. Majd ha megszületett.
Krémet a Brendon Mama boltban vettem, Chico a márkája, de elég húzós ára van: 5000 ft körül. Viszont elég sokáig elég, ahogy elnézem, nem kell sok belöle.
10 hónap is elég szép szopis idö
Nem tudtam a decemberi terhességedröl, gondolom megviselt lelkileg
De örülök, hogy ilyen hamar összejött megint.
Szép név az Olivér
Én pedig fogytam a szoptatás alatt. Viszont úgy vagyok vele, hogy aki ahogy jól érzi magát, legyen annyi kg! CsKati barátném szavaival élve: "imádok enni, egyszer élünk (ezzel nem értek azért egyet), minek kínozzam magam" Lehet, hogy neki van igaza?
Úgy eltüntél a másikból, hogy azt sem tudtuk mi van veletek! Becézés: ha tudsz egy jót a Feliciánra, megoszthatnád!
Látom már túl lettél közben az UH-án, örülök, hogy minden rendben.
Ne izgulj, biztos egészséges a baba!
Van nekem is ismerös lombikos mamám! Ikrek lettek! A terheléses cuki nálunk is a 24. héten van, két zsemle, 1 pohár tej és 2 óra várakozás után veszik le. Ez nem igazán "terheléses" vizsgálat, de azt mondják jó így. 2003.05.29 19:54
Szegényeknek folyik az orra, köhögnek csomót, apának még láza is van, én ápolgatom õket. 2003.06.02 15:03

2003.06.02 16:18
2003.06.04 05:36
Megõrülök az éjszakáktól
Ráadásul most, vagy egy hete arra ébredek, hogy húzódik a hasam, de nem a bõröm, hanem belülrõl feszít. Kérdeztem a védõnõt, a válasz az volt, hogy valószínûleg a méhtartó szalagok, illetve az izmok nyúlnak és ez okozza ezt az érzést.
Örülök, hogy minden rendben! Nekem 24 hetesen kell visszamennem uh-ra, nem értem, hogy miért, mert az AFP-m rendben van, és a 18 hetes uh-n is azt mondták, hogy minden ok. A nagylegény hogy van? Várja már a kistesót?
Az Oli-n kívül más becézés nem jut eszembe. De majd a lányok elintézik! (Viki és Mimi)
A Cory variációját kiegészíteném még a Felu-val, illetve a Felcsi-vel. Bár elég furcsán hangzanak...
Vettem krémet! A St. Ives swiss formulá-sat. Olyan jó illata van!!! Elég drága volt, a Cora-ban vettük, és a 250 ml-es volt 2600 Ft.
érdemes olyan babakocsit venni, amihez van ilyen kosár, vagy mi a fene?! Az a bélelt akármi, tudjátok?! Vagy elég egy sportkocsit és kész? Mi a véleményetek? Bár még nem akarok vásárolni, majd csak késõbb, de azért érdekelne.
2003.06.04 07:52
Azzal vigasztalom magam, hogy az elõzõ babámnál is ugyanez volt a helyzet, és a szülés után elmúlt mintha elvágták volna. Na de persze addig ki is kell bírni, és hol van az még...
Fölösleges valamit kétszer venni, vagy hogy egyféle ruhából legyen vagy hat a másikból meg csak egy.
Ez a mozgás egyébként csak még fokozódni fog, majd az idõ elõrehaladtával, ahogy már egyre kevesebb helye lesz, sokkal inkább érezhetõ lesznek a testrészei is. A kisfiam pl. folyton a popsiját tolta oldalra egész fent a gyomrom alatt
Ez persze a végefelé néha már kicsit kényelmetlen, de ki bánja
2003.06.04 08:53
Én ajánlom ezt a könyvet.
2003.06.04 09:20
azzal is el leszek foglalva nyáron, ha minden igaz. 

2003.06.04 11:06
2003.06.04 12:53
2003.06.04 13:18
Csak a derekam húzódott a kelleténél jobban meg kicsit rendszeresebben
Azaz hogy csak a lehetõ legminimálisabbat, amit nagyon-nagyon muszáj. Amúgy én a pici fiam miatt üldögélni nem nagyon tudok napközben, folyton futkosnom kell utána, nem nagyon törõdik vele hogy nem esik jól álldogálni
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint