A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Nem rég értem haza Pestről!
Voltam ma a BMC-ben és a Honvéd kórházban FÜV-ön ( felülvizsgálaton).
Tegnap negatív lett a tesztem, és nem hiába fáj a hasam, megint van egy 5 cm-es cystám.
Doki szerint egyből le kellene laparral szívni, de mivel nem olyan régen volt az előző műtétem így nem válalná be és inkább írt fel gyógyszert ORGAMETRIL 5mg 3x1 20 napig.
Amikor beveszem utána pár percre iszonyatos görcsös fájdalom kínoz, pedig a fájdalom küszöböm az egeket csapkodja.
Mielőtt bevenném az utsót akkor kell újból mennem.

Rebe ,
igen én voltam, de nekem nem rémlik a pulcsikád szine.
Miért nem szólítottál meg?
Merre láthattalak esetleg?

Nyunyikám,
nagyon sajnálom, de tudod jól nem szabad feladni!!!
Kemény csajok vagyunk így is úgy is!!!

Pusszantalak benneteket.

A változatosság kedvéért hgolnap megint Pécs, de az boldogít, hogy anyósom jobban van.
Csak úgy hívják az osztályon ,hogy túlélő!
72 évesen 3 műtét 4 nap alatt azért nem semmi.
Nagyon szeretjük és Ő is minket nagyon akar még az unokával játszani!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Hát igen az inszem óta érzem az alhasam. Elején jobban, aztán pár napra elmúlt és megint, főleg ha hirtelen leülök vagy felkelek.

Ahogy Nonóka , én is hétfőn megyek eredményért és igen kibírtam eddig hogy ne teszteljek.
Pedig van itthon egy teszt, a fenébe. Pont most mondtam barinőmnek hogy lehet bedugom a csap alá és akkor már nem lesz itthon:)
Hétfőig már csak kihúzom.
De azért nem tenném rá az életem :D
trin

Sziasztok!

Ennyit írni egy nap alatt :shock:

Nefke
Kép

és még egy :wink:

Kép

Nyunyi
Ment a válasz

Trin,Nonóka (ez öcsém becenev :D )

Üdv. minálunk és mielöbbi pocakosodást kívánok nektek!!

Bonya
Sajnálom ezt a cisztát és remélem mielöbb eltűnik!!

Rebe
Köszi jól vagyok,terelem a gondolataim(legalábbis próbálom :D )
ma uncsitesóm kényeztetett a 7 hónapos kislányával :D

Kriszti
Köszi a receptet,kipróbálom és majd beszámolok az eredményről!

Holnapi Bmc-s járattnak egy nagy kalappal!!!
gabicsibe

A holnapi járatnak egy kalappal!! Kép
nika28

Bonya,
Nekem is csak később esett le! Nagyon ismerősnek találtalak, csak nem tudtam honnan. :oops: Aztán később rájöttem, hogy az iwiwes képek alapján! Ott ültél a bejáratnál és beszélgettél valakivel, és meg mellettetek ültem kb. 2 székkel! Legközelebb biztosan megismerlek, majd odamegyek!
Remélem elmúlik a cisztád! Örülök, hogy anyósod jobban van!

Gabi,
Örülök! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nonóka, örülök, hogy áttértél író-olvasó módra ;) Üdv itt, és nagyon szorítok Neked!

Trin, szerintem még nem üdvözöltelek, de a drukkok természetesen Neked is mennek hétfőn!

Fiona, annyira jó, hogy megírtad a történetedet. Az ilyen csodák adnak reményt nekünk is...

Bonya, sajnálom a cisztát :( Remélem, a gyógyszertől gyorsan elmúlik, és folytathatjátok!

Lányok, a progerszteron-injekciót csak lombiknál alkalmazzák?

Hm... Nem tudjátok, mikor hagyjam abba az utrót? Jövő vasárnap lesz a 28. nap. Akkor? Mennyi időben az abbahagyás után jön meg?
elan

Szép-jó estét!
Elan, szerintem a BMC-s tesztig mindenképpen "pakold" az Utro-t!

Lombiknál sem mindig adnak Progi injekciót. Most én is csak felvetettem a dokinak, erre már kaptam is a receptet. Az első 2 transzfernél nem használtuk, gondoltam próba cseresznye, ezen már ne múljon. Bár állítólag így is a többszörösét használjuk az Utro-nak is, mint Európában bárhol. Lombiknál 3*3-at írnak nekünk, máshol ha jól tudom, csak 3*1-et. Ezek után nem is tudom, számít-e egyáltalán a Progi szuri. Ha az a baba meg akar maradni, valszeg Utro nélkül is megmarad. Fene se tudja...

Üdv az újaknak! Sok sikert!

Akkor holnap talizunk páran a BMC-ben. Azért szerintem csak halkan emlegessük a Fórumot :wink:

Én kb. 1/2 8-tól ott leszek a sorban.

Jóéjt, szép álmokat!
süni76

Süni, nekem nem lesz BMC-s tesztem :oops:

Önállóan kellene eldöntenem, hogy mikor teszteljek, de fogalmam sincs. A tüszőrepedés után 14 nappal már lehet vajon?
elan

Elan!

Sztem még ne hagyd abba!
Várd meg a tesztet, és majd megmondják mi legyen.
Én ahogy abbahagytam, másnap már volt pecsételés.
nika28

Sziasztok!

Fiona!
Pihenj sokat és vigyázzatok magatokra!
Annyira jó hogy megírtad a történeted. annyi kudarc után spontán baba, gondolom iszonyat boldogok voltatok!

Elan!
Én inszemes vagyok, és a legutóbbi + BMC teszt után kaptam napi 1 progeszteron szurit, valamint Utrogestant 3*2 hüvelybe és 3*1 szájba....és mégse sikerült....
Ugyanekkor, amikor kedden barnáztam én abbahagytam az utrot és másnap mondta a dokim hogy ezt rosszul tettem. Szóval a BMC tesztig mindenképpen használd, akár megjön akár nem!

Bonya!
sajnálom hogy még a cisztával is meg kell küzdened. kívánom hogy minél gyorsabban felszívódjon!!!

Holnapra mindenkinek szorítok és nagyon várom az eredményeket!

Jó éjt mindenkinek!
vucuska

Köszi, lányok! Szerintem október 8-án, hétfőn tesztelek, és ha negatív, akkor abbahagyom. Akkor lesz a 16 nap...
elan

Szép estét mindenkinek!

Nonóka üdv neked is itt!

Elan,
azt írja a szaksajtó, hogy 10-es érzékenységűvel már a 14.napon meg lehet próbálni a tesztet! DE! csak reggeli vizeletből érdemes! Na és persze, ha negatív akkor még nem tutti, hogy nem vagy terhes 8)

Lányok,
fulldoklom a nevetéstől!
Apa az előbb megkérdezi, hogy na mi van már Nyunyiva?
Mondom neki , hogy jajj! Hát holnap lesz a teszt, erre ő: de ma már fájdogált a hasa, nem?
Kiderült, hogy már annyira követi a dolgokat velem, hogy du nem bírta ki és bekukkantott ide :lol:
lassan összeveszünk a neten

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Hát, megjöttem. nehéz volt hazajönni. Nagyon megszoktam és olyan babaváró volt már itt nagyon a hangulat.. :( Az ágyam kinyitva, az utro, minden egy karnyújtásnyira.. Hát, nincs meg. HCG leesett a béka feneke alá, 3-ra... Azt mondta, azért állhatott meg, mert ilyen gyenge minőségű spermiumoknál ez megesik. (Nálunk kevesen vannak nagyon) Még 2 hét múlva egy ellenőrző HCG vérvétel, hogy neadjisten mégis ott bújkáljon, mondjuk rossz helyen, de ez most le van zárva... Úgyhogy hajrá január...

Kérdeztem, lehet -e majd hosszú protokol, nem antagonista, megnézte az eredményeket, annak alapján igen.. akkor majd egy kisebb ovira valót is talán leszívnak, és nem járunk így.. ugye nem volt nagy választási lehetőség, 2 volt 3. napra,akiket le is fagyasztottak, mert ugye nem lehetett beültetni a nyavajám miatt.

Lányok, mégegyszer, nagyon nagyon köszönöm a lelki támogatásotok, a drukkokat... így sokkal könnyebb volt eljutni idáig.. Nagyon sokat tanultam már idáig is tőletek- igazi kitartást, önzetlenséget, pozitív hozzáállást!

Vic, drukkolok neked az inszemre! Aztán hétfőhöz 2 hétre várom a pozitív tesztet! :)

Elan, köszönöm a drukkot! De ügyi vagy! Ilyen gyrosan hozzájutni a Maca-hoz! Nekem rendelni kellett, és értemenni a világ végére... Fog javítani, az biztos!
Szerintem neked a szeervezeted diktálta a repesztést, és a szuri később hatot volna.. De ne csüggedj, a petesejt 24 óráig ott várakozik minimum.. de 2 nappal utána is teherbe lehet esni, én úgy tudom..

Nyunyi, köszönöm a lóherés barikát! annyira jól esett... Figyelj csak, én is pityergek , és érdekes, hullámokban jön rám.. például az eredményhirdetésről mosolyogva jöttem ki. Engedni kell, hadd jöjjön ki. De ne add át magad túl hosszú ideig, mert az nem tesz jót. JÉn józanul próbálom nézni. A statisztika nem téved, és egyszer sikerülnie kell! Hohó, olvasom tovább, és neked még nincs elveszve a mostani esély! Drukkolok nagyon!

Zsókuci, komolyan mondom, már az volt bennem délután, amikor még mindíg az elmaradt ügyeinket intéztük, hogy nekem haza kell mennem, mert a lányok várják, hogy jeletkezzem, még ha nehéz is most!

Vikkata! Olyan édesen tudod vigasztalni az enbert!

Süni, én is naygon szerettem volna jó hírekkel jönni! :(

Rebe, Édes a cicusod!...
Törpe, én is szoktam felolvasni "apának".. :) De ez még jobb, ami nálatok történt! :)

Holnaptól megyek dolgozni... az irodából nem tudom, hogy fogok tudni netezni.. még nem tudják, hogy lombikozunk, és félek, meglátják a gépemen... pont rálát az egyik főnököm a gépemre, ha elmegy mellettem... Nagyon fogtok hiányozni... próbálok azért itthon, de nem ígérem, hogy minden nap fogok tudni jönni...

Az élet megy tovább, a statisztikák nem tévedtek,.. Ti javítsátok őket, szívből kívánom! Én majd januárban esetleg, ha elég jó minőségű spermium is lesz, és több petesejt...

Egy cyberölelést küldök mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok,

Brumi,
Őszintén sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
DE fel a fejjel, és hajrá január! Te is csatlakozhatsz így a „2008 a mi évünk” projekthez, jó? Beveszünk szívesen a csapatba! :wink: Millió puszi neked!!!! És jól esett ám, amit írtál… :oops:Éééssss: el ne merj tűnni!!! :wink:
Küldök egy nagy ölelést Neked!

Kép

Arjudo,
Üdv a topikban! :D Látom, egy kerületben lakunk :lol:
Nekem ugyan nem Szűcs doki az orvosom, de nekem tavaly Ő csinálta a beültetést, és nagyon rendes volt! Szerintem jó kezekben leszel – bár szerintem a BMC-ben bárkinél :D
Mielőbbi babásodást kívánok!!!!

Böbe,
Édes a tigrincs! :D:D Nekem is van egy tigrisem, de ő nem micimacis, hanem „normál” tigrincs (Harcicica :D), na és hát, izé… mi is szoktuk szinkronizálni :D Meg a kutyáinkat is :D Örülök, hogy nem csak mi vagyunk ilyen kis „dilisek” a szó legjobb értelmében :lol: :lol: :lol:

Sünci,
Tequila, hm… jó ötlet :D:D

Rebe,
Írtó édes az új képeden a cicus :D:D

Trin,
Neked is üdv itt! :D:D Nagyon drukkolok Neked hétfőre! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nonóka,
Annyira aranyos volt a bejelentkező írásod! :D Nagyon üdvözöllek Téged is! :D:D:D:D
Gratulálok a csoda-Sárádhoz! :D Nagyon drukkolok, hogy minél előbb legyen kistesója! :D

Fiona,
Drága vagy, de most amúgy sem engedném, hogy gyere, Neked most pihi-pihi és még egy kis pihi :wink:

Bonya kedves,
Sajnálom a görcsöket :cry: Szegénykém!
De annak nagyon örülök, hogy az anyósod már jobban van!!! :D:D További jobbulást kívánok!

Gabicsibém,
Én is sokkot kaptam, mikor láttam mennyit írtak a lányok egy nap alatt :shock: :lol:
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Törpe,
Jót mosolyogtam azon, amit írtál :D:D Puszi neked!

Nyunyikám,
Nagyon-nagyon drukkolok! Remélem dobsz egy sms-t :roll: :D

A holnapi BMC-s járatnak milliónyi drukk, és:
Kép

Szépséges álmokat mindenkinek! Még teregetnem kell :roll: elfelejtettem a nagy fórumozás mellett :oops: Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Mindenkinek megy a drukk mára!

Nefke! Kép

Remélem szerencsét hoz! :D
nika28

Lányok!!!!!

Most lehet kapok a fejemre,de szereztünk tegnap este egy olyan tesztet a nőgyogyimtól amilyet a korházban csinálnak,és megcsináltam ma reggel,véres pisiel ,mert megjött rendesen ------------------------------------------ lett :cry: :cry: :cry: Ma nem is megyek be a bmc-be inkább megyek dolgozni,majd hétfőn bemegyünk,kb 2 perce beszéltem Mártikával azt mondta jó!!!!!!!!Hétfön várnak!És akkor meg tudom beszélni a dokival,!!Köszike mindenkinek a biztatást aranyosak vagytok és nagyon Imádlak titeket!!!!!!! :cry: :wink: Nem is szomorkodom tovább mert ráveszem apát hogy a következő vérzésnél mennyünk még egy inszemre ebben az évben!!! :wink: Ugyis sikerül rávenni! :wink:

Kicsi Brumim!

Nagyon sajnálom!!! :cry: Ugy vártalak!! Kép Nagy ölelés neked!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj ez lemaradt!!!

Bmc- járatnak megy a drukk!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj Nyunyikám, sajnálom! :cry: :cry: De ügyes vagy, hogy előre tudsz nézni, és hajrá a következő ciklusban! :) Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kukuccs!

Zsókucim!

Köszike,Drága!!!!És igen is erős leszel és nem sírok,majd csak össze jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Brummadzag: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( :( :( És nagyon köszönöm a bíztatást, számoltam ezzel, és időben akcióztunk ;)

Törpe: és hol lehet 10es érzékenységű tesztet kapni? Én mindenütt csak 20sat láttam :(

Nyunyi: :cry: Hajrá, vedd rá a párod még egy inszemre! És amúgy ki tudja? Lehet, hogy januárig spontán is összejön... most azért meg lett támogatva a szervezeted egy kis hormonnal...
elan

Jééé, mennyi új név, alig tudtam visszaolvasni Mindenkit!
:roll: Meg assszem nem is mindenkivel vagyok képben.. :shock:

Nyunyi nagyon sajnálom! :cry:

"Vikkata! Olyan édesen tudod vigasztalni az enbert!" Brummadzag, ezt mire írtad, nem vagyok képben.. :?

Elan, ne hagyd abba az Utrót, csak ha negát tesztelsz, ami reméljük nem történik meg.. :D

Nika, te kaptál progiszurit a beültikor? Ja a mensi, nekem a második késett több, mint egy hetet.

Vic, nem írtál, most megkaptad azt a privit, amit a Jerika küldött?

Anett? Jobban vagy??

Krisztikém merre jársz, már nem is láttalak napok óta.. írhatnál valami vidámságot.. Öcsikéd?

Gabicsibe, már nem vagyok X bibiiii.. :lol:
torolve_20130114141731

Elan!

Kösszentyűűűűűű!!!Majd meglátjuk mi lesz!!!! :wink: Drukkolok neked Kedves nagyon!!!!!Hányadik napon is vagy??? :wink:

Vikkata!

Köszike neked is Drágaság!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, tüszőrepedéstől számítva? Szombaton volt, akkor ez a 6. nap. Korán van :)

Hú, a múltkor azt álmodtam, hogy pozitívat teszteltem...:D Aztán felébredtem....
elan

Elan drága!

Akkor még van egy pár nap hátra!!!Hajrá!!Remélem az álmod valóra válik! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nyunyi és Brummadzag!
Nagyon sajnálom.
De úgyis össze fog jönni, mert
- a legjobb helyre jártok
- mindent megtesztek a cél érdekében
- itt ki tudjátok magatokat beszélni, mi meghallgatunk
- meg amúgy is mi arra születtümk hogy anyák legyünk.
Sajnos nekünk rögös út vezet el a babá(k)ig, de el kell viselnünk ezeket a kudarcokat és annál nagyobb lesz a boldogságunk mikor kiderül hogy sikerült.
vucuska

Vucuska Drágaság!!!!!!!!!!!!

Köszönöm,igazad van Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :roll: :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Kedden lesz az inszeminációm, vasárnap este adom be az Ovitrelle-t.

Sajnálom, ma senkivel se taliztam mert nagyon hamar végeztem és csak úgy viharzottam is el egy fekete bőrkabátban meg farmerben ha valaki látott.

Nefke,

Nem láttalak, biztos később jöttél.

Nyunyi drágám,

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tudod! Erőmerítés Ördiből, aztán hajrá inszem, apát meg tudod győzni.

Vikkata,
Megkaptam köszönöm. Igazából én írtam félre, tehát arra a tájékoztatóra gondoltam, amit a BMC-ben adnak a beavatkozásokról. Amit Erika küldött megkaptam,már ki is nyomtattam.

Elan,

Én nem teszteltem Clostinál sem és megfogadtam, hogy most se fogok. Egyszer már jól átvert a teszt többet nem akarok csalódni. Majd a BMC-ben megmondják mi az ábra. Csak egy kicsit szomorú vagyok, hogy az inszemek esélyei ilyen picik. Jóformán egy ideje itt senkinek sem sikerült.

Lányok.
Azért én rendesen befostiztam most.
vic12

Vic!

Én amikor az első inszemen voltam egy lánnyal összeismerkedtem -ő is első inszemes volt- és azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Neki sikerült a második!

Valamint a második inszemnél beszélgettem egy lánnyal , ő meg azt mondta hogy az első gyereke első inszemre jött össze.

Kicsi az esélye az inszemnek, de szerintem nem érdemes törődni a statisztikával. Egy embernek 50 % esélye van: vagy sikerül vagy nem.
vucuska

Én is ismerek olyan lányt, akinek az első inszem is sikerüt... Szóval van ilyen, csak bízni kell.

Vic, nekem nem lesz BMC-s tesztem, W. apó azt mondta, én teszteljek otthol... Csak azt nem mondta, legkorábban mikor :D Na de, majd kisakkozom...

Milyen 10-es hcg-s tesztet ismertek?

Brummadzag, azt elfelejtettem írni, hogy igen, lehet, hogy a saját kis ütemezésem szerint repedt meg a tüszőm, és nem a szuritól. Csütörtökön már 18 mm-sek voltak a tüszők, nem csoda, ha csak szombatig húzták... A Pregnyl meg még rá is tehetett egy lapáttal.
elan

Sziasztok Lányok!

MA azt hittem nem tudok kimászni az ágyból, olyan fáradt vagyok... de mindjárt hétvége :)

Nyunyi nagyon sajnálom, de hajrá következő inszem :) Apát ha kell mi is győzködjük :) Vidd most el Te egy jó kis hajós vacsira :)

bonya sajnálom nagyon, ezt a ciszta dolgot is.Én is szedtem Orgametrillt nekem ennyire nem fájt, mondjuk dagadtam tőle, meg hőhulláom voltak, ja és néha hiszti rohamaim :(

Brummadzag :( reméelm jobban vagy kicsit...

LÁnyok mikor örülhetünk már egy kicsit :?: :?: :?: :?: :?:

Nika, nekem mikor megmondták hogy nem sikerült abbahagytam az utrot és másnap meg is jött :(( Mostmár a 2. fog megjönni itt fetrengek az irodában...:(

Azt szeretném kérdezni hogy inszemet ciklus hanyadik napjától lehet elkezdeni? MEgkérdeztem egy meddőségi orvost és szte lehetne nálam inszem, persze nem lesz egyszerű K. dokival ezt megbeszélni de hátha :oops:

Ja és akkor hajrá január :) Hátha szülinapi ajándékom lesz :oops:
madrin

Sziasztok!
Nyunyi!
Nagyon izgultam érted! Nagyon-nagyon sajnálom! Pedíg tegnap azt hittem sikerülni fog Neked! :( :( :(

Szerintem nekem is meg fog jönni. Mintha kövek lennének a hasamba. Nem görcsöl még, csak nehéz és kicsit fáj is. :?
De én mostmár nem tudom mikor kéne megjönni. Augusztus 31.-én jött meg és 30 nap nekem egy ciklus. De biztos befojásolja az inszem, úgyhogy nem tudom most, hogy kell számolni. 14.napon vagyok az inszem után. Mikorra várjam?? Tud valaki valami okosat mondani nekem? Ha igen, köszike!
kira76

Kira!

Ezek szerint ma van a 29. napod.
Nekem nem befolyásolt semmit az inszem, sőt az utro sem.

Madrin!
Az inszemhez nekem már a menstruáció 2. napján be kellett menni uh-ra, majd kezdődött a 7 napon át tartó szurizás.
vucuska

Mindenkinek szép Kép -ot!

Brumm
Sajnálom én annyira bíztam,hogy megnyitod azt a bizonyos csapot :(
Nagy ölelés neked és ha ritkán is tudsz jönni szeretettel várunk!!

Nyunyi
Simi kicsi buksidnak és ez a beszéd hajrá következő!!!!!

Elan
Ezt találtam neked:
Az inszeminációtól, vagy megtermékenyítéstől számított 11-14. napon érdemes legelőször tesztelni.
10-es érzékenységű teszt a Qupido, az biztos,de azt mondják nagyon érzékeny még a clear Blue és a Romed is.Nagy részüket lehet kapni Dm,Rossman és patikában.

Madrin
Inszemnél a mensi első három napjában uh-ot csinálnak és annak függvényében kezdik el a szurit.Nem tudom,hogy ezt Tb-ileg hogy tudnák elkönyvelni,mert szerintem vissza felé nem működik a dolog.
Készülj mert tanárúrral jó nagy harcod lesz az biztos!

Képzeljétek mit álmodtam,már kisért a szerda! Új fogyókúrát vezettek be és kaptam egy könyvet ingyen kipróbálásra és hát mondtam,hogy nekem jövőhéten szerdán derül ki,hogy eltudom-e kezdeni.Erre megkérdezte a fiú,hogy bohóc van a fiókban én meg mondtam,hogy lehet :? Mikor felébredtem rá jöttem lelkiismeret furdalásom volt,mert tegnap este 8 körül megettem 3db 10-12 cm csemege uborkát,aztán egy sajtoskiflit és befejeztem egy pohár csokis pudinggal :shock: ezt mind ebben a sorrendben :D csoda,hogy rémálmaim vannak :D
:shock: :shock:
gabicsibe

Sziasztok!
Csak gyors bekukk!

Nyunyika nagyon nagyon sajnálom :cry:
Szerintem Te biztos meg tudod győzni apát! :wink:

Brummadzag!
:cry: neked is hajrá legközelebb!

Elan,
a neten olyat találtam, hogy a Cupido nevű teszt 10-es!
Nem tudom hol lehet kapni!

Na vissza dolgozni:(

Törpe

Kép
törpehzs

Kira
Szerintem ilyenkor semmit nem jelent,hogy hanyadik napon vagy,mert nekem 28-29 naposak voltak a ciklusaim és minden inszemnél megjött a 26.napra.Mikor már pici barna volt és fájdogált a hasam abba hagytam az Utrót és meg is jött még aznap.Szóval addig míg pötty nincs nem feladni!!!!!
gabicsibe

Elan bocs elírtam, bemásolom a listát amit találtam:

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe, ez a bohóc van a fiókban, akkorát nevettem:) Ezt még soha nem hallottam:) NAgyon jó.
Tegnap én is este 9-kor gulyás levest etem, kenyérrel.... :oops:
Nekem is voltak nem semmi hülye álmaim. De TE csak eszegessél, ráéesz majd még fogyózni a babó után :wink:

Köszönöm aválaszt, felkészültem igen a harcra, ezerre nyomom a bicepsz gyakorlatokat az edző teremben :)
madrin

Gabi, ez a bóhocos szöveg halálos :D

Mellesleg hétfő óta minden vacsorára megeszem egy doboz túrót (pici joghurttal, egy csomag vaníliáscukorral), és hihetetlen, de lement másfél kiló :-o

Törpe, Gabi, megpróbálok ilyen Qupidós tesztet szerezni, bár még sehol sem láttam. Aztán jövő vasárnap vagy hétfőn tesztelek.
elan

Kukuccs drágaságok!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek,aranyosak vagytok nagyon!!! :wink: Győzködöm apát rendesen,de azt mondta őt most ez a téma nem érdekli!!majd csak sikerül!!!! :wink:

Gabikám!

Ez nem semmi,nem voltál beteg ettől az össze vissza evéstől!!!!!!!Már most közlöm veled a jó hírt,én terhesen csináltam ilyeneket!!!!!!!!!!tuti ott a 2 kis csibe a pocidba Drágaságom!!!!!Már csak egy pár nap és megtudod!!!!!! :P :P :P :P :P Nagyon drukkolok neked Drágám!!!!!!!!!!!!! :wink:

Drága Vic!!!!

de jóóóóóóóóóóóó,kedden lesz a nagy nap!!!!!!drukkolok neked nagyon!!!!!!!!Hajráááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kicsi Kirám!

Nem azért fáj,hanem mert helyezkednek a babák!!!!!!!!!!! :wink: Utró melett is meg jön,nem befolyásolja!!!!!!!!!!akkor neked ez a 29 nap!!!hajráááááá!!!!!Izgi nagyon!!!Nem akarsz tesztelni?????Na jó ha nem megértem!!!!!!Zebrát neked Drága!!!!! :wink:

Madrin Drága!

Hajráá inszem ,segítsek meggyőzni Konczkát!!!!!Baseball ütő!!! :lol: :lol: :lol: Nem de tényleg,beszélj vele ,hátha bele megy!!! :wink:

Kicsi bonyám4

Sajnálom azt a csúnya cisztát!!!!! :x :evil: Kitartás Drágaságom,minden rendbe jön hamarosan,és kicsi mamika leszel!!!!Méghozzá ikres!!! :lol: Örülök ,hogy anyóskád jobban van!!!! :P Nagy nagy ölelés neked!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nyunyi!

Nagyon sajnálom! :( :( :( :( :(

Kata!

Nem kaptam progi szurit, csak az utro-t.

Madrin!

A beülti után nekem is másnapra megjött ahogy abbahagytam az utro-t.
Most meg jövő pénteken kéne, de már most vannak előjelek+ úgy szédülök, mint a csuda.
Nem tom mi van Velem!

Este megint mekukkantok!
:D :D
nika28

Helló MIndenkinek!

Húúúúúúú, nem ér ám ennyit írni!!!!!!!!!!Komolyan mondom, alíg lehet visszaolvasni!

Mindenekelőtt ismét üdv az újaknak!Név szerint nem nagyon emlékszem,hisz már sokan vagyunk! :oops: Egyedül Trin neve ismerős, az nlc-ről.....(Sztem Te vagy az) :roll:

Gabi!
MIcsoda álom!!!ÉN is mindne este belakom, és másnap megfogadom, hoyg nem eszem este 6 után...Azt az 5-6 kilót le kéne adni..De nem megy.Ma is randevúznom kéne 2 barátnőmmel a konditeremben, de szakad az eső..... :roll: :roll: Így megfogadtam, inkább kevesebbet eszem. :lol: :lol: (Melóhelyen úgyis megyek egész nap) :lol: :lol: :lol:
Te pedig kicsikém ráérsz még másfél év múlva fogyózni..... :wink: Addig is küldöm a babaragacsokat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonya!
Örülök, hoyg jobban van anyósod! Viszont annak nem, hoyg nem kezdtek! :( Igazán sajnálom!De 20 nap, vagyis már csak 19,és minden kiderül!Cisztaűző:
:twisted: :twisted: :twisted:

Nyunyi!
Sajnálom! :( De hajrá következő!Még e gy tényleg belefér az idén.Győzd meg apát! :wink:

Törpe!
Micsoda naprakész párod van...Bár párom nem olvassa a fórumot, de képben van mindenkivel....Mindig elmesélem neki, kivel mi van, és ő megértően hallgatja...Tudod, mindnig övé az utolsó szó,:(Igen drágám)
:lol: :lol: Ez a jó házasság, kapcsolat alapja.... :lol: :lol:
Nekem a Clar Blue mutatta ki a terhességet...Aztán mégsem....:(Úgyhogy én többet nem tesztelek itthon!A vérvétel a tuti!!!!

Katicám!
DRága vagy!!!!Sajnos most 3 napot viszek egybe, 2 nappal 1 éjszaka.A buli óta 1 alvónapom volt(mikor reggel jöttem haza, és másnap kezdtem nappal), így hulla vagyok! MOst van egy kis időm írogatni, a jövő hónapom már jobb lesz...Sok a munka,így kevesebbet jöttem...(Ez meg is látszik a hsz-eimen, annyit írtam! :lol: :lol:
Remélem már jobban vagy!!!!!Nemsokára mentek vissza!!!!!!MIkor lesz a nagy nap???Nincs olyan nap, hoyg ne gondolnék rád!!!Sikerülnie kell, annyira aranyos lány vagy!!!!Puszillak!

Vic!
Hajrá kedd!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: Az már mindjárt itt van!

Brummadzag!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: De hajrá Január...Többünknek a 2008 lesz az éve!!!!!!!Tudom, ez nem vigasz, de van remény.Sok embernek sem pénze, sem esélye nincs. Sokszor gondolkoztam én is el ezen, nekünk legalább van esélyünk.Ismerek olyat, akiknek egyáltalán nincs....Talán nekik ajobb, nem szenvednek hónapról hónapra a szuriktól, a kudarctól, nincs bennük a félelem, de nekünk megadatik egyszer, hoyg a saját gyermekünket tartsuk a karunkban......Ez éltessen bennünket!!!!! :wink:

Na, ennyire emlékszem, majd még jövök, csak visszamegyek a másik oldalra.... :oops: :oops:
Vendég

Én is ezen gondolkodtam már sokszor, hogy mit sírok én? Nekem legalább van esélyem, mert ki tudom fizetni a szurikat.... Van akinek még esélye sincs. És szerintem Ők vannak többen. Tudom, hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb, de mikor valami rossz történik velem, mindíg megkérdezem magamtól, hogy mihez viszonyítva rossz!?? Nekünk legalább lehet jobb!!!!!
Van a faluba egy lányzó (roma) nekik sem jött a baba! Emlékszem jött ment a faluba ismerősökhöz és szerencsére aki tudott segített Neki, hogy ki tudja fizetni a szurikat. És lássatok csodát! Elsőre sikerült neki az inszeminálás! Most 8 hónapos a kislánya! :) :) :)
kira76

Sziasztok csajszikák!! Most csak egy gyors bekukk!!!!!! Mindjárt indulok Pécsre!!

Nyunyika nagyon nagyon sajnálom :( De én tudom,hogy nem adod fel és a legközelebbi sikerül. Egy nagy puszika neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brumm!!! Ugylátszik most ilyen peches széria van!! Jo lenne már valaki megtörné !! Nagy ölelés neked is!!!!

Elan !!!!!!Én qupidós tesztet a gyogyszertárban vettem. De ha van a nőgyogyin ismerősöd ott tök jó teszt van ! Próbálj kérni egyet :wink: :lol:

Puszika mindenkinek

Kép
fiona66

Nika nekem ugyanez volt/van pár napja szédültem mint állat, most meg leszakad a hátam mellem :oops: :oops:
Nkem vasárnap kéne megjönnie eddig 28 naposak voltak a ciklusok, remélem ez legalább megmarad...

Nyunyi aranyos vagy :) Megkérdezem lehet hogy tök egyszerű oka van hogy miért nem lehet inszem.
madrin

Kukuccs!

Köszike Nika,Krisztike ,Fiona!Aranyosak vagytok!!! :wink: :P Majd meg győzőm apát!!! :wink: Ugyis sikerül!!hehe :lol:

Képzeljétek,reggel hívott Sehike!!!Olyan aranyos csajszi,remélem hamarosan személyesen is talizunk!!! :P

LÁNYOK!

ANDRIS TOPIKBA VÁRJUK AZ ÜZIKET,AKI MÉG NEM ÍRT JUCIÉKNAK MA 15-30 IG ÍRJON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrinkám!

ügyesen,ha kellek szólj!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, dobok most egy táblát, nem akarok úgy járni mint a múltkor..... :oops:
Ugyan még nem jött meg mindenki, akik ma mentek, de majd javítom azt is, és ha nem felejtem, teszek még ma egyet meló előtt!

Nyunyi!
Remélem "jó helyre " tettelek!!!! :roll: :roll: De ha változásod van, azonnal javítom! :wink:

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák
Vendég

Helló csajok!

Babynek sikerült a lombik!!! ott a petezsák, 10 nap múlva kell menni akkor néznek szívhangot!!!! Hipp hipp hurrá!!!!!!!!!!!!!!

Ballagyo!!! mi van veled????????? írj kérlek!!!!
málna79

Krisztikém!

Jó csináltad drága!! :wink:

Bmc-járatnak nagy nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!Kicsi Nefke már bizti túl vagy rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Hajrááááá!!!Gyertek a jó hírekkel!! :wink:

Lányok!

lombiknál altatnak amikor vissza kapod a babókat ???vagy csak leszívásnál?? :roll: milyen amikor altatnak ,gázt kell belélegzni,és milyen ébredni??? :roll: Csak készülök előrre!!! :wink: És napi hány szuri van stimu alatt???És hova kell adni?Mert én pocinál nem félek,de popsist azt nem komálom!!! :lol:

Na medek majd jövök délután! :wink: Előrre is köszike az infót csajszik!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti,

Te kis naprakész, ezt annyira imádom.
Egy picit pontosítanék csak: október 2-án lesz az inszemem. :roll:

Üdv az újaknak: Trin és a többiek. Jó kis csapat ez itt.

Mindenkinek köszönöm a drukkot, rám is fér, félek mint a fene. Kis beszari vagyok.
vic12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: