A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Rubint Réka féle hastorna letudva :wink: ( természetesen a szövegre nem odafigyelve, legalábbis amennyire lehet :wink: )

Sajna nem jött össze, hogy kenguruban vigyem ma Bálintot, amikor mentünk Blankáért az oviba. Bealudt, mielőtt indultunk, és amikor beleraktam a kenguruba eget rengető üvöltésbe kezdett. Azért elindultam vele, lementünk a lifttel, de amikor még lent is folytatta, akkor úgy döntöttem, hogy visszajövünk. Beleraktam a babakocsiba, abban a pillanatban elhallgatott, és aludt tovább. :lol:
No mindegy, nem adom fel, holnap újabb próba, lehet, hogy ma annak tulajdonítható a nem tetszés, hogy aludt szegénykém, amikor elkezdtem belegyömöszölni a kenguruba. :?

Andi: megvettem a veleda testápoló tejet, majd holnap beszámolok az eredményről.

Szájremegés nálunk is van, és ha jók az emlékeim, akkor nálunk is evés előtt. Ezekután megfigyelem, hogy mikor is pontosan...

Kuki téma: nekünk is azt mondta doktornéni, hogy most még nem szabad piszkálni. Basszus, erről is minden másról, különböznek a vélemények. :?

Hencsi: a zenét küldd nekem is légyszi ( bár Blankának meg van dvd-n, no de sebaj) moni1973@freemail.hu

Megyek, mert pancsizás van.

Ha ma nem jönnék már, akkor mindenkinek jó éjszakát.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hencsi - avagy Robi :wink:
Kössz, megjött Vuk.
Igaz, a kitekintő gyorsvonat (outlook express) be akart inteni, nem tom miért nem engedte se kinyitni se lementeni, de hála a gmail rendszernek a levél megmaradt a webfelületen is, s onnan levettem. S máris hipp-hopp jön Vuk.
Bár középső jányom ma már épp viszlátot intett rókakomesznek, hatott az antibogyótikum.

Kép
kissmanó

Annee :)
A körömvirágkenőcs később is jó? A nagyfiamnak is le van tapadva kicsit. :?

Dorka :)
Cuki ruhákat vettetek. :) Balázs gyönyörűen tartja a fejét! :wink:

Ági :)
Kaki témához nem tudok hozzászólni, ha a dokinő szerint nem gáz, akkor ne aggódj. :)

Gurgi :)
Mákost köszi! :wink:

Velünk minden ok, a tegnapi tornától cseppet érzem az izmaimat. Megnyugtató, hogy még léteznek, mert nem vagyok egy sportmániás. :oops:
Éjszaka nagyon lehűlt a levegő, elő kell kapnom a vastagabb takarót, mert félek Törpeember megfázik. :?
Rossz hírt kaptunk otthonról. A férjem nagymamija meghalt. Nagyon kedves öregasszony volt, nagyon szerettem. :cry:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

megjött Vuk! Köszi!!!
molkata

Egcsi - sajnálom. :cry: De hát az élet ugyi jóból is meg rosszból is áll, sajna. S ami bíztos: sosem áll meg semmi miatt.

Kép
kissmanó

Szájremegés és szájremegés között is van különbség!!! A tikkelős, azaz egy részen erősen felhúzódó lenne csak baj. Sztem a sima reszketős, szimmetrikus remegés nem gond!
De nem vagyok neurológus ;)
Vendég

Egcsi: Nyugi, a körömvirág krém Petit most 7 évesen hozta helyre!!! :D

Sajnálom a nagyit.:( Részvétem.

Jó éjt, Mamák Papák és Babócák! Kép
Vendég

Na megjöttem!
Szivesen mindenkinek a Vukkot!
Majd még szedek össze ilyen régi kis ari mesezenéket aztán ha nem baj küldi Rob az emilcímekre!
Szerintem tök édi a Vukk, az az igazi régi!
Én úgy vok vele, hogy inkább ezeket a meséket ismerje meg Bogi, mint ezeket a gagyi mostani meséket, ezeknek semmi értelme.
Most Rob azon van, hogy valahonnét letöltse ezeket a régi meséket Boginak, de olyan nehéz az ilyent megtalálni.

Jó éjt, és szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Megint szuperek a képek, kérünk továbbiakat!!! :wink:

Hencsi, milyen biztosító milyen biztosítása? Én biztosítónál dolgozok (tam), és mint marketingesnek kellett csinálni egy csomó termékösszehasonlítást. Csodálkoznék, ha a teljes befizetett pénzt visszakapnád kamatostul. Egyszerűen ellenkezik a biztosítás logikájával. :?

Fütyitéma: nekem anyósom mondta, hogy ameddig lehet (icipicit) vissza kell húzni, és kitisztítani. Végül is férjemnél bevált, lásd a vonalzómban a produktumot. :wink:

GUrgi, meg tudnád mondani, hogy ha július 17-én született Dávid 15.20-kor, akkor mi az aszcendense? Nem tudom, ennek hol lehet utánanézni. Köszi!

Kép
nenoke

Nenoke!

Pedig így van, épp ezért ajánlotta az ügyintéző!
Ez a K&H-nál van.
Mikor nyitottam a startszámlát akkor ajánlotta a nő.
Vendég

Hencsi, megmondanád a termék nevét? köszi

Kép
nenoke

Samu nemrég aludt el, Pax Tv kilőve :?

Kata!
Aha, akkor jó, mármint a szájremegés.

Amit én még tapasztalok de főleg esti elalvásnál az a szemmozgás, félig nyitva és összevissza jár, ehhez párosul az a hülye levegővétel néha hanggal..mondtam a dokinak tegnap de azt mondta, hogy ez normális...mindenesetre elég ijesztő, olyan mintha fennakadna a szeme :roll:
torolve_20131003125716

Nenőke!
Skorpió aszcendens.
Nekünk is :lol:
Érzékeny jegy ez is, mint a rák. Általában a vizes jegyek azok de a skorpió kissé erőszakos olykor és akaratos is persze sok jó tulajdonsága is van.
torolve_20131003125716

Nenoke! Isten ments, hogy elvegyem Gurgink kenyerét, de itt egy link, amin ki tudod számolni az aszcendenst.
http://www.ezo.hu/index.php?id=26
Vendég

Gurgi: mondok ettől jobbat.
Edina anno a fejét rázta, azaz mozgatta bal-jobb-bal-jobb oldalra, fekvő pozicióban képzeld el a rázást. Hát úgy nézett ki mint egy nem normális gyerek. Oszt kinőtte ezt a tikkjét. Bár nem mondom, első gyereknek elég ijesztő volt, persze nagyvonalakban csak engem tűntetett ki eme hülyeségével.

Na jó éjt.

Kép
kissmanó

Bocsika Gurgi! :oops:
Vendég

Jó sokat írtatok...
Szájremegés én azt hittem fázik vagy éhes... de a doktornő azt mondta, hogy mindenképpen adott volna beutalót (szájremegés nélkül is) szóval szerintem senki ne aggódjon, csak megemlítette, meg a lábremegésre azt mondta, talán a túlzott reflexműködés jele. Na, hogy ez mit jelent, fingom sincs! Majd október elején kiderül. Nálunk is van ökölben tartás még, pedig már pofozza a majmocskát meg mindent, fene se tudja.

Gurgi: szemmozgás nálunk is megvan, össze-vissza tényleg olyan fura, amikor szopizik is szokta csinálni meg a hülye levegővétel, nekem is azt mondták normális! Na nem baj majd kiderült októberben ez is, beszámolok róla!

Na jó éjt mindenkinek még gyorsan kiteregetek, aztán holnap reggel jön a masszőr utána okmányiroda... jó kis napnak nézek elébe!

Hencsi és Hencsi párja köszi a Vukot!

Andrea
Kép
kindernay

Bori!
Semmi gond. Tőlük vettem az asztrológiai programomat jó pízért :lol:

Manóó!
Na ilyen van nálunk is ill. nem fejrázás hanem forgolódás..mint aki nyugtalanul alszik de ez kb. 1-2 percig tart de csak éjszaka..
Most olvastam a csecsemők alvásáról..
http://www.lll.hu/node/187
torolve_20131003125716

Kinderke!
Szal akkor ez nálatok is van. Jól van vagy nincs jól de sztem jól van. :lol:
Na majd számolj be mert érdekel.

Nem vagyok álmos, aludtam picit szopi közben..

Baszki Ati még dolgozik, durva..holnap adják le az újságot, ilyenkor nincs megállás :?
torolve_20131003125716

Mé nem aszotok má he? :lol:
torolve_20131003125716

Bekukkantottam a kisöcsire, alszik és közben úgy csinál mintha szopizna :lol: drága angyalom egyre kafábbak a játékidők. Okosodnak a gyerkőceink..sálálá
torolve_20131003125716

Öklözés nekünk is van, de nekünk hivatalosan engedélyezve lett! ;) Aszonta neurológus néni, nem baj egyáltalán, a lényeg, hogy nyitogassa mindkettőt. Na az megvan, úgyhogy én ezt levettem az aggódós listáról.
Vendég

Andi!
SZivesen.

Gurgi!
Te mé nem alszó mán?
Nézzed meg az emiled, Neked is ment a Vuk!!!
Halgasd és aludj!

Na én tényleg lépek mert hosszúúú szakaszos éjszaka áll előttem....

Ja, Nenoke!
Majd holnap kikeresem Neked, egy prospektust adott a néne, majd megírom melyik ez a biztosítás.

Jó éjt!
Vendég

Bori!
Aha, szal a lényeg, hogy nyitogassa is.
Akkor jó.
Pl. ma este amikor az ölemben "ült" tudod felhúzott lábakkal én lógattam neki egy macit és kizárólag ököllel próbálta ütögetni. Olykor kinyitotta a hüvelyk és mutató ujját is egy pillanatra.

Na lépek zuhizni aztán megyek az álomvilágba. (akkora baromságokat álmodok, múltkor egy nagy kutya akart megtámadni de gyorsan felébredtem)
torolve_20131003125716

Hencsi!
:lol:
torolve_20131003125716

Hu Gurgi, én valamelyik nap egy fehér kutyával álmodtam, az mit jelent?
Vendég

Gurgi, Bori, köszi. Szóval Rák-Skorpió a lelkem. Én meg Skorpió vagyok Oroszlán aszcendenssel. Ha még a férjemet is hozzávesszük, hát akaratban nincs hiány a családban. :wink: :lol:

Dorka, elküldtem a születéstörténetemet az e-mail címedre, majd feltennéd? KÖszi

Hencsi, kíváncsian várom!

Kép
nenoke

Rita, a linken, amit Bori mondott, Nyilas aszcendenst mond. :shock:

Kép
nenoke

Sziasztok szép jóreggelt!!!

Ökölbe szorított picimancsok teljesen okésak, egészen addig amíg nem mászik a béjb. Tehát még bőőőőven belefér! :wink:

Szájremegés, nálunk is ordítással egybekötött éhség vagy fájdalom esetén van! :roll:

Hencsi: Ez a K&H bankos cucc jól hangzik, el sem hiszem, hogy van ilyen... 8)

Kép:
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nenőke!
Írd be mégegyszer, skorpió lesz az.
Ugyanez a progim van nekem is, tuti, hogy skorpió mégpedig nagyon teliben van a asc. tengely a skorpióban.
Nézdd meg mégecce

Hencsi!
Álmomban megharapott egy kutya elég rendesen..utána meg megtámadott..
Na majd utána nézek.
Ja és egy cigány kisgyerek ellopta a pénztárcamat :lol:

No vmi front van mert Samuka nem aludt jól..huhuuuu
torolve_20131003125716

Samu ugye nehezen aludt el, na szépen éjfél előtt is felébredt de csak 5 percre, aztán 3-kor és 7-kor de szinte végig nyöszörgött és pukizott...szal ma nem aludta át az iccakát.. :roll:
Sztem a hidegfront miatt..

Enikő!
Zalán nagyon édike, az a kis hajacska, manóarc :lol:
torolve_20131003125716

Rita, beírtam, és tényleg. A zónák voltak elírva. :oops: Gyanús is volt, mert nekem meg rák aszcendenst hozott ki, miközben oroszlán vagyok. :oops: Köszi!

Dávid is rosszul aludt: óránként, másfél óránként ébredés, és csak cicivel lehetett megnyugtatni. Nem mondanám, hogy kialudtam magam. :cry:

Enikő, nyerő ez a kép! Ebben a farmerben, kócos hajával pont úgy néz ki Zalán, mint a filmekben az égetni valóan rossz gyerekek. :lol:

Kép
nenoke

nézd= 1 d :oops:
torolve_20131003125716

Nenőke!
:lol:

Tutira a front miatt én ezt megfigyeltem. Baromi érzékenyek rá a babák.
torolve_20131003125716

Rita, ha már úgyis itt vagy, hadd kérdezzem meg még egyszer, Te mennyi kecskerutát iszol? Mekk?

Kép
nenoke

jó reggelt!
mi tornával kezdjük a napot. boxos módra jól behúztunk a babanetes egyenhalacskáknak

Kép

Kép
kissmanó

Sziasztok!Hechy:Nagyon köszi ha találtok valamit küldjétek már tovább itt a nagy Németországba semmi ilyesmi sincsen.Èppen azon gondolkoztam,hogy nézek a veterán azt hiszem így hívják Magyar meséket,zenéket,dvd-t.Gyermekem tanul ám Magyarul én csak Magyarul szólok hozzá így legalább a férjem is tanul valamit.

Nekem megint lenne egy kérdésem:Ti mikor veszitek meg a következő autós ülést.Tudom még korai te jó lenne tudni,hogy ti melyen szempontok szerint veszitek meg.Mert ez csak nem pár hónapra szól mint a bébi hordozó.Köszi előre is tippeket.

Anyós:Beni két hónapos eddig még nem volt anyósoméknál egyszer voltunk náluk de akkor is pár percre mert ugyebár nem idő pontra mentünk és hát nekik dolguk van.Erre tegnap telefonál,hogy jövő Héten ne nagyon szervezek programot mert szabin lesznek és unokázni akarnak.DE hozzá tette,hogy ha itt Németországba rossz idő lesz akkor inkább elutaznak.Hát köszönöm akkor inkább felejtsék el,hogy van egy unokájuk.Menjenek inkább szabira meg is mondtam nekik ha lesz egy kis idejük akkor talán de csak talán láthatják az unokájukat.Meg amúgy a hülye megjegyzése Melinda kövér vagy mikor kezdesz sportolni?Mikor mész dolgozni?Minek nektek 2. gyerek..stb.Mondtam a férjemnek hogy ide inkább ne is jöjjenek ha akarják az unokát látni akkor majd Jan elviszi hozzájuk de csak 10 percre.Szegény Jannak kényelmetlen mert hát csak az anya de akkor is..............!Inkább nem is ragozom csak jó volt leirní.Na megyek Beni munkáltatóm hív.....:-))))))

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gurgi megnéznéd Nyunyi aszcendensét (2 helyen 2 féle jött ki)
2007.07.13 péntek 19.55.kor Székesfehérvár
kell még v.mi adat?

Szivvi tényleg 3 óra volt?(hólyagokért cserébe - a comb körfogatból :lol: )
cserélünk majd kuponokat (liberost-pampersre :wink: )

tegnap voltunk Ricsiéknél anyós tiszta nátha de cincálja a gyereket.állítja hogy ez nem olyan nátha amit el lehet kapni hát faszomkarate...
mondtam Ricsinek ha elkapja ő sem alszik az tuti!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Utolért a vég. Kezdődött a teliholddal, amikor drágalelkemszotty úgy döntött nem alszik, ez megspékelődött a hidegfront érzékenységével, tehát nyüszizett is, és a hab a tortán beteg lett. :( Köhög :shock: , és sűrű cuccot szívtam ki a nózijából. Úgyhogy gyerekdoki izzítva van, majd egy körül jön, ha addig nincs semmi probléma. És tök fáradt vagyok. És be van borulva, és takarítanom kell, és és és...

Rita, akkor is a lombosfa vezet!:wink: :lol: :lol: :lol:

Hencsi, köszönjük a Vukot, és nyugodtan küldjetek bármit.

kispiskóta

Zsú - hát nagyon sajnálom Marci gyereket, remélem a kórságon mihamarabb átestek. Szortyira orrszívás-orrszívózás-orrszívás-orrszívózás és így tovább. Meg homeós vagy tengervizes orrcsepp. Köhögésre Stodal, de abból is a granulátum (aha, ismét a homeóssal nyomulok). Nálunk 100%-osan beválik s hamar múlasztja a kahicsot. S mind1 hogy szakad valami avagy épp száraz a kahics. Na, de dokker azért tuti jó ha látja. S ha nem kell antibigyótikum (miért is kéne, szívós babanetes kissrác ő), akkor nyomjad a homeósat, emberbarát.
No, de magánvélemény volt.

Melinda: kérdésre jár a 10 pont. Ugyanis nekünk 10 kilóig jó a mostani autósülés, s télen overallban hamar összejön, hogy szűk lesz neki. S mivel mi rettenet utazós egy familia vagyunk, innen adódik, hogy nálam csakis megbízható székek jönnek számításba.
Múltkoriban néztem az euroencap (vagy hogy a pöcsbe írják) által bevizsgált székeket, hát újból nekifutok majd, hisz ha apjuk megy majd október (vagy november) folyamán kilfeldre, akkor feladatul kapja ezt. Ha okosra jutok, sikítok. Addig meg monnya más is a véleményét, tapasztalatát (már akinek van)

Kép
kissmanó

Mindjárt visszaolvasok, csak kaptam egy nenoke szülitörténetet, felraktam!

kétfiús anyuka
babdorka

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/

na, ezen az oldalon lehet látni az idei gyerekülés tesztek eredményeit.

Kép
kissmanó

Zsú: Egyetértek Manóval, a Stodal remek gyógyír köhögésre, én is azt adom a gyerekeknek. Bár Zalánnak nem kell adjak köptetőt, se csillapítót, mert ő csak néha köhög azt se tüdőből -hála-, hanem a takony miatt.... :( :shock:
Nagyon gyors gyógyulást Nektek++++++++++++++++++++
Hideg van nálatok Zsú???? Mert nálunk nagyon :(

Manó: Édes a Grétid ahogy nézi a sokadalmat a pihiszékben. Én azon agyaltam hogy a szemének nem tesz-é rosszat, hogy túl közel lógnak a kütyük??? Nekem túl közelinek tünik. Mondjuk ha távolabb lenne, akkor meg nem értné el.... Micsoda problémák :lol:

Nenőke: Hát remélem nem lesz égetnivalóan rossz gyerek Zalánom. Olyanból egy is elég egy családba és már van 1 :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Nenőke! Hát még a könnyem is kicsordult. Rajtad tényleg látszott az Ikeás találkánk alkalmával, hogy neked öröm az anyaság. Kívánom, hogy ez mindig így legyen családoddal együtt mindig örömötök legyen a Juniorban, s a Junior is mindig szeresse a családot.
S ha tesó költözne majd hozzátok, tuti ő is jó helyre kerül majd.
Pussz

Kép
kissmanó

Enikő, szerintem mi vagyunk Magyarországonaz egyetlen olyan panel, ahol nem fűtenek. :( aA szobáját olajradiátorral fűtjük, de a többi szobában hideg van. De nem megfázott, hanem tőlünk kapta el, mert először Apa, aztán én lettem beteg. :( Vettem magamnak Sterimert, amit aztán nem használtam, csak az a bajom vele, hogy olyan erősen fújja, nem gáz? Stodal? Azt, hogy kérjem? Mert megnéztem nálunk van patika, amelyik homeós. szerintem nem fog antibigyót felírni, de biztos, ami biztos alapon azért kihívtam. Megkülönben is olyan kis lelkiismeretes fajta, ja és férfi, az csak jó gyerekgyógyász lehet.

Na megyek, mert nyüszike van.

kispiskóta

sziasztok!

csajok mibe fogadunk, hogy ma hajnalban az én lányomnak volt a legegyedibb zenélő-forgója??? :wink: :wink: :wink:

szal a történet:
5,35 kelés kajoláshoz, van egy kislámpám az felkapcs, cici be és adj neki!!! arra leszek figyelmes, hogy a folyosó felől valami neszezés jön! :shock: hirtelen meg is ilyedtem, de beugrott, hogy este Szili bezárta az ajtót (azóta zárja mióta a szőrös gyerekrecserélős álma volt hihi :lol: ) szóval elvetettem, gondoltam képzelődök! erre: vad szárnycsapkodások közepette beszáll a hálóba egy denevér!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Azt hittem szívbajt kapok! na meg gyerek is! én sikoly, erre gyerek is, aztán abbahagytuk, kiabálok Szilinek, hogy jöjjön már itt egy denevér!!! Persze mindezt a takaró alól, mert magunkra húztam, nehogy belénk kapjon vagy valami! :o
Szili meg ismét azt hitte csak a hülye álmaim jöttek elő megint! Szóval szép lassan átcammogott, áll az ajtóban és: nincs is ott semmi!!!! :shock: :shock: :shock: Miközben szegény állat a lámpa körül röpködött ezerrel, bezsongva! (na ez is azt bizonyítja, hogy ő nem beszámítható éjjel! ezért nem is keltem a gyerekhez!) AZtán mondom neki, mi vaaaaan? ott repked előtte fél méterrel! Erre odamegy elhúzza a függönyt, hogy nyit ablakot neki! És ismét a beszámíthatatlansága: az egyetlen szúnyoghálós ablakhoz ment! (nemtom mire gondolt? kifér tán a denevér a mini lyukakon?)
Aztán elkezdte egy felsőjével hajkurászni, mintha hálóval tenné, hallom: megvan! felnézek persze haver még mindig a lámpa körül repdes! Szili meg: kettő van! a fenét, ismét elnézte!
Aztán haver átszállt a gyerekszobába, Szili utána vetette magát és ismét harc! Kinyitotta az ablakot, villany lekapcs és egy idő után haver elszállt!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maja mindig az ágyból a lámpát nézegeti, szép sárga és nagy, tuti tetszett volna neki a körülötte vergődő denevérpajti! :lol:
csak hát nem engedtem neki nézni, ő kajolt tovább a paplan alatt! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Dorka, köszi, hogy felraktad!

Manó, köszi. :oops:

Enikő, hát nem akarlak rémisztgetni, de kinézetre nagyon is huncutnak néz ki a kicsi fiad. vagy ahogy egy kilencven éves rokon bácsika mondja nővéreim égetnivalóan rossz kölkeire, nem rossz, hanem nagyon eleven az a gyerek. :wink: :lol:

Kép
nenoke

Sziasztok!
Gréti milyen szépen játszik! Kis angyalka!

Zalán olyan kis karakter, kis fiatalúr!!!! Ès még mindig sok a haja. :D

Melinda! Itt nézz szét: http://hungaro.de/main.php?PHPSESSID=5c ... Trickfilme
Anyós témában megértelek. Nagyon szar érzés lehet. Nekem a "legjobb barátnööm" mondta, hogy meglátogatnak júliusba, ha a férje nem talál ki vmi más (gondolom jobb) programot a szabadságukra. Erre mondtam, hogy ne jöjjenek. :twisted: Nem is részletezem.

Tejcsi ügyben megint sok pótlás kell. Már attól tartok, hogy hamarosan nem lesz elég, amit fejni tudok. Pedig eszem a more milket is. Most kipróbálom, hogy két eveés között fejek. Szopiztatni is próbáltam, de nem kell neki hamarabb, mint 3 óra. Iszik 1-2 kortyot és kész. :roll:

Gurgi! Légy szi, nézd meg Egon aszcendensét is. :)
molkata

Hello-bello!

Na látom a hidegfront és a telihold bekavart rendesen... Nálunk babának nem, sőt ő a hidegfrontra mindig álomszuszék, de engem a telihold mindig megvisel... Keveset alszom, mikor meg igen, akkor őrültségeket álmodom..... Huhhhh

Asztrológia-tudorok: azért a skorpió elég brutál jegy nem? Én kicsit drukkoltam, hogy oroszlán legyen.... Vicces, mert annyira nem hiszek benne, aztán mégis tartok attól, amit a skorpiókról hallani....

Lynia-Emi
Ez a sztori nagyon vad! Én még a nagyobb rovaroktól is írtózom, egy denevértől sikítófrászt kapnék :shock:

Zalán névrokon tényleg eszméletlen aranyos kiscsávó!

Kata
drukkolok tejcsi-ügyben! More Milk nem hozta meg a hatást?

Kép
Kép
emma1976

Zsú: Nem, sajna nem ti agytok az egyetlen panel ahol még nem fűtenek :( Szegeden még egyáltalán nem kapcsolta be a rohadt Hőtáv a fűtést! Sehol! :evil: De azért a 15 rugós számlát kiküldi télen-nyáron a 1,5 szobás lakásra :evil: :x
Sztem antibiotikumot nem fog felírni a doki, max ha romlana az állapota, viszont sztem antibiotikumos szemcseppet fogtok kapni amit a nózijába kell majd csöpögtetni...
Az orrszívásnál arra figyelj, hogy a másik orrlukát fogd be amikor az egyiket szívod, hogy valóban hatékony legyen... Bocs ha már tudtad a szívás helyes menetét :oops: nem okoskodni akartam 8)
Gyógyulást+++++++++++++

Emi: bakker denevér??? :shock: Nagyon dúrva, de jót röhögtem azon ahogy leírtad. Már túúúdom miért (is) szeret téged a zurad. Mert jó a humorod :wink: :lol:

Nenőke: Hehe anyósom is azt mondta a Violára, hogy pont olyan eleven mint Dani volt (Dani a párom) Én úgy fogalmaznék, hogy rossz :twisted: nem úgy hogy eleven 8)

Megyünk oltásra 11-re. Nemtom beadja-e Neki így a doki, hisz még mindig taknyos... :cry:

ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: