A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Halihó!
Ágiiii! Nagyon izgulunk!!!Siess...hozd a jó hírt!!!

Szépem!Szerintem is nagyon cuki a mail,este 2x is meghallgattam :)
Küldöm a mai ragikat!+++++++++++++++++++++++++++++++

Február!Jól vagytok,belefér még a pocid a gatyóba?? :)

Beber!Pistikéd jól van,huncutkodik??

Bodza,Yami!Gyertek ti is! :wink:

Katóc!Növögetnek a tüszőcskéid???

Manóka!Holnap indultok!,de jóóó!!!Vigyázzatok magatokra és pihizzetek sokat!

Puszzz
hanyatka

Úristen!!!3x?
Bocsika :lol:
hanyatka

Szépem, Hanyatka, persze, hogy figyellek Titeket, mondtam, hoyg én vagyok a Nagy Testvér, itt vagyok a háttérben, nagyon izgulok mindenkiért, csak nem akarok annyit dumálni mint szoktam, de nagyon-nagyon szorítok mindenkinek, tényleg! Én már örökké veletek marado aszem'.
Pke , hoyg huncutkodik-e? Na ezt kuksizzátok meg, ha nem zavarok vele :

http://kepfeltoltes.hu/view/070926/CIMG ... es.hu_.jpg

Cyprus-szal tényleg mi van már, nem tudja vki? Biztos ő is Nagy Testvért játszik :lol: Aztán egyszer csak "beállít" ide 9 hónap múlva 1 vagy kettő vagy három vagy négy :lol: gyerekkel.
beber77

Hanyatka!!
köszönöm szépen, már nagyon bevagyunk sózva, Én ma még dolgozom valameddig, de utána tűzök haza, mert nbe kell pakolni a bőröndbe. Ott az előrejelzés szerint 30-31C° lesz, remélem utána is ilyen idő lesz.
Ma még vagyok és figyyelemmel kísérem minden lépéseteket :D
Pocid hogy van?

manoka
manoka71

Beber, Pistike tünemény kiskrapek!!!! :D :D :D Imádnivaló!!!!

Ááágiiiii!!!!! Nagyon igzulok érted és tudom hogy jó hírrel fogsz jönni!!!! :D :D ++++++++++++++++++++++++++++++ Még egy kis ráadás a babaragi!!!

És persze mindenkinek akinek kell! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanyatka, hajrá, kapd el apát!!! :D

Február hogy vagy??? Mekkora a pocid??? Fiú vagy lányzó a pocaklakó???

Katóc, jó tüszőnövesztgetést!!! És jó husievést!!! :lol: :lol:

Manóka, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Bea
beus77

Beber!Ez egy igazi,kis Denisz a komisz-os mosoly :)Imádnivaló!

Manóka!
Még kicsit feszül,de már sokkal jobb.Lehet,hogy tényleg a levegő miatt volt,ami bekerülhetett.Vagy nemtom :)
hanyatka

Sziasztooook!!!!

Először is ÁGi gondolok Rád nagyooon!!!!!
Gyere majd hamar és nagyon jó hírekkel!!!!!! ++++

Nagy ölelés mindannyiótoknak, jól esett, hogy hiányoltatok!!!
Tegnap szaladgálós napom volt. Ma megyünk kicsi férjemmel beiratkozni a nyelvsuliba (olaszul tanulunk, jár hozzánk magántanár, de sikerült a cégemmel barterezni tanfolyamot :D:D:D)
lesz szintfelmérő szorítsatok!!!!!

beber Pistike nagyon komoly :P

Csajok mindenkinek nagyon szorítok!!!
Ja, és persze: manóka JÓÓÓÓ utat! ;)
yamita

ÁÁÁGGGGGGGIIIIII:
reggel eszembe jutottál, hogy ma tesztelsz +-at.
Nagyon várjuk a jó híreket, jelentkezz ahogy tudsz :D

Zsembi: köszi a képeket, este majd kiderül

Katóc: hajrá a stimuhoz!!! Ennek már sikerülnie kell!!!

Veramama: Vass doktor fiatal, jó fej, elég laza, de alapos. ÉÉÉÉÉÉésss nem kell rá várni 10 percet sem.

Hanyatka:
én is úgy utáltam a kötelező akciókat, de ha ez kell a sikerhez?!!

Beber:
ne csak figyelj a háttérből, néha dobjál pár Pistike képet. Miket eszik már? Csülköt? -:)) Forgolódik?

Manóka:
de jó lesz Nektek, elmentek a 30 fokba, irigylünk nagyon. Pihenjeket sokat!!!

Yamita: csodállak, annyi mindent csinálsz, nálad hány órából áll egy nap? Nincs még közös kép a mosómacival?

Megőrülök a mensimtől, estére elmúlt, beleültem forró vízbe, ittam valami fertelmes alkoholt (alapból utálok mindent)

:roll: és talán most kezd alakulni valami. Zel/Bodza már felkészültem a legrosszabbra de hogy ilyen kínok között váljon le a nyh-a????? De legalább fájdalom nincs

Anikó
tatulány

tatu általában 18 ból..mármint aktív 18-ból :D
Jaj, kiscicámat nem fotóztam mostanában, hazaestem későn és ilyenkor már csak az elmaradhatatlan játékra figyeltünk, pedig a maci ott ül az ebédlőasztalon aztóta is :D na, bepótolom!!!!
kitartás neked! Toljál ma is egy borozós forró fürdőt!!!
hmmm nekem tetszene..valami jó könyvvel a kezemben :D
yamita

csülköt még nem eszik, de a rántott husi csontot már nyalogatja nagy szemekkel :) Még "csak" a gyümiknél tartunk különben. A csontot tényleg nyalogatja, de mit nem nyalogat egy gyerek amit a szájába tesznek.
beber77

Akartam már kérdezni Pistike Apánk emlékére/tiszteletére lett Pistike vagy Apuka után vagy csak tetszik a név?

Ági: ????????????????????

Anikó
tatulány

Tatu, mondhatni mindegyik :) Mindkét "apja" István, de egyébként is tetszik. Szeretem a klasszikus neveket, azonkívül mondhatni az István manapság különlegességnek számít. Különben férjem kérése, mikor még szóban se volt a gyerek projekt, ha fiú István, nem ellenkeztem mert náluk hagyomány, hogy apja nevét viszi a gyerek és szép név is sztem. Egy kisfiúnak meg olyan jól áll, hogy Pistike. Ha ránézel z előbbi kéore, tökre PIstike, nem? Lehet ha Gedeon lenne azt mondanám, hogy tökre Gedeon, de nem hiszem :lol: Szóval így lett István, imádom Dévait is, életem végéig hálás leszek neki ez biztos, úgyhogy még emiatt is jó, bár csak miatta valszínűleg nem adtam volna Istvánt. Illetve ki tudja. Bár nekem nem jutott eszembe soha mikor még csak gondolkodtam róla, hogy majd milyen nevet adnék, hogy István. Dehát többszörösen is így kellett lennie végül, így hozta a sors. Részemről még Botond volt, Attila, ilyenek.
beber77

Sziasztok!

Ági???????????????????????

Manóka ugy irigyellek jó pihenést kivánok.

Nahát ezek az emailok ez a kislány nagyon édi ahogy elmondja hogy ö szerelmes-
A pasikról meg ne is beszéljünk köszönöm. :D

Andi
zsembi

Kép
Ági28

Úgy látom, Ági még nincs, remélem, ez nagyon jót jelent.
Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam menni pénteken, de egyrészt orvosnál voltam (körzeti nőgyógyász… Brrr…), másrészt a hétvége elég zűrösnek ígérkezett, vendégek jöttek, vendégségbe mentünk, szóval volt mit csinálni pénteken.

Beus, sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni, de a prolaktin-szint elég jól beállítható gyógyszerrel. Van valami hír?
(Ha már írtad, és én elbambultam, akkor bocs…)

Katóc, sok sikert! Remélem, még mindig szép egyenletesen nőnek a tüszők. Nagyon drukkolok!

Szépem, Hanyatka, hatalmas a hasam, mármint korához képest :) de azért beleférek még a normál nadrágba is, csak olyan furán felkap az eleje… Múltkor véletlenül megláttam magam az utcán valami kirakat üvegében, hát elszörnyedtam, arasznyival a bokám felett libeg a nadrág szára. De cikiiii…

Bébé, ezzel én is így voltam. Hirtelen, szinte egyik napról a másikra nőtt a hasam rengeteget, úgy, hogy tényleg egy dekát sem híztam, sőt, a stimuláció idejéhez képest még fogytam is. Most mértem meg magam itthon, egy kiló ugrott fel rám összesen (egy hete kicsit több voltam), közben meg a hasam hatalmas lett.

Manóka, mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy kisfiú, vagy kislány, most nem sokat szöszölt a Doktorbácsi az UH-gal, majd a 18. héten megyünk be a kórházba, ahol jobban megnéz (úgy értettük, ez 4D-s lesz), ott biztosan fog már látszani. Egyébként jó utat, jó pihenést!

Beber, ez a gyerek… Hát ideolvadtam a billentyűzetre…

Tatulány, még mindig ezzel kínlódsz? Te szegény. Biztos lesz pár nehéz órád. :(

Cyprus, Grillázs?
Továbbá régen hallottam még Kispintyről, Szpandiról, Modrookáról, Gizmixxxről. Ha olvassátok a topikot, legalább néha jelezzétek már, hogy megvagytok! (Jó, tudom, mostanában én sem gépelem vörösre az ujjaimat…)

Na, velünk meg az van, hogy már éppen kezdtünk lenyugodni, erre kiderült, hogy a lepény mélyen tapad. Ez elég gyakori probléma, és általában néhány hét alatt fentebb szokott húzódni, de addig is vigyázni kell, mert könnyebben leválhat a széle, és hát az baj. Szóval most megint lehet valamin aggódni, de jó, már annyira hiányzott…
:roll:
február

Ágiiiii!!!!! :) :) :)
Ha jól dekódolom a képet, akkor ez AZT jelenti???? Jaj, meséljél már!!!
február

Szóval mind a 3 megtapadt, és emriókezdemény is látszik már!

A: 7*6*4 B:6*4*5 C:9*4*7 mm-es.
Ági28

Sziasztok Lányok!:D

Én is azzal ébredtem, hogy ÁGI, MA..........:D:D
Jaj, annyira izgulok, mert tudom, mi lesz a jó hír, minden nap egyértelműen éreztem+ valahogy azt érzem, hogy ikrek!!!! :D :D :D :D :D :D
Mi tart ilyen sokáig, megőrülünk má'!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Hanyatkám! Puszik!!! Sok!!!!!!!:D:D:D
és +++++++++++++++++++++++++++

Szépem! Még aktív ez a m., de már remélem, nem sokáig...
Neked is ++++++++++++++++++++++++:D:D

Beber! Pitikéd nem semmi kiscsávó ;-)!!!! Cukkancs!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Manócska! De király!!!!!!!!! Annyira jó, hogy készülődtök!!!!!!!! Naggggyon szupi lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyetek sznorit, tuti lehet nézelődni a víz alatt!!!!!!!!
Tudok adni, ha nincs!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Tatus! Hát ez kész, hogy milyen nehezen jön Neked!
Remélem, nem fog fájni!!!!!!!!!!!! Az Algoflex forte volt talán a legjobb!!, ha mégis!! De neeee!!!!!!:-)

Hogy vagy Beusom?? Puszik Neked!!!!!!:-):-)

Zsembike! Mit csinálsz éppen? Nézem én is a kedves és aranyos üzeneteket, küldeményeket!!!:D:D

Yami! Azért majd kicsit lassulj le légyszi', ha tucccccc olyat, hogy 1hét pihenés legyen!!!!!!!!!!:-):-)
bodza2005

Na, beszarás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én 2es ikreket jósoltam, ekkorát tévedtem?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira, de annyira, de annyira GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Nem lehetne egy kicsit részletesebb beszámolót kapni a kedves Kismamánktól????????????????????????????????????????
bodza2005

Megvan róluk az első sztárfotóm is! Du megyek a régi nőgyogyimhoz, nem tudom mit fog szólni majd! :-)
Ági28

Ági, erre csak annyit tudok mondani, hogy huhúúúú. :D
Annyira nagyon örülök. Februárapu is kérdezte reggel, hogy mi van már veled, mondtam, ma mégy UH-ra.
És szép, méretes petezsákok! Majd Roxallal konzultálsz. :)
február

Hát gyönyörüen egyhelyen vannak, szép egyenletesek. Ugyan van még víz 16 mm, de legalább lejjebb ment.
Ha nem múlik a kis barnázásom, akkor antibiotikumot kell beszednem.
Apánk édes volt, mondtam neki, hogy ha az egyik lány, azt neki adom kölcsönbe.Ari volt. Behívta a páromat is az UH-ra, hogy megmutassa neki is a képet!
Nagyon édes volt.
Ági28

Most olvasom, milyen összevisszaságokat írtam, de megbocsátható ebben a helyzetben, azt hiszem. :)
február

A Párom is annyira drukkolt!!!
Felhívtam, úgy örült és szívből gratulál Ő is!!!!!!!!
Drága Ágica!!! Olyan nagyon megérdemelted már a Drágaságokat!!!!!!!!!!
Ezer puszi és ölelés!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bodza2005

Most el kell indulnom, de este jövök!!!!!!!!!

Csajok! Ez egy klassz nap!!!!!!!!!!!!!

Mindenkit pusszantok!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D
bodza2005

Gondolom, hogy Doktorbácsink is örült nagyon. Olyan jó fej tud lenni.
Na, most elmegyek ebédelni, egészen megjött az étvágyam ettől a hírtől!
február

Bodza mielőtt indultam pakoltam be a tatyómat, és a kis kabalám a másik táskámban volt, gyorsan előkerestem, hogy jöjjön csak velem ! Úgyhogy köszönöm a kabalát jól jött! :-)
Ági28

Ágikám! Tudtaaaaam :) Úgy, de úgy örülök :)

Veramama! Én Vass dokihoz járok, nagyon szeretem. Mindig úgy érzem, hogy nagyon szívesen válaszol a kérdéseimre. Az első alkalommal méhszonda is lesz (volt?). Viszont a többi alkalomkor már csak fájdalommentes UH van.

Kedves Beus! Ne aggódj a prolaktin miatt, nekem 322 volt bromo mellett és van is mikroadenomám, de ez egy olyan fajta daganat, ami sosem lesz rosszindulatú. Csak karban kell tartani ne nőjön nagyra. Egyébként mm-erekről van szó, nehogy azt hidd, hogy valami óriási dologról. Az a különbség az adenómások és a stressz miatt megnövekedett prolaktin szinttel rendelkezők között, hogy az adenómásoknak nem csak a stimu alatt kell bormot szedni, hanem állandóan. Ha nagyon nő a kis adenóma, akkor rutin műtét keretében kiveszik. És emellett lehet terhes az ember, nézz meg engem :)

Kedves Manóka! Gyönyörű utazást kívánok Nektek!

Kedves Kismamák! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ha voltatok az Istenhegyi úton korai (12 hetes) kombinált szűrésen, akkor az miből állt és mennyibe került? A honlapot én is olvastam, inkább a bánásmód érdekel. Ja és még egy, az első látogatásnál a védőnőnél mi történik?

Szépem és Hanyatka! Babaragacsokat küldöm+++++++++++++++++++

Kedves leendő Kismamák! Jó felkészülést kívánok!
albi2000

Szia bodza én sem maradok sokáig. Mert ma még megyek tovább.
Ági28

Ági, könnyek szöktek a szemembe :D:D:D:D:D:D:D
Istenem, dejóóóóóóó! Juhuuuuu!
Megérte a sok HÚÚS, meg a sok pihi és utrós-tvzés :lol: :lol:
Annyira örülök!!!!!! :P

nem térek magamhoz..
yamita

ÁGI!!!! HATALMAS GRATULA!!!!! Annyira, de annyira örülök!!! :D :D :D :D :D Szívből kívánom, hogy gondtalan és boldog legyen az elkövetkezendő, még 8 hónap!!! 3 babával nem lesz könnyű, de meg fogjátok oldani! Tudtam, éreztem, hogy sikerült!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bea
beus77

Ágiiiii! A háttérfől figyelek ám! Hát ez nem semmi. De mondj már valamit. Milyen érzés? Milyen érzés, hogy ikrek? És milyen érzés, hogy hárman vannak?
Annyira gratulálok. Nagyon-nagyon-nagyon vigyázz magatokra.
finch

Sziasztok!

Erre a jóhírre már én is jövök!:-)))
Ágicám, itten is GRATULÁLUNK:-)

Puszi mindenkinek, vissza a melóba:-(
modrooka

Jaj Ágikám annyira örülök hogy potyognak a könnyeim ez nagyon jó gratulálok. :D

Bodzikám itt vagyok ám én mindig állás hirdetéseket molyolok.

Andi
zsembi

Sziasztok lányok!!!
Sok puszi Nektek, Ági neked pedig hatalmas gratula, annyira meghökkentem, de nagyon örülök. Problémamentes babavárást kívánok!!!!
Ui: Gondoltam, hogy sikerült, amikor írtad, hogy milyen fájdalmaid vannak és, hogy folyadék is van a hasüregben tutra vettem, hogy ketten vannak. :D
Mot nem jövök egy darabig, addig is vigyázzatok magatokra.

manoka
manoka71

Köszike. Na majd még jelentkezem.
Ági28

Bodzikám ha ilyen hatása van a kabaládnak akkor még november elött remélem hozzám kerül. :D

Andi
zsembi

Február olvastam a lepényröl. Akkor most megint sokat kell pihenned ugye vigyázzatok magatokra pihizz sokat.

Andi
zsembi

ÁGIIIII: már az is fantasztikus, hogy sikerült, de hogy 3?
[color=orange]GRATULÁLOK nagyon !!!!!!!!!![/color]
Írjál le mindent, teszteltél reggel, nem ájultál el a nagy hír hallatán???
csak jó jel volt a pocakfájás, feszülés?
Mikor mész Apánkhoz legközelebb???

Nem térek magamhoz, gondolom Ti sem. Párod mit szólt????? És Apánk?????

Bodza: mensi megindult végre, nem olyan vészes és nem is fáj jobban mint máskor....de inkább nelenne :shock: :shock:

Anikó
tatulány

Micsoda hülyeségeket szúrt be......

Ági: beülti után hány nappal kezdődtek a tünetek?

Akinek sikerült szintén így volt?

csak megérte a csirkecomb 2 óránként :D :) :D

Anikó
tatulány

ÁGI!HATALMAS GRATULA.....VIGYÁZZ MAGATOKRA NAGYON!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Ági!!! Nagyon sokszor gratulálok! Ezer millió drukk Nektek! És jelentkezz, hogy mi a helyzet Veled!

Puszi

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Albi: a vizsgálat 28 000 Ft, egy vérvételből és egy uh-ból áll és nagyon kedves mindenki, ne aggódj! A vérvétel és az egész vizsgálat eredménye megvan egy óra alatt. Nagyon fiatal és kedves mindenki!

A védőnő kiállítja a kiskönyvedet, felveszi az adataidat a saját könyvecskéjébe is, megméri a súlyodat és ad egy csomó újságot, könyvet a terhességről. Semmi extra. Jál vagy kismama-kollega? :lol:

Kép
cseka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ági!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt elolvasok mindent, csak rögtön meg is állt a billentyűzet a kezemben!!!!!!!!!!!!!!!!! jaj, gratulálok, olvasok tovább, csak sokkot kaptam :lol:
beber77

Szépem,Hanyatkám mennek nektek is a babaragacsok remélem majd ugy segit mint Áginak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Ági, mostmár tessék bőbeszédűbbnek lenni!!!!!!!!onnantól vagyok kíváncsi, h pisiltél reggel és felfogtad egy kisedénybe!!!!! atyaég! írjál már, ha megjöttél!!!! Nem félsz?
beber77

Istenem Ági!!!!!!!!
Annyira örülök!
Millió gratula és ölelés így ismeretlenül is.
Hajrá!!!!!

Kép
szõke

Ágiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! Éljen GRATULÁLOK, ANNYIRA IZGULTAM!!!!!!!!!!!! MINDENT TUDNI AKARUNK!! (van egy sanda gyanúm, hogy azért is voltál te a napokban szűk-beszédű, mert már dokibával sejtettetek vmit! ) :wink:
Nagyon vigyázz mindannyiótokra!! gondolom kell még néhány nap, hogy egyáltalán felfogd ezt a hírt! mesélj majd! hogy érzed magad?

Én bevallom, elő is kaptam a vonalzóm, hogy megnézzem, mekkorák ezek a csemeték!

Cseka - már érzed a bébimozgásokat, igaz?

Beber - Pistike nagyon csibész! és látom, ragaszkodik továbbra is a macsós frizurához! :)
szépem

kösz Szépem, mi csak ügyvédfrizurának hívjuk anyu után szabadon, reggelre mindig ilyen kis lapi oldalrasimuló lesz neki, különben mindig tarajozom vagányra, de, ahogy nő a haja már nem áll úgy meg :)
beber77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: