A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Emano,
Látom Te a 18. ker-ben laksz, mi a 19. ker-ben. :D (végre egy földi :lol: ) Minket a Klinikáknál lévő kórházba küldtek mind hasi, koponya UH-ra és csípőszűrésre is. Amúgy az időpont miatt ne izgulj, mert én is június elején kértem időpontot és csak augusztus végére kaptunk. :roll: Mondjuk én is kicsit kiakadtam, hogy miért olyan későre de a dokink megnyugtatott, hogy ez a természetes... Hát nem tudom.

Gabi,
Nagyon aranyos vagy, hogy hiányolsz... Most még élvezzük hogy jó idő van és szinte egész nap a játszótéren, vagy a kertben vagy éppen a városban csatangolunk! Sajna ezt a ringatót én is megnéztem az interneten, hát persze hogy a "világ végén" nincsen... :cry: Ti megkaptátok már a 18 hós oltást?? Csak azért kérdezem, mert Rékát kiütötte a 15 hós és már előre rettegek a köv.-től! Hát nem is csodálom, hogy nyűgös Enci, ilyen szar időben csak aludni lehet! (már akit hagynak :D ) Anyósodnak és anyukádnak sok- sok +++++ energiát küldök, reméljük, hogy nem lesz semmi gond!

Virág??? MI is az... A férjem az esküvőn letudta, akkor kaptam tőle 100 szál vörösrózsát :D Na azóta viszont 1 kezemen megtudom számolni, hogy mennyit kaptam.. :? Hát ez van!

Minden baba nagyon aranyos és a pocakos fotók is jók!!!!!!!!!!!!!

Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!
Hát nekünk is pótólni kell tápszerrel!Általába minden evésnél 60 ml tápot kap és délelőtt gyümit!És így jól hízik és kakil rendesen!
Na megyek,mert fürdünk
szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

VIca
merre laktok a19.kerbe?Én 18 éves koromig laktam ott!!!Mi Pestimrén lakunk

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
Végre egy kispesti!!!!!!!!!! :lol: Hipp- hipp hurrá!!!! Mi a Nagysándor József utcában lakunk, a kertváros részen (Nádasdy-hoz közel) És Te merre laktál???

vica10

Sziasztok!

írtam egy csomót, de elvitte a gééééép :cry:

Röviden: Köszi, hogy érdeklődtök Áron csuda jó babó volt ma!
Sírt fent is volt 3-4 órát, de nyugodtabb volt, sokat nézelódött és tündi volt ma!!!
Segített, hogy gondoltatok Ránk!!!! Köszi!!!

Tünde
Igen, ha már egy doki mondja... Köszi!

Ancsa

Brendonba megyek+ Minimanó és kedvenc turim a régi lakásunk mellett a Vígszínháznál!
+ egyéb nem túl kellemes bevásárlás

Veronikusz
Köszi a kérdést!
Hmm.... most már értem az erdős dolgot, hmmmm.... :D :D :D

Zsófi
Én kérdeztem az úszást, már mások is írtak, köszi, sajnos Budaörs pont a város túlvége, de valamit mindenképpen szeretnék!!!
Megnézem az oldalt!

Iwiw: nem tudom ki kérdezte, de jelöljetek nyugodtan!

Steffi, Gabi
Édesek az Iwiwes képek!

Veronikusz
Nem tennél fel bébi képeket Szofiról és Katáról? Olyan kíváncsi vagyok!

Hanna

Kép
hanna09

Vica, Emano én meg a 20.-ban Nem messze tőletek :lol: és nekem csípőszűrésre a 19. kerbe kellett menni. Hasi és koponya uh-ra meg a Jahn Ferenc kórházba.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gyuzso, Borsa
Hol vagytok???
Borsa, jobban van már babóca?

Memme
Nekem is vannak ilyen napjaim :)
Hogy birod, jól vagy?

Györgyi
Biztosan kapsz egy óriési csokrot. 13 év az rengeteg!!!! :D

Cukipofa
Ma nagyon jó volt!!! Csodaszép mintás szőnyegünk van, színes és remélhetőleg jókat fog majd játszani rajta...
Most éppen 120x120-as járókára hajtok,de ritka...

Hanna

Kép
hanna09

sziasztok!
hát nem hiszitek el, de egész nap nem volt net! aztán du. elmentem itthonról anyuhoz.

köszönöm a pocis képes dicsérő szavakat! Főleg gabbó-kriszta-memme!

hanna!
ti is nagyon szépek vagytok!

borsa!
te meg szemtelenül fiatal és csini vagy! :lol: :lol:

gabi!
drukk a mamáknak! martinnal is egyébként alig lehetett bírni ma, tiszta nyüg volt délelőtt, tök fáradt volt aztán csak olyan fél 3kor aludt el. aztán anyuéknál bezzeg már elemében volt. na mondjuk ott tudott kicsit szaladálni a kertben.

virág: én sem szoktam kapni. viszont martin születése miatt (hogy olyan ügyi voltam meg minden :oops: :lol: ) kaptam egy gyűrűt.

Barbi????? Gyuzso???????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme,
miért korai Melindának a szivacs? Csak azért kérdem, mert Máté útálja a rácsos ágyat és arra gondoltam, hátha egy szivacsot jobban kedvelne a szobájában. Szerinted ez butaság?

Györgyi,
haliiiii :-)

Heni,
én is épp azon gondolkodtam, hogy hétfőn elviszem Mátét játszani kicsit :-)

Vali,
sajna nincs ötletem, úgy gondolnám, hogy ha jókedvű akkor nem nagy baj, ha nem olyan ütemben gyarapodik.

Hú, ezt a VIRÁG témát inkább hagyjuk! Most volt a szülinapom, nem elég, hogy nem kaptam ajándékot (mert nekem semmit nem lehet venni - szerinte), még el is húzott a drága párom motorozni délután, majd beugrott az apjáékhoz, a telefonját nem hallotta meg, fél6 helyett este 8kor szédelgett haza. Írtam neki egy sms-t, hogy nagyon jó indokkal jöjjön, mert különben pakolhat is. Az egyetlen jó poén az volt, hogy négykézláb mászott be a lakásba, nyakörvvel meg pórázzal a nyakán és pitizett, hogy bocsássak meg :-)

Masni
masni

egy éve már erős jóslokkal küszködtem és éjfél körül felébresztettem apát, hogy menjünk a kórházba. persze ott megállt minden...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kispeten a Jókai utcába laktunk Panelba
Cukorfalat 20-ba merre laktok?

emano/Andi
KépKép
emano

hanna!
Nekünk olyan járókánk van :D
Orsi szerette, mert nem érezte annyira bezártnak magát...mondjuk a régi lakásban volt is helye...
Most Dani is sokat van benne, de valószínüleg meg kell válnunk tőle, mert ez a lakás már jóval kissebb :(
Én is jelőlnélek iwiw-en...mi is a becses neved????? :D

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Cukorfalat,
Ez szuper! :lol: Még egy közeli... na én pl. ezért szoktam kiakadni, mert már én is hallottam, hogy más kerületekből hozzák ide Kispestre csípőszűrésre a babákat, mi Kispestiek pedig menjünk a Klinikákra. Nem egy távolság de hát mondjuk nekem az SZTK egy köpésre van.

Ez persze nem neked szól Brigi, csak én nem értem,hogy miért kell megcsavarni a dolgokat :cry: Szóval ez a magyar EÜ.... :twisted: :evil: Inkább szóra sem méltatom!!!!!!!!!! :x

Erzsébeten merre laksz??

Steffi,
Lehet, hogy megállt.... de mégis van egy csodálatos kisfiad :lol: :wink: Emlékszem, hogy a vége felé már Te is nehezen bírtad!

vica10

engem is lehet jelőlni :lol:
Szabó (Erdei) Andrea [erdeim@nó,Anda] néven"futok" :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Cukorfalat,
Látom, időközben már Emano kérdezte, hogy merre laktok! :? Upszsss.... Remélem, hogy az előbbiért nem haragszol meg, mert elég negatívan jött le a csípőszűréses dolog.... Bocsi!!

vica10

Heni

Sajnos a hétfő nem ok. :(

Gabi
Hú remélem nem lesz semmi abból a csomóból. Szurkolok.

Vali

Most pontosan mennyit hízott egy hónap alatt Ákos? Lehet hogy csak én nem tudtam kihámozni. ENgem is paráztattak, Jázmin se sokat hízott soha amíg csak anyatejet kapott, kihúztuk 6 hónapig. Ha egyébként nyugodt, akkor nem értem miért baj, ha keveset hízik.

Masni

Hát Jázmin tutira leesne a szivacsról. Rögtön nekitámaszkodik a rácsnak háttal és úgy alszik. Nem félsz hogy le fog gurulni és feléred?
Jó ez a nyakörv ötlet!! :lol: :lol:

Steffi

Mindjárt szülinap!!!!

Jó éjt, jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
gyorgyi33

Jó reggelt mindenkinek!

Mindenki alszik még? Mi 3 óta nem aludtunk, mert fájt a hasunk, sírás csak 6-tól volt, de a szélcső segített... :)
Most apa ügyel (a bolond képes volt felkelni, mert Forma I előfutam van????!!!!) Gyorsan visszabújok hátha tudok még egy picit aludni:D

Cukorfalat
És mit csináltok a járokával, eladjátok? Ha igen engem érdekel!
A becses név iwiwen Darabos Hajnalka!

Steffi
Fájásokról jut eszembe én már éjfélkor próbáltam apát ébreszteni, amikor megindult, de feladtam egy idő után és csak 2-kor ráztam fel, mert tudtam itt nincs mese...

Hanna

Kép
hanna09

Györgyi,
nálunk az a szitu, hogy Máté sokat forog éjjel és nekivágja magát a rácsnak, amitől meg felébred, sír és nem lehet megnyugtatni, csak ha kivesszük - na nekem meg ebből van már elegem.
Tanácstalan vagyok, hogy merre induljak, próbáljam erővel beszoktatni a kiságyba, vagy vegyek szivacsot meg puha szőnyeget a szobájába.
Jó lenne nagyobb ágy, ez csak 60x120as.

Masni
masni

Sziasztok!

Emano
A határ úton lakunk 4 emeletes panelban.Pont a 3-as villamos végállomásával szemben.

Vica
Nem haragszom. Minket a doktornő egyből Kispestre írányított. Én is furcsálltam mikor írtad, hogy a klinikára kellett csípőszűrésre mennetek. Én azt hittem,hogy a 20-19. kerületiek mennek Kispestre, de ezek szerint mégsem. Furcsa ez az egézségügy.

Bejelöltelek, hanna és Emano!

Hanna
Cukipofának van járokája nem nekem.

Vali
Sajnálom,h ogy pótolnod kell, de a talán a tejpép egy fokkal jobb mint a tápszer.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!!
itt vagyok, itt vagyok, csak annyi minden összejött mostanában!!

Steffi, juj, mindjárt itt a nagy nap, mivel készültök martinnak? meg lehet kérdezni, h mit kap a lurkó? és a tortát ki süti?? (nálunk anyukám fogja :lol: ) tényleg nagyon szép az a képed, wiwről ismertem már!

Hanna, nem tudom, h nektek Csillaghegy mennyire van messze, de tényleg iszonyat jó ott a z úszás, sokan a város másik feléből bumliznak el odáig, ill. nekik vannak máshol is óráik, de nem tudom pontosan, h hol, mindenesetre itt egy link, ahol nagyon sok babaúszás fel van sorolva, kis leírással együtt, én anno itt leltem rá a Vízipókra is: http://www.bebilap.hu/babauszas/

Zsófi, pocis kép szenzációs, majd én is előkeresek egyet, mert kedvet kaptam hozzá tőletek :D ma nem voltam bion, mivel tegnap elhajoltunk a lányokkal, megtaláltad a rizsgolyósat, amit mondtam?

Ancsa, voltunk pénteken babaúszáson és nem hittem a szememnek, múlt héten ugye 3an voltunk a medencében és tegnap meg 9en!!!! hihetetlen volt, épphogy elfértünk, de frenetikus volt a hangulat emiatt!! :lol: :lol: emailemet anno még megkaptad ringatóval kapcs? majd írj, ha van időd...

Györgyi, hát igen, az nektek akkor még odébb van, de biztos nagyon élvezetes lesz így az óra, h maga a "főmester" tartja majd :lol:

Masni, jó, h itt vagy újra!!! Pedig Máté régebben jó alvó volt, nem? Azt nem próbáltátok, h a rácsos ágyra vesztek extra vastag, pihe-puha rácsvédőt? vagy több rácsvédőt raktok fel egymásra? akkor nem hinném, h annyira be tudja verni magát...egyébként lehet kapni hálós leesésgátlót, sztem azt egy szivacsra is fel lehetne tenni!!

Na, úgy látszik én kilógok a sorból, nekem a férjem nagy virágmágus, névnap, szülinap, házassági évfordi és anyáknapja se telt el virág nélkül, remélem nem utáltok most nagyon :wink:

Majd én is felmegyek wiwre garázdálkodni!

Na hív Danca, bocsi, akiknek nem reagáltam, most ennyire futotta, pedig még a képekre nem is reagáltam...na majd később!

KépKép
barimami

Cukipofa, Ancsa, Veronikusz, Emano, pocakos képek irigylésre méltóak!! Ezeket látva valahogy az ember legszívesebben azonnal belefogna a gyerekgyártásba! :lol: :lol:

Steffi, Masni, Ancsa, nagyon édesek a lurkók együtt, milyen jól elvannak!! Lara hogy bírta két hódolóval egyszerre?? :wink: a fiúk meg gondolom ölre mentek a csajszi kegyeiért!! :lol:

KépKép
barimami

Na, és akkor még a fotó, aztán most már tényleg megyek a dolgomra...barátnőm a 8. hónapban csinált egy-két beállítottat a párja fotósműhelyében rólam, azóta mindig mondom a kismama ismerőseimnek, h menjenek el profi fotóshoz képeket csináltatni, mert tényleg örök emlék...
Kép

KépKép
barimami

barbikám!
de jó, hogy jöttél végreee! gyönyörű a kép, de ezt már én is láttam rólad, még priviben küldtünk egymásnak, emlékszel ugyeee?? :lol: fiúk és lara jól el voltak, martinnal történt egy kisebb baleset :cry: figyelmetlen voltam, úgyhogy 40 percig sírt a fájdalomtól aztán magához tért utána meg szinte beájult úgy aludt. lara csinálta a dolgát, játszott, aludt evett, máté meg jött ment, ügyintéztett :lol:

györgyi!
úgy örülök a ringatós dolognak! de az utolsó privimre még nem reagáltál! már alig várom 24-ét!!!!!!

szülinap: hát számunkra a legnagyobb ajándék, hogy együtt leszünk hárman, elmegyünk erre-arra, nézünk játékot, rucit.

ja és egy éve már a kórházban voltam, Sipi nem engedett haza, merthogy a szülés bármelyik pillanatban beindulhatott...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Hanna, az úszást érdemes minél hamarabb elkezdeni, mert mi csak 5 hónaposan mentünk, és mire a merülésrekerült a sor, Been búvárreflexe már megszűnt, és nagyon nem tetszett neki a dolog, egy idő után inkább abba is hagytuk, mert már a medence látványától is bőgött.

Barbi, ez igazán profi kép. Holnap családi összejövetel lesz, szépen felöltözködök, és kérek majd fényképezést :)

A csípőszűrés-uh dolog azért ilyen lassú, mert a sürgős dolgokat vezsik előre. Akinél nincs komoly ok, annak csak egy rutinvizsgálat, és mindegy mikor... Nekem ezt mondták.

Na, megyek, apa is ide akar jutni :D

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:34-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:35-kor.
Vendég

szia lilluska!
msot hirtelen azt hittem cukipofa orsija, de aztán látom, hogy Dorottya az! pont gondoltam rád, képzeld az inárcsi exem bejelölt wiw-en. az ady endre utcában laknak. így ismerös?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ja és persze nagyon szép lányod van továbbra is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lilluska!
jaj de édesek a kis gombászok !!!! :D :D :D

Masni!
kérdezted hol fértek el a lányok! minden bizonnyal a vesém helyén, mert borzasztó vizes voltam. :? :lol:
és igen, Katával kisebb volt a hasam, de egy kilóval kisebb is volt KAta. :D
A nyakörvas story nagyon édes :lol: gondolom rögtön megbocsátottál :D

Györgyi!
te most ezt direkt ...... ????? :lol: :lol: :lol: én is fogok menni!

Barbi!
ez a fotó ez díjnyertes :D egyszerűen gyönyörű :D

Hanna!
én nem voltam erdőben (bár majdnem :lol: ), de máshol igen :lol: :lol: :lol:
baby kép: ok, rakok fel! remélem más is!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa!
Az, hogy nem ismertem meg a fotódat bizonyítja, hogy ezer éve nem jutottam el még a Westendhez sem. :? Tiszta ciki. A GYES végén városlátogatást tartok majd Pesten. :lol:

Virág:
én azért vagyok könnyebb helyzetben, mert a férjem több virágüzletet is könyvel. Felrakhatom az egyik legszebbet???? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép Töpi Kata Baba a háttérben :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

KATA:

Kép kb 4 hónapos

Kép 9 hónapos

SZOFI:

Kép 2 naposan a kórházban

Kép 2 hónapos

Kép 6 hónaposan

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
tök jók képek! milyen szép gyerekeid vannak!!!! és az a csokor...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbi,
nagyon jó ötletet adtál ezzel a hálós leesésgátlóval, hol lehet ilyet kapni?

Steffi,
olyan jó nosztalgiázni, nem? :-) jajj de jó neked!

Veronikusz,
csini voltál, na! Nem mintha baba nélkül nem lennél az :-)
peersze, megbocsátottam, de aztán megint összekaptunk - a költözésen. Sebaj, neki most lesz a 30. szülinapja, azzal riogatom, hogy nem kap semmit!
irigy-irigy a virágért! és a gyerkőcökért :-)

Masni
masni

masni!
jó nekem? 2 hét múlva ti jöttök! :lol: :lol: egyébként tényleg tök jó nosztalgiázni! ma játszottam, nézegettem, hát 1 év úgy elszaladt, mint a sicc!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Akkor egy kis nosztalgia, bocsi, ha sok :oops: :oops:

Martin pár perces 2006.10.01.
Kép

Martin 1 napos még a kórházban
Kép

Már otthon álomvigyor
Kép

sírva ébredt 1hetes
Kép

csini manó 1,5 hetes
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok ennyi babaképtől hamarabb megszülök :D

mtunde

Látom lányok, nosztalgiáztok ezerrel...... tök jó ötlet.
Steffi: én ezt a képet már láttam Rólad és már akkor is annyira megfogott, egyszerűen gyönyörű és annyira megható.
Barbi: A tiéd is! Igazán művészi fotó és annyira szép!!!!! Tényleg érdemes egy-két profi képet csináltatni, mert örök emlék és annyira más, mint az otthon készültek.
Rólam Szandival csak a végén készült 1-2, nem nagy szám, Benivel ugyan csináltattam "menet közben" is, de nem igazán szeretem nézegetni, mert igencsak bálnásodtam. :oops: :oops: Nem baj, Hármaskával majd -10 kg-ról indulok és nagyon csini kismama leszek...... :lol:
Szóval pocifotót nem kaptok, de baby-set igen:
Kép Szandi pár órásan 2002.03.25.
Kép Beni 2-3 órásan 2006.09.11.
Kép 3 napos óriásbébi, épp orvosi vizsgálat után
Kép Hello Öcsi, én vagyok a nővérkéd ( először fogta a karjában, még a kórházban )

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!
Nagyon édesek a képek...olyan szépek a lányok...
Szofi szép duci baba volt :D
Most olvastam csak, hogy 4 kiló volt :shock: , biztos belőled jött ki????? Ilyen pici pocival...

Steffi!
Olyan jó nosztalgiázni, nem????
Nem jött meg a kedved?????? Ilyen szép fiú mellett elférne egy kiscsaj is... :D

Többiek!!!!!! Hajrá, hajrá....lássuk a pár perces(napos) bébiket.... :D

Keresek én is Orsiról...

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Lányok, nem reagálom külön le a bébifotókat, mert MINDEGYIK annyira kis ártatlan, imádni-ölelgetni-puszilgatnivaló. És olyan meghatóak! Annyira gyorsan szalad az idő, olyan hamar megnőnek.......Beni is még csak 1 éves, de már mégis olyan nagy! Épp ma mostam ki a hordozónak a huzatát, hogy szépen , tisztán rakjam el, és most itt illatozik mellettem... remélem nem olyan sokára csücsül majd még benne Valaki......

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép Orsi pár perces

Kép 3 hónaposan

Kép 2 hónaposan

Kép

Kép
cukipofa

Szerintem nagyon hasonlítanak :D

Kép Orsi 1 hónapos

Kép Dani 1 hónapos

Kép

Kép
cukipofa

heni!
pont hiányolni akartalak! jó, hogy jöttél! szépséges gyerekeid vannak!!!!

cukipofa!
hát mit mondjak, ráéreztél mert nagyon bennem van a vágy még egy kis manó iránt, de lelkileg össze kell magunkat kapni, ez az sok rosszat hozott a számunkra, a kapcsolatunk is egy időben nagyon megingott, úgyhogy most inkább erősödünk. aztán jövőre... :lol: :lol:
döbbenetes a hasonlóság! őrület! nagyon drágák mindketten!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Minden baba tündéri! Mennyit változnak egy-egy hónap alatt! :D :D :D
Ha jól látom mi vagyunk a legfiatalabbak, Nekünk ez még nem nosztalgia,hanem jelen :D
De már mi is növögetünk, minden nap egyre többet tudunk...
Már nem sírunk annyit, sőt már nem sírunk a fürdetés alatt, igaz most már szinte úszkálunk, nem csak locsolkodunk, mint eddig és nagyon élvezi :D :D :D
Másként nyújtózkodik és ásít, most már olyan kis "emberi"...
Sokkal többet mosolyog főként, ha az arcát símogatjuk és pusziljuk, amiből jut bőven!!!

Veronikusz
Köszi a képeket, Tündériek,azt hittem már babyként is göndör hajuk volt...
A virág is szép, sok ilyet még Neked!!!

Hanna

Kép
hanna09

Veronikusz, jaaaj, de édesek, annyira jó, h raktál fel ilyen képeket, ugyanis én amikor elkezdtem ide írni, már nagyobbak voltak a lányok, pláne Kata és olyan jó látni most őket ilyen picurinak!! És hogy hasonlítanak rád!!

Heni, Rátok ugyanez vonatkozik, Szandiról az az első kép!! Gyönyörű!

Cukipofa, tényleg nagyon hasonlítanak!! :lol: :lol:

Steffi, Martin is édes volt picinek, a mosolygós kép csúcs! De azért párat már ismertem belőle!! :wink:

Hanna, de jó, örülök, h tetszik neki már a fürdés, dani az első perctől kezdve nagyon szereti a vizet és emlékszem, h az első pár héten, fürdetéskor csak akkor nem sírt, ha vízbe került! :D

Masni, asszem Brendonba mintha láttam volna, meg talán Minimanóba is, de azért hívd fel őket, mielőtt odamész, nehogy pórul járj! Hintával mi a helyzet? Használjátok még? Máté hány kiló? Dani mai napig bármikor elalszik, ha beleteszem, teljesen megbabonázza őt!

Györgyi, te is rakj fel Jázminról csecsemőképet!! Meg Zsófi! meg mindenki! :D

Na, és akkor most az én nosztalgiafotóm, Dani nem egészen 3 hetesen:

Kép

KépKép
barimami

énisénisénis
3perc Kép

1hó
Kép

most Majdnem 5hónaposan Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Ja még 4Ds-et is rakok nem baj??? :lol:
28hetes
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Jaj lányok! Ez a sok szép kép, mindjárt elsírommagam... :D :D :D de tényleg! Olyan édes angyalkák!!! :D :D
Majd én is teszek fel Enciről baba képet, csak meg kell keresnem a CD-ket, mert azon vannak a képek, a számítógépen már nem férne el az a rengeteg kép.(több gigányi adat :D )
Most alszik a drágám, addig én is pihenőre fogom magam... :D
tökszép idő van :D :D
Vendég

Sziasztok!

Látom beindult a nosztalgiázás! :lol: :lol:
Én is teszek fel mindjárt újszülött képet Lénáról!
Tegnap voltunk úszni, csupa kb Lénakorú babával, az egyiknek 1 hónap múlva születik kistesója, a másiknál már látszott az anyuka pocakja egy kicsit. Most meg még ezek a képek is... Hát, asszem már nem fogunk sokáig várni... :lol: :oops: :lol:

Barbi! Nem voltunk mi sem piacon, viszont délután voltunk az Auchanban, és ott is lehet ilyen rizsgolyót kapni (bio), úgyhogy vettünk is és ízlik Lénának!

Nálunk új napirend van kialakulóban, kb 2-3 hete a kiscsaj inkább csak egyszer alszik napközben, de akkor jó hosszan, emiatt (vagy nem?) alszik este 9-től reggel 8-ig, közben 6 körül egy gyors szopival. És már csak hajnalban meg este van cici. Kezd nagylányosodni:)

Lesz holnap vmi séta vagy játszóház? Mi szívesen csatlakoznánk!!! Ha ilyen szép idő van, akkor inkább szabadba mennénk!

És akkor a képek:

néhány percesen:
Kép

néhány órásan:
Kép

6 naposan:
Kép

és tegnapelőtt este:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Halihóó!

Mennyi csudaszép Poci és Kislurkó!!!!!

Mi nagyizunk Micával, Édesapja fát aprít a Balatonon az ő családjával.. Nem mertünk nekiindulni a pesti dugó miatt, nem bír 2 óránál többet aludni kocsiban (azt is csak reggel), utána viszont üvölt.. :cry:

Eni, merre vagy??

Emmusnak nagyon boldog 4.hónapot!!
Cukipofa Daninak is boldog hófordulót!!
Szofi drágának is nagyon boldog 18.hónapos szülinapot!!
Lénusnak is nagyon sok boldogságot az 1+1 hónapfordulójához!!

Voltunk babauszin csütörtökön (először), imádta!! Végig bent voltunk, egy nyik sem volt!!! igazi kishápi!!

Virág: nálunk sem belőlünk él a virágos!! :lol: :lol: A barátaintól szoktam cserepest kapni, ha jönnek sütögetni/babátnézni, de azok közül is csak a szívósabbak élik túl a sanyarú körülményeket.. :lol:

Györgyi,
én is lovagolni akajok!! :lol: Mondjuk már rég nem ültem lovon, de ez csak türelmes ló kérdése és belelendülök hamar :lol:
A környéken viszonylag sok lehetőség van, ha majd nagyobb lesz az ifiúr, leporolom a csepszemet..

Hanna,
pocak ma mit alakított? Mi csövezünk, krémes állagú a kakija, túl sok vizet szív vissza, már nem tudja "megfialni"..

Holnap hazamegyünk, akkor majd tudok többet írni/olvasni! Szép vasárnapot!!

KépKép
Kép
gyuzso

SZiasztok!

Húh, nem semmi fotók. Én is nézek valamit mindjárt!

Lilluska
Mi jövő hétvéégre tervezünk egy kis gombázást!! A Mátrában. Csak jó idő legyen! :)

Steffi

Nem kaptam privit utána, nem jött át, velem is volt már ilyen, nem túl jó ez a babanet. :roll:

MAsni

Tényleg az a hálós dolog tök jónak tűnik. Próbáljátok ki, mert ha legurul szerintem az sokkal gázabb. Nem? Akkor már inkább a rács.

Barbi
Juj de jó a pocis képed. Én is teszek fel, de azt láttátok már, a régiek...

Kép 8.hónap

Kép 5 percesen?

Kép szintén

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: