Myssnia: popsiban mert ertekbol le kell vonni fel fokot, az a tenyleges homerseklet. Es nyugi, majd dokibacsi szepen meggyogyit
orsoly
2003.05.28 22:47
Ezt ugy unnepelte meg, hogy nem akar enni tovabbra sem. Kb. 400-500 gramokat eszik. Delelott meg vidam, delutan tok nyugos, allandoan visit. Kikopi a ciumisuveget, probalom cicire rakni, akkor meg sir. Fagyasztott tejet sem fogadja el. Szoval kesz katasztrofa. (Zulu, sotet, csondes szoba sem segit.
) 
).
Ja, en meg vasarnap ebredtem arra, hogy egy szempar nez ram meredten, volt par remult masodpercem amig rajottem, hogy ZSombi keresztbe fordult a kisagyaban es a kezeivel kinyomva magat engem nez meredten...
2003.05.29 05:28
2003.05.29 07:37

Védának nem semmi a súlya, még a végén fogyóznia kell

Zsebi folyamatosan enne, de közben fáj is a pocija (a veszett lábhuzogatásból gondolom), így sehogy sem jó neki. Kézrõl kézre jár, mint a stafétabot, egy hete már hullák vagyunk a párommal. Tegnap szegény Timinek is elfelejtettem uzsit adni a nagy felfordulásban. Kitartás (szoktam ezzel magamat is bíztatni), egyszer ezen is túl lesztek
Nem piskóta, hogy neked még erre is van energiád. Azért azon már meglepõdnék, ha két gyerek mellett is lenne idõd tanulni
). De aztán szépen sorban minden megoldódik
Beszélj a dokiddal és addig se idegesítsd halálra magad
Nekem a kedvencem, ami anyukámmal történt még friss házas korában: Vásárlásból ment haza és egy pasi hazáig követte, majd a házuk elõtt megszólította. Randit kért tõle, mondván, nagyon megtetszett neki az anyukám
Anyu angyali mosollyal csak annyit mondott:" Ha a férjem megengedi, miért ne?"
...és már csak a szellõ lengedezett a pasi hült helyén

Kifurja az oldalamat, mit cenzúrázott a babanet kétszer is
Azért még megpróbálod, ugyi???
Újabban csak morcos fotók készülnek róla.
Nálunk megcsípi és kész. Nagyobb gond még nem volt belõle
Naggyon tetszik nekem is az a bugyi
Nekem legalábbis mindkét gyerekem ilyen anyaközpontú
Tegnap amúgy is extra hisztis napunk volt, váltott gyerekvígasztalással múlattam az idõd. Igazán jöhetne már egy-két jobb nap is
2003.05.29 08:08
Apa este kitalálta, hogy próbáljuk meg kanállal adni a vizet (K-vitaminnal mûködik), aztán ott vigyorgott, hogy Zsombit bele lehetne fojtani egy kanál vízbe
Egyébként azóta is cicizünk szorgalmasan
Ez igen
Végül is kiderült, hogy próbálkozni akart
(mi nem jártunk együtt, munkatársak voltunk) 

Egyébként nekem azóta is elég sz.rul jön a babanet

Jó a kép

2003.05.29 09:19
2003.05.29 09:56
A kis éhenkóráz nagyon édes. Hiszti nálunk is van, este alig akart szopizni. Ha 10. nekifutásnál feladtam volna, akkor nem tudom mit ett volna, de végül beadta a derekát, és szopizott, közben durmolt is.
2003.05.29 09:57
, de egyelõre nem látom, hogy kevesebb, vagy másmilyen lenne a tejcsi.
Részvétem nyûgös Zsombi miatt, de kitartás!!! Hátha az almás barack bejön neki...

! 
2003.05.29 10:01
2003.05.29 10:44
Holnap viszont Informatikai oktatás módzsertanából megyek, na az lesz a vidámság ...
Minden csupa "biztonsági" üvegtörmelék, a nyomszaki megérkezéséig lent strázsáltam Julcsival a kertben, de most már feljöttünk, remélem, fényes nappal nem buherálják tovább 

Várom a biztositós kárszaki jelentkezését, aztán ha jön, kiviszem a kocsit a szerelöhöz, aki tökre elképedt, hogy már megint akció volt
És nagyon félek 

2003.05.29 10:47
2003.05.29 11:02
2003.05.29 11:07
2003.05.29 11:29
Na de tényleg! TÖk jó, hogy nem neked kellett velük menned!!!
) tejben ...

De a dokibácsi biztosan segit, és hátha nem is kell altatni, csak lokálban érzésteleniteni ... neked is drukk!!!
2003.05.29 11:39
Remélem, semmi komoly! 2003.05.29 12:04
2003.05.29 12:21
Nem lehet, hogy a melegtol keves folyadek marad benne? Talan kiizzadja vagy ilyemsi.
Persze, mastol is lehet a gyulladas, de talan erre is lehet gyanakodni.

2003.05.29 12:39

Julcsit rátettem, utána még jó 20-30ml-t kifejtem, csomó sehol, és szinte alig fáj, ha megnyomkodom
Tökjóóóó!!!!
2003.05.29 12:48
vagy
Mikor milyen hangulatom van...
2003.05.29 12:59
. Kösz a nyugtatást, remélem ennél nem lesz komolyabb baja.
Az elõtte lévõn mit látunk?
2003.05.29 13:13
Azért az jó hír, hogy nem a beleiddel van baj.
A dokink szerint még a csillagok állása is beleszól a babák étvágyába
Egyébként mióta Zsebi átdurmolja az éjszakát, reggel én mindíg fejek, mert csak az egyik cicit hörpinti ki, a másik meg így kb. 14 órát hanyagolva lenne, az meg kicsit túlzás
Megy a drukk!
Persze, amikor én rendesen felruházom a lyányt, a páromnak akkor jut eszébe cserkót meg epret adni a csajnak
. Ma is két cucc színe bánta a folteltávolítást
2003.05.29 13:23
Nekunk MaxiPhone van, ez is jonak tunik, nekunk bevalt. De ketsegkivul a Madaraszos a legjobb
Na majd meglatjuk, addig tomom az ehezomet
2003.05.29 13:50
2003.05.29 14:33
, nem igaz, milyen népek vannak!!! Basszus! Az viszont jó, hogy kezdõdõ mellgyulád egyben végzõdõ is lett, gratula az ügyes Julcsinak!
Jobbulást neked, és próbálj pihenni!
. Ilyen is van.
) kicsomagoltam a leányzót, szóval valószínûleg benne aludt! (Lehet, hogy a Hohes C tette???) Egyébként is, mostanában teljesen odavagyok a lányomért, rengeteget alszik, keveset sír (csak el ne kiabáljam...), az éjszakát is átalussza. 

2003.05.29 15:34
2003.05.29 15:56
.
.
.
. Ötlet elraktározva a fejemben, hátha a következõ babánál találkozom hasonló mellproblémákkal. 2003.05.29 16:49
A korhazban annyit mondtak, hogy tobb folyadekra van a gyerkocnek szuksege, itassak vele vizet vagy teat.

Most delutan ujra jott a nyuglodes, anyatejes cumisuveg kikop, cummogas, siras, nemeves stb. Kivancsi voltam, ezert kibontottam az elrettentesul itthon tartott tapszeres dobozt, csinaltam egy adagot, erre ZSombi ugy benyakalta, mint a pinty. Azota alszik...en nem ertem...a gyerekemnek jobban izlik a tapszer, mint az anyatejem...?
2003.05.29 19:07
De ezexerint van ilyen?! 2003.05.29 19:07
2003.05.29 19:23
Õt nem vittem, mert bárányhimlõ járvány van, mi mind voltunk szerencsére, így a nagyok nem hozzák haza.
sõt
Julka két napja nem kakilt, beittam, fél óra múlva GTrotty lett
Nélkületek nem jutott volna eszembe!
kocsibetörés
. Nálunk is volt ilyen, traumás érzés, mikor az ember megpillantja. De még traumásabb, amikor a parkolóban nem találja az autóját (visszakerült, mert Pozsonyban lopták el és nem itthon
)
2003.05.29 19:37
Cummogja az egesz oklet (amit akkor csinal, ha ehes), a cumisuveget kikopi, ha szopiztatni probalom (amit sohasem tudott), akkor ordit. Eszik egy keveset cumisuvegbol, aztan kikopi, bufizik, majd 15-20 perc mulva ujra cummog, az ujjamrol leszopizza a bort...Es ez megy mar egy honapja.
2003.05.29 21:32
Tenyleg sajnalom, nagyon stresszes ez az uvegbol etetes, fejes, es annyit "megerdemelnel" elismereskent, hogy legalabb megegye!
Ot nem zavarja a hangos alvas, engem igen. 3 ora korul felalomban bedobja a nagy agyba hozzam a kolykot, aztan alszik tovabb. En meg szopi utan visszacsempeszem a dedet a kosarkajaba, es huzzuk a lobort 6-ig! Ezt egeszen addig folytathatjuk, amig Miki ki nem novi a kolcson kosarkajat. Aztan visszakoltoznek a fiuk a haloszoba(m)ba!
2003.05.29 21:53
2003.05.30 00:01
2003.05.30 05:56
2003.05.30 06:28
2003.05.30 07:09
Így most baba-hírt várok
, ahelyett, hogy aludnék egy kicsit
(kis téglalap, benne x-szel)
, de látom, elkaptad a torkát

biztosan sikerül
Hogy van ez?
Mi még nem voltunk az ortopédián, de eddig ahányszor voltunk a doki néninél, mindig meggyûrte Zsombit, aki szó nélkül tûrte, erre megjegyezte a doki néni, hogy Zsombi milyen rendes gyerek, hogy csendben van, mert ilyenkor nem szoktak!
Ovis gyereknap jól sikerült?
Spontán GTrotty
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint