A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nenöke! Nagyon megható volt. Olyan szépen írsz a te két Dávidodról! Sok boldogságot nektek, nagyon megérdemlítek, mint ahogy minden anya és apa és persze minden gyerek!

Emi! Félelmetes történet.... :D

Zsú! Gyorsan füütést nektek!!!!
molkata

Sziasztok!

Az elmúlt napban sok minden történt velünk. Betegség megint kezdődik, Ádikám által . Már egyszer folyt az orra, de elmúlt. Peti és én folytattuk, rendbejöttünk. Most megint folyik Ádi orra és a változatosság kedvéért köhög is. :? Páromnak beállt a nyaka és a válla, fogorvosnál is voltunk és sorolhatnám.

Zsú! Korábban én is Sterimart használtam, de az hajtógázas. Jó ideje csak Fluimart veszek, mert abban nincsen hajtógáz. Felszerelkeztem Nasivin csecsemőorrsprayvel (Sanft, nincs benne tartósítószer) és Cebion (C-vit.) cseppekkel. A múltkorában írtam, hogy a füll-orr-gégész dr.néni mit ajánlott. Orrsprayből nekem a kisgyermekeknek valót javasolta, mert abból minimális mennyiség megy át a tejbe. És persze C-vitamint, sok folyadékot. Így teáztam és Hohes-C Alma-acarola gyümölcslevet ittam, amiben állítólag sok a C-vitamin. Aránylag hamar kilábaltam a takonykórból.

Hemej! A párom 2 évvel ezelőtt N.o.-ból hozzott autósülést. Ott kint újonnal is 2/3-a volt az itteni vadiúj árának. És mi is tesztmagazinokat olvasgattunk a választás előtt. Érdemes olyat venni, ami több fokozatba dönthető, főleg az alvás végett. Az első ülésünk egy Brevi volt (most is éppen kölcsönben van), de már 18 kg felett, Römer üléseket vettünk. Mi nagyon meg vagyunk elégedve velük. Vadiújakat pedig azért vettünk, mert tudtuk, hogy sokáig fogjuk őket használni és használtan csak a régebbi típusokat hírdették amik nem voltak annyira állíthatóak. De még úgy is, hogy kint vette a párom, a használthoz képest is olcsóbb volt.

Dorka! A bébihordozótokhoz mintában is passzoló Hauck babakocsitok van? Kaptátok, vagy vettétek?

Fütyike:): Mi sem huzogattuk, szintén orvosi utasításra. Kb. 3 éves kortól már minden fürdésnél óvatosan huzogattuk. Állítólag 3 éves korig sejtes letapadásnak nevezik, addig nem kell semmit csinálni. Ha megbabrálják félő, hogy jobban visszatapad :arrow: később sebészetre kell menni vele.

Képzeljétek! Gabókám már 3. napja (ma lesz a 4.?) egy nap csak 5x eszik. És nem sokat,össesen 600-700 gr körül. Viszont végigalussza az éjszakát. 12 órát! Én már aggódom, mert eddig ilyennel még nem találkoztam a nagyoknál. Ádikám pláne, de Peti is evett hajnalban. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a heti súlygyarapodás. :? Vagy ő is beteg lesz? De akkor nem aludna ennyit egyhuzamban. Nem? Tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az idő megold mindent? Cak győzzem kivárni?!
mtücsi

na szóval jó reggelt!

oltásosoknak minden jót! és kitartást!
(holnap mi is megyünk :( )

Kati Egon szavazását mikor zárják pontosan? már csak azért, mert a végén tuti mindenki beindul! :?

Cenikő, de jó hogy írtad ezt az orrbefogós dolgot, én pl nem is tudtam! és naponta szívom, mert van egy kis sűrű cuccos benne!
köszi a bókot :lol:
Zalán nagggyon vagány! nagyon rád hasonlít! (igaz aput még nem láttam)

Emma, rovaroktól én is sokkal jobban! Pl a pókoktól frászt kapok, na ez is:

nemtom mi van itt a lakásban, de nálunk nem ám a "sima kis otthoni" kaszáspókok nőnek, hanem amolyan nagy húsos pókok!és most előjön mind! már vagy 5öt kinyírtam! olyan 2-3 centisek!
múltkor a konyhában futtában kaptam el egyet egy befőttesüveggel, persze alatta kuksolt délutánig, mert én kinyírni sem merem őket, meg utálom azt a reccsenős hangot is! szóval ott laput az üveg alatt, míg Szili hazajött!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok,

Emi: :lol: :lol: :lol: zenélő forgó...
Zsú: jobbúlást Marcinak, mi is tüsszögünk, meg köhécselünk, de szerintem most szakad fel a cucc a torkából (fehér anyatejes nyálkás izé amit kihúzkodok az orrából)
Gurgi: nálunk is a hidegfront a nyerő én már vasárnap tudtam, hogy jön, mert a gyerek akkor volt hiper nyügős! Ma este f9-től reggel 7-ig aludt én ébresztettem... mert durrantak a cicik!
Aztán meg visszaaludt... Oltástól?
Tücsi: most látom te gyermeked is szundizik, nem tudom talán a front miatt?

Na sziasztok (Budakeszi Okmányirodából már hazajöttem esélyem sincs, hogy bejussak ma) szóval rohanok újpestre hátha...
majd jövök

Andrea
Kép
kindernay

Enikő! Tényleg nagyon helyes Zalán. És kire hasonlít jobban?

Lynia-Emi! Nálunk is vannak denevérek, de én sem szeretnék velük egy fedél alatt lenni egyetlen percet sem. Józsikák(az óvodai pók után itthon is így hívjuk őket) nálunk is vannak szép számmal. Sztem a hideg idő elől menekülnek be a házba. Hát, nálunk sem járnak jobban.

Andrea! Bízom benne, hogy a front miatt. Mindenesetre tartok attól is, hogy begyullad a cicim. Tegnap ete 1/2 8 óta még mindig csak termeli a tejecskét szopi nélkül. Ugyan fejtem le belőle kemény 20 ml-t, de ez lófütty. Sokat sem akarok lefejni, mert talán nemsokára felébred a kisember és ilyenkor eszi a legtöbbet. Viszont szopi után kifejem.
Van még valaki aki hasonló cipőben jár/járt?
mtücsi

ja, S Adriának Concord van (nem tom belőle mellik, szerintem mán nem gyártják, vagy én vagyok béna beazonosítani - bár lehet a Trimax az), én naddon meg lennék vele elégedve. Edinánál Chicco volt, há leszarom. A fülek hamar letörtek amik kellett fixálják az autó bíztonsági övével a széket. De szerencsére Edót kiszolgálta. Bár ha akkor jobbat veszünk (akkoriban nem jártunk még nyugatabbra ily sűrűn) s nem a lüke kis felhozatalú román kereskedelemben, akkor nem kéne minden kölöknek egy ilyen kategóriájú széket venni, azaz a 3 kölöknek elég lett vóna 2. Na, de ez van.

Kép
kissmanó

Helló!
Akkor mi is a frontra meg a Holdra fogjuk...Gyerekemmel együtt elaludtam 9-kor, 11-kor már rítt a kaja után, majd 1/4 3-kor is kért, 3/4 4-kor sírás, felvettem, hatalmas rotty, akkor átöltöztettem, fél óra ringatás, végre elaludt, letettem, onnan kb 20 percenként sírás...
Szurisoknak szorítok!
Betegnek gyors gyógyulást!!!
Emi
Nem semmi a sztori, ahogy leírtad, kész voltam :lol:
Esztora
Én gyorsan pótoltam az elvesztett kalóriákat kekszes milkával 8)
Csere ok!!
Na mék főzni! Tejszínes tárkonyos csirke lesz (látom van akit érdekel :wink: )

KépKép

KépKép
szivvi

ha már kajánál járunk, szombaton leszünk 6 évesek, vki mondhatna valami egyszerű de jó kaját (kezdő vagyok!)

lynia-

Sziasztok!

Jó sokat írtok,egy napig nem jövök olvasni máris több oldalnyi lemaradásom lett.

Asztrológia: Én Skorpió vagyok, párom szintén skorpió napjegyű. És 8 éve nyúzzuk egymást, igazi szenvedélyes a kapcsolat. Ami nagyon jellemző hogy uralkodó jegy, de egymással szemben ugye ezt nem tudjuk megtenni... ÉS Petra oroszlán lett skorpió aszcendessel,már látom rajta az akaratot, meg a felsőbbrendűséget amit sugároz és nem tűr ellentmondást. Ha ő valamit a fejébe vesz annak hangot is ad :D

Tegnap délután petra is megkapta a 2 hóst, estére kicsit hőemelkedett, de semmi extra. A régi oltsái rendben emlékszem Zsaninak volt olyan láza az oltástól. És 5400g és 56cm igazi kis csini csaj.

Autósülés: Mi ugye nem veszünk mert a nagyokról megmaradt. De én merem ajánlani a BEBE confort iseos Safe side-ot ez 0-18-kg, annyiban különbözik a TT-től hogy ez menetiránynak háttal is beköthető és a safe side nem isofixes. De tuti hogy jó 18 kg-ig mert Gréti még ezt használja ő meg annyi és neki még jó, de most már ő is kap egy 15-36-os ülést. Egy új huzatot meg kap az Iseos, mert a két nagy elhasználta, pontosabban nem is a nagyok hanem a mosás. ördögi kör mert világos szürkét vettünk hogy ne szívja ki a nap a sötét színt.... na ja de ez meg hamar koszolódik. Amúgy Zsaninak meg Jane indy plus van már akinek nagyobbja van merem ajánlani. Igaz ezek az ülések nagyon drágák de ezen tényleg nem szabad spórolni.

na megyek takarítani vasárnap keresztelő, holnapra meg bejelntekzett a tiszteletes családot látogatni, addira össze kéne dobni a lakást, a festés nyomai még látszanak (sikerült kifestenem a konyhát, gyönyörű lett, a férjem meg apum meg lazúrozta az ajtókat, 3 éve vettük újonnan és a színe megfakult, de most újra gyönyörű mahagóni mind.)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nyunyi alszik én meg gyorsan megebédeltem mert evés után irány a tesco.
a mi éjszakánk így telt kb 1/2 10 kor alvás aztán 1/2 2 kor kapott üvegből 60 ml tejet (mert szerintem szomjas és azért ébred fel éjjel)
és aludt 1/4 4ig. evés majd pedig 8ig aludtunk.

ma szerintem becserélem a zenélő forgóját párologtatóra.
szuper menőt vettünk neki (16e ft-ért) és akad meg kattog öszevissza.

Bridzsi

Kép
esztora

Brendonban van kupon akcióban ABC Design utazóágy 9900 ft-ért,lehet meg kéne nézni azt is.

Bridzsi

Kép
esztora

FASZOMKARATE

Elvitték a gázóránkat, hogy nem müx a kijelző, nem látni rajta semmit, mett tiszta fehér. Igenám, de akkor mi a pöcs van? Mekkora gázfogyasztást fognak a nyakunkba varrni? Határ a csillagos ég? Hogy beviszik a laborba, s ott majd megmondják. Na mégis mi a kicsi frászokat mondanak meg? Hogy októberben olyan számlát hoznak ennek hatására amit nem hoznak télen eggyütvéve a fűtéses hónapokat?
Az oké, hogy most újat raktak fel nulla állással, de há a kicsi büdös francba. Ezt nincs egy éve, hogy hozták (asszem).
S érdekes, most meg bírták kapni a gázórát. Bezzeg mikor olvasni kellett, akkor cédulát bedobják a postaládába, hogy nem voltunk itthon, nem engedtük be az udvarra, ezétt nem bírtak olvasni. Pedig ugyi a postaládánkig az út a gázóra előtt visz el.
Icipicit sem vagyok mérges.
Uff. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Csak bekukk, Bogi megkapta a trapézt, állat nagyon, tetszik neki, ha van aki még nem vett és tervezi, akkor ezt ajánlom, tök szupi, és később is tud vele játszani.

Kép

Gyors visszaolvasok picit, márha a drágám engedi, mert most alszik, lefáradt a llelkem.
Vendég

mosolygós szép napot mindenkinek :D

Kép sajnos kicsit bemozdult a Drágám, ezért homályos a kép, de nekem így is ez a kedvencem :-))))

Kép
Kép
moni1973

Meg van a titok nyitja: Telihold kavart be tuti, a rák uralkodó bolygója a hold és ez baromi hatással van rájuk..

na mingyá visszaolvasok és reakciózok...

most ment el a barinőm a kislányával, édikék voltak, végre cseverésztem
torolve_20131003125716

Háj!
Túl a szurin. Eggyet nyekkent amikor dokker néni benyomta, de ahogy kihúzta a tűt eldugult. És a tüdeje még mindig tiszta (hála) csak az orra takonyos...tovább kell adjam neki a Fenisilt meg a zorrcseppet. :(

Hogy kire hasonlít Husigombóc? :lol:
Tessék eldönteni:
Egy régebbi kép Zalán kb 2 hetes volt...az álmos fejemet nem nézni, akkor még nem aludtam... :oops: 8)
Kép

És apa még a klinikán, szülés utáni napon. apa fejét se nézni itt épp másnapos megünnepelték (nem kicsit 8) , nagyon :twisted: ) Zalán születését. :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na, az elööb elszállt, amit írtam! :twisted:

Tücsi! Jobbulást nektek!

Emi! Szept végéig, aztán kezdöödik elöölrööl. 8)

Egon elkezdett ismerkedni a hangjával. Visitásokat kanyarint minden gügyögéshez, nevetéshez és látszik, hogy élvezi. Èn is! :D

Anti! Te szegény! Nem irigyellek a hivatalokért....
molkata

Móni! Milyen édesen nevet Bálint! Nagyon széééép!!!!!!!

Látom Bogi élvezi a trapézt!

Eniköö! Ùgy látom Zalán egyformán hasonlít mindkettöötökre! :wink:

Manó! Ne hagyd magad!!! Nem te tehetsz arról, hogy szar a gázmérööjük. Nehogymá.....
molkata

Móni - aranyos a babód, és tényleg nagyon kár, hogy bemozdult.

Utazáshoz visszatérve: most még tutibb utaztatni hosszabb távon is egy ekkora babót mint egy év mújva. Akkor már sokkal kisebb lesz a türelmük, menni akarnának s nem ülni. Szurkolok, hogy összejöjjön az a kis vakáció nektek.

Kép
kissmanó

no gyorsan reakció

zsu!
mi is fázunk, én legalábbis.
jaja, lombosfa de az a rohadt kutya iszonyatosan harapta a kezemet :twisted:

hemej!
hát mit mondjak anyósodékra...gázovics eléggé..mi az, hogy kövér vagy és hogy tornázni kéne meg a látogatás..áááhh...

esztora!
nyunyi aszcendense bak

kata!
egonnak mérleg /őt már akkor beírtam a progimba amikor születetett/

jó sok gyerök van a progimban

emma!
skorpió azért nem félelmetes annyira :lol:
minden jegynek van jó és rossz oldala is..

kinderke!
lehet az oltástól is, aztán meg alvó oroszlán tudod :lol:
megjött az alvókája

hencsi!
ez ám a nem semmi szerkezet boginak :lol:

moni!
bálint nagyon cukkeroni, nagy mosoly hehe

enikő!
egyem a kis zalán manót, apa nem is vészes ha nem írod nem jövök rá :lol:

mingyá olvasom még a többieket is és reakciózok
torolve_20131003125716

[quote="molkata"] írta:molkata

Anti! Te szegény! Nem irigyellek a hivatalokért....

Kata - le sem tagadhatnád hogy hívják a párod :wink:

Kép
kissmanó

Lynia Emi!!

Jesszusom, deeeenevééééér. Undorító..még a higeg is kiráz atyaég...fujj. Haver :lol: na ja, amúgy a denevérnek nagyon aranyos kis teste van csak a csúnya szárnyai miatt ilyen visszataszító..
Mondjuk lazán beszartam volna.

Kaja, kaja?? hm..mit is lehetne? :roll: meg van! Spagetti ala Carbonara, az nagyon jó és egyszerű és egyáltalán nem proli, főleg ha sütőben olvasztasz rá sajtot. jó fokhagymás..nyamika
Töltött gomba+sült husi+fűszeres krumpli
Töltött gomba: nagy gombacsek, tejfölös cuccot bele (tejfölbe só, bors) rá egy kis szelet bacon+reszelt sajt és be a sütőbe

Mtücsi & Zsu és akik betegek! Gyógyuljatok meg! MOST! husssss
torolve_20131003125716

Gurgi: Ez azért is diplomatikus válasz volt, mert danit általában a tesómnak nézik 8) már aki nem tudja a családi felállást :lol: ,ugyanis állítólag egymásra is hasonlítunk :lol: :shock:

ceniko
Szeged

Csajok! Teljesen rábuktam most a gyerekülés kereséseim közepette a Recaro Youg Sport-ra.

Kép
kissmanó

Emiék haverja :lol: Kép :
torolve_20131003125716

Enikőő!
Ez a igasssság. :lol:
Egyébként tényleg van köztetek hasonlóság.

Waze fázom..
:evil:
torolve_20131003125716

Enikő - hát meg kell hagyni, ha az állatokat nézi az ember, akkor vél felfedezni hasonlóságot. Mert ugyi nem épp egy átlagforma. Már bocs, ha olyant szóltam ami netán zavaró.

Emi - ja télleg, olvastam, csak akkó nem vót idő rejakcijózni. Hát asszem én legalábbis visítottam volna. De persze előtte a gyerek fülét bedugom az ujjaimmal, hogy ő ne (annyira) rettenjen meg. Hú atyám, hozzánk csak egy veréb röpült be nem is olyan rég (írtam vala), s attól is úgy beijedtem.
De azért a párod éccakai rányúlásai sem mindennaposak.

Kép
kissmanó

[quote="mtücsi"]D írta:mtücsiorka! A bébihordozótokhoz mintában is passzoló Hauck babakocsitok van? Kaptátok, vagy vettétek?

Igen, olyan. Kaptuk. Sztem tök jó, szeretem.

Bori, sztem küldd át a táblicskut, ami van, azokat beírom, aztán majd bővítgetjük!

kétfiús anyuka
babdorka

most nézem: jól megírtam: állatok. Na persze nem az állat szó többes számára gondútam. Hanem az arcon levő áll többesére valami izé határozóval (na majd pár év múlva újból profi leszek nyelvtanban, mán rég vót mikó én tanútam, s feledek, még ha nem is vagyok állandóan pocis).

Kép
kissmanó

Gurgi! Nekem meg melegem van és Egon is izzad, kell szellööztessek. Küldöm neked és Zsúnak a meleget!

Manó! :lol: Na, persze...Andi akart lenni. :oops:

Gurgi! Ès az mit jelent? Mérleg illik hozzá, vagy mi? Ès mi a jellemzööje ennek a jegynek, pláne, hogy pont az ikrek végén született, néhány óra és rák lett volna. Ez jelent vmit?
molkata

Csajok! Gyors kérdés: a kórházban karba kapott oltás hogy néz ki nálatok? Nálunk tegnap óta nagyobb, és sárga a közepe :shock: Ez baj?

Kép
Kép
emma1976

Manó: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Nekünk még mindig csak piros, de az jó, ha kezd kifakadni. Ne íjjedj meg, minden ok. Èn is lessem, hogy Egonnak mikor kezd el gennyesedni.
molkata

Emma - akkor azt jelenti, hogy okés.
Nálunk még mindig semmi :(

Kép
kissmanó

Kata!
küldök privit majd.
közel van az ikrekhez akkor lehet benne rák is..de az iker a mérvadó

Emma!
Úgy tudom az jó ha gennyes a BCG helye.

Nekünk semmi nem látszik csak egy csomócska lett a vállán de már elűnőben van.. :roll: a doki sztem meg sem nézte neki
torolve_20131003125716

Hol a csudában van Egon??? Az első 20 oldalon nem találom. Pedig rányomtam 2× 5-ös cumit.

Büfi-probléma: Babáink szépen növögetnek, ugyebár... Namármost Balázs legalábbis egyre kevésbé fér el büfizéskor az ölemben anélkül, hogy ne homorítana. Ez pedig nem túl jó büfihez. Mert kezdetben magzatpózban volt szinte, aztán leengedte kissé a lábait, most meg már a lábamon van a lába, tehát homorít. Vagy én csinálok vmit rosszul? Nálatok milyen pózban történik a büfiztetés?

Még egy kérdés: egy pelusozáshoz hány törlőkendőt használtok el? Csak azért kérdem, mert én sztem túl sokat.

kétfiús anyuka
babdorka

hát ha csak pisa van, akkor álltalában egy felet.

Kép
kissmanó

s a doboz amit megkezdtem, több mint 3 hete forgalomban van. a mostani a 4-ik doboz. asszem.

Kép
kissmanó

fúúú, Gurgi, méf jó, hogy nem láttam ennyire közelről! :shock:

köszi a kaja tippet! a gomba kilőve mindkettőnknél, de a tészta jól hangzik :)

Enikő, ezek után sztem tényleg rád hasonlít!
én nem látom, hogy pároddal is hasonlítanátok egymásra :roll:

vkinek lett baj a fogával????
képzeljétek most ettem rizst és olyan volt, mintha homok sercegne, megállt a szívem egy pillanatra, irány a tükör és a jobb első metszőfogamból lepattant egy darab! nem látszik, mert épp egy nagyon kicsi ív lett alulról és a felszínéről jött le inkább, de nem nagy! meg az alatta lévő fognál is kicsi ív! ha összeillesztem, kijön egy apró kör! :shock: :shock: :shock:
sokkot kaptam,, mindjárt sírok, sosem volt baj a fogaimmal!
na ennek hatására még beszélni is alig merek!
mit tudok tenni? zabáljak kálciumot??????????????????????????? segítseteeek!

lynia-

Emma az a jó! Majának kb 6 hetesen kifakadt, aztán besebesedett, erre 2 napja megint jött belőle egy pici cucc és leesett a seb!

Dorka én 1 kendőt használok, jól hajtogatom :D aztán ha nagyobb a cucc, akkor 2, vagy ugye a mosás!

lynia-

Manó, feleeeet??? széttéped?
És ha kakis?

kétfiús anyuka
babdorka

Emma: zalánnak is olyan mintha be lenne gyulladva a BCG-je. De nem kell beszarni, ez azt jelenti, hogy megfogta, azaz + avagy nem kell újraszúrni :wink: Ez nem fáj ám nekik, csak ronda :shock: :D Zalánomnak egész ki van dudorodva és sárga a közebe, csúúúúnya, de ez a jó :wink:

Emi: Nekem a csajokkal való terhességem alatt és után sok rossz fogam lett. Most Zalánnal semmi :D A lányokkal az ínyem is vérzett mint állat :shock: Nem igazán tudsz vele mit csinálni, sztem ahogyan a csontozat úgy a fogak is csak kb 25 éves korig (fejlődnek) utána megáll és be már semmi, max kifele jön belőlüka cucc. :(
A fogkrémreklámok meg kamuk :evil:

Dorka: Pisihez egyet, kakihoz mikor mennyi kell. van hogy 1 elég van hogy 4 kell... :roll: Miért te mennyit? És naponta hányszor cserélsz pelust?
Nálunk hetente elfogy egy csomag törlőkendő, de én Violának is azt használom, sőt Boginak is nagydolog után :oops: 8)

ceniko
Szeged

Emi, a napokban nekem is elkezdett fájni a fogam. Elhatároztam, hogy minden nap veszek be kálciumot. De nem tudom, ez megoldás-e, illetve, hogy elég-e ennyit tenni az ügy érdekében. Sztem a te eseted fogorvos.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Lapuló üzemmódban jelen vagyok!
Fosul érzem magam. Elkaptam a kölyöktől a nyavaját. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ő persze már jól van és "boldogit"! :twisted: :twisted:
Vendég

persze, hogy széttépem. s visszapakolom azt a felet amit nem használok. zsebet és környezetet is kímél. ha meg kakigyanú van, akkor 2 db-ot tépek el, azaz 4 féllel indítok. jobban kihasználható mint ha csak símán tűrögetem.

Emi - lasagna: nem ördöngös. vagy calleloni - emez kicsit macerás ha megtöltöd, de a siker apánál tuti volt.

Kép
kissmanó

annee: hamma gyógyúgassámánmeg

Kép
kissmanó

Akkor jól sejtettem, hogy én sokat használok. Pisi után 1-2, kaki után 3-4. 1,5 hét alatt elfogy egy niveás zacsi. :oops:
Hogy hányszor pelusozok naponta, az nagyon változó. 3 volt a legkevesebb, 6-7 a legtöbb. Általában 4×.

kétfiús anyuka
babdorka

na, nem elírtam? canelloni akart lenni. ilyen ha ember jánya egykezest játszik.

Kép
kissmanó

Dorka neee, nem akarok fogorvost :cry: :cry: :cry:
asszem még várok, ha nem fáj és nem érzékeny és nem történik megint vmi (Istenem, kérlek add, hogy neeee!!!! könyörgöm) :cry:

Enikő, az a poén, hogy terhesen semmi em volt, lehet a szopi kiveszi a kalciumot?

25év??? akkor még van 2 évem, a remény él! :D

lynia-

há nálunk ha extra kaki nem figyel be, akkor 3-4 pelus fogy naponta

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: