Fú csajok köszönöm szépen, hát akkor elmondom a kis litániámat. Szóval a múlt hétfőn, mikor felhívtam a Dévait, előtte teszteltem kettőt, mert ugye ha vérzel ez az első reakciója, hogy volt e teszt. (bocsika, hogy füllentettem nektek a tesztet illetően! )És hát mind a két teszt pozitív volt, akkor ugye felhívtam, mondtam neki, hogy mi van, és akkor mondta, hogy szedjem szájon át az Utrot. De estére még jobban véreztem, a párom fel is hívta apánkat, aki mondta, hogy akkor menjünk másnap reggel hozzá. Mikor megnézett uh-n mondta, hogy nagyon jó bent minden, és ő úgy látja, hogy van terhesség is, sőt lehet, hogy ikerterhesség. De sajna még nem lát semmit, hogy kint vagy bent. Ja azt hozzáteszem, hogy a hétvégét végigbőgtem, sőt a színházban is bőgtem egy nagyot, de ott egy bunkó nő húzott fel) . Aztán péntek környékén vettünk a párommal 3 db tesztet. Nem is tudom, azt hiszem szombaton csináltam meg az elsőt, az is pozitív lett, aztán csináltam egyet hétfőn reggel is a párom unszolására, és ugye tegnap reggel is egyet. Mind a kettő egyből zebrás let, bár a hétfői kicsit lassabban. Ja mikor a múlt héten megvettem a teszteket úgy jöttem hazafelé, hogy minek csináljam meg, úgy is csak egy csíkot nézhetek. Gondolhatjátok hogy kikerekedett a szemem, mikor nem egyet láttam.
Szóval tegnap hajnalban fél 6-kor felébredtem, és gyorsan teszteltem, egyből kétcsíkos lett, aztán visszafeküdtem alukálni, a párom meg később nézegette, hogy de jó erős csíkok vannak rajta.
Aztán egész délelőtt tűkön ültem, mert a páromnak dolga volt, és erősködött, hogy együtt menjünk fel a dokihoz. Persze én örültem neki. Ja és a régi nőgyogyimhoz már a múlt héten kértem időpontot, mondván, hogy azt még le tudom mondani ha kell.
Na felértünk az intézetbe, a Zsuzsika kérdezte is egyből, hogy mi van, mondtam neki, hogy hát pozitív a teszt, de majd úgy is az lesz amit a Doktor úr lát.
Na hát vártunk is vagy két órát, ha nem többet, szegény párom már épp robbanni készült, mikor behívott apánk. Kérdezte mi van a vérzéssel, teszt volt e, elmondtam neki a barnás halvány folyásomat, és hogy igen volt teszt, nem is egy. Aztán irány az Uh. Én mindenre felkészülve lefeküdtem, apánk benéz, egyszer csak kérdezi, hogy hányat is raktunk vissza, én mondom neki, hogy 3-at. Erre ő hát mind a három megvan. Fel sem fogtam mit mondott! Az asszisztens az Ágika is úgy meglepődött, hogy nem értette az adatokat, amiket diktált neki. Folyton visszakérdezett. Aztán kérdezte, hogy apát behívhatja e, hát persze hogy be! Áradozott, hogy nagyon szépek, egyenletesek. Aztán adott képet is, és megbeszéltük a gyogyókat. Nem örömmel, de írt egy antibiotikumot is, mert lehet, hogy egy fertőzéstől van a barnázás, ha két nap alatt nem múlik el a barna, akkor ki kell váltani a gyogyót.
Aztán automatikusan adott időpontot 8.-ára.
Este a másik doki édes volt, mert mondtam neki, hogy márciusban én voltam a lombikos akit műtött, mondta, hogy emlékszik. Kérdeztem, hogy 3- al is el tud e vállalni, de sajna azt nem teheti, mert csak szakkórház vállalhatja. Így megértettem, Dévai miért nem kérdezte meg, hogy maradok e nála. Na aztán még beszélgettem a dokimmal, mondta, hogy tudom, hogy itt még bármi lehet, mondtam, hogy persze tisztában vagyok, hogy nagyon sok variáció előfordulhat. De most per pillanat ugye annak örülünk, hogy 3 megtapadt, ez hihetetlen. Aztán megkaptam a táppénzhez a javaslatot, és mondta, hogy ha bármi van ő segít mindenben. Nagyon ari volt ő is. És a legmeglepőbb egy fillért sem kellett fizetnem.
Ja Dévai mikor mondta, hogy 10000, akkor én röhögve megkérdeztem, hogy gyerekenként?
Úgyhogy röviden ennyi!
Ja még mindig nem fogtam ám fel, és fáj ám a hasam.