Ez a természetesség! Képzeljétek a ciklusom első napja óta iszom a málnalevélteát és úgy látszik használ! Legalábbis valamilyen irányban! Nekem sose tart tovább a mensim 3 napnál. Na most a 7-en vagyok és még mindig rózsaszínes a dolog
Most kib...tam magammal, vagy nem tudom mi lesz!
ÁÁÁÁÁÁÁ! Nem szomorkodom, ez már egyszerűen röhej! Holnap lehet, hogy kinő egy harmadik kéz a hátamból, vagy málnaszemek lesznek a hajszálaim végén!
Virág!
Ez a peteérés minősége lényeges kérdés, mert látszólag van, de nem marad a tüszőrepedés után értékelhető sárgatest, így lényegében mindegy, hogy van érett tüsző, még akár meg is termékenyülhet a petesejt, de baba nem lesz belőle.
Na, hát velem ez van! Vagy valami más! Ezt az ember soha sem tudhassa!
Tudom, egekbe szökik a cinizmusom! De így most könnyebb!
Egyébként Zorának pl. tökéletesen bejött a természetesség! Mondjuk nem ismerek nála tökéletesebben működő nőt! Ehhez ismerni kellene őt! Ősanya típus! Ő az, aki 80 évesen hormonok nélkül is nő lesz!
Na eddig a nyalitzás és csöpögés! (aki itt volt Sünike idejében, tudja miről beszélek)
Ez különben egy újabb felhívás egy tali szervezésére!
(időnként megpróbálkozom vele)
Mo!
Nyugi! Nincs olyan dolog, amit nem lehet megoldani bármi derüljön is ki! Egyébként a férjed tuti egészséges! Nálatok is a Te hormonjaidra lehet fogni mindent!
Nehogy most lombozódj le! Most kezdődik! Ez egy új időszámítás!
Egyébként értem én, mindannyian keresztülmegyünk ezen!
Kéretik a kismamiknak jelentkezni, mert nagyon hiányoznak!!!!!
Krisztinka!
A homeós bogyók úgy működnek, hogy először marhára összekuszálnak! Ez jó! Úgy látszik elsőre kiderül, hogy Nálad ezek lesznek az alkati szerek!
Na jó lányok! Megyek és sütögetek!
Ez is egyfajta terápia! Ugye Krisztinka?!