Manó
Olvastam. Kösz, hogy szóltál.
Lidikóka
Boti nagyon aranyos!

Szopit nem számolom, mert valamikor csak szív kettőt és agyő. Az nem az igazi. Napközben is előfordul, egyre sűrűbben, hogy csak 4 óra eltelte után éhes, főleg, ha bealszik.
Gurgi
De, jó! Nagyon örülök, hogy megúsztátok az átmosást.
Mary
Yukumo nagyon drága!

2OOml

Csatlakozhatsz a topik tejcsárdatulajdonosaihoz.
Tücsi
Ez aztán az alvós baba!

12 óra kicsit soknak tűnik evés nélkül. Kíváncsian várom, mit mondanak majd az okosok.
Ckat
Ari vagy, de azért ne sírj...majd Bors is választ a kistesónak rucit néhány év múlva.
Dorka
Fogalmam sincs az Apgarunkról, azt se tudom, itt nézik-e. Biztos, csak ez is titkosítva van.

Én megszavazok Bencének egy 9/1O-est, mert egyből felsírt, szép rózsaszín volt és rúgkapált is amikor kivették a pocimból. 1O percesen meg már fürdették, akkor is tutter minden okés volt.
Köszi a fáradozásodat!
Annee
Tündéri aranyos Andris!
Kata
Tündéri Egon béb!

Az a tutyi marha jó, muszáj egyet beszereznem.
Emma
Megszavazok neked egy kamu mensit. Szoptatás alatt is simán teherbe lehet esni, egy csoporttársam barátnője a 2 hónapos babája mellett már terhes lett! A férjem öccse is szoptatás alatt sikerült, 13 hónap van köztük.
Ági
Drukk, hogy minden okés legyen! Ha már választani kell, inlkább vashiány legyen, azt könnyebb kezelni. A rejtett gyulladás egyáltalán nem hangzik jól.
Enikő
Jobbulást Zalánodnak!

Biztos az oltás...
Ma megint játszózni voltunk. Találkoztam egy magyar anyukával, 3,5 éves a nagyfia és decemberre an kiírva a kislányával. Telcsiszámot cseréltünk, majd meglátjuk mit hoz a jövő, de aranyos csajszinak látszik. Legalább Bercinek lenne haverja.
Teljesen igaz, hogy a magyar vándor nép. Szerintem nincs olyan ország, ahol nem lehet ránk bukkanni.
Egcsi