A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hú, hogy előre kerültem a listában :oops:

Málna, HURRÁÁÁÁÁÁ!!! Babynek :)
elan

Málna!!!

Mond Babynek ,hogy gartulálok!!!!!!!!!!!!Ha tud jelentkezzen!!!Puszikélom!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam, szerda este óta nyomom az ágyat. Jól utolért ez a nyavalya :? Megtalált a láz, a gyengeség, torokfájás... tegnap este erős migrénem is volt :( Szedem a 2x500 mg c-vitamint, iszom a Calcium S. pezsgőtabit, mézes-citromos teát, majd csak alakulok :wink:
Ma délután már nem fekhetek tovább, mert sok a dolgom. Holnap anyuékhoz utazunk haza szülinapozni, vasárnap a barátnőm jön át köszönteni. Ezek előtt persze kora reggel "Formula uno" :D

Nefke, nagyon sokat gondolok ma Rád! Várom a jó híreket!

Zsókuci és Nyunyi, szuper csajok vagytok! Gratulálok a sikeres akciótokhoz! Ügyesek vagytok nagyon!

Igyekszem ma még jönni!

Kép

KépKép
anett_1

Vic!
Nem is tudom, hol járt a fejem.....A naptáram májusnál volt nyitva..... :oops: :lol: :lol:
Bocsika, javítom is!!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem másnak nem írtam el adatot!!!!! :oops: :oops:

Baby!
Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!Természetesen azonnal kapod a szivecskét....Annó soha nem engedted, hoyg beírjam az időpontokat...Emlékszel???Sajnos nem is sikerültek..Most beírtam!És lám lám!!!!!!Úgy örülök Neked!!!!Remélem sokan követnek majd!!!!!!
Vendég

Hurrá hurrá Babyke végre megszakítottad a sikertelenségi sorozatot, szívből gratulálok. :D
Most következő csajszik most már tuti a siker :wink:
madrin

Helló csajok! Gyors leszek, mert dolgozom. Vagy legalábbis úgy csinálok. Este bővebben!

Kriszti, Babynak még ne tedd be a szivecskét! Málnácska picit pletykás volt :D Bár az is lehet, hogy Baby neki megengedte, hogy elmondja, nekem nem... Ott voltam ma Vele, visszamentem, mikor felhívott és megtudtam, hogy nem kísérte el senki. Szóval ő 10 nap múlva szerette volna Veletek közölni a hírt, ha már hallotta a szívhangot. Szerintem tartsuk tiszteletben a kérését. Tudod Kriszti, hogy milyen :wink: Egyébként még így is tiszta para. Nem győztem nyugtatgatni.

Nefkével találkoztam, de nem tudom a végeredményt, mert nagyon sokan voltak délelőtt beavatkozáson is, meg vérvételen is.

Rebe és párja egy tündér :D Remélem jó híreket kaptatok és együtt fekszünk a jövő héten! Én villámgyorsan végeztem az ekg-n.

Nyunyi, figyeltelek, de már tudom, miért nem láttalak. Sajnálom :(
Brummadzag, szintén... :(

Én hétfőn megyek ismét (Anett, akkor tudunk dumcsizni, remélem). Gyógyulj meg addig!!!! Különben nem ülök a közeledbe :wink: (Szerdán v csütörtökön lesz a punkció)

Este jövök, pusszantás!
süni76

Süncikém!
Húúú, jó hogy szóltál!!!Már betettem, de akkor visszaszerkesztem...Még jó, hoyg írtad!Nem szeretnék haragot Vele! :wink: :lol: :lol:
De magadról nem sokat írtál!!!!!!!:roll: MIt mondott a kedvenc dokink???? :lol:
Vendég

Velem minden oké. Megint tökéletes a hormoneredmény. Sok a tüsző, de még nem elég nagyok.
süni76

Anett drága!

Jobbulást kedves!!!
:wink: Hétfőn én is jövök!!!Talizunk lehet!!! :wink: Köszike a dicséretet!!!! :wink:

Sünike!

Én is jövök hétfőn!!!! :wink: akkor veled is talizok!!!!!!! :P De izgi,hajrááááá Drága!!!!!!

Gabicsibém!

Híányzol ám,de tudom pihizned kell Kicsikém!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Megvagyok Nyunyi???
kira76

Sziasztok!

Igen, vagyok néha nlc-n is :)

Nyunyi hajrá legközelebb, csak előre nézni a hátsó szemed lakatold le :D

15 . nap, mensi sehol...már csak 2 nap hétfőig...
trin

Anett_1!

Amott nagyon nem írok, itt meg kicsit igen :D
Puszillak, imádlak :D
trin

Sziasztok lányok!
Végre péntek délután!!! :D
Nika28, Gabicsibe, Elan, Törpezsh és Zsókuci! Köszönöm a fogadtatást! :)
Nyunyi!
Sajnálom! :cry: Lehet, hogy abban is egy cipőben járunk, hogy idén még egy inszem, de már a jövő év eleji lombikon jár az agyunk :?:
Jelzem, szerintem, ha nem nyomnám az utrót már véreznék. Csak azért "pazarlom" az utrót, hogy kihúzzam hétfőig, mert akár az már lehet az első vagy második napom és kezdhetem a puregont.
Kérdésem van a tapasztalt puregonosokhoz :!: :?: : Első hónapban 50 NE/nap-ra 6 tüsző indult be, második hónapban 75NE/nap-ra csak 1 tüszőm volt. Ha megint emel a doki a hormonadagon, akkor hétfőn 3 db 300-as puregont kell kiváltanom 75 ezerért? Bocs, hogy érdeklődöm, de hétfő elseje, pont két nappal a közalkalmazotti fizetésem előtt :roll: .
Nonóka
nonóka

Szia Nonóka!
Képzeld nekem még nem jött meg! Egész nap fáj a hasam, mintha tele lenne kővel! És dél óta féloránként megyek pisilni. Úgyhogy még bízok! Hát azt sajnálom, hogy neked nem sikerült. :( Már mennél a lombikra, ugye? Muszály még inszemet csinálnotok??? És mikor jössz hétfőn? Nem jön a párom és lehet, hogy eljön velem a nővérem. :) Jó lenne nem egyedül menni. Mindíg egyedül vagyok! :(
kira76

Nonóka
Sajnos igen,mert csak a lombiknál adnak rá támogatást :(

Anett
Jobbulást neked továbbra is!

Nefke
Csak nem kiütött a reggeli koktél? :D Már izgulunk,hogy mennyit sikerült!!!!

Nyunyika
csak a leszívásnál altatnak infúzióval,csak pocakba kell szúrni,mivel én longot sináltam így napi 3-mat,de az uccsó napokban napi 4-et!
De ne is gondolkozzon a lombikon,mert a következő inszem úgyis sikerülni fog!!!!
gabicsibe

Sziasztok,
Megjöttem én is.

Süni,
Örülök, hogy megismerhettelek! :D Nagyon szimpi csajszi vagy!
Sajna, nem együtt fogunk feküdni!!! Nekem kedden meglesz a leszívás! Vasárnap kell beadnom a tüszőrepesztőt.

Baby,
Örülök, hogy veled is találkoztam. :D Nagyon szorítok neked a szívhang miatt!

Anett,
Továbbra is jobbulást neked!

Nyunyi,
Nagyon sajnálom drága! :(
Néztelek én is Sünivel együtt, de most már értem...
Az, hogy mennyi szuri van egy nap, függ attól is, hogy milyen stimu. Nekem az antagonistánál az 1-4. nap 2 szuri van, az 5-7. napig 3 szuri, 8. napon 2 szuri, 9-10. napon 1 szuri, plusz a 9.-en a tüszőrepesztő. Mindegyik bőr alatti, a hasba.

Brummadzag,
Sajnálom!!!!!!! :( Ne tűnj el, gyere azért ha tudsz!

Lányok,
Egy kérdés. Hány naposan jó a sperma a leszívás napjára? 3?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok kedves lánykák!!!!

A héten egyik este írtam egy jó hosszú hsz-t, és hát elszállt............. :evil: :evil: Megismételni már nem volt időm, meg baromi ideges lettem, és le is állt a babanet, legalábbis én nem tudtam bejelentkezni!

Üdv az újaknak!!!!

Nyunyikaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry:
Tuti voltam, hogy sikerül! Nagyon sajnálom! De fel ne add!!!! Még az elején jársz, még az inszem is összejöhet! Erről filozofáltam abban a hosszú levelemben. És vedd rá apát a folytatásra!!!

Gabiiiii
Jó álom! :lol: :lol: Fogyókúrán ne gondolkozz, inkább kismamiboltokat keress!!!! Ugye jól vagy és pihengetsz?

Mennem kell sajnos! Apa hazaért! Etetés lesz! :lol: De puszi Mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Na, akkor a friss tábla:

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák

Írni majd bentről írok!Bocsika!Rohanok dolgozni!
Vendég

Gil
Arra még ráérek,előbb legyünk túl a szerdán és jóhírekkel jöjjek haza!
Etetés :lol: ez jó :lol: :lol:

Kriszti
Jó munkát neked és kevés beteget :D
gabicsibe

Rebe
Hú de gyorsan eljött neked is a nagy nap!Szerintem 3nap minimum!
gabicsibe

Rebe, szerintem is min. 3 nap, de inkább 4.
Párod nem csuklott kb. fél órája??? Emlegettem a szuri beadásakor. Tökéletes tanácsot adott a köldök közeli hellyel kapcsolatban :D Pedig már kezdtem parázni, hogy hogy fogom kibírni ezt a pár napot hétfőig, de ezt fogom alkalmazni :wink:
Sajnálom, hogy nem együtt leszünk, de szurkolok nagyon Neked keddre. (Pedig örültem volna, ha a párod beavatja a férjemet a szuriadás rejtelmeibe.)
süni76

Drága Trin!

hajrá Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Hétfőn tuti zebrát kapsz!!! :wink:

Nónoka Drága!

nem bizti kedves!!!Másért is fájhat!!!! :wink: Én azért drukkolok!!!!!!!!!!! :wink: Jó lenne ha mind a kettönknek sikerülne a 3 inszem!!!! :roll: De lehet neked a 2 ik sikerült!!!!! :wink:

Kira,Nónoka!Talizok veletek is hétfőn ??!!!de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kicsi Gabikám!!!

Te mindig jó kedvet csinálsz nekem,!!!!!!Bár ugy lenne!!!!!! :roll: És hogy van az én drága Kismamim!???? :P

Kicsi Rebécském!!!!!!!!!!!

nadon,nadon örülök neked,hogy kedden már leszívásod lesz!!!!!!!!!!!!!De jóóóóóóóóóóóó,hamarosan kismami leszel te is!!!!!!!! :P

kicsi Nikóm!

Te hogy érzed magatokat??!! :wink: Drukk megy neked is ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

kicsi Gilem!

Örülök,hogy írtál!Köszike drágaság,megpróbálom,szerintem menni fog apát rávenni!!!!!!!!!!! :wink:

Mára lépek!Legyen szép estétek!!!!!!!!!!!!!!!!!Jóóóccaakáátt!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Brummadzag, Nyunyi!
Sajnálom! Remélem legközelebb sikerül!

Vic!
Én se láttalak, de siettünk is, mert későn értünk oda, már 8 el is múlt, dugo-dugo hátán volt reggel.
:cry:

Gabicsibe!
Annyira örültem a gesztenyének!

Mindenkinek köszönöm a szurkolást, a lóheréket, hatásos volt! Legalábbis eddig!

Szóval 8 petesejt lett, majd holnap fognak telefonálni, hogy mi a helyzet, mennyire szeretik egymást a spermiumokkal, de remélem már összebarátkoztak!
Amúgy még kicsit kába vagyok. Már sikerült enni egy kicsit, meg iszok sok folyadékot!
Nefke
nefke

Babyke! neked pedig gratulálok, jól emlékszem, hogy neked is áprilisban volt egy beültetésed, de akkor kicsi volt a hcg?
Nefke
nefke

Nefke, szuper hírek!! Szorítok holnapra!! Hazaút viszontagságoktól mentes volt???

Rebe, voltál ma ekg-n???? Mit szólsz a doktornőhöz??? Nem volt semmi a piercingjeivel :D
süni76

Süni,
Örülök, hogy jó volt a tanács! :wink:
Annyira profi, hogy csak na! :lol: :lol: :lol: :wink:
Még lehet hogy találkozunk, és akkor tudnak beszélni a pasik szuri ügyben! :wink: Ha esetleg neked csütörtökön lesz a leszívás, nekem meg a beülti.
Átmentem én is. Kb. 5 perc alatt végeztem is. Egyből beszólított. Én is csak néztem a piercingjeit! :shock: :lol:

Hát most nem tudom mit csináljunk. Múlt hétvégén voltunk együtt utoljára a párommal, azóta nem. Most szerintetek intézzük el ma :oops: :oops: :oops: , vagy már hagyjuk??? Ti mit csinálnátok?

Nefke,
Örülök a jó híreknek! Megy a drukk a randevúzóknak!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, etetés letudva :D

Brummadzag
Sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem, hamar visszanyered a lelkesedésedet!

Nefke
De jó hírek!!! Gratula! Remélem, holnap jó híreket kaptok!!!!

Rebe, Vic!
Mindjárt itt a célegyenes! Sok sikert!!!

Vic
Ne félj az inszemtől! Tudom, könnyű mondani, én is féltem, de a sokadikon túl már mondhatom, tényleg nincs miért félni!

Madrin
Tök jó lenne, ha sikerülne rávenned az inszemre a dokid! Drukkolok!!! És ha mégse jönne most meg? :wink:

Süni
Örlük, hogy jobban mennek a szurik!!! Csak így tovább!

Elan
Szerintem is a ciklusod utolsó napjaiban csináld a tesztet! Sok sikert!!!!!

Gabi!
Klassz a csibéd! :lol: Csak óvakodj a macskáktól!

Babynek nagy gratula, ha már lehet....

Anett
Jobbulást!

Lányok! Madrin már egyszer kisegített Bromoval.... Nem is felejtem el neki! De megint ki fogok fogyni belőle, mert sajna megint kihagyjuk ezt a hónapot ,csak ezért meg nem szeretném a sort végigállni. Szóval nincs valakinek felesleges Bromo receptje? Vagy Bromoja? Megvenném!!!!! Előre is köszi!!!

gil

Még Bekukk!

Nefke baba!

gratula a nyolcaskához!!!Tuti minden oké lesz,várunk holnap a jó hírekkel!! :P

Rebém!

Én szerintem ,még ma együtt lehettek utána már lehet nem lehet semmi 9 hónapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: 8) Pusszantlak Drágaságom!!!!!!!!!!!!
Jóccakát

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kedvet kaptam Zsókucitól, és elkezdtem csinálni egy saját honlapot. Ha van kedvetek, nézzétek meg. Képek még nem nagyon vannak, de igyekszem feltenni.
nikó

Nyunyi,
Hát nem is inkább arra gondoltam, hogy együtt lenni, csak neki elintézni, hogy friss legyen a sperma! :oops: :oops: :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, a cime: http://nikocska.mindenkilapja.hu De a profilom mellett a www gomb is ide ugrik.
nikó

Kira!

Szorítok neked ezerrel, hogy ezek "azok" a jelek legyenek :!: :!: :!:

Még 1 inszemet muszály, de hátha...ez majd sikerül! :)
Még nem döntöttem el, hogy mikor indulok hétfőn. Majd megírom. Én egyedül megyek, de úgy látpm, hogy nem fogok unatkozni, mert topikos találkozó lesz :lol: :wink: .

Gabicsibe!

Milyen klassz a képed. Én még analfabéta vagyok a díszítésben, de a ráérőktől szívesen venném pü-ben a tanítást. :lol: :shock: :oops:

Köszönöm a "rossz hírt" a puregontól. Ha ez ennyibe kerül, akkor mennyi lesz a lombik :?: :?: :?:

Nyunyika!

Sajnos ismerősek a jelek :cry: .

Majd a 3 szerencseszám lesz :!: :!: :!:

Kriszti!

Látom te is House-függő vagy :D . Most hirdeti, hogy szerdán jön a következő rész :!:
Jó éjt mindenkinek!

nonóka
nonóka

Szia Nikó!

Nem ér! Megríkattál a honlapoddal! Nagyon meghatóan írtál magadról! Várom a galéria feltöltését! De eddig nagyon tetszik! Csak így tovább!

gil

Rebe, szerintem is ess neki apának ma. Rosszabb lehet az eredmény, ha "öregek" a kisfickók! :wink:

Jóéjt mindenkinek!
süni76

Helló, helló, helló!!!!!!!!

Hű, mennyit bírtok írni, én már követni se tudom az eseményeket!!!!!!!!!!! :roll:

Nefke!! hatalmas gratula, nagyon drukkoltam!! :D

Rebe, nálunk khm...volt :oops: vasárnap és szerdán volt a leszívás..

Baby!! Köszi, hogy megtörted az ÁTKOT!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D hatalmas GRATULA!!!!!!!!!! :D :D

Süni, ugye nemsokára leszívás? :roll:

Gabicsibe, édes a Csőrike.. ma mindenki lecserélődött. :lol: 8)

Kriszti, jól írtad, kedden megyek vissza.. :lol: aztán még kb. 10 napom van.. :roll: :D

Nyunyi, fűzd az apát!! csak ügyesen.. :D :lol:

Anett jobbulást!! :wink: ha jól nézem egyszerre lesz kb. a punkciónk... :D

Most megyek fürcsizni. Holnap takarítás és du. megyünk csavarogni apával a vígasságokra..
torolve_20130114141731

Nikó,
Tetszik a weblapod! Hát engem is megsirattál. Sok-sok erőt és kitartást kívánok! Kíváncsian várom a képeket is! :wink:

Lányok, köszi a tanácsot! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Juci infók!
itt Eszti, Juci húga! Látom nem nagyon kaptatok új infót Attilától, vagy nekem kerülte el a figyelmemet, mindegy, a lényeg; Juditék nagyon jól vannak, a prücskök gyönyörűek és nőnek, Lili már túllépett az 1900 g - on, de még egyelőre inkubátorból szemléli a világot, hogy erősödjön.
Szóval minden a legnagyobb rendben!!!

Nyunyika!

itt vagyok, sajnos nagyon nehezen viselem a várakozást ezért ma úgy döntöttem készítek én is egy honlapot. Elég jól lefoglat. Teljesen kibuktam mert tele lett az arcom pattikal. Na ás egyből arra gondoltam kész vége meg fog jönni. Bőgtem mint egy kis hisztis gyerek. Petit is kiakasztottam. Tudom nem szabadna így aggódni.

Nefke!
Nagyon szorítok a petécskéiteknek! Nagyon szép az 8 db petike!

Gabi!
De rohan az idő.
nikó

Nikó!

Az én könnyeimet is kicsaltad!

Rebe!

Nagyon örülök!!!!!!!! :D :D :D :D
nika28

De jó, hogy Juciék jól vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Köszi a híreket, Nikó!

gil

Sziasztok!

Bocsi! :wink:
nikó

Nikó

nagyon jó a honlapod :) Ügyes vagy :D Szorítok nektek nagyon

Nefke

szupi eredmény,szorítok hogy holnap jó híreket kapj :D

Sünci

hajrá :D rajtad a szemem :wink:

Rebe

szerintem ma még belefér :D drukkolok a jövő hétre neked is :D

Gabi

hogy bírod? 8)

Anett

jobbulást neked

Kép
lukrécia

Nonóka!

Honnan tudod hogy már véreznél? Az utro ennyire bekavar? Kezdek beijedni hogy nekem is csak az miatt nem jön meg.:(
trin

Lányok,

andristopik :)

Kép

Kép
zsókuci

Nikó
Szupi lett a honlapod!!nekem mondod,hogy rohan az idő?És mégis olyan távolinak tünik!
Ma egy hete,hogy a pocakomba kapta őket és vajon ott vannak még? :?

Luki
Köszi,ahogy közeledik a nap egyre rosszabbúl :? Csapongok az igen sikerült és az ááá úgysem sikerült gondolatok között :(

Nefke
Drukkolok nagyon ,hogy sikeres legyen a randi :wink: és szívesen a gesztenyét :D ha már én nem tudtam neked igazit adni :D

Nonóka
Igérem össze szedem a gondolataim és megírom majd neked!
gabicsibe

Sziasztok,

Most csak kicsit vagyok, mert nagyon sokat dolgoztam ma, meg már Zozó is jönne a géphez :wink:

Nyunyikám,
:cry: :cry: Sajnálom. Szerintem Apát hagyd pár napig az inszemmel kapcsolatosan, aztán majd úgyis rábólint :wink:

Vucuska,
Írtam Neked iwiw-en, de már tárgytalan :wink: :lol:
Tetszenek a Nyunyinak írt érveléseid! :D :D

Vic,
Jaj de jó! Ne fosizz, minden rendben lesz, és nem fog fájni, ne aggódj! Bár még sosem volt inszemem, mert mi lombikosok vagyunk, de az sem fájt, úgyhogy ez sem fájhat :wink:
De azért drukkolok, jó? :D

Madrin,
Én minden reggel alig tudok ki kelni az ágyból :wink: Imádok aludni! :D

Kata,
Jó lett a képed! :lol: :lol:

Gabicsibe,
Édi a csibéd! :D:D És hát az álmod! :D:D Jót nevettem rajta :lol: :lol: És igen, van bohóc a fiókban! :D:D Méghozzá 2 is :wink: Én is ugyanígy zabáltam :oops: amikor terhes voltam :D:D Szóval mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Anett,
További jobbulást Neked!

Süncikém,
Akkor mennek a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Ezen ne múljon :wink:

Rebe,
Szuper, hamarosan kismami leszel! :D:D:D

Gil,
Nekem van Bromom, 24 és fél van benne! Még a császár után kaptam :? Szívesen elküldöm Neked, ha dobsz priviben egy címet.

Nikó,
Nagyon jó lett a honlapod! Ugye, hogy nem nehéz? :wink:
És én is megkönnyeztem, bevallom :oops: :oops:
Nagyon köszi a Jucis híreket! :D:D

Puszi mindenkinek, szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Drágaságaim!!!!!!!!!!Angyalkáim! :wink:

Kicsi Nikóm!

:cry: :cry: :cry: Megsírattál a honlapoddal,!!!Ügyes vagy,jó lett!!!Ez most sikerülni fog,a patik a hormonális változások miatt vannak,terhesen neke is volt az első 4 hétben!!!!!Kitartás Kicsikém,nem azért van mert nem sikerült!!!!! :wink:

Gabicsibém!!!

3 nap!!!!!Nagyon drukkolok és izgulok!!!!!!!!!!!!!Kicsi csibék tapadjatok rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :!: :!: :!:

Nonoka!

Fel ne add nekem!!!!! :roll: Van még remény addig tudod nem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :!:

Lányok,sikerült rávenni apát!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Ismeritek a Pregimax terhességi tesztet? Sose hallottam róla, de nem volt más. Ma vagyok a 30. napon és negatív lett a teszt. Nem jött meg és ma már nem is fáj a hasam. Egyenlőre. Tegnap egész nap fájt! Mit gondoljak? Biztos nem sikerült?
Nyunyi!
Akkor most folytatjátok az inszemet? Nem akarta a párod? Na de lényeg, hogy rávetted! :D :D Ügyes vagy!
kira76

Kicsi Kiram!

Nem biztos ,hogy nem sikerült!!!!!!!!!Hétfőn kiderül!!!én azért még drukkolok!!!!!!!!!!!Pusza :wink:

Na medek,majd délután jövök!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ködmentes, napsütéses reggelt mindenkinek!

Kira!
Mindjárt itt a hétfő! NE ADD FEL!!!

Nyunyi!

Hajrá 3. inszem! Majd egyszerre izgulhatunk! :lol:

Trin!

Szia! Neked biztos nem az utro miatt nem jött még meg! Szorítok neked is nagyon! :)

Gabicsibe!

Én is azt kívánom neked, hogy bohóc(ok) legyen(ek) a fiókodban! :D

Na megyek és jó asszony leszek :lol: : mosok, főzök, takarítok. :roll:
nonóka
nonóka

Jó reggelt!!!

Kira
Nézd meg, milyen érzékenységű a teszt, mennyi HCG-t mutat ki. Nagyon nagyok a különbségek. Lehet, hogy nem elég érzékeny a teszt. De ne add még fel!!!!!

Zsókuci drága!
Akkor írok pü-t, hátha személyesen is összefuthahnánk!!!!

Nyunyi
Nagyon örülök, hogy sikerült rávenned!!!!!!!!!!!!! Hajrááááá!!!

Gabi
De izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Mindjárt itt a nagy nap!!

gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: