A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Jaj Dori mi lehet ez?? :shock: Ettel valamit, bar annal ez rosszabbul hangzik! :( Jobbulast neked!

Riella en is neha elgondolkodom azon, hogy o vajon hogyan lat engem, mit gondol..tetszem neki? Ide akart jonni?
Unokatesom meselte egyszer, hogy a kisfia egyszercsak kozolte vele 5-6 evesen, hogy "Anyu, orulok, hogy teged valasztottalak anyukamnak!" Na en ott halnek meg a gyonyorusegtol ha ilyet mondana majd nekem Ricsike! :) Igyekszem majd jo anyukaja lenni, hogy ne banja meg a valasztast! :)

Na megyunk furdetni a kis Cumibogyot! :)
Joejt!

Kép

Kép
lorcika

Riella, ez valóban egy szép pillanat lehetett. De kis drága, ő megvárta apáját. Hihetetlen. Döbbenet. Nincs rá szó.
És szerintem sokszor alulbecsüljük őket, mind érzelmileg, mind fizikailag, mind szellemileg. Nagyon is sok dolgot tudnak, éreznek, észlelnek ők már.

Dóri, hát mi van? Vírus? Gyomorrontás? Remélem hamar túlleszel rajta. Csak nehogy a gyerkőcök elkapják.

Kép
niki30

Sziasztok!

Dóri!Jobbulást!!!

Niki!tojj a védőnénire!!!Tök igazad van abban,amit irtál.

VANISH:nem hiszem el,amit irtok,én evés után egyből leveszem a ruhát,és a foltot vanish szappannal bedörzsölöm,és ha másnap mosok csak,akkor másnapig vanishes a ruha,ha aznap,akkor csak addig,igaz,csak a szappan jó nekünk is,de nekem még nem maradt foltos semmi.

anyatej:igen,nekem sok tejem van,már nem tudom,ki kérdezte,talán Ági.Azért adok Brendusnak mást is,mert hiába vagyok anyatej párti,tudom,ilyen nincs,de nem lakik jól. Lilára szivja a kezét,másfél óránként szopik.Én nem szopi helyett,hanem két szopi közt adom délelőtt a gyümit,vagy ha olyan dél és egy közé esik akkor a főzit,este 9 körül meg tejpépet,igy 3 órás szopiszünetet nyerek.Önző vagyok,de ennyire szükségem van egy nap.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

még egy gondolat:amig lehet szoptatni fogok és akarok!Félre ne értse senki!!!!!Én annakidején tanultam,hogy nincs olyan,hogy az anyatej nem laktat,én áthivtam a védőnőt,több órát itt volt,mindent látott,és azt mondta,etetsd meg valamivel mostmár ezt a gyereket,tényleg igazad van,ilyet még nem láttam.szóval ez a helyzet.És nem szeretnék tépszert adni,ha ehet gyümit,elvégre ez egyetlen kajálás,az sem telehasas,csak kevéske szájbefogós.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

utólagosan is boldog hófordulót Ricsikének, Emmácskának, Zsóficicának!!

pici, én hol jó vagyok ebben a köszöntgetés dologban, hol meg nem, de másoktól azért elvárom h köszöntgessenek :oops: :wink: :lol: (tudom, ez genyóság :oops:)

gabi, brendon úgy látszik, nagyon extra kölök :shock: de úgy érted h éjszaka is ilyen intenzitással nyomja?! :roll: szájbefogós kaja :lol: hogyhogy tanultad? ápolónéni vagy te is? esetleg védőnő? különben én is kérdeztem h van-e még nálatok tejtesó.

dóri :cry: gyors gyógyulást!! de sztem mielőbb menj dokihoz!!

niki, védőnő :evil: :evil: hát azért az nem egy diplomatikus fogalmazás h emmácska olyan fura gyerek! de még csak nem is szakszerű :? :evil: különben meg én úgy vettem észre h eddig mindent eléggé időben csinált - legalábbis ahogy írogattad (gőgicsélés, mosolygás, stb) tőlünk csak az 5 hónapos látogatáskor kérdezte védőnő és doki is h forog-e oda-vissza Viktória. gondolom, addigra kell teljesíteni nagyjából. ti még csak 4 hónaposak vagytok. és azért 1 hónap az nagy idő!!
különben védőnő nálunk egyetlenegyszer volt - amikor hazajöttünk. egyébként mi látogatjuk őt
:roll: :lol: havonta egyszer lemegyünk - súlyt mér, oszt jószerencsét.

az egyik barátnőm 3.5 éves lánya is édes volt: amikor látta a kisbabakori fotóikat, amiken az anyja karjában volt általában, akkor megkérdezte tőle h te mindig így fogtál engem, amikor kisbaba voltam? erre az anyukája h általában igen. erre a gyerek :!: akkor te nagyon jó anyukám voltál! :!: :D hát nem semmi! annyira fura h hogy lehetnek ilyen bölcsek a kisgyerekek?!

majki kerti parti: örülnék, ha jönne, aki tud. de ha ódzkodtok a dologtól, akkor benne vagyok abban is h októberben legyen egy, ha jó idő van még. végülis most is nagyon szép napok vannak még. a tavasszal az lesz a gond h márc-ápr tájékán még vszeg hűvös lesz (talán ápr-ban már nem annyira), májusban pedig mindenki szülinapot fog ünnepelni (kivéve Dóriékat és bennünket).
Vendég

etetés: láttam olyan előkét is több helyen, ami ujjas, ráhúzható a ruhára. még gondolkodom rajta, mert Viktória többnyire utál öltözni. :roll: de egyébként tök praktikusnak tűnik.
Vendég

Sziasztok!

Napokig nem volt netünk, épp akkkor amikor már kezdenék visszaszkni! Mégiscsak tagja vagyok a bénabrigádnak???? :)
Így minden évfordulósnak, Lorci még harminc felett is!!!! Kívánok sok boldogságot!
Mosás:
Én is használok jó kis előkét. Rossmannban vettem két darab 400 fotinz és jó sötét színű. Így egyaltalán nem tűnik fel ha ott marad egy folt. De meg mondom őszintém, nekem az a taktikám, hogy venishbe ill. mosószerbe beáztatom a ruhát este vagy reggel, attól függően hogy mikor akarok mosni, amikor átpakolom a gépbe, átnézem, ha még látok foltot megdörzsizem vanish szappannal és úgy dobom be a géppel... nekem eddig mindent kihozott (barac, sűtőtök, alma, cékla).
Még a pelenkájból is kiszedte.

Levi újbb mutatványa a nyálfújás amit múlt hét csütörtökön kezdett, szombatra odáig fajult a dolog, hogy már a főzelékekből is gyönörű buborékokat tud fújni, amelyek általában ezercseppre pukkanak szét! :) Jah és egy falatot bekap, majd kitúrja a szájából a kezével, ezekután elkapja a kanalas kezemet és benyomja a szájába... fene egy kis pofa. Felhúzza magát ülni.... ölben sincs el máshogy, de hasra nem igen fordul. Hason fekve akár félórát is elvan, szépen kiemelei a buksiját. 6,5 kilo és 64 cm... hatalmas! :) mármint hosszú...

A minap elhagytam a pelusból a kakit, nem tudom írtam-é már... itt landolt a franciaágyon. Gondosan begyömöszöltem a pelenkaszagtalanítóba a pelust és mikor visszajöttem a babushoz meglepődve láttam, hoogy odakakkantott az ágyra.... (persze én voltam egyszemélyes bénabrigád)
Ma négy hónapos!

Bringa! mi is szettben dolgozunk. kis sapi, bodí, rugi, cipő, nyálkendő.... ez mind stimmel. Különben át sem lépjük a küszöböt

Nah mentem jó éjccakát!:)

És különben kinek mi érdeke fűződne bármit is mondani a gyerekéről ami nem igaz???? A feltételezést sem értem.... hisz ez nem verseny, a társaság zöme meglett családanya, nem holmi kamaszlány.... ki lesz az első....áhh.

KépKépKép
bogyra

Doo!!!!

Mi lenne, ha lenne egy topikus szülinapi party????? Végülis összes pulyának egyrakáson van a szülinapja...

KépKépKép
bogyra

Bogyra, boldog hófordulót Levinek!!!

Csilla, én vettem olyan gyümi folt eltávolítot a DM-ben, de mivel nem etetek még hozzá, nincs mit eltávolítani :oops: :roll: csak egyszer cseppentettem 2 csepp baracklét a szájába két hete, (meg 3 cseppet a ruhájára... :wink: :lol: ) ezen felbuzdulva vettem, de majd ha lesz szerencsém kipróbálni, megírom mi lett.

Niki, hát ez a védőnő... szerintem gáz :evil: mi az hogy furcsa??? ha valmiben szerinte el van maradva, akkor nem az lenne a feladata, hogy esetleg valami konstruktív ötlettel segítsen, pl hogy hogy lehet a mozgásfejlődést segíteni vagy bármi. ... nem lövöldözni a vakvilágba :evil: De szerintem is nincs olyan hogy el van maradva, mert minden gyerek más, és más ütemben fejlődik, és minek mondogatni, hogy jaaaj ez az alma miért nem akkora mint az a dinnye... Na mindegy... Anyósom egyébként sok olyan gyerekkel találkozott, akik egy éves korukig csak ülni tudtak, semmi helyváltoztatás... és ma tök normális gyerekek :wink: ők más ütemben fejlődtek, ennyi.

Dóri, remélem már jobban vagy... bekaptál valami vírust?

Gabi, tegnap láttam uncsitesóm 3,5 hónapos kisfiát, na ő ilyen zabagép, 4 répát tolt be egy kis húslevessel pépesítve két cicizés közben, a drága :lol: 9 kiló az aranyom, Zsófi olyan könnyűnek tűnt utána :lol:
pici76

ja és ma és ma én voltam az első itt, úgyhogy
Csodálatos szép jó reggelt mindenkinek!
pici76

NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT LEVIKÉNEK!

Köszi Lányok a védőnénis megértést.
Nem hittem, h. ezek nekem majd rosszul fognak esni. Hát ez van.
Pici, egyébként az az érdekes, h. nem is látta Emmát "produkálni". Lennt találkoztunk, Emma kenguruban, esélye sem volt Emmának megmutatnia mit tud. Mondjuk valószínűnek tartom, h. nem erre gondolt, mikor a furcsát említette. Szerintem küllemre értette. Gondolom, mert pici. Vagyis kisebb, mint a nagy átlag. De ez miért lenne baj? :roll: Nem értem. Ha nem buktafejű a gyerek, akkor már fura?

Vanish szappanról én is jót hallottam már. Én folyékonyt vettem:( Elbaltáztam.

Ma megyek barinőmhöz, 2 hónapos Samuját meglátogatjuk, na meg dumcsizunk egy jót. Már nagyon várom.
Du. meg megyünk oltásra.

Puszi Lányok és szép napot!

Kép
niki30

Kép
niki30

ezt konkrétan nem olvastam, csak a szülők lesznek-et. de a ranschburg könyvek többnyire jók. és nagyon jó áron van. sztem én is megveszem.
Vendég

Csajok, tudom eleg intim a kerdes, de nektek soha nem fajt az egyuttlet a parotokkal, miota szultetek?
Mert nekem elotte soha, szules utan 1,5-2 honappal sem, de az utobbi alkalmakkor igen, pedig o nagyon ovatos a kedvemert.

Tegnap is igy jartam, es most kicsit verzek, nem tudom menses e vagy nem, mert mar 3 honapja nem volt, es most is erzem azt a fajdalmat ott legbelul.
Nagyon aggodom, a 6 hetes kontrollnal minden rendben volt.
Nem akarom hogy odaig fajuljon majd lassan a dolog, hogy feszult legyek a felelemtol hogy fajdalmat fogok erezni.
Most kicsit varok, aztan ha nem mulik, vagy legkozelebb is ez lesz, akkor nem tudom elkerulni a dokit. :cry:
Remelem nem gond, hogy ilyen temaban is irtam, de most ez eleg aggaszto problema nekem, es kivancsi vagyok a velemenyetekre.

KépKép
horilda

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.16 16:20-kor.

Kép
ági_bp

Nalam pedig, nem az elejen, hanem egyszer csak egyik pillanatrol a masikra egy hirtelen fajdalom jelentkezik, amit az azelotti 5-10 percben nem ereztem. Ezert aggodok, mert nem egeto erzes, szaraz sem vagyok, arra gondolok nincs e odabent valami ami faj.

Mar majdnem 5 honapja szultem szoval szerintem nem kene gondnak lenni egyikunknel sem, nem???
Bogyra please help us!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
horilda

Nekem is faj az egyuttlet, bar nem is csinaljuk surun...talan pont ezert is, mert feszult vagyok. :( En sem akarok dokihoz menni ezzel, mar irtak itt a lanyok, hogy sikositoval kene probalkozni!
Nekem viszont....hat egyszeruen nem tudom eldonteni, hogy valami folyasom van....vagy a vizelet szivarog!!! :shock: :oops: Mindig van bent tisztasagi betet es estere hat eleg foltos! Azt eszrevettem,hogy egy tusszentesnel futni kell, mert becsurran....de az lehet, hogy piciket folyik napkozben, ugy hogy en nem erzem???? :oops: :roll: Bocs most en is intimkedtem, csak a dokit akarom elkerulni, de ha esetleg valami folyas akkor el kell mennem mindenkepp!! :roll: Valakinek hasonlo gond?

Kép

Kép
lorcika

Niki, szerintem próbálj ne foglalkozni a védőnő beszólásával. Azon meg ne aggódj, hogy nem forog még, 4 hónaposan az van "elvárva", hogy oldalra forduljon a gyerkőc, és kb 6 hónapos korra illik megtanulni hátról hasra, vissza forogni mindkét irányba.
Nekem Zita 9 napja fordult először hátról hasra, bár oldalra már ment ügyesen előtte is, de nem láttam különösebb próbálkozást a hasra fordulásra, aztán egyszercsak hopp :) s azóta is bőszen gyakorolja, bár még csak balra sikerül, jobbra erőlködik, de mindig visszabillen, mint egy "pincebogár" :lol: :lol: Úgyhogy lehet Emma is egyszercsak fogja magát és megfordul. Egyébként az jó hatású szokott lenni a gyerkőcök fejlődésére, ha hintáztatják őket. Na nem hintában, hanem pl egy plédben fekve, s minden irányba meg lehet Őket lötyögtetni. A sok egyensúlyi inger jó hatással van az idegrendszerre, s be tudja egy kicsit indítani a fejlődést. Egyébként erre épülnek is fejlesztő tréningek, mármint az egyensúlyi ingerekre. Meg annyit csinálhatsz még, ha szeretnél valamit gyakorolni Vele, hogy hátról a medencéjénél megfogva elkezded hasra fordítani, de csak addig a pontig segíted, ahhonnan Ő befejezi egyedül. Na, közben jól beszólt a drága párom, hogy már megint osztom az észt itt (belelolvasott), úgyhogy el is dugulok, bocsi. :oops:
Szép napot Mindenkinek, Dóri Neked jobbulást!! Nekem a torkom fájt tegnap meg a fejem, elég rossz volt, itt paráztam hogy ha belázasodok mit vehetek be? Ti mit szoktatok bevenni, amit szabad szopi alatt?

Kép
ági_bp

Sziasztok!
Dóri!Jobbulást neked,remélem ma már jobban vagy!

Nikim,édes!Én tudom mit érezhettél,Lilinek is méricskélték buksiját,mert picinek tűnik.De én ennek kifejezetten örülök,rettegtem,h vmi kis hombárfejű lesz :shock: :wink: Amikor először voltunk lent a védőnőnél csupa ilyen "nagy" baba volt a rendelőben,mint most a mieink és én bizony elámultam mekkora fejük van :shock: Meg is kérdeztem a védőnőt,h ez természetes 4-5 hós korban :?: :shock: :?: De a neurológus doktornő megmérte a mienket is és hát mindketten kis fejűek vagyunk,megnyugtatott,h ez lehet alkati és csak a nagyon extém esetekben van összefüggés a fej mérete és az intellektus között.Szóval érted,ugye? :roll:
A védőnőd meg szerintem egy felelőtlen bunkó,nem is értem,h nem gondolnak bele milyen szorongásokat és félelmeket indítanak el,egy számukra csak eljtett fél mondattal :evil: :twisted: :evil:
Te meg igenis szuperul állsz a dolgokhoz,dobd be a leszarom tabit :wink: :lol:

SEX :!: :?: :!: AZ VAJON MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :?: :!: :?:
PISI :?: :!: :?: Na az játszik! :twisted: :evil: :twisted: köhinél,tüszinél,táncika,szóval akár reklámban is szerepelhetnék! :oops: :cry: :oops: :cry:
én megyek intimtornára,mert ez elviselhetetlen :evil: :twisted: :evil:
vki csatlakozik esetleg?

jövök még.............,puszi

Kép
bringababa

Lilit és Levikét Istenke éltesse! :D :D
Vendég

Igen! Isten éltesse Lilikét és Levikét! :)

Kép

Kép
lorcika

DRÁGA LILI, NAPSUGÁR! NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!
LEGYÉL JÓ KISLÁNY!

Kép
niki30

Szex:
Hm. Hát igen. Úgy látom, mindannyian egy cipőben járunk.

Ági, ugyanúgy vagyok én is, mint Te. Ég, fáj, és már előre félek az együttléttől. Nem visszük ugyan túlzásba, de talán pont ezért is.
Most már be kell szereznünk egy sikosítót, hátha az segít. Én abban bízom.
Azt gondolom, mivel mindannyian ezt éljük át, ez normális.
De hogy mikor lesz ez másképp, azt mondja már meg valakiiii?!
Én is már gondoltam arra, h. elmegyek dokihoz, vagy felhívom, h. rendben van e ez így.
Olyan érzés egyébként, mint amikor fertőzésem volt, nah akkor égett így a hüvelyem.

Halljátok, most h. a ilyenekről írunk és faszán kinnt van a képem is....nem lehet, h. felismer valaki?! :roll:

Kép
niki30

Most nézem, mindenki inkognitóban nyomja rajtam kívül.... :roll:

Kép
niki30

Lilike, Levike, boldog hófordulót nektek!!!!

Szex... képzeljétek hogy jártam. Egy barátnőmmel betértünk a Dm-be vásárolni. Miközben álltunk a sorba és beszélgettünk, észrevettem az óvszeres pultot és egyből eszebejutott amit valamelyiktek írt, nevezetesen, hogy errefelé kell keresgéni a síkosítót. Első örömömben mondtam is a barátnőmnek, hogy én még elmegyek valamiért... aztán eszembe jutott, hogy ezt inkább mégsem vele kéne megvenni, és gyorsan viszakoztam. :oops:
Szerencsétlenkedtem egy darabig, odalépjek a pulthoz vagy ne???? közben a szemem sarkából próbáltam belőni az árut. Végül összeszedtem az összes bátorságom, odaugrottam a cuccért lekaptam a polcról, és úgy tettem be a kosárba, hogy ne látszódjon rajta a felirat.
A barátnőm félszemmel odanézett és azt mondta: ezért feszengtél mostanáig? én is ilyet használok :lol: :D
Este ki is próbáltuk, és bizony igencsak megemeli a műsor élvezeti értékét :lol: :lol: :lol:
És próbáljatok ki más pózokat, mert nem mindegyiknél fáj.

Bringa, én a Nők Lapjában olvastam milyen gyakorlatokat kell csinálni intintornán, ezért nem kell befizetned sehova, otthon kell gyakorolni ezeket.
Olvasod a privijeidet?????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Szex:

Szerintem még bőven belefér a fájdalom, főleg akinek volt sérülése, főkeg ha varrták is. Én most kifejezetten érzek egy két kidudorodást (gombostűfejnyit), ami szerintem a belső varratok. Ha valamiért nem szívódnak fel a varratok, akkor kilöködnek. Lehet csak egy réteggel lökődik kijjebb és ott már felszívódik, szóval sok mindentől függ.
Nekem is fáj, sőt mábocs a részletezésért, de sokkal sérülékenyebb a hüvelybemeneti része.... szóval még sikosító mellett is van hogy pici sérülések keletkeznek rajta...
Amíg szoptatunk, addig tuti hogy vannak ilyen panaszok, a hormonok miatt....
Aki meg nem szoptat és mégis fáj neki, az me ne nyafogjon, mit kell utánozni minket, merthát úgysem hisszük el amit mondanak.....

Szal aki nem szoptat és még is fáj, annak biztos a varratok miatt, de nem tudom a pontos okát. Gergővel nem volt így. Bár én nem panaszkodom, szal így sikosítóval egészen jól működik...

KépKépKép
bogyra

Intim tora tényleg jó, én csinálom, nem is csöpög már annyira. Gergő után is volt niagara a lábam közt és akkor is elmúlt.... pl szoptatás közben szoktam izmozni odalnet! :)

Ja és Ilda, tuti nem gyulladás, mert az nem csak akkor fájna!!!!

A folyás is szerintem normális, hiszen most kezd visszarenedeződni a hüvelyflóra... Nekem időszakosan van... aztán nincs...sőt a minap volt barnás is...

KépKépKép
bogyra

Szoval akkor Bogyra a folyas normalis meg...egy darabig? Akkor jo.....nalam is volt mar barnas..vagy van is..mittomen de van valami es uuutaaaaloooooooooom!!!!!!!!!!!!!

Niki ne torodjel azzal, hogy te nem inkognitoban vagy (mellesleg Dori sem), nekem pl. azert van fent Ricsike, mert sokkal de sokkal szebb nalam!! :D Ahogy en mostanaban kinezek, meg a kepek amik keszulnek rolam.....a greenpeace meg mindig megmenthetne balnasagom!!!! :cry: :cry: AKi meg ide beteved annak is van minden baja nyugi! :wink: :)
Ja meg elfelejtettem mondani neked, hogy engem is felhaboritott a vedonod!!!!!! Minek tesz ilyen kijelenteseket?? Es kulonben is indokolja meg akkor, hogy mit tart "furcsanak"!!!! Alapbol meg menjen a fenebe!!!! :D

Intimtornat en akkor csinalom par percig amikor eszembe jut. Mint pl. most irtatok!!! Es elotte par honapja jutott eszembe!!! :oops: :oops: Na majd szerzek olyan sulyzokat, aztan sulyzozok...odalenn! :D

Lanyok votl itt egy manus es megnezte a viz kemenyseget, tisztasagat (tudojatok ilyen viztisztito berendezest arulo salesman). Hat brutal milyen vizet iszunk, forralunk a babanak!! :shock: :shock: Plane itt Mikloson rettento a viz. Lehet kene ilyen berendezes, en nagyon fontosnak tartom a vizet es annak tisztasagat!

Na mentem, mert ma nyifinyafi van!!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Szal azt mondjatok ez normalis, a parom is azt mondja mit akarok en meg, hisz nem reg szultem, szoval majd elvalik, remelem szep lassan visszater minden a regi kerekvagasba.

Kulonben ez a menses is eleg gyer, mar mint alig van, mint akinek most er veget. Erre is ugye azt mondjak, hogy lehet hogy rendesen jon, lehet hogy nem jon, lehet hogy ossze vissza, mig szoptat valaki, szoval akkor ebbe az idoszakba minden belefer, csak hat igy honnan tudja az ember hogy minden rendben.
Nem?

KépKép
horilda

--
pici76

--
pici76

Csajok, én bevallom őszintén, nekem xxx témában csak jó tapasztalataim vannak :oops: igaz én császáros vagyok, de még soha nem voltam ilyen érzékeny mint most, szal jobb mint valaha :wink: :oops: az első 1-2 nem esett jól, de azóta....hát ilyen is van...

Lorci, mi tavasszal építtettünk be víztisztítót, 650 féle "anyagot" mértek be a vízünkben, ebből mára az 5 lépcsős Zepter víztisztító 590-et kiszűr. Mi ezt isszuk azóta ásványvíz helyett, kiszámoltuk , 5 év alatt bejön az ára, de 15 évig van garancia rá, amiben az is benne van, hogy évente ingyen kicserélk a szűrőit. 3 év alatt fizetjük ki részletben. Szal szerintem nagyon megéri...
pici76

Jaaaj majd kihagytam... Lili Napsugár!!! Neked is boldog hófordulót!!!

Zsófi vonyítani tanul, és jó farkashoz illően csak naplemente után gyakorol... este 7- 10-ig.... kifolyik az agyam...
pici76

doo:igen,ápolónénike vagyok,de nem dolgozom....ennyiért nem.Már nem adok tejcsit,utálok fejni,akinek adtam,annak a babája soha nem kapott cicit,és az enyémet sem fogadta el.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

a hófordulós babáknak sok puszka!!!

XXX:ez tuti hormon,nem?mert nekem is gáz,ég,fertőm nuku,de én csaszis vagyok.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

gabi, akkor értem már! mert látszott h nagyon profi vagy a szopi témában - és talán nem csak a tapasztalat, hanem a háttértudás miatt is. jé, de furi h nem fogadja el a cicit! :shock: az ember azt hinné h ez ösztön. bár néha én is gondolok arra h könnyen osztom az észt én is szopi ügyben, mert az enyém nagyon ügyes szopott kezdettől fogva - még az én ultra bénázásaimat is elviselte :roll: :oops: és szopizott lelkesen :D azt hiszem, ez mák is részben.
Vendég

tényleg, gabi: a brendonnal vágtak hosszában v patrikkal?
Vendég

gyorsan még valami,megy a szökés,függő vagyok.

Brendus az almát csak kompótnak főzés után óhajtja megenni :? .

Ma voltam a Brendonban,vettem 4 hós kortól adható kekszport 1500ért,hát egy rupót nem ér,tök gáz!!nehogy vegyetek.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Még visszatérve a karikázásra. Párom tegnap azt mondta, h. szerinte most a szervezetünk maximálisan alá van rendelve a gyereknek, szoptatásnak. Szóval amíg nem menstruálunk normálisan és amíg szoptatunk, addig szerinte így is fog maradni. És majd akkor áll vissza minden a régi kerékvágásba, ha már a szervezetünk készen áll egy újabb terhességre/szexre/élvezetre, stb....

Szerintem van ebben valami.

Csajok, tegnap a dokinéni megállapította, h. Emmának áttört két felső fogacskája. Észre sem vettem basszus. De barátnőm is mesélte, h. ő úgy vette észre, h. a kislányának van foga, h. kocogott a poháron. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Gabi, jegyzem, oké, nem fogok venni. Kösz.

Köszi mégegyszer a védőnénis reagálásokat!!!!

Kép
niki30

Jó reggelt! :)

Nahát Niki, Emmácskának kint van 2 fogacskája? Éljenek a fogacskák! :) És szopinál sem vetted észre, nem harapott meg, mint Picit Zsófi! :) :)

Cumibogyó ma 10 órát aludt!!!!!!!!! :shock: 5-kor volt nyöszmögés, de benyomtam neki a cumit, utána aludt fel 7-ig!!!! Mondjuk mi is alig bírtunk felkelni, biztos a hülye front miatt!!!
Jajj ma be kell mennünk a városba intézni ügyeket......már előre rosszul vagyok a forgalomtól!
Szombaton megyünk Egerbe. Férjemnek fősulis találkozó lesz, mi meg elkísérjük Ricsikével. Amíg ő este majd osztálytalálkoz, addig mi sétálunk, elleszünk a hotelben, aztán másnap jövünk haza. Jó lenne ha nem esne az eső...túl jó idő úgysem lesz, de legalább ne essen.

Gabi a Brendusnak készülő almakompótba cukrot is raksz? Vagy csak simán megfőződ az almát?

Na pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt kedves Mindenki!
Köszönjük a köszöntéseket! :lol:
És pótolnám az elmaradtakat! :oops: Ezért hát:isten Éltessen Minden Babát! :wink: :lol:

Emmácska két piciny fogacskájához hatlamas gratula! :wink: :lol:
Lili már jó ideje növeszti,oszt mégse semmi :shock: :lol: Pedig a három hós oltáson azt mondta a doktornéni,h pár nap és át fog törni :roll: Kedden meg megyünk a négy hónaposra-fog nélkül :roll: :wink: :lol: Úgy látszik ő meg fogja szenvedni,brutál úgy nyáladzik,volt hasmenés,pici hurut,stb..........

Csilla!Az a baj,h én is olyan vok,mint Lorci,csak akkor csinálom,ha eszembe jut és persze én is bőszen tornáztattam amikor ezt a témát ovasatam,aztán meg elröhögtem magam,mikor olvastam Lorci hozzászólását :lol: :lol: :lol: Szóval nekem el kell ahhoz mennem,h csináljam....

Nálunk még azért sem működik ez a vajon mííííííííííííííís dolog,mert totál nem vagyok kibékülve magammal :oops: :cry: A súlyom ugyanannyi,mint eredetileg,de úgy átrendeződtek az alkatrészeim,h még magam előtt is szégyellem :oops: Fölülről elfogytam,alul pedig,mint egy trottyos vénasszony :evil: :twisted: :evil: Ha a nyakamnál meghúznám a bőrt csomót tudnék rá kötni a feleslegből,mint egy batyura :oops: :evil: :cry: Nem is értem a plasztikázásnak eme módját még miért nme találták ki :shock: :idea: :?:
És én estére totál kész vagyok,mondjuk B-t sem kell altatni....

Én nem panaszkodom a védőnőmre,amikor nagy szükségem volt rá jött,és soha semmivel nem paráztatott feleslegesen,igaz amióta minden okés nem túl aktív :roll: De nem is bánom,itt vagytok nekem Ti :wink: :lol: :!:

Látom Bogyra nagyon a bögyödben van Márti hozzászólása :roll: Megmondom őszíntén engem is zavart,aznap nem is nagyon írtam,nem akartam elragadtatni magam,meg úgy voltam talán az a látszata lesz,ha reagálok,h akinek nem inge.....,akkor meg minek veszem fel....Azóta átgondoltam és tény Márti elég sarkos,nem nagyon törődik azzal,h megértesse magát,írja,amit gondol,de biztosan nem bántásból teszi! :wink: Egy olyan dologról van véleménye ami valós,talán csak azt nem veszi figyelembe,h itt már,ahogyan vki írta egyszer,szóval,h itt már barátság félék vannak kialakulóban,nem jött,ment beírogatásokról szól ez az egész és ismeretlenül is ismerjük egymást,nem volna értelme versengenünk egymással,hiszen már majdnem mindenki volt offon,az meg ugye rontaná az esélyeket egy esetleges versenyben....
Márti!Talán ha gyakrabban jönnél,akkor Te is éreznéd ezt,mert én még mindig úgy érzem kicsit kivűlállóként vagy jelen köztünk.
És véletlenül se vedd kioktatásnak,sértésnek,csak szertném,ha másként tekintenél ránk! :wink: Úgy általában egyezik a véleményünk arról a dologról,ami kapcsán azt a bizonyos hozzászólásodat írtad,de itt a hangsúly az általában,az általánosságon van!És nem csak egyféle igazság létezik,jelen esetben szerintem ez a kettő is jól megfér egymás mellett! :wink: :lol: Lehet,h majd a játszón,a homokózó szélén vad idegen embereknek "futtatni"fogjuk a kölököket :wink: ,vagy az oviban,isiben,a kimittudot leszünk kénytelenek játszani és játszatni velük,de egymás közt ez bizos nem így van!Sokféle szerepben kell helyt állni és megfelelni,és itt most a szerep szót ne pejoratív értsd,ettől vki még nem fals!
Remélem értesz és megértesz,nem okoskodni akartam és nem szeretnék ezzel egy lavinát elindítani,de láthatod,h azért többeknek nem esett jól,amit illetve ahogy írtad.Én személy szerint csíplek,mert valóban nem volt példa még rá,h meghasonultál volna,de azért az írás mindig neccesebb,mint az élő szó,mert ugye itt hiányzik a kommunikáció többi szereplője,mimika,hangsúly,stb.És ezek pótlására nem mindig elég egy-egy hangulatjel....Szóval azt gondolom talán picit jobban figyelhetnél a "hogyan"-ra és akkor elkerülhető lenne az ilyen fajta félreértés....
És most eldugultam,uff! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Hu Niki, ket fogacska! Nagyon nagy gratula!
Akkor mar nalunk is barmikor johet, illetve mindannyiunknal.

Epp halacskat rantok, az eso szakad, de nem baj, mert egyik legjobb baratnem jon du. es egy jot dumalunk.

Parom Pesten van, mar odaert, remelem minden rendben lesz hazafele is, mar varom! Tudjatok az almom... :?

KépKép
horilda

sziasztok lányok!

ma már járóképes vagyok.. :roll: :wink: a normaflore-t eszem napi 2x, és szerintem ez nagyon jó.

Márti,
Briginek igaza van. Ráadásul egy baromság, amit a "versenyzésről" írsz. :shock: :lol:

[b]Minden hófordulóst Isten éltessen![/b]

Niki,
de jóó! Szuperul indul nálatok is a fogzás. :D :D Zárójelesben jegyzem, hogy Marcusnál is így indult - csak az alsó kettőnél - és amit a két felsővel művel szegényem, az nem egyszerű. :? Nappal nem alszik, max csak másfél órát :!: :!: :!: Éjszaka viszont igen.

Almakompót - én Vikinek megfőztem az almát (cukor NÉLKÜL) és tettem bele mazsolát, aztán elő a botmixer. Imádta!

ááááh, megint nem aludt el ... :shock: :? :? :? :x lehet megtolom a sejhaját a babakocsiban, az szokott hatásos lenni. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak nem fogak vannak a láthatáron????
Ügyes, ügyes Emma hercegkisasszony! :) :)

Mi még csak nyálzunk (mármint Levi) és rág mint egy rágcsáló.... most a lábát is rgja, ha elfárad hisztizik, hogy emeljem fel a lábát, hogy elérje.... hihhhhetetlen egy pasas. Tiszta lusta. Autósülésben kiesett a cumisüveg a szájából... erre nem utánanyúl, hanem elkezdi felfelé piszkálni a lábával....

A férjem legújabb agymenése.... most kitalálta, hogy mégsem a tupperware bizniszből fogunk meggazdagodni...

TELIHORDA A KECÓT BÁLÁS BABARUHÁVAL!!!!! Tegnap óta mosok-tergetek-vasalok... ő meg, mint jó programozó gerjeszti a webshopot, ülve a számítógép előtt... én meg két szoptatás között foltot surolok a kádban görnyedve....

Aszem a következő akciónál megmondom, hogy hozzon hozzá bejárónőt is....
Jah és mindezt azzal a felkiáltással, hogy ugyebár én itthon vagyok és nem csinálok semmit....

így most épp 30 kilo kölökruhával küzdök...

Amúgy csak viccelni próbáltam, Márti szövegén lovagolva.... bár megmondom őszintén, hogy engem kicsit sért, de ugaza van bringusnak akinek, nem inge tegye vállfára (vagy hogy is van ez??? én már csak száradó ruhákat látok vállfán magamelőtt....)

Nah szal nekem eszembe nem jutna hogy bárki is hazudgál, kivéve egyszer még régen, de azon már túl vagyunk....

UI: Mondtam már, hogy hazudtam és Levike igazából Annácska, csak úgy gondoltam, hogy így jobb lesz az arány :D

Ha majd megszabadulok a mosónői mivoltamtól jelentkezem!

KépKépKép
bogyra

sziasztok

bocsánat mindenkitől. nemhogy többször, de inkább kevesebbszer tudok jönni, mert nincs időm itt ülni a gép előtt.
stella2007

Te Bogy!"Ezek" :wink: tán mégis alkítottak egy kispapa topicot,mert B.ugyanezzel gyötör már nem tudom mióta :shock: :wink: :lol:
Mondjuk én nem tudom mit csinéltam volna,ha meg is valósítja a tervét :shock: :shock: :shock: :shock:
És jó lesz,ha vigyázol,a mosonők korán halnak :idea: :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Bringa!

Nem elég korán!!!! Így még holnap is moshatok! :)

És ti honnan gondoltátok beszerezni a cuccot???

KépKépKép
bogyra

Lanyok!

Babauszi es menses egyutt??? Megjott ugye, es szombaton mennenk, bar alig van, meg tamponnal, de lehet???????????????

KépKép
horilda

Bogy!
A kivitelezésig nem jutottunk el,de még csak odáig sem,h akkor merre is előre,már az eljén összevesztünk ezen :? :wink: :lol: És ez így van minden alkalommal,amikor csak megemlíti.Most titkoskodik :roll:
De azt mondják rendes maffia van ebben :shock: Meg,h a jó bálákat kiválogatja néhány évek óta ezzel foglalkozó "vállalkozó" :? Még egyszer nagyon régen,amikor ez az egész indult a volt barátom anyukája foglalkozott ezzel és tényleg ő már csak az egyszer már átnézett bálákat kapta meg.
Viszont egy törzsvevőtök már van :wink: Stippi-stoppi jóféle Lili rucik! :idea: :!: :!: :!: :lol:

Ilda!Én nem tudom,nekem mákom volt,pont elmúlt mire menni kellett, és azt sem,h mit tennék.Usziba simán elmennék,na de babák közé :roll: Pedig hülyeség,hiszen úgysem találkozik a cucc meg a víz :shock:
Nem tudom,mégis félnék,h mindenki látja rajtam mensizek,oszt gyerekek közé jöttem így.Szóval azt hiszem én feszengenék,de én már csak ilyen szorongós vagyok,ez már ugye nem titok :wink:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: