Jó reggelt!
Látom Egcsi sikeresen lapozoztt. Meg kellett ijesszük ezt a topikot, hogy beadjuk a válópert. Ezek szerint mégiscsak társas lény
Kati - nem tom, akkor szurkolok, hogy minden jól alakuljon. Extra sok folyadék sem jó állítólag. Nem bírok elég okos lenni. Amúgy tegnap behúztam egy lityó baracknektárt, s a hajnali szopikor az árván maradt cici áztatott. Annyira álmos voltam, hogy észre sem vettem, csak mikor a kisasszony rég le volt csatlakozva, s én meg akartam fordulni a másik oldalamra, érzetem, hogy valami hideg.
Amúgy ez a nap is szarul indul, Grétu jobban szörcsög. Most nem tudom mi a kicsi francot csináljak, mert ha megyünk apa után Székelyvarságra, ott tuti nem lesz porszívó. S még a porszívót is cipeljem magammal? ÁÁÁÁáá, micsoda dilemmák.
Edó már elszállítva, kicsit izgultam, nehogy elfelejtsenek jönni, hát ehhez képest 7:10 helyett már 7:02-kor itt voltak. S csak pár utcával laknak arrébb, uhhó nem forgalom volt enyhébb.
Egcsi - télleg jó a nemzetközi pihiszék. Akkor itt a topikban mán 4 országban nyomatjuk. Yukumonak kéne még ilyen, s akkor máris 5 lenne. S ráadásul akkor már 3 kontinens.
Videokameránk van, kaptuk egyszer egy beszállítónktól, mert az éves vásárlásnál egy termékkategóriában a második legnagyobb vevőjük voltunk. Csak há én nem szeressem. Valahogy nem jön be. Pedig előtte annyira akartam egy videjókamerát.
Most menyek, s megkuksizom Bogit, ha addig bírja még a jányom, mett hallom, hogy felébredt, s magyaráz. Na, a diktafont elő kell keressem, s felvegyem a jány reggeli magyarázásait. Olyan édibédi.