Sziasztok!
Ari,
hu de jo, hogy pont elcsiptem a leveled
Szuper, hogy itthon lehettek!

es kivanom, hogy hamar felepulj es megerosodj!

Jo etvagyat Borinak, aki ilyen ugyes kislany, az rosszcsontkodhat is kicsit
Ildianyu,
en 37. hetet tudok, de az Neked is mindjart itt lesz! :-)))
Szerintem most mar bizti sikerul atkoltoznotok egyben! :-))) Az allamvizsgat meg ne is band, hiszen a szakdolit megirtad, majd ugyis levizsgazol, legalabbis anno a mi csoportunkban azok voltak a leghatekonyabbak, akiknek gyereke volt :-)))
Egyaltalan nem csoda, hogy erzekeny vagy, csomo ideje turnod kell a feszultseget, egy kicsi gyerek mellett, szerintem most a kornyezeteden a sor, hogy toleransak legyenek! :-) Ne izgulj, ha meglesz a baba, senki sem fog az elozmenyekkel foglalkozni :-)))
Evi,
szerencsere nem minden rosszullet=szules :-))) Csak semmi panik! :-) Amugy kocsiban nekem is felfordult mar a gyomrom, ha nem volt eleg levego. Kibirtam hanyas nelkul, amit (a Hungaria koruti dugoban allva) nem is bantam... :-]
Szerintem ne fogd vissza magad az uvegfestestol :-))) Rajtam most a megszallottsagig meno kezmuveskedesi es bigyozasi hullam vett erot, alig tudom elrugdosni magam tole, hogy megcsinaljam, amit muszaj! Olyan kellemesen nyugis kikapcsolodas, es tartok tole ugye, hogy ezt se tipikusan csinalja az ember egy ujszulott mellett :-)))
Napozni azert nem tilos, csak merteket kell tartani.
Kanikulaval kapcsolatban en vagyok a devians, be kell valljam, hogy elvezem a meleget! :-) A labam nekem is hamar bedagad, de azert nem lett gombolyu a talpam, csak mondjuk buci a bokam. Viszont iszonyu jo kint a kertben, a napernyo alatt... :-)))
Olyan vagyok, mint Ildianyu, a hidegfront jobban megzuzza a kozerzetem.
De a nyari zaporok ellen szavam sincs :-))) Imadok villamokat nezni, olyan gyonyoru :-)))
Nelli,
orulok, hogy a fejfajas elbucsuzott, mondd meg a hanyingernek, hogy nezze meg, merre ment! :-)
Nadine,
hat teljes egy het mar csak nem lesz! :-) De lenyeg, hogy a baba fitt odabent :-)))
Minden kislany nobol van :-))) Sulyt nem becsult a doki?
Rita,
En is hallottam, hogy a tobbedik babaknal szokott nagyobb lenni a pocak :-) bar nem tudom, az enyem hogy tud erre meg ratenni :-) Amugy a kozlekedes soran hatarozott elonyeit tapasztalom eme latvanyos testresznek :-)))
Faradtsag: mindjart jonnek a kozepso honapok, amikor feltoltodsz energiaval! :-))) Vagy Neked ez nem jott be?
Szilvi,
hat hiaba, a nyomi CTGk delelott szoktak lenni, a babak meg tobbnyire este a legnyuzsibbek...
De Neked legalabb ossze van pakolva a cuccod! :-)))
Buborek,
vegyel csak csini furdorucit :-))) de ne remenykedj, abban is meg fognak nezni, szerintem egyszeruen azert, mert egy poci olyan izgi meg guszta! :-))) A kispocisokat kulonosen stirolik, hogy ez tenyleg OLYAN poci? :-)))
Ruhazkodasi problemat en is ateltem, de nem tart sokaig :-)
En elhiszem :-))) nekem is hamar befigyelt volna a pocakomba egy kilo cserko, ha ott van elottem :-)))
Angi,
Okszi, alkotasok le lesznek fotozva, aztan csinalok majd meg ujabb profilt (XXLeset :-) es azt is beleteszem :-)))
Hat meg szep, hogy 38+osan ez az utolso munkaheted! Strapabiro no vagy am :-)))
13-ig meg minden megtortenhet! :-)))
Saci,
sok nagyon bolcs dolgot ir Leboyer bacsi, es tenyleg jo lenne, ha a korhazi kornyezetet is ennek megfeleloen alakitanak ki. De en azzal nem ertek egyet, hogy az apukakat eltanacsolja a szules kozelebol, merthogy az csak a no dolga.
Hat minden esetre, a szuleink generaciojanak a szuleselmenyeivel osszevetve, a mi babainknak es nekunk azert klasszisokkal jobb a helyzetunk! :-)))
Boroka,
lassan, de biztosan szivarog az ember lanya felfele a tablaban :-)))
Marti,
koszi a hireket! :-) Daleeinek uzenem, hogy szupiugyesek Edinaval, es tok jo, hogy mar otthon lehetnek :-)))
Lehet, hogy a masodik szules elott mar engem is jobban fog torogetni a frasz? Igy olyan megfoghatatlan az egesz, mar ugy erzem, hogy tul konnyen veszem, kellene keszulni lelekben, de hogyan? Igazabol mar varom, hogy legyenek josloim vagy ilyesmi! Kicsit se vagyok hulye, igaz? :-)))
Gratula a szep eredmenyhez! :-)))
Mesteremberek aradatat en is nehezen szoktam viselni :-
De,
rooming-inben lesztek? Mert akkor nem kell nagyon izgulnod, hiszen tudod, mit csinalnak a babaval! :-)))
Igen, elvileg a 36. heten mar illene pakolni, mas kerdes, hogy en eddig lusta voltam :-(
Cory,
Tripla gratula az allashoz, ZHhoz es UHhoz! :-)))
En elol fekvo mehlepennyel indultam, vagyis placenta praeviaval, de nem volt rajta a mehszajon, csak egesz a szelenel. Aztan szepen elmaszott, ahogy a nagykonyvben meg van irva :-))) Most nekem is a mellso falon van, dokibacsi szerint jo helyen van ott es engem se zavar semmiben :-)))
Te oktoberre vagy kiirva - ha szep, napsugaras oszunk lesz, akkor a babat fogod felvenni, a karodba ;-))) Egy-ket melegebb cuccal meguszhatod! :-)
Dorki,
pocisan az ember jobban is erzi az illatokat, aminek elonyei es hatranyai is vannak ugye :-)))
Barbi,
napsuteses 25 fokot kivanok! :-)
Hihetetlen, hogy Nalatok ennyire nem UHznak... es olyasmi sincs, mint itt a 4D, amire csak ugy elmehetnetek?
Azert nem olyan veszesek ezek a hetek :-) Kicsit strapas, de birhato :-)
Ellimami,
gratula a vernyomihoz (most javitottam ki a drukkot)! :-)))
De kuldok baba-drukkot szivesen, en is hasonlo vezercselekre keszulok ugye :-))) ugyhogy szerintem nem csunya dolog :-)))
Nicki,
jobbulast a kisfiadnak, es Neked is! :-)
Nyuszimano,
szemeremcsontom fajt regebben es mostanaban is, eddig barkit kerdeztem, teljesen normalisnak mondta. Idomulunk a babahoz :-)))
Tunde,
ilyen onfegyelem a vilagon nincs :-0 hogy az az eper el nem parolog ;-)
Csucsuka,
gratula a karcsusodashoz :-)))
No, lassan bucsuzom, meg meg akarok tanulni karkotot csomozni, mert eddig csak csikosat tudtam, de vettem egy konyvet... :-)
Jeee, most irtam, hogy kiprobalnam mar a joslokat, es erre olyan feszitos fajos erzesek jonnek onnan, ahova a kijaratot kepzelem a pocimban :-) Ez igy meg erdekes meg poen, de azert komolyabb balhet meg nem szeretnek :-]
GIGAMEGADRUKK Nadine-nak, MEGADRUKK Chrissynek, Szilvinek, DRUKK Anginak, Ellimaminak, es mindenkinek, aki mar van 37 es szulni szeretne :-)))
A tobbieknek jo pihenest, es lathato bokakat kivanok! :-)))
Kaska
36+2