A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

[quote="babdorka"]M írta:babdorkaár "csak" főzni kéne, meg kádat, mosdót sikálni, meg a tükröt lepucolni, és epillálni... :lol:
Gurgi, nem akarsz átjönni? ;)

Megint behányt a topikunk....
Azért ez már elég gáz, valamit csinálhatnának vele....
Vendég

Megint behányt a topikunk....
Azért ez már elég gáz, valamit csinálhatnának vele....[/quote]

Próbálom rendbehozni ezt a vacakot, de nincs itthon Rob, én meg hülye vok hozzá...
Vendég

Bocsika a sok hülyeségért, de nem igaz hogy nem jó...
Mennyi idézetet írjak még, hogy elinduljon az a szar száláló....
Vendég

Na még egy próba és feladom, majd ha Robi hazajön ránéz, ha addig nem csinálják meg...

Ilyenkor hol van az oldal üzemeltetője vagy az adminisztrátor vagy valaki?
Röhely hogy csak a mi topikunk nem műkszik....
Vendég

Huhu!
Sikerült egymagam megcsinálni.

Erre Bogi is felkelt...
Léptem...
Vendég

Hencsi!
Látom jól el vagy :lol: :lol:

Dorka!
Repülök :lol:

Én holnap nem engedem átmosni neki, kérünk haladékot.
Vhogy úgy látom, hogy idő kérdése és átszakad a billentyű, 2 napja nincs összeragadva a szemhéja és sárga trutyi is épphogy van.

Én most teleettem magam gyümilevessel és rakott kelkápival.
Ja, Samura egyáltalán nincsenek hatással azok a kaják, amiket elvileg nem lehetne ennni.
Múlthéten ettem rizibizit, káposztát és karfiolt is..Semmi hasgörcs :shock:
torolve_20131003125716

Hencsi szerintem direkt neked csinálja a bnet.itt nálam semmi probléma. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgi
Hogy én hogy irigyellek! Ilyen kaják nekem szóba se jöhetnek!
Hétfőn a rizst krumpira váltottam, full szélgörcsös lett a drágám :shock:

Kicsit jobb kedvre derültem: megtudtam, hogy vki végre babát vár, akinek nagyon régóta szurkoltam :D ezek a nagy dolgok az életben :D

Előkaptam egy tutkó gatyámat, sajna összegombolni nem tudom, de felvettem - próbálok odafigylemni, hogy ne minden nap melegítőben várjam a zuramat :D

Kép
Kép
emma1976

én meg nem vótam itthon, nem tom most a Hencsi állítását alátámasztani, mint ahogy a reggel tettem.

Esztora: lecsó - most mán imádom, bezzeg vagy 20-25 éve a temetésére is mentem vóna. lecsó beintett eccer Grétunak, de mán nagyjányok vagyunk, nem érdekel anya mit eszik.

Kati - ez az . Nagggyon ügyes vagy, csináljad csak így. s kitartsál ám nekem. Hisz meg tudjátok tenni. Most semmi nincs ami fontosabb lenne, nincs tesó akivel foglalkozni kéne, apa pedig tuti megérti. Szóval ha nem jelentkezel, akkor tudjuk, hogy ciciparádéztok.

Kép
kissmanó

grrr dudál az a kva krumlis, de eltöröm a kezét ha felébreszti Maját!!!!!!!!! :twisted:

szegénykém olyat visított szurinál :cry:
pici sírás volt aztán teljes csend! nagyon szupi ez a kiscsaj! nézegette a védőnéninket egy hang nélkül, hazafelé pedig el is aludt kicsit! aztán beborogattam a combsonkáját és cici, most alvás! :D

hihi, lyányom 6090g!!!!!!!!!!!!!! és 61 cm!!!!! szal már nem indulhat a pehelysúlyúak között az tuti!!!!! :lol:
de végre lelassult a hízása, mert eddig 2 hét alatt szedett fel annyit, mint most 1 hónap alatt! :lol:

Andiiii, banyek én ezt nem is tudtam!!!!!! remélem nem költözik be télre! :shock:

Hencsi, nekem sem volt jó most, mindig kiírja, hogy nincs hozzászólás a témában!
Sztrájkol a babanet, nem bírja a termelésünkket! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Igen megint azt írta ki, hogy nincs hozzászólás ebben a témában!
Nem én szórakoztam, de felőlem maradhat úgy is....
De akkor senki nem tud írni....
Fogalmam nincs mi van ezzel a vacakkal, de az a röhely, hogy csak pont a mi topikunk...
Vendég

Emma!
Egyszer volt még az elején amikor Samu 1 hetes volt, hogy ettem bablevest, na este volt görcsizés rendesen.
Samu nem hasfájós már egy jó ideje.
:roll:
Ja, melegítő..hát én is csak akkor veszek fel mást ha vendégek jönnek.

Gratula az ismerősödnek a babához!

Emi!
Maja ügyike. Puszi a szurira.
Jajj, itt is körözött a hagymás-krumplis kocsi iszonyatos hangosbemondóval.. :twisted:
Mondjuk Samut nem zavarta. 10 óta alszik a cseppem. :lol:
torolve_20131003125716

Hencsi! Te csak javítsd meg, ha látod hogy rossz. S nem számít hány plussz lüke dolog kell ehhez, értjük ám, hogy a jó szándék vezérel.
Amúgy tényleg nekünk van ilyen rohadtul nagy termelékenységünk.
Szerintetek ha ez a topik majd nem bírja, akkor nyissunk egy újat? Ezt azért meg kéne dumcsizni, hogy tudjuk hova menjünk írni ha ez megadja magát.
Átnyomulunk akkor egy új szektorba a gyerekesek közé?

Kép
kissmanó

Manó!
Ez jó ötlet, szerintem nyiss egy új topikot Te, és akkor folytassuk ott tovább, és írd meg ide, hogy hol van!
Mert itt nagy a valószinűsége hogy az oldal végén megint ugyenezt fogja csinálni, mert már rohadt sokat írtunk ebbe a topikba, nekem meg nincs időm meg humorom sem minden oldal végén szarakodni, hogy működjön, mert azt hiszem van az oldalon üzemeltető is meg admin is, az ő feladatuk volna ez, még a végén én leszek kitiltva mert belenyulkálok a dolgokba, meg egyébként is, van aki azt hiszi hogy csak én unatkozok, pedig van nekem egyébb dolgom is minthogy itt vacakoljak...

Szal szerintem nyiss egy topikot, aztán nyomulunk oda át!
Vendég

Na jó, de szerintem azt végszükségletre kéne hagyni. Mert akik ritkábban jönnek, inkább ide néznek be.
De megpróbálkozhatom az új nyitással is.
Többiek? Vélemény?
Vagy aki nem tapasztalta még meg a pocsék üzenetet, annak asszem nem zavaró, sőt jobb ha idejön. Igazam van?
Jó tudom, akkor üljek az első sorba. :oops:

Kép
kissmanó

Szerintem nyiss egyet, és aki ritkábban jön ide, azt az az üzi fogja fogadni, hogy ebben és ebben a topikban folytatjuk tovább, azt helló.
Vagy nem?
Úgy meg mindenki odatalál.

De valami olyan topikban nyiss, ahol viszonylag kevés hozzászólás van.

Egyébként röhely, de egy picit nézegettem a topikokat, és van ahol sokkal több hsz van, és mégis működik, akkor miért pont a miént szarozik?!

Na lépek, Bogi éhezik....
Vendég

Az eső szemerkél, babám a fedett teraszon szuny 40 perce :D Eddig nem volt hajlandó (ill. legelején nem, most igen), de most elnyomta ez a depis idő. Na de én kijöttem a nyomiságból!
Juj, apukám ma megy postára és kiderül mennyi lesz a nyugdíja! Totál izgatott vagyok!
Meg egy másik barinőmnek tegnap megszületett a kislánya!!!!!
Csaaaaaaaaaaajok! Őrület, hogy zajlik az élet!

Kép
Kép
emma1976

Na, ezen a kevés hozzászólásos dolgon én is gondolkodtam, aztán mégis egyenlőre úgy gondoltam, hogy a gyerkőcök miatt a GYEREKEK/MAGZATOK KOR SZERINT kategóriába kellene igazolni, ha mozdulni lesz szükség.
Ott nyitottam egy " - 2007 NYÁRI FIÚK/LÁNYOK" topikot, uhhó mán létezünk.

Na lépek, nem tom mi lesz, jány alszik a kocsiban (kocsi betéve árnyékba) de kellene ébredezzen mert rég evett, ellenben 35 perc múlva Edináért kell menjek. Na, kezdődnek az ilyen bonyodalmak, s mindig Grétu kell a rövidebbet húzza. Hát mindkettőnk érdekében remélem, hogy inkább alukálni fog míg hazaérünk.

Kép
kissmanó

Íme így szól a tagtoborzás túlfelől.

[quote="kissmanó"]H írta:kissmanóahó!
2007 júliusi topikunk az elmúlt 24 órában halódni látszik, ezért nyitom ezt az újat, ha gond van, menekülünk ide.
Természetesen mindenkit ide is épp úgy várok/várunk mint a régi helyre.
Azonban új tagokat is szívesen fogadunk.
Pusszantás.

Kép
kissmanó

MAnó, biztos ott van az a topik?

Lehet, hogy én vagyok a bamba, de nem találom sehol.
PEdig a gyermekek magzatok kor szerinteben sűrűn megfordulok Emi korsztályos topikja miatt.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! a lap tetején van!
ckat

Na sziasztok, nekem működik, csak este nem tudtam belépni..

Gurgi: de jó lenne...
én is szombaton shoppingolok gatya, felső, cipő stb. mindenem rongy, szortíroztam... üres a szekrény!

Na puszi, gyerekem, ma kicsit nyügős

Andrea
Kép
kindernay

NEkem nincs ott! :shock:

Úgy kezdődik, hogy :

!!! Gondolj gyermeked jövőjére!

EZ az első, de utána sem találom. BElinkelné valaki? :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

:D :D :D :D
MEgtaláltam!

De biztos elköltözünk? Nekem működik ez is, bűár én csak ritkán jövök. MIdnenesetre ha testületileg megy mindenki, megyek én is.

KépKépKépKépKép
uxi

Hali!

Még egy ok, amiért le a kalappal a 16. kerületi védőnői szolgálat előtt! Eleve, hogy eleinte minden héten eljön a védőnő, bejelentve, mert tudja, hogy a váratlan vendég nem való babás házba, mikor szabira ment, a helyettese nevét teliszámát megadva ment, hogyha baj van hívjam. Majd váratlanul a helyettes hívott fel, hogy van e kérdésem, problémám, igénylem e hogy kijöjjön, mivel az enyém szabin van.
Most pedig hívom, hogy Bors nem fordítja a fejét hanyattfekvésben, a reakció: "o.k. hívom a konduktort, hívj vissza 15 perc múlva, szerzek időpontot" mondom: "Te nem nézed meg, hátha csak túlzás az észrevétel" -"hogyha így van, legalább megnyugtat, én holnap megnézem" Ezt szeretem! Nem szarakodik, tudja, hogy van olyan, aki jobban ért hozzá. Kívánok mindenkinek ilyen segítséget!!!!

üdv.: ckat
ckat

Akkó most mönyünk abba a topikba..én úgy szerettem ezt a topikot..júliusi babák :cry: sírok, elsíratom..nem baj majd írogatok ide is egyedül néha :lol:

Gyerek dalokat hallgatunk, nagyon jóóóóóó!
bújj-bújj zöldág c. CD.

Bori!
Ratja van a jön a kocsi most érkeztünk! :lol:

Na majd felcsempészem nektek a netre..a lemezt..öhömöhöm :oops: aztán majd megyek a börtönbe
torolve_20131003125716

Gurgula: majd viszünk Neked meleg leveskét a dutyiba :lol:
ckat

Ckat!!
Okéé, babletykót meg palacsintát is :wink:
torolve_20131003125716

Az én gépem meg becart, nem játsza le a zenéket :twisted: valakinek van öttlete mivanvele? kijön egy ablak és kéri, hogy érvényesítsem a windiws példányomat :shock: Eddig semmi gondom nem volt, mostmeg megzakkant, én meg zene nélkül maradtam :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

őőőőő, akkor most két szálon futnak az események, no, költözünk vagy teljesen leamortizáljuk ezt a topikot?
ckat

Dorka
Húúú, epilálás, mióta rosszabb idő van, és hosszúgatyi meg hosszúujjú én nagyon elhanyagoltam :oops: no, most előszedem

Vásárlás
Én állandóan a bébinek vásárolnék! Kedden is kaptam kimenőt bébinek meg apának vásároltam, magamnak nem nagyon... Szinte az összes cuccom újdonság, mert tavasszal nem ezekben jártam :)
Na jó, azért lennének ötleteim, mi kellene :D

FODRÁSZ
eljött az ünnepélyes pillanat: jövő csütörtökre bejelentkeztem! Hurrááá! Csíkokat húzatok bele + vágás
A ti gyereketek is tépi a hajatokat? Én állandóan több hajszálat fejtek ki az ökléből :roll: remélem marad vmi a fodrásznak is :shock:

TOPIK-váltás
Gurgival egyetértve: amíg lehet, maradjunk!

Kép
Kép
emma1976

Há de én is aszontamvala, hogy míg müx, addig maradunk, hisz ezt mekkszoktuk. :roll: Csak azétt nyitottam odaát, hogy ha menekülni kell, akkor tudjon mi ndenki róla hova is léptünk. 8) Na, szal az akkó érvényes, ha ez vesztegzár alá kerül, s mi kint rekedünk. :?
Hencsi - így oké :?:

Kép
kissmanó

Brigi - s winyó magyarul vagy angolul van telepítve?
Angolul körbe bírnám írni, hogy hun próbáld megnézni mekkora a baj. Magyarra nem vállalkozom, hogy lefordítom, nem tom a szaxavakat.

Kép
kissmanó

Emma - na képzeld, 3-ik gyereknek mán nem is igazán van hiánycikk a ruhatárában. Uhhó mán sajnálom ilyenre a pízt.
Nekem kéne gatya, de nem találok semmi jót. Igényem is elég .... na szal hogyismondjam: nem a divat után megyek kimondottan, hanem a saját fejem után, csak a bótosok ezt nem tudják mi van a hajam alatti gondolataimban.

Gyermekem még mindig alszik, nemsoká 7 órája lesz, hogy evett. Mi lesz itt éccaka?

Kép
kissmanó

Témailag amúgy jobban odaillünk, mint ide, de nekem tök mindegy, melyikbe írunk, csak ne kettőbe!

Na, kád- és mosdósikamika is megvolt, mosogató is csillog-villog, kaja is kész, jöhet haza férjuram. :D

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy keresetlenül jelentkezem. Azért írok, mert vannak gyönyörű kombizsákok eladók. Nagyon praktikus, először bundazsák, később overall. A gyerkőceim három éves korukig hordták, szóval meghozza az árát. A "2007. augusztusában szülök" topicban a 182. lapon megtalálhatjátok a fotókat arról hogyan néz ki, és hogyan kell használni. A Brendonban a hasonló overallok ára 17 ezer forint körül jár, nálunk megrendelve 8 ezer, és ha van különleges kívánság, az is megoldható, ugyanis anyósom készíti őket. Ha érdekel benneteket, keressetek meg priviben.
Mindenkinek boldog babavárást, könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Topikváltás. Húzzunk egy határidőt.
Ha egy héten belül még 4x csinálja ezt a szaraxást, akkor húzzunk át oda. Ha nem, maradjunk. De sztem eccere döntsünk az átevezésről, mert a két topik eccere nem túl nyerő.
Ellenvetés?
(hát lehet nekem ellentmondani? hihi, éljen a szigorúlány!)

Bekemné! Nekem már mindig Bekemné maradol. Az jobban hangzik mint a szpírsz kisasszony! Babletykó megy, ha kell ;)
Jegenyefa ingó-bingó!

Brigi! Sajna nem értek hozzá, miért piszkál Téged a gép!
Vendég

Sziasztok lányok!

A segítségeteket kérem. Nyitottam egy új topikot a Fogamzás/Megterveztük a baba nemét címmel. Azt kérném, ha van valami tapasztalatotok a témával kapcsolatban akkor gyűjtsük össze azok kedvéért akik nagyon szeretnének kisfiút vagy egy kislányt. Kérlek, gyertek oda egy hozzászólás erejéig, és mondjátok el a tapasztalatotokat.

Nekem már volt két császárom, úgyhogy csak egy lehetőségem van egy kislányra. Nagyon sokat segítenétek, ha a tapasztalatotokat megosztanátok velem. Köszönöm!! Jó egészséget kívánok a gyönyörű kisbabáitoknak!!
reménykedõ

ÁÁÁ, annyit írtok, h nem győzöm.

Orrszívás:
nekünk van csapra szerelhető orrszívónk. Két részből áll tul.képpen. Az üveg részét, aminek a végén fém csavar van, rá kell csavarni a csapra, és ugyanebből a részből ágazik ki a műanyag cső egy üvegvmivel a végén, azt teszem a gyerek orrához. Ki kell nyitni a csapot, a víz az üvegrészen keresztül lefele folyik , és eközben "szelet" gerjeszt, ami a műanyag csövön keresztül eljut a baba orrához, és kiszippantja a cuccot. Még csak egyszer próbáltuk. Előtte Sterimart fújtam Ádám orrába, h fellazuljon az "anyag". Ha vesztek ilyet, nézzétek meg, h passzol-e a csaphoz. A fürdőszobában nem tudjuk használni, csak a mosogatónál. Lecsavarjuk a szűrőt és felcsavarjuk a szívót. A gyereket babakocsival toltuk a tett helyszínére, szegény össze is zavarodott kicsit :P

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Manó: magyar a progi, de kalóz :oops: ezért is nem merem érvényesíteni, még a végén totál elszáll minden :oops: Csak az a furcsa, hogy eddig működöt, most meg nem :twisted:

Szerintem is maradjunk amig lehet, bírja a rendszer, de két topikot én sem bírok el :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bori, sztem küldd át a táblát, ami van, felrakom, a többit bővítjük!

Pillangó, neked miért nincs vonalzód? Most már nem foghatod a babonára. ;)

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok Csajok!

Tegnap este akartam írni, hát nem működött...

Ma egész nap takarítottam ( persze a szoptatás mellett). A tesóm szabadságon van, és eljött segíteni, már nagyon el voltam maradva takarítás, vasalás ügyekben. Na most vasalás behozva
( nővérem kivasalt), a takarítás pedig nagyrészt megoldva. Ilyen tök jó fej nővérem van :D :D :D

Brigi, Manó: nekünk is UH-os hidegpárásítónk van, Solac márkájú pingvin formájú. Nagyon szeretem, nyáron is sokat használtuk.
Brigi:: én is irigykedem a lányokra, akiknek sokat alszik a babájuk. Bálintkám 2x, de minimum 1x felkel éjszaka/hajnalban.

Jujj, nagyon fáradtka vagyok, elég gáz volt az éjszakánk, aztán ez a takarítás, ráadásul Blanka is itthon van velem, kicsit náthás, így holnap is hármasban nyomjuk. Kicsit fárasztó, de ez van....

Most megyek is, egy kicsit pihengetek, amíg alszik Bálint.

Este még jövök, ha "beenged a topic".

Móni

Kép
Kép
moni1973

Én ezen a Sterimaron kiakadtam. Olyan nehéz megnyomni, hogy mire sikerülne gyerek elkapja a fejét. És, mivel tengeri sós félek, hogy belemegy a szemébe. Arról nem is beszélve, hogy nem ínhüvelygyulához találták ki. Tapasztalt ancik, ti, hogy fújjátok be béb orrocskájába? :roll:

kispiskóta

Hat,nemtom mi lesz a vege? Tejcsi nem lesz több, hiaba vedelek, eszem a more milket es fejek ejjel-nappal. Egonnal eljutottunk odaig, hogy ami van benne, azt mind kiszivja, majd a lefejtbol tovabbra is kap potlast, de hamarosan nem lesz eleg a lefejt.... :cry: Meg remenykedek!

Bori! Gondolod, hogy a masik topicban mukodni fog? Nekem mindegy, de sztem az sem lesz jobb.

Na! Eleg eros az orrszivo?
molkata

kalóz nem kalóz, ez nem lenne érdekes. de magyarul számítógép nyelven nem tudok. 8)

Zsú - mást mondani mint gyakorlat teszi a mestert nem tok.
a homeós orrcsepp még problematikusabb. szerintem

Kép
kissmanó

Kati - egy nap nem elég a változáshoz. nekem álltalában 6 kell (bezzeg elhúzni fél nap alatt is tud a gaz). s ez a 6 nap kín és szenvedés. s a lényeg amennyire lehet a pótlást mellőzni. nem kell degeszre egye magát, csak ne korogjon a pocó. s hidd el, a váltott cicizésből mindig kell kapjon valamit. idegörlő, én csak tudom. most sincs bőség nálunk, de ehhez hozzá kell szokjunk (főleg én). s éjszaka próbálj meg inkább aludni, a huzamosabb aluka többet ér mintha sanyargatod a cicit. nem tudom mennyire megoldható (valószínű egyáltalán), hogy esetleg éccaka szopikor Egon kerüljön melléd az ágyba, s aludjatok bele a cicizésbe. ő szípózik, cummog, s te lazíts, próbálj aludni. s ne görcsölj, az is tuti ellenszer.

Kép
kissmanó

Grétu szörcsög. s útálja az orrszívást. s egyre több sárga izét szipákolok. :cry:

Kép
kissmanó

Manó :)
Hogy van az urad?
Gratula a barátnődnek! Egy egészséges baba tényleg nagy öröm. :)

Lynia :)
Nagyon szeret benneteket az a denevér. :)
Szép nagylány

Gurgi :)
Jó lenne, ha megúszná Samukád az átmosást. :wink:

Uxi :)
Mikulás :? Örülök a nyugisabb éjszakáidnak. :)

Ckat :)
Szupi a védőnőd! Mindegyiknek így kellene hozzáállni a dolgokhoz! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Brigi, talán..
Start / sugó és támogatás / rendszer visszaállítás / időpont amikor még működött

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: