2003.05.26 13:44
2003.05.26 13:46
2003.05.26 17:26

azért jó poénnak, nem?? képzeld ha szeretné, és azzal állítanál be a gyerekorvoshoz, hogy írjon fel a kutyának!!! 

- tudom, hogy nem vagy kicsi

-az én vagyok!

2003.05.26 17:32

a macskosz megijedhetett és zörgött egyet, így meg õ is zörgött egy nagyobbat - erre ébredtünk. Roland lerohant, de adiigra elszaladt a mobiltelcsijeinkkel + a hátizsákommal. Szerencsére nem volt benne igazán semmi különös, kivéve Dodo eü könyvét
- tényleg nem tudjátok hol és hogy pótolható?? 

2003.05.26 19:15

a kisérlet (csak akkor akar kiszállni, ha nincs játéka, mert épp minde elúszott). 

2003.05.26 19:54

Tényleg
Persze ha már csak rászólok, hogy nem szabad már hisztizik, így nálunk a fürdés 2 perc. Az elsõ hisztinél már fogom, mosom le és jön kifelé és az már rögtön az elsõ percben megtörténik
2003.05.26 19:55
2003.05.26 20:52
Csak nekem tényleg fölösleges, de ha mást nem leviszem majd vidékre az anyósomékhoz, ott majd valamelyik állatka megeszi, kárba nem vész.
A Beba 1-es tápon pl egy egész alom nyúlcsemete nõtt fel, akiket nem tudott szoptatni az anyukájuk.

Utána még mondták hogy vigyünk még, dehát több fölösleges nem volt, csak nutrilon AR, a szentjánoskenyeres. szegény nyulak csak néztek hogy mi ez a kocsonya.
2003.05.26 20:59
Ééééss a fiam egy hõs, nem sírt egyáltalán, csak nagyon kíváncsi volt, így a nagy mû végén (amirõl mindjárt teszek fel képet) meg kellett neki is vizsgálni, mivel is matatott anyu a fején
A kis fürtöket betettem egy borítékba és holnap eg yszalaggal összekötöm õket, kap belõle minkét nagyszülõ és a babanaplóba is elteszek emlékbe egyet.
2003.05.26 21:06
Meg sosem volt baj a mandulammal, de el tudom kepzelni, milyen kellemetlen lehet. Mikor a mellgyuszim miatt kellett gyogyszert szednem Emi is folyton aludt...
Probalom elterelni a figyelmet es a vizben bohockodni valamelyik jatekaval, hogy ulve maradjon. Lefektetni mar hajmosasnal sem szoktam, kicsit pislog, mikor folyik az arcan a viz, de nem zavarja nagyon, persze azert igyekszem nem az arcara folyatni.
Es imadja kaja kozben a nyuszit nezni az uvegen. 2003.05.26 21:16
.
.
!
.
! Ennyi kajától aztán alhat is rendesen...
! 

!
, csak ezt láttam jó megoldásnak. Igaz, az alatt a két hónap alatt többet fejtem, mint addig összesen, de nekem megérte. Más kérdés, hogy naaaaagyon utáltam
.
. 2003.05.26 22:24
. Ezért holnap irány nekem is a kozmetikus.
(igaz apa mérsékelten örült a tökfõzeléknek
).
. És ha kicsit késõbb adnád neki a második adagot, vagy elõbb az elsõt, hogy ne legyen annyira éhes, így talán nem terhelné meg annyira a kis pociját. Ezt a leveses kajcsit ki fogom én is próbálni.
. Hogy tudott bemenni?
.
Mostanában minden héten van egy vizsgája, csak lenne már vége. Azzal vígasztalom magam, hogy utcsó év. 2003.05.27 07:11
Én összesen nem eszek ennyit egész nap, mint a Te gyerkõcöd
2003.05.27 07:21
De neki is ez az utolsó év.
2003.05.27 07:38

. a játékok most nem érdeklik, csak az állás. úgy, mint sashanál.

- senki nem ellenõrizte este
, így ki tudta nyitni egy mûanyag kártyával - én is ki tudom, nem nagy ügy. Szóval bénaságok és véletlenek szerencsétlen összjátéka. Ha úgy vesszük szerencsésen megúsztuk és legalább tanultunk belõle, amúgy meg iszonyú szerencsétlenül érzem magam itthon egy ilyen kicsi gyerekkel telefon nélkül. És sajna anyagilag nem úgy állunk, hogy csak úgy vegyünk másikat
ez a legszarabb
2003.05.27 07:44
Viszont így tegnap mertem banánt adni neki, nagy boldogan beharapdált több mint felet.
2003.05.27 07:50
De szedtem én már ki Emma kezébõla kutya kötelét is. De nem lehet arra a bolond kutyára haragudni.
Telefon nélkül tényleg nagyon rossz, én tegnap a kocsiban felejtettem, hát kb 3x kellett volna . 2003.05.27 09:29
2003.05.27 09:56
, hogy csak Nátánhoz kellett egyszer felkelni (Szilcsike
), hogy meg tudjuk rögtön becsülni az ilyesmit, ha rosszabbat kell átélnünk
).

. Ha csak abból állna, hát nagyon-nagyon sok gyerek kellene. Csak hát azért még van utána pár év...

2003.05.27 11:34
Ollóval azért nem mertem nekiesni, mert azzal 1. nem tudok egyenletesen vágni, ,2. kapkodja a fejét, hogy mi van a kezemben, uis a hajvágó ollónak szép narancsszínû fogantyúja van.
Ha az sem lenne gond a mai világban, akkor még bele is mennék.
Én már alig várom a következõ babánkat, ,de kb. még 3 évet várunk vele, mert szeretnék még dolgozni + költözni is szeretnénk, azt meg nagy pocakkal nem szeretném. 2003.05.27 12:03
Erõsen gondolkodm még a másodikon is, de annál több biztos nem lesz. Bár ki tudja hogy alakul, de nem tervezem.
2003.05.27 12:21
Sajnalom, hogy igy lett...

!!! 2003.05.27 12:25

Most már azt hiszem, hogy végigszedem az antibiotikumot, mert elkezdtem, és csak akkor van értelme (igy is a szokásos 7 nap helyett a szopi miatt csak 5 napig kell szednem), de legközelebb (ha esetleg még elöfordul, ill. a következö babáknál) nagyon jó lenne tudni, hogy mivel lehet kiváltani. Ja, és a fájdalomcsillapitás is nagyon érdekelne, hogy azt mivel. Egyébként érdekes, hogy nem mondta a dokinéni, aki megvizsgált, mert ö mondta, hogy itt fog valószinü dolgozni valószinü pl. homeopátiás dolgokkal (csak azt nem tudta, mikor). 

2003.05.27 12:50
Eredetileg én is 4-et akartam, de asszem most már megelégszem a 2-vel (esetleg kissé késõbb egy 3.) 2003.05.27 13:26
2003.05.27 13:39
2003.05.27 13:55

Mekkora szemek!!!!
2003.05.27 13:59

Úgy örülök, de itthon az ágy mellett még nem tud felállni és a kiságyban sem , mert a lába kicsúszik a rácsokon... 2003.05.27 14:56

(Egyszerüen nem volt alkalom senkitöl elkapnom, csak "nyilt terepen".)

2003.05.27 18:35
, szóval egyenlõre lemondatm róla. Majd talán késõbb.
Viszont ma szabályosan pápát intett a szomszéd néninek, és tudatosan, mert megismételte!!! Olyan édes volt, épp itt volt anyukám, majd megzabáltuk. 2003.05.27 18:59
. De a mai nap nagy híre: a párom hozott abból a gabonaboltból ahol magának szokott vásárolni gluténmentes dolgokat, kukoricából készült abonettet. Nemrég adtam neki a vacsit, és annyira harapta a kanalat, hogy a fõzi nagy része félrement mindig, erre jól bedühödtem és adtam neki egy darabot ebbõl az abonettbõl. És láss csodát, elkezdte apránként majszolni néha picikét le is harapott és nem öklendezett!
Aztán ki kellett mennem a konyhából és mikor visszamentem, látom, hogy épp veszi ki a szájából a darabot. A kis cseles, lehet, hogy csak nekünk csinálja a mûsort
? Szóval talán megtört a jég, mert a fele elfogyott a darabkának.
Nagy nagy gratula a nõvérednek Luca babához
! Szerencsés, hogy ilyen gyorsan megszületett és hogy beértek idõben a kórházban.
. 2003.05.27 19:53
2003.05.27 20:17
Remélem jobban vagy már!
öööö höö
Nagyon tetszett neki, úgy nevetett

2003.05.27 20:51

2003.05.27 21:11
Es gratulalok noveredeknek a kicsi lanyhoz!
Az utolsonal igy is 40 fele fogok jarni.
2003.05.28 04:43
Ennyit anyósról. Legközelebb szombatra idõzitjük a csõtörtést. Ha már másfél órával elõbb szolna apósnak és nem hazudják, hogy nem jön akkor egész más lett volna, mert após egy kis ötlettel és nem több mint 2 perc elteltével megállította a szivárgást!!! Én meg mielõtt feljött volna após megittam egy kávét, hogy a csabi had tudjon aludni, a lavórokat ugyanis 8-10 percenkénk cserélni kellett olyan nagy volt a szivárgás még így is hogy el volt zárva. Képzelhetitek hogy ömlött amikor észrevettük! Felkészültem a legrosszabra is de szerencsére megoldódott. Lefeküdtem aludni fél 5-kor, de csak nem tudtam elaludni. Felkeltem, hogy akkor kicsit rendberakom a lakást, meg a maradék vizet feltakarítom, ami már csak a konyhában volt. Siker. Befejeztem, mehenék aludni, mert az a 2x2 óra nem elég semmire.
2003.05.28 07:11
, mostanság a legnagyobb probléma, hogy a járókát akár nyugdíjazhatom is: csak játékok tárolására szolgál, õ egyetlen másodpercre sem hajlandó benne lenni.Így korzózik az egész lakásban és puffangat nagyokat: nem tudja még felmérni, mi mennyire erõs, így olyan tárgyakba is belekapaszkodik, hogy felálljon, ami elcsúszik v. borul. 2003.05.28 07:33
2003.05.28 07:58
2003.05.28 08:43
2003.05.28 10:18
2003.05.28 12:11
2003.05.28 13:14
2003.05.28 14:37
2003.05.28 15:03
2003.05.28 15:34
- , igaz, ha felultetem akkor szepen ul, sot, ha nem egeszen vizszinteseben fekszik, pl a babakocsiban, akkor mar felul magatol is. Hasizombol. Vagy ha valamiben megkapaszkodhat. Meg ha eloredol ulesben, akkor visszatornazza magat. ES kb ennyi. Hasonfekvesbol nem tud felulni, nem is probalkozik. Maszni meg nem maszik. Kuszni csak hatrafele tud, de erre is csak nagy ritkan hajlando. Viszont forog a sajat tengelye korul, mind hason, mind haton. Es ha hisztizik akkor szokott meg viszonylag sokat haladni; hatrafele. De meg felallni se nagyon probalkozik. Parszor kirugta magat ha az olemben volt, de mostanaban mar nem csinalja. Viszont integet pa-pat, sut pogacsat (vagyis tapsol ha en enekelek neki), "beugrik" a medence szelerol a vizbe, ha hivom... Meg van meg egy csomo minden, amit mar tud. Ja, es meg egy foga sincs.
De azert inkabb velem van, csak a meruleseknel kerunk segitseget. (Marmint vagy en meritem az oktato halassza ki, vagy o meriti es en szedem ki a vizbol.)
Remelem, ma kivetelesen hazajon az apja 10 elott es akkor nenm kell egyedul elveznem majd a musort.
2003.05.28 16:05
. 

! biztos nagyon jól éreztétek Magatokat!
. Noémi ilyen idõs korában már az összes testrészét meg tudta mutatni, Ádám pár napja tanulta meg, hogy hol van a keze és a nyelve, többre még nem haladtunk. Ilyenek ezek a gyerkõcök 

, az ember ha megfeszül, se tudja nekik megtanítani, amit õk nem akarnak
! 

! 

. Bár a négy lurkón picit elgondolkodtam hétfõn, mikor cipõt vettünk, mert a két gyereknek a két pár cipõ 15.000 Ft
. Hogy fogunk akkor négyet venni???? Na, de ezen ráérünk még gondolkodni. Mindenesetre mindenkit irigylek (Zita, Sasha, Ági, Nyuszi, Gumicukor + aki most hirtelen nem jut eszembe
), aki hamarosan -vagy picit késõbb- neki akar vágni a következõ babának... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint