A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Steffi!
Jelölj be nyugottan nevem Gellén Orsolya :D
Sajna Emma nem szereti a babakocsit mert nem lát ki :D A kis kiváncsi!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Hanna!
Nekünk a hordozókendő jött be most is így sétálunk, azt már Áronnal is nyugodtan használhatod.

Kati!
Aranyos vagy hogy bejelöltél, vissza is igazoltam már, édes a kép :D Remélem meggyógyultatok mindannyian!

Veronikusz!
Kata hogy van? Szofi nem kapta el?

Tünde!
Le a kalappal, hogy még a sulit is csinálod Bene meg Pocaklakó mellett! Ügyes vagy! Én terehesen is nehezen bírtam, úgy hogy nem volt mellette bababám!

Orsi

borsa

Melindának boldog szülinapot!

Orsi

borsa

Akár ma van, akár holnap lesz:
Melindának boldog első születésnapot!!!
Memme,
ma van vagy holnap..?? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Ó-ó. Köszönjük a szülinapi kívánságokat! Dátum szerint holnap lesz, vasárnap tortázunk, de igazából szerdán született és a szerdának van olyan szülős hangulata.

Tavaly ilyenkor már egy órája kinn volt. Jaj de jó volt.
Alig emlékszem már, hogy milyen kicsi hassal nem várandósnak lenni.

Veronikusz, jobbulást a kis "Repedtfazéknak" és Katának is, ha taknyol még. Gondoltam, hogy nem te tömködted belé a hideg üdítőt. Egyszer anyósom is odaadta volna a félig sem főtt répát Melindának. Szerencsére ott voltam.

Tünde, jaj. :( Vigyázz magatokra. Nekem inkább fel szokott menni, szerintem már a súlyfelesleg is teszi tényleg nagyon kell figyelni.

Megyek, phenek, ma soká jön Apja.

Zsófi, jó a poci!

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, óriási ez a pocis kép :)

mtunde

Még annyit persze, hogy jobbulást minden kis és nagy gyengélkedőnek!

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok!

hanna!
na miujs a vizsgálattal? vagy később lesz eredmény?! kenguruban a chicco az amit újszülött kortól lehet használni (nekünk ilyen van, de sajnos csak 5hónapos korában szoktunk rá, pedig tök jó!!), de a kendő tényleg jó! ja és telihold naná! még én is megézrem ilyenkor olyan agyalágyult dolgokat álmodom, állandóan harcolok és embereket mentek meg:roll: , mintha egy filmet néznék, tök gáz!

emano!
nekem is fáj a fejem! a front tuti!

memme!
de jóó neked!!!

zsófi!
jajj, de szép pocid volt!

barbi!
ennél a legutóbbi terhességes írásodnál én is cska pislogtam, mondom van valami amit titkolsz?? vicces volt! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Melindánal mára is, holnapra is boldog születésnapot!

Ancsa, nem csalódtam benned, hihetetlen, hogy nem hagysz ki a sorból soha! Köszi. Memme már írta, dolgozom, amikor csak tudok. Babanetet másfél hete meg sem nyitottam, szóval tele vagyok tennivalóval.
Látom, itt zajlik az élet rendesen. Találkozóképek nagyon tetszenek!

Memme, nagyon csinos vagy punkt um!

Nem igazán olvastam vissza részletesen, bocs ezért lányok! :oops: Pótolgatom.

Zsófi, szép voltál pocival!

Nálunk semmi extra történés. Sári nagyon megy mindenfelé kétlábon-kapaszkodva és bátran. Bizonyítják ezt a fején lévő lilás-kékes foltocskák. És nagyon dumál, sikongat. Ezenkívül a pápá és tánci utasításraügyesen csinálja, amit kérünk tőle. És 4fog.
Zsombi meg a suliban ügyeskedik.

Vali, hogyhogy Ákos nem napközis? Zsombi persze az. Szereti. És egyáltalán milyenek a napjai a suliban?

Ennyire futotta, megyek. Majdcsak jövök. :wink:

Mindenkinek üdvözletem!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Ja és éljen a 8hónapos Benő, meg utólag Lara is!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Köszönöm Benő nevében a köszöntéseket... én elfelejtettem. :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: Elment a nap védőnénivel, "fejembeveremakomódba"-Benővel, illetve ma két órát sétáltunk is. Aludt legalább egy órát így.
Zsófi, édes az a pocak. :wink:
Legközelebb már énisénis hordozókendőzök. Olyan hülye vagyok, hogy nem próbáltam. :?
Gabbókám, tökszupi Sárci. Ha Bencinek tanítom a pápát, akkor csak röhög rajtam. Kész. Pasi. És 3 fog, a többi megint egyszerre jön majd, vagy mittomén. :lol:
vbea

Sziasztok!

Lányok nagyon jók a képek!! Látom megint jól sikerült a tali, remélem hamarosan mi is ott tudunk lenni!

Melindának!!!
Nagyon, nagyon Boldog szülinapot!

Danikának!
A kis Tigrisnek kicsit megkésve, de boldog hófordulót!!!!

Beni Babának is boldog hófordulót!

Teszek fel pár képet a mini taliról, bár nehéz volt fotozni, mert a babák egyszerre sosem ültek egyhelyben! :lol: Ketten fényképeztünk, hátha!

Kép Ilyen nagyok vagyunk!

Kép

Kép Mátéval vigyorgunk!

Kép Martinnal olvasunk!

ancsaboszi

LARA béjbi, téged is sokáig, éljen éljen!!! :oops: :D Tavaly ilyenkor Ancsa már vigasztaltál...
vbea

Most látom, Benőnek boldog hófordulót! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Benőnek, Larának boldog hófordulót :D

Lányok nagyon jók a képek, milyen kis eleven bagázs :D

Steffi, Memme, Emano, mindenkit visszajelöltem :D
Olyan furcsa mindenkit igazi nevén olvasni :D

Ja és Vali jó hogy újra itt vagy :D

Orsi

borsa

Larának is fordulója volt- futok az események után. Puszi így utólag. Mert egyébként meg a lányom után futok, nem is szoktam ide ülni, ha fent van, csak ma bepróbálkoztam. De elmúltak azok az idők.

Kép

Kép

Kép
memme

--

emano/Andi
KépKép
emano

nem tudom mi van ezzel a szaros babanettel... :twisted: :twisted: :twisted:

Sziasztok!
Boldog hófordulót,születésnapot,névnapot!!!Nem sorolok fel külön senkit,mert valakit biztos kihagynék!!!!

Túlvagyunk a védőnénin és a doktornénin,igaz 1,5 órát vártunk!
Balázsnak úgynéz ki,hogy atópiás dermatitisze (ezt nem biztos hogy így kell írni)van,kaptunk kenőcsöt!!!
De megdicsértek, hogy jól hízott a gyerek 300g-ot 3 hét alatt 6330g!!!

Nagyon jóóóók a képek!!!!!!
Veronikusz nagyon szép ez a kép!!!!!!!

Holnap megyünk Balázzsal csavarogni,elnézünk a Kreatív Hobbiba!apa elvisz a Ferenc körútig kocsival (még jó,hogy a városba van dolga)
aztán sétálunk!Remélem nem fog szakadni az eső :evil:
Na lelövöm magam
Szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

nem tudom mi van ezzel a szaros babanettel... :twisted: :twisted: :twisted:

Sziasztok!
Boldog hófordulót,születésnapot,névnapot!!!Nem sorolok fel külön senkit,mert valakit biztos kihagynék!!!!

Túlvagyunk a védőnénin és a doktornénin,igaz 1,5 órát vártunk!
Balázsnak úgynéz ki,hogy atópiás dermatitisze (ezt nem biztos hogy így kell írni)van,kaptunk kenőcsöt!!!
De megdicsértek, hogy jól hízott a gyerek 300g-ot 3 hét alatt 6330g!!!

Nagyon jóóóók a képek!!!!!!
Veronikusz nagyon szép ez a kép!!!!!!!

Holnap megyünk Balázzsal csavarogni,elnézünk a Kreatív Hobbiba!apa elvisz a Ferenc körútig kocsival (még jó,hogy a városba van dolga)
aztán sétálunk!Remélem nem fog szakadni az eső :evil:
Na lelövöm magam
Szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Na most meg2x küldte el!!! :twisted: :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Steffi! Nagyon jók a képek!! MArtin is hamarosan szülinapos lesz!! :D :D :D ANcsa! LAra is hatalmas!! Jaj de cukik!!

Emano! Balázs tényleg szép súlyban van!! Nincs gond a tejcivel , látszik,hogy szépen gyarapszik.hurrá :D :D :D

Tünde,Memme mamák! Vigyázzatok magatokra!!!

Egyik barátnőm is terhes. MA volt 19 hetes UH-n. Az AFPje magas volt, de azt mondták neki,hogy normális. Mert ikerterhességnekindult neki az elején, és nagyon az elején elment az egyik baba, és állítólag még azok a szövetek nem tisztultak ki teljesen, azért lett magasabb (a normálisnál) az érték.
Ezt most jól megmondtam. NA Mindegy! SZorítok neki ,hogy minden rendben legyen, mert már ment el babája :cry: .

Na elteszem magam énis. mert Enci nyügi az oltás miatt. Ma kapta meg az agyhártyagyull-elleni ismétlőt. TAvaly kapta az első adagot.
JA tegnap rekordot döntött délután az alvással, 3 órát aludt a drágám. Már bementem,hogy nincs-e valami baja :D :D
Vendég

Lilluska!
ma érte mentem reggel, hisz tegnapra ígérték. Persze még nem volt náluk. :( De este már volt: Broncho Vaxom por. Remélem segít! És nem, a lányok még nem szedték, csak talán én????? mikor pici voltam? de valaki tuti, mert nagyon ismerős és nem a lányok szedték. Na tök mindegy.
Még Echinacea szirupot keresek. Reggel még volt, de este már nem. Lötyő vagyok hogy együtt akartam megvenni. :wink:

Gyuzso!
családi program lesz, csak az oszt.találkozóra nem megyünk. Viszont lehet hogy már csütörtökön indulunk. Férjem rokonai, iskolai barátai oda valósiak és velük is találkozni akar és dicsekedni is szeretne a lányokkal. :D

Örülök hogy mint elfogult anyukát nem köveztetek meg! :lol: :lol: :lol: Kár hogy Katáról sokkal nehezebb jó képet csinálni.

Zsófi!
csudaszép formás pocid volt!

Barbi!
Ez az elszólás meg ....... :lol: :lol: :lol: nagyon tetszett :D várjuk majd a 2. :D vonalzót!

Borsa!
KAta még mindig repedt fazék. Néha alig van hangja. Hülye dolog, de nagyon édes. Jó a közérzete, vidám, hancurozik, viszont folyton Szofit puszilgatja (két fellölés között :shock: ) Szofinak eddig is folyt az orra, de nem lett rosszabb.

Ancsa, Steffi, Masni!
isteniek a képek!!! Látszik jó buli volt. :lol: 8)

Emano!
Bazsinak jobbulást! sok gyógypuszi a pici bőrére! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Az előbb írtam egy csomót. :twisted:
De hülye fejjel, nem úgy ahogy szoktam word-be, hanem ide, és persze hogy elszállt. :twisted: :twisted:

Nagyon fáradt vagyok, és nincs túl sok erőm, hisz ezt a termést visszaolvasni nem mindennapi. :wink:
Remélem holnap este majd sikerül, mert akkor is ketten leszünk Larával! :wink:

most csak egy pár szó.

Mindenkinek köszönjük a köszöntést és a dícséretet, nagyon aranyosak vagytok, hogy még a férjem névnapjára is írtok.

Gabboka,
De jó, de jó! Gratulálok! Milyen ügyes ez a Sári baba! Sok puszi a kis drágának! Lara forog, mást még nem csinál! Gondolom azért mert a fogaira koncentrál, és ez minden figyelmét leköti :lol: abból viszont már van 7!
Örülök, hogy nem csalódtál! :wink:

Memme,
Mit kap? Kapott a szülinapos?

Eni,

Ezt nem értem :roll: , mi az hogy már egy éve ilyenkor vigasztaltalak?

Steffi

Tényleg, akartam kérdezni, mit kap Martin??

Barbi,
De jó, hogy voltatok ezen a foglalkozáson. Szuper! Tök jó hogy Dani így élvezte. És az Anyák is a nénivel énekeltek? Vagy hogy zajlik? Október vége felé csatlakozhatunk? :oops:

Vali,
Jó hogy jöttél! És örülök, hogy már jól vagy!

Veronikusz,
Képzeld,
Megcsináltam ma a sütireceptedet, nagyon fini volt, bár nekem egy kicsit édes, pedig a csoki máz nem is készült el rá. Sajnos széttört így nem lehetett kenni rá, de megoldottuk hozzá ettük a lekvárt és így is nagyon fini volt, és ízlett mindenkinek! Köszönöm a receptet!

Ez a kép fantasztikus, már a múltkor is nagyon tetszett a kis Angyalkád! Remélem ez lesz a karácsonyi képeslapotok!

Zsófi
ez a pocis kép tényleg nagyon jó!!! :wink:

Na most már megyek.
Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Puszi

ancsaboszi

Zsófi
ez a pocis kép tényleg nagyon jó!!!

ancsaboszi

Ja tudom még mit akartam,a pocakosképet, nekem hatalmas hasam volt!!!Ha nem bánjátok és is felrakom!Itt 38 hetes voltam!

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
:shock: :shock: :shock: :shock: ez aztán a poci!!!!! Balázs bent focizott is? :lol: Nem lehetett könnyű ilyen szép nagy pocival. :wink: megmérted hány cm? Nagyon szép!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia
nem mértem,de még ráhúztunk3,5 hetet :shock: :shock:
Iszonyatosan feszegette magát,nagyon fájt már a végén!!!
de így visszanézve iszonyatos nagy!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Te jó ég! Ez is tényleg óriási Emano!

De azért én is most is jó esélyekkel indulhatnék a bálnaszépségversenyen. :oops: Mert nekem nemcsaka pocakom volt nagy, hanem én is. Már menni is alig bírtam.

Nagyon tetszenek a bandázós képek! :)

Most épp sír az ágyában a kisasszony. Szoktam egy picit hagyni, aztán belealszik egy pár perc után. Muszáj aludnia, mert fél hatkor kelt, :twisted: :roll: én hulla vagyok, fél 12-re mennénk úszni, és ha nem tudok pihenni, akkor inkább lemondom.

Még nem kapott semmit a szülinapjára, ma szeretnék neki venni könyveket (annyit szétrágott már), meg egy kardigánt. Aztán vasárnap elmegyünk ajándékot vásárolni ebéd előtt, a nagyszülőkkel együtt játékot, ezt-azt. De szerintem megint le fog ragadni először a csomagolásnál. :)

No, próbálok erőt gyűjteni. további szép napot mindenkinek!
(Úgy hallom, be is aludt.)

Aynan! vagy te még itt? Mert eszembe jutottál az éjjel. Milehet veled?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Memme!
Jó vásárlást neked mára!

Emano!
Ez igen :D

Ancsa!
Én is sokszor járok így, írok elszáll és tök ideg leszek :D Általában Emma ilyenkor kezd rá, így nem is tudom újra írni :D

Veronikusz!
Ezek szerint még rátok férnek a gyógyi-pusszancsok!

sajna mi elég rosszul aludtunk mert nem akar elmenni ez a takonykór, igaz csak vizes takony de nagyon makacs.... szegénynek úgy tele van az orra hogy nem tud aludni :(
Na mindegy most már csak helyre jön!
Vacak idő mit csináljunk így ma?

Orsi

borsa

Zsókuci ???

Orsi

borsa

Sziasztok!

Jajj Tünde, én is most olvastam, hogy mi történt veled!
Szegénykém! Vigyázz magadra, és vigyél magaddal kulacsot!

Cukipofa,
Jajj, csupa rossz hír. :cry: Olyan szemét ez az ország! Az embernek elmegy az életkedve az egésztől! Nagyon sajnálom! :cry: Szemetek!

Emano,
Nagyon szépek vagytok! És látszik, hogy jól érzitek magatokat!
Szép nagy ez a poocak, és tényleg mennyire más mint mikor egy lány albérlő van benne! :wink:

Veronikusz,
És mit evett 5,20 Szofi? Ma hogy aludtatok? Vekkerek? Ma Lara is korábban kelt, Ő mostanában szigorúan 7,45-*kor ébredt, igaz tegnap korábban is aludt el, a megszokott 9,30 helyett, már 9-kor durmolt! Hiába, hosszú napja volt.
Azért végleg ne mondj le Sümegről!
Tök jó hogy így elkíséritek Apát!

Nekem átadták egy párszor a helyet, de főként 40-50 éves hölgyek! Egyszer óriás bundában voltam, és azt hittem nem is látszik, hogy terhes vagyok benne, de látszott, és át is adták!

Nagyon helyes, meg is értem, hogy dicsekedni szeretne!
Jó szórakozást nektek!!!

Barbi
Gratulálok Daninak a tapshoz, és a pápához, remélem hamarosan Larának is megtanítja! :wink:

BKV
Én a múltkor utaztam a 86-on veszem elő a kis jegyemet, alig tudtam ugye megkapaszkodni, babakocsit lefékeztem, és akkor lyukasztani akarok,. És jön egy fiatal srác, és mondja, tessék hagyni, és hát nem értettem hogy mit mond? aztán elmondta még kétszer, mert tuti értelmesen nézhettem, és mondja, hogy Ő ellenőr, és nem kell, és akkor vettem észre, hogy tele volt a busz ellenőrökkel. Szóval ilyen tapasztalat is van! De előtte 30 percet vártunk a buszra, úgyhohgy már kellőképpen mérges voltam!

Borsa,
Én is bejelöltelek!
Szegénykém, Larának is már egy hete folyik az orra, bár Ő most jól aludt, de nagyon szörcsög, lehet hogy most már megmutatom a dokinéninek!

Én az esetek 90%-ban wordben írok, és ott mentem, csak tegnap rövid akartam lenni. De jól megszívtam. :twisted: most már megint wordben írtam! :wink:

Memme,
De jól hangzik ez a több lépcsős szülinap! És majd Ő választ magának a boltban ajándékot?

ez azt jelenti, hogy szerdán fogsz szülni? :wink:
Én kedden születtem, és Lara is! :lol:

BOLDOG, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MELINDÁNAK!!!!

Gabi,
Hogy vagy?
Nagyon szorítok a barátnődnek, így ismeretlenül is!!
Hogy van Enci? De kis ügyes, hogy ennyit alszik! Biztos jól elfáradt!

ancsaboszi

Sziasztok!

Benedek ma 1,5 órás reggeli hisztivel örvendeztetett meg. Mentünk volna találkozni-kávézni -játsdzózni egy barátnőmmel, de a rossz idő és Bene miatt inkább lemondtam :(

Borsa, azért nem kell büszkélkedni rám, mert elég lazán fogom fel ezt a diplomatémát. (ez már csak diploma utáni továbbképzés...), és ráadásul eddigi diploma és dolgozattémáim közül ezt élvezem a legjobban, mert legalább köze van a valósághoz és a gyakorlathoz :)

A képek nagyon jók!

mtunde

Ancsa!
tápszert evett Szofi. Úgyanis nem issza meg a tejet. :shock:
Most éjjel is 5.10-kor kelt, de sikerült elringatnom, berakni az ágyunkba és aludt még egy órát. Férjem megint kint aludt a nappaliban. Ezt úgy utálom, még oda se tudok hozzá bújni :cry: :oops: . Azt mondja különben nem tud hajnalban felkelni mert olyan jól alszik. Most meg azért se jött be éjjel, mert mostanában mindig "foglalt" az ágya :) (Szofival vagy Katával). Csak hajnalban látta, hogy ÜRES és lett volna helye. (ez azt jelenti, hogy 5.10 előtt ment el :oops: :cry: ) Sajnos meg is lett ennek az eredménye. ÚGy döntöttem egy ideig biztos nem lesz Hármaska. :oops: :oops: :oops: :oops:
Bocsi, de úgy néz kis ma ritka depis hangulatom van. Jobb lesz ha csak olvaslak titeket!!!! :)

Beteg babuciknak és anyuciknak sok-sok gyógypuszi! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

HÚÚÚÚ, micsoda nep volt tegnap!
Remélem egyhamar nem lesz kettős front vagy telihold!!!!!

A kórház is katasztrófa volt, bár elmentünk, de mégsem vettek vért, mert miután a kórházban 35 percet álltuk sorba a beteg gyerekek között átküldtek bennünket az ambulanciára, mert a dokink nem jó helyre adott beutalót. Ott 30 perc, még betegebb gyerköcök (szamárköhögéses kisfiú a nyakunkon, férjem már szinte feküdt a hordozón, hogy takarja a gyereket) innen visszairányítottak bennünket a kórházba...
Ott 2 perc után kituszkoltam a párom a kocsiba és hazajöttünk!!
Bolond vagyok ugye??? Nagyon haragszom a gyerekorvosra, hogy ennyire felületes és, hogy egy 3 hetes egészségs gyereket elküld egy abszolut nem életbevágó vérvételre.
Majd ha 3 hónaposak és kicsit erősebbek leszünk elmegyünk!!!
Ne tudjátok meg a férjem, hogy tombolt...(3 tárgyalást mondott le ez miatt,ügyvéd a lelkem...)
Ha egyszer a doki a keze közé kerül...
Reggel persze már folyt Áron orra egy picit és tüsszög is renedesen.
Remélem nem lesz ettől nagyobb baj!!!! Szorítsatok!

Tünde
Nagyon vigyázz magadra, bár gondolom nem könnyű a gyerkőc mellett. Nem vagy váletlenül vérszegény???

Veronikusz
Nagyon jó lett a reggel, Köszi!
Édesek, mind a ketten,de ez a kép!!!!
Küldöm a mailt ma!

Köszönöm az infókat a kendőről, szeretném kipróbbálni!!!

Barimami
Szeretném én is uszni vinni babócát, mesélnél kicsit. Ti hova jártok, mikortól lehet! (Párom cápának hív, gondolhatjátok milyen a vízbeni teljesítményem :D :D :D , de a gyereknek biztos jót tenne)

Zsofi
Köszönjük! Talán cserélhetnénk néha babát pl. tegnap csak egy fél órácskára... :D :D :D
Tündéri pocakod volt...

Memme
Boldog szülinapot! "Csak" torta semmi más?
Én is nosztalgiázom 3 héttel ezelőtt, már 6 órája a kórházban voltunk és vártuk Tóth dokit!

Steffi
Ma is fáj a fejed??? De ugye ma nincs front?????
Nővérem kisfia is Martin :)
Tündériek a képek!

Kép
hanna09

Borsa
Bejelöltelek az iwiwen ha nem baj!
Hanna

Kép
hanna09

Hanna, drukkolok, ilyen kicsiként azért nem szokták nagyon elkapni, pláne, hogy szopik is Áron.

Megértelek, hogy eljöttetek a vérvételről, ha te véggi szedted az antibiotikumot, akkor ő tuti nem kapta el, meg ugye az már látszana valahogyan, nem?

mtunde

jó reggelt!

emano!
ejha micsoda pocak! :D

memme!
na bealudt? mentek úszni?

ancsa!
hát kap ruhát játékot ilyesmit. sok értelme még nincs igazából nagyon úgysem fogja fel, csak az izgalmat, de azért mi is veszünk neki valami ajit és majd megmutatjuk neki pár év múlva. nem semmi a bkv-s sztorid! ilyen is van??? :shock: én is aláírtam azt a valamit!

veronikusz!
egyébként jól vagytok? kis fazekad? :D

hanna!
nem fáj a fejem most épp, de ebből még bármi lehet :( . tegnap este úgy égett a gyomrom hattól olyan 10ig, hogy majd megbolondultam. ha ettem nem volt jó, ha ittam az sem. nem értem mitől lehetett, de nagyon rossz volt, le is feküdtem 9kor, de feküdni sem volt jó. szerencsére martin hagyott pihenni 2x ébredt! ill. 3x na. tényleg ő is martin? hát ez tök jó! :lol: te vagy wiwen? drukkolok, hogy ne legyen beteg áron, ha úgy látod szívd az orrát, mást nem nagyon lehet egyenlőre!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

martin egy éve... Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emano,Lilluska

Bocsi kihagytalak benneteket, pedig aranyosat írtatok!
Köszönöm! Egyébként az elején úgy éreztem, hogy nincs is anyai ösztönöm, de most már tudom, hogy van csak figyeni kell rá!!!

Üdv:
Hanna

Veronikusz
Ugyan nem nekem írtad, amit írtál, de nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú a hangulatod! :( :( :(
Valahogy nem ilyennek képzellek, mert a lányaid olyan kis huncut gyerkőcöknek tűnnek és téged is inkább ilyennek és vidámnak látlak, ha írok Neked!
(Nagy előnye az ismeretlen levelezésnek, használhatjuk a képzeletünket és az írásainkon keresztül alkozhatunk képet valakiről!)
De egyébként biztosan nagyon rossz lehet...
Nekem is megfordul néha a fejemben ez meg az, főként tegnap, amikor este hulla fáradtan megkérdeztem nem akarja e odaadni cumiból a tejet és erre a válasz az volt most inkább nem...
Nos volt pár perc mosolyszünet...
Persze Ő is fáradt reggel 7-től este 6-ig dolgozik és nagyon sok lökött embert kell az ügyfeleiből elviselni.
Viszont én az elejétől kezdve egyedül vagyok itthon (csak 1/2 napot tudott az első héten itthon maradni, hiába most az üzlet is pörög!!!)

Ne búsúlj!!!
Mennem kell babóca hív!!!

Hanna

Kép
hanna09

hanna, le a kalappal, hogy elejétől fogva ennyire egyedül csinálod a dolgokat.
Ha belegondolk, hogy én nagyimnál laktam,. férjem 2 hétig otthon...

mtunde

Steffi!

Ez a kedvenc képem rólad-rólatok. Emlékszem rá nagyon!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Hanna!
nekem egy fél napot se volt itthon. Szofival hazajöttem és már mentem is főzni. Egy fél napot se volt ott nekem senki hogy segítsen. Se férejem, se rokon, senki.
Azért ennyi kiborulás közel 3 ÉV után már jár. :D
Csak adjatok 1-2 napot és a régi leszek! 8) Most megyek bedugom a fejem a homokba. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

biztos valami van a levegőbe!
én is depis vagyok, ideges, idegbeteg :shock: :shock:
iszonyat ez az állandó itthon lét!!!fú most nagyon besokaltam
úgyhogy mára lelövöm magam....

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz

Megértelek és most, hogy én is anya lettem tudom,hogy nem könnyű...2 gyerkőccel pláne...
Kitartás és tényleg le a kalappal :D

Emano

Mi még csak 3 hete vagyunk itthon, de már én is mennék egy picit valahova...

Steffi

Köszi én is remélem, hogy nem lesz baj...
Vagyok iwiwen :) Darabos Hajnalka
Szép poci!

Hanna

Kép
hanna09

Lányok, délután aludjunk egy nagyot mind :)

mtunde

Tényleg lehet valami a levegőben... Nekem meg megint megjött... Bánatomban vettem munkábajövet 10 deka napraforgós pogit, és mindet be is zabáltam, mire beértem.

Steffi! nekem is ez a kedvenc képem, nagyon szép vagy rajta.

Meg új kedvenc Veronikusz Szofija a szárnyacskáival... (Veronikusz, minden tiszteletem a tied...És vágj földhöz pár valamit, hátha jobb lesz.)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde, én aludnék, de mit szólna főnököm... :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Ja, és éjszaka mi is fenn voltunk. Fél háromkor. Panka enni óhajtott, mondtuk neki, hogy nincs, de miután ezután nem aludt el, csak forgolódott (tök aranyosan nem szólt egy szót sem, csak láttam, hogy nyitva van a szeme), adtam neki, mert ha nem alszik egyikünk sem, akkor ma agyhalál lett volna. Így csak félig.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

ebédelek,
tegnapról maradt sajtlevest :lol:

ez a babanet milyen szar
egy órán keresztül, csak azt mutatta, hogy van 440 oldal, arra meg azt írta nincs hozzászólás! :twisted: No comment!

biztos már nem bír minket!
ezt a rengeteg oldalt! :wink:

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: