cory: Neked külön köszönet, hogy szóltál
Algopyrint terhesség alatt is lehet szedni.
bogancsi
2003.05.29 09:52
A hangja is sokkal szebben csengett, mint tegnap.....
Hétfõn mennek haza.
2003.05.29 10:12
2003.05.29 11:58
Nekem is nagyon hiányoztok, de egyelõre csak akkor tudok tanulni, ha Barni alszik napközben, és ha talira mennénk, ez sehogy nem jönne össze.
)
2003.05.29 12:28
Elképzelni sem tudtam, vajon miért nem ír ide, aztán láttam, hog nagyon lefoglalja a 3
szopis topic. De miért nem írhat?

2003.05.29 14:48
2003.05.29 14:51

Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!
Édes lehetett, ahogy rohant a bilihez...
, de legalább idõben odaért!
nevében is!
. 
2003.05.29 14:54
Egyelõre nem tervezünk kistestvért Lacikának, és õ is gyakran az értésemre adja, hogy nem szeretne. 
Sajnos az átmeneti, bármikor félbehagyható fogamzásgátlási módszerek közül nem sikerült megfelelõt találnunk, úgyhogy hosszas család-tervezgetés után végül újrakeztem a tabletta szedést. Hát, így állunk mi a kistestvér projecttel.
Viszont soha ilyen egészségesen nem éltem, mert ebbe aztán csak zöldség, gyümölcs, sovány tejtermékek, és mégsoványabb husok férnek bele.
Lehet, hogy nem is lenne rossz indulás a babának!
Máris igazi nõ!
Pár nappal ezelõtt, mikor egy olyan autó állt meg mellettünk, mint amilyen Apukámnak van, harsány PAPAAAAAAAAAAA csatakiáltással ki akarta vetni magát a babakocsiból.
De a csúcs tegnap reggel volt! Végeztem a zuhanyozással, úszott a fürdõszoba. Kinyitottam az ajtót, hogy a pára kimenjen, naná, hogy Lacika azonnal megjelent. Mondom neki, hogy ne gyere be, látod, minden csupa víz, elcsúszol. Erre okosan rámnézett, picit bólintott, és kristálytisztán azt felelte, hogy "Jó.". Utána leguggolt a küszöb vonalán kívül, és benyúlt a korábban az ajtó alján lévõ szellõzõn át bedobott tolláért. Fogta, felállt, és elballagott.
Én meg álltam ott vizesen a tócsában, és néztem utána döbbenten. Az én fiam! Szólok hozzá, értelemszerûen válaszol, és még SZÓT IS FOGAD!!!! 

Szegény Laci egy angyal türelmével viseli, hogy hol kap enni, hol nem, de Lacikával mégsem tehetem meg ugyanezt! Tegnap, miután a neki szánt kaját undorkodva visszautasította, felvágottat és joghurtot vacsizott. Ugyanez szokott lenni a reggeli, de legalább a joghurtot (még?) minden küllõre szivesen fogadja. Tegnap elõtt meg lekváros kenyeret evett a Kis Drágám, naná, neki is kellett, mert az Apja is azt evett.
Ja, és amikor az akupunktúrára megyünk, mindig eleszi a kis Unokatesója kajáit, bármi legyen is az. Tisztára éhenkórász, mintha itthon nem kapna enni! Közben elérte a 11 kg.-ot, látszik rajta, hogy gyakran megyünk valahová.
2003.05.29 15:09
Mentségemre legyen mondva, hogy Chicco gyermekkörömvágó ollóval.
És vizesen...
Szerencsétekre nincs digitális fényképezõnk. Holnap ha Münchenbe megyünk, veszek egy hajnyírót.
Azért lefényképezem majd így is.
2003.05.29 15:13
2003.05.29 15:18
2003.05.29 15:24
), hogy arra is elkeveredünk. Mert úgy döntöttünk 10 nap kemény menetet csinálunk valahol tengerparton, hogy búvárkodhassunk is, miután otthon megtanultunk. Van egy-két dolog, amit csak Münchenben tudok megvenni (pl. ruhácskák, hajnyíró
), így aztán holnap München, szombaton Zürich, vasárnap meg kipihenjük.
Egy kicsit sajnálom, de Züricbe is szívesen megyek. 2003.05.29 15:37

Nameg egy 1,5 éves "sikerülttel"

2003.05.29 16:00

Sok-sok boldogságot!
) Luca egész jól tûrte a dolgot, ücsörgött az ölemben, amikor meg le kellett tenni, beérte helyettem egy homokórával
. A dokinéni megnézte egy picit az õ szemét is, csak alap reflexeket, és azt mondta, hogy minden OK! (Persze rólam is 9 évesen derült ki a kurtalátás) 

hadoszlop indul.
és a
szófogadáshoz
! 

2003.05.29 17:06

), aztán szívtam ugye az egyetemmel (errõl még mindig nincs semmi hír
), kirúgták az apámat 20 év után, lett egy rossz afp leletem (uh alapján minden ok
), és most hétfõn még pótzh-t is kellett írnom (sikerült
). Szóval most úgy néz ki, rendezõdnek a dolgaink. Erre jött most éjjel ez a fogfájás. De már ezen is túl vagyok. Voltam fogdokinál, és kiszedte a bölcsességfogam. 
2003.05.29 17:18
Lassan írhatja a doktori disszertációját
2003.05.29 19:33

A fiúk kiküldtek a fürdõszobából, mert azt mondták, hogy zavaró tényezõ vagyok.
2003.05.29 20:14
Abban az idõben ugyanis még rengeteg gondunk volt az altatással.)
Maradt kb. öt csepp a vizelet-vizsgálathoz, és rettentõ kínos volt...
(Nyilván hamarabb, mint gondolom.) 2003.05.29 20:16
tetszés szerinti felhasználásra, egyrésze meg az egyetemhez
is. Vili dédije, magához tért, de hol eszméleténél van, hol nem, féloldala lebénult, és már sosem fog felépülni
és mondanak olyanokat is az orvosok, hogy már nem tart sokáig. Párommal nem lehet emiatt rendesen beszélni, sok most a súrlódás köztünk
2003.05.29 21:08
! A kilókat nem tudom pontosan összevetni, de mi kb. 9,4 kg körül lehetünk. Romola hogy viseli a méreckedést? Dóri rettenetesen fél a mérlegtõl.
2003.05.29 22:09
Már este 6-kor kiment az érzéstelenítõ, és nem érzek semmi kellemetlent
Gyógyszerrõl szó sem volt. 2003.05.29 22:11

2003.05.29 22:21

2003.05.30 06:53
Vele nem tudok büszkélkedni beszéd-ügyben, mint egyesek
De nagyon sok mindent megért és meg lehet vele beszélni sok mindent. Most pl. mondtam neki, hogy mindjárt indulunk és pakoljon vissza a játékos dobozba, és már pakol is!!! 2003.05.30 12:13
Lassan már csak én (pontosabban Csenge), meg talán még a "kicsik" nincsenek... 
beszéd ügyben én sem büszkélkedhetem... 

.. pedig Csengu idösebb is Tominál... Meggyözödésem, hogy tudná mondani, de csakazértsem... inkább öö-zik, meg dünnyög... és ráadásul a pakolása az úgy néz ki, hogy visszateszi ugyan, de másik kettöt (vagy többet) meg kivesz 

Tegnap MINDEN játékát (+ a ruháit) kirámolta... 
... meghagytam az apjának az elpakolás örömét 

Mostanában csak saccoljuk a hosszát/súlyát 

... aztán olyan hamar megtanulnak stabilan elslisszolni .. 

Én is 24-én végzek... utána nem hagyhatjuk ki a talit!!!! 

2003.05.30 13:47
2003.05.30 14:05
Peteérésjelzõ nélkül, csak úgy simán rögtön terhes lettem Lacikával. Persze engem is úgy engedett el az orvosom az elõzetes vizsgálat után, hogy egy évig nem akar panaszt hallani, hogy még mindig nem vagyok terhes, mert az az átlagos, hogy védekezés nélküli rendszeres házasélet mellett egy éven belül megfogan a baba. Kivéve az alkalmi kalandokat, amikor senki sem gondol a következményekre, mert akkor azonnal lesznek...
Akkor már csak az kell, hogy az Apja se legyen túl fáradt, és pont akkor én se, és máris jöhet a tettleges szerelem!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint