A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni, hasfájásra 2 tipp: szélcső és espumisan csepp. B is ilyen volt, meg szorulós is.
És bébisíntér-ügyben ugyanilyen vagyok, mint te. Ma az óvónénire s féltéken ylettem kicsit, mert reggel megölelte Pt.
rídonli#

Deni,
jobbulást neked is és megértést a fiókáktól. :)

A mai napig azt hittem, csak simán taknyoskodunk, de mióta mindenki beteg, reggel óta torokfájok, apa meg tegnap óta, kezdek kételkedni a csak meghűltünk dumámban... :shock:
Mondjuk ez a forralt bor, amit az elébb csináltam, jótékony hatású és tejmentes. :D

Leni,
hülye ősanyák előre! ;) :D

Vot,
kösz, most így jobb.

Monisa,
az elmenős, pezsgőzős, diétás soraid nekem szóltak? Mert nem fogom.

Macska,
te csókos vagy apánál? Honnan lett új avatarod? ;)
neet
neet

Vot :)
rídonli#

Szia Vica! :)
rídonli#

Ancsi :) nekem van egy - számomra - jó dokim a XXII-ben, rengetegen vannak nála mindig, időpontot lehet kérni. Engem mindig behívott a kis teakonyhájukba, amikor pocakos voltam, nehogy elkapjak vmit ott :)
Homeopátiás cuccokat is szokott tanácsolni és eddig a Heel család jónéhány tagját eredményesen használtuk is :)

Fibi :) ++++++++++++++++ tök jó, hogy meg tudjátok beszélni a problémáitokat pároddal. Szegény B, elképzeltem, ahogy az üvegnek nyomja a kis orrát és várja écsapáját haza. Drukk, hogy minden simán menjen innentől kezdve, és a múltkor ott mentünk el, ahova majd költözni fogtok. Azt a környéket egész jól ismerem :wink:

Macs :) teszel fel ide is egy bíígát :)? Avatar jó :)

Deni :) gyógyuljatok ++++++++++++++++

Beszéltek itt nekem holmi vörös borról, meg bélízről. Tessék küldeni nekem is. Irgum-burgum :D

Vica
vica94

Nuk,
okosabb vagy... nagggyon király. :lol: És BK: hallottad, h Deutsch A.t kiírják, mert uncsi? Vééégre, már nem bírom nézni a fejét.. bár még pár hó, mire pápát int. LükeTóni is el, végleg (??) lassan nézhető lesz a sori. :)
neet
neet

Rídonli :) 1. nincs pénz a kártyámon telefonálni. 2. nem gondoltam volna bevonni az életem alakulásába egy egész lakóközösséget, így azért ez elgondolkodtató. 3. egyelőre nem érdeklődött senki a tervezett ügyben, sőt reakciót egyáltalán is csak egy-két ember gondolt fontosnak a dologról (nekik igen hálás vagyok)

Végül de nem utolsósorban azért nagyon köszönöm

Részemről a témát nem tárgyaltam volna itt nyilvánosan és ezután se tenném.
indianyo

higyjétek el, jobb, ha a pasi dolgozik, mintha már koradélután itthon lenne és a kisujját se mozdítaná meg, sőt, elvárná, hogy őt is kiszolgálják, ráadásul előbb, mint a két gyereket... ezzel sokat elmondtam a mi helyzetünkről :(
ma este nálam is eltört a mécses, de már jobb, mert végülis tök szépen elaltattam mind2 gyerkőt. én már kezdettől fogva egymás mellé pakolom a kettőt be az ágyamba, Lilirózát cicire pattintom, közben átnyúlva fölötte simizem Isti busa fejét, és mesélek, énekelek. Tegnap olyan csodálatosan szép volt, a két kis béka közben megfogta egymás kezét :D be is párásodtam rendesen :P

votiv 8)
votiv

Forralt bor, pláne. Ejnye Neet :lol:

Szia Ríd :) Jól emlékszem - bocsi, ha nem :oops: -, hogy Te kérdezted, mit csinál gyerkő a borostyán lánccal, rágja-e? Ez a nyakában hivatott lenni, ahogy Akata írta, mindig hordja. Ha megnézed az Ő avatarját, akkor látod, hogy kőcnek ott fityeg a nyakán a lánc. Engem az gondolkodtatott csak el, hogy éjszaka nem fojtja meg vele magát? Legalábbis Máté tuti tudna úgy feküdni, hogy gond legyen. :oops: ParaVica
Gyere Akata világoljál már fel engem ebben a kérdésben, plíz :)

Vica
vica94

helló lányok!

kérek újra egy kis segítséget! nem jártam sikerrel Kondor Katával. sajna nem vállal február hóra. van egy új jelöltem! Fantha Zsuzsa. ismeritek? szült valaki vele?
málna79

Vica, arra a tuti testhelyzetre vevő lennék :wink:

Igi nem tudom, hogy fél-e, azért tudja nehezen kiengedni... nem veszem teljesen e téren az adást... Eszik, aztán vagy semmi gáz, vagy van gáz és ki is jön, vagy nem jön gáz, és akkor sikítva, vörös fejjel, igen fájdalommal teli tekintettel üvölt. Sokáig... aztán egyezr csak felszakad egy hatalmas BÜFFFF (sajnos néha éjszaka is... mióta fekve szopik... ha ülve szoptatok, akkor éjjel nem problem a büfi... de mióta órákat szopik éjjel, azóta nincs kedvem ülve szoptatni... hehe... remélem egy év múlva már csak röhögök ezeken a "hatalmas" problémákon... :wink: )

Votiv, én nagyon sajnálom, hogy Polcz Alain is elment :cry:
A Schaffer Erzsi legújabb könyve óta tudtam, hogy rákos, már azt is nehezen fogadtam, de most tényleg vége :cry:
Nem tudsz véletlenül olyan írónőt, aki hozzá hasonlókat/hasonlóan ír? A kedvenc szakácskönyvem is az ő tollából fakadt! (Barbi,a címe Főzzünk örömmel )

Köszi a fasza csajozást bringa ügyben, de itt mifelénk kicsi a forgalom, és nincs villamos - á la Monisa :wink: - , ellenben minden játszótér messze van - úgyhogy nem kell túl faszának lenni, hogy az ember bringára üljön :wink:
leni

Indi, ne haragudj, csak azért merészeltem itt, mert más is kérdezte... Tényleg bocs!
rídonli#

Sziasztok!
A 4 doki valamelyikénél szültetek? :)
Érdekelnének a tapasztalatok! ;)

dr. Faludi Pál
dr. Balogh Tibor
dr. NYulasi Gábor
dr. Horváth Ferenc

Köszi :)

Kép
szösszenet

Leni, én fijam is pont ilyen volt! segített picit, ha szopi közben is böfiztettem, utána meg sokáig járkáltam vele és tam-tamoztam a popóján.

forralt bor de jól esne nekem is :P
már tegnap is mondtam, ha így folytatom, tuti alkesz leszek :roll:

votiv 8)
votiv

Forralt bor, pláne. Ejnye Neet :lol:

Szia Ríd :) Jól emlékszem - bocsi, ha nem :oops: -, hogy Te kérdezted, mit csinál gyerkő a borostyán lánccal, rágja-e? Ez a nyakában hivatott lenni, ahogy Akata írta, mindig hordja. Ha megnézed az Ő avatarját, akkor látod, hogy kőcnek ott fityeg a nyakán a lánc. Engem az gondolkodtatott csak el, hogy éjszaka nem fojtja meg vele magát? Legalábbis Máté tuti tudna úgy feküdni, hogy gond legyen. :oops: ParaVica
Gyere Akata világoljál már fel engem ebben a kérdésben, plíz :)

Vica
vica94

Leni, nem a bicajozás miatt vagy " olyan" :), hanem ahogy azt teszed, a 2 gyerekkel!

PAt én is nagyon sajnálom. Nem tudtam, hogy rákos volt, ő (is), a magyar Hospice mozgalom vezetője...
rídonli#

Forralt borban (ha elég ideig forralod) nincs már alkohol, szal ne tessék ejnyézni. :)

Votiv,
párásodás :) ez tetszik.

Indi,
én reagáltam, ugye? Mármint hogy erről van szó? :) Remélem, találsz olyan megoldást, ami jó nektek, és ezt mihamarább!!

Szia Málna,
én FZSval (is) szültem, és jó volt, alternatívkodni akart, de nem erőltette, mi nem vagyunk effélék. ;) (konkrétan a gáédelemmel próbálkozott, de lebeszéltem, meg valami illóolaj is jött, ami jól jött apa kiszáradt kezére, aztán már "békén" hagyott), szal hagy a saját fejed után menni, és aranyos és szereti a lila csomagolású csokit. Sztem csak jól járhatsz vele. :)
neet
neet

Neet :) te igen, sokat és sokszor és hálás is vagyok érte :)

Rídonli :) dehogyis, nem azrét mondtam :shock: de nem beszélnák róla már itt ha nem bánod - és tényleg nagyon köszi a segítséget!
indianyo

Szösszenet, én Faludinál szültem 2x.
Jó dokinak tartom, és rendes embernek. Lehet rá számítani és a szakértelmére is, ő amolyan "öreg róka". Van egy szarkasztikus humora, ami vagy bejön vkinek, vagy legszívesebben azonnal rávágná az ajtót. Mivel nem mai csirke, inkább a hagyományos (beavatkozós) protokollt követi a szüléseknél, szóval nem a "hallgass a természet szavára és tedd amit diktál" típus, hanem a "biztos ami biztos, repesszünk burkot és adjunk egy kis fájáserősítőt" -típus. Kivéve ha Te vagy olyan tökös, hogy hárítsd, vagy ha a szülésznőd féken tartja :D

Balogh doki pedig kb 1-2 évvel ezelőtt itt nagyon felkapott doki volt, sokan szültek nála. Aztán több helyről is jött negatív kritika, tömören annyi, hogy nem igazán lehetett rá számítani, és a "problémás" (értsd nem simán megy minden mint a karikacsapás) eseteket igyekezett kerülni is, amitől kissé lelketlen benyomást keltett.
személyes tapasztalatom annyi, hogy nem vizsgál túl kellemesen, és eléggé modortalan. eddig 1x volt szerencsém hozzá az sztk-ban mikor a dokim szabin volt.

Nyulasiról hallottam jót is kevésbé jót is, de nem ismerem. Legutóbb egy volt oszt.társnőm szült nála, és ő nagyon elégedett volt, de ahogy elmesélte, eléggé "oldszkúl" szülése volt, mindenféle orvosi beavatkozással megtámogatva, de a doki legalább türelmesen megvárta, mig a csajszi tizenvalahány órát vajúdott, és nem császározta meg (egyébként ez a SztImrében amúgy sem megy olyan egyszerűen, máshol általában könnyebben nyúlnak a szikéhez)

Horváth dokit csak látásból ismerem, olyan mint Tom Selleck magyar kiadásban :D

votiv 8)
votiv

miért meloznak a magyar pasik éjt nappallá téve, h el tudjanak tartani egy kis-nagy családot normálisan ? :roll: :( a kérdés költöi.

Vica,
bélizt küldtem fénypostán :lol: szólj, ha lecsuszott :wink: Hogyhogy ilyen jol ismered a 17 kert? és a helipoppejt is ismered?

Macs,
mit dolgozik Gábor, hogy ilyen sokat?

Vot,
pasid, ááá :( Amiota 1kézzel nem megy a kenyér megkenése meg a fözés sem nagyon, nálunk Zs szolgál ki minket reggel és este. pia töltés még megy Ábellel a kezemben is, meg leguggolás a hütöhöz, és csoki-elöszedés.

Rid,
köszi :) és akkor Neked is sok +++++++! megértem, hogy nehéz lehet most kicsit, de Te biztos a legtöbbet nyujtod nekik!

Deni,
persze a tegnapi csetepaté után , ma Zs is sietett haza, 6 után négyesben sétáltunk már az öszi naplementében :D
igen, jövö hét Gárdony, mert apjuknak hétvégén kiállitás, és napi 20 orát fog gályázni, semmi ideje nem lesz ránk. meg szoktatjuk magunkat a jövöbeni ottléthez 8)
Gyogyuljatok mielöbb!!!!++++

Indi,
:(
+++++++ Neked is!

Monisa,
:wink: :lol:

Neet,
BK télleg élvezhetöbb lesz DA nélkül 8)
fibi

Ok, Indi! :)
rídonli#

Szösszenet :)
én egyik dokit sem ismerem, tapasztalás szintjén meg pláne. Vannak itt néhányan, akik tudnak ebben segíteni. :)

Neet :) itt nem az alkohol tartalom miatt írtam ejnyét, hanem az egyre intenzívebben növő nyáltermelésem volt a ludas a dologban :)

Leni :) Privi ment :)

Vica
vica94

Fibi :) még jó, hogy redőny van az ablakon, nem kell cserélni :lol:
Laknak arra rokonyok :) így már kitaposott út megy arra innen :)

Hűűű, haladó felhasználó lettem :shock:

Vica
vica94

Neet:
Nekem ez a két nap most tetszett, jól megkapta mindenki a magáét!!!!
Most az idegesít, hogy jhét ER+Gray's anatomi a TV2-n meg SZF dupla rész... Micsoda problémáim vannak... :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8)

Votiv:
Ezért útálom én is, ha Zoli SZNos... Ma délig aludt, aztán kiment a kertbe, 6kor bejött, közölte, hogy nem fogja meg a gyereket, mert fáradt/fáj a háta a favágástól... :roll: :roll: :roll: :roll:
Kézfogó tesóktól párásodik a szemüvegem, pedig nem is az enyémek... :oops:

Na, akkor egy szó, mint száz:
Jövő hét szerda????? Tali nálunk?????

nukada

Votiv - Köszi az infokat :) Sokat segítettél .. már kettőről tudok vmit :)

Kép
szösszenet

Fibi, köszi!
Költői kérdésed bennem is (és gyanítom sokakban) gyakran fölmerül...
És most elszégyelltem magam, mert azért nem is olyan rossz nekem, 2 szép és okos gyerekkel (kitől örökölhették? :) ), meg egy értünk dolgozó apával...szal, nem panaszkodom (a fáradtság beszél belőlem).
Bélízt én is kérek! :) És csokielőszedés akár úgy is menne, ha mind2 karomon lenne 2-2 gyerek! :mrgreen:
rídonli#

Barbi,
http://index.hu/kultur/klassz/alaine070920/
könyvem van, de a könyvespolcunk még (vagy már örökre?) áttekinthetetlen, nem is tudom megmondani, melyik van nálunk :oops:
de majd megnézem ha lesz egy csöpp időm!

Leni, gondolkodom :) de olyan rég nem olvastam, hogy az már szégyen :oops: és egyre távolibb az olvasó elmékezetem is :? a terhességi amnézia kicsinálta (ezt is)

votiv 8)
votiv

Votiv :)
párásodás :P én is párásodnék, ez minden nehézséget megszépít :)
Lenne egy kérdésem Hozzád. A Sedatif-ot Te hogy adagolod? Úgy tűnik a fogzás egy darabig nyugton hagy bennünket, és hátha segítene végig aludni az éjszakát. Előre is köszönöm :)

Képzeljétek, ma a napközbeni alvás idején énekeltem Máténak és egyik percről a másikra elaludt mellettem úgy, hogy nem kért szopit :shock: . Két napja meg,ha fel is riadt az alvásból nappal, megfogtam a kezét, dudoltam neki és visszaaludt. Meglepődtem, de büszke vagyok rá :D

Vica
vica94

Nuk, ezt még neked akartam: Istók több mint 1 évi rendszeres fejlesztés után is a mai napig vernyogni kezd, majd torka szakadtából üvöltésbe csap át.
1. ok: ahogy az idegrenszert stimulálják a gyakorlatokkal, a gyerekben bizonytalanság- és félelemérzet lesz úrrá
2. mivel tudja már, hogy ez következik, előre rázendít
3. kinek panaszkodjon, ha nem az anyukájának?
4. sajnos az anyukában óhatatlanul keletkező feszültséget is megérzik ezek a büdös kölkök, emiatt még jobban ordítanak
Sokszor én is elbőgtem magam, terhesen meg főleg, de rámszóltak, hogy ezt inkább ne, mert csakmég jobban beparázik a gyerek,úgyhogy mindig erőltetem magamra a vigyori töklámpás fejet...
idővel jobb lesz, mindkettőtöknek! de a legjobb persze az lesz, ha már nem lesz szükség fejlesztőre :wink:

votiv 8)
votiv

Ezért szoktam a ház előtt, a kocsiban sírdogálni, amíg még a hátsó ülésen alszik. Persze az ember tisztában van vele, hogy kell, de sajnos akkor is szar... Szegény Te is! Szegény Isti. Ilyenkor örülök, hogy Réka még picike... :roll: :roll:

nukada

BüszkeanyaVica, Sedatifból max napi 4x1 javasolt gyerkőcnek, és nem is kell alváshoz időzíteni, hanem csak szépen elosztva, mert nem valószínű, hogy azonnal lefekszik a földre tőle a gyerek és 2 órán át fel se kel :D hanem inkább kiegyenlít, ellazít, ahonnan már könnyebb az alvás is :wink: ha "altatóként" használod, akkor esti fektetés előtt szopogasson/rágjon el egyszerre kettőt.

votiv 8)
votiv

Vot :) hálás köszönet érte még egyszer. Kipróbálom előszőr az elosztós dolgot, majd az altatósat is. Ennek van vmi várakozási ideje/napja, mint általában a homeós bogyóknak, ami alatt hat, vagy szinte aznap, ahogy elkezdem?

Nuk :) +++++++++++++++++++++++++++++, lehet nem olvastad még a múltkori hsz-met, mert a lap aljára került... privit megkaptad?

Vica
vica94

Nuk és vot, le a kalappal előttetek, nem lehet könnyű, de ti mindent megtesztek a gyerkőceitekért! Sok +++++!!!

Most el aludni, mert kifolyik a szemem. Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Sziasztok,

húúú ezt nem tudom elolvasni, de belelapozok.

Az a helyzet, hogy szabin vagyok és kerülöm a gépeket :D és tök jó!!! ilyen szép időben csak sötétben jövünk be és a kölök 2 lábon nyomja és 10-ig alszik. Micsoda szabadság!!! Neet, még emlékszem amikor óvtál, hogy ha dolgozom talán elmúlasztom az első lépéseket. Jelentem a szabimra időzítette :lol: szociális egy gyermek. Curse, hallod???? :D
utolsó oldalról:
bocs VICA!!!! de offline voltam :wink:
szal a borostyánnyaklánc látszólag nem fojtja meg a kölköt, legalábbis az enyim már 16 hónapos!! :D nekik van kitalálva, akkora, hogy még véletlen sem tudja megfojtani magát...
Ríd, bocs te is kérdeztél valamit? megtennéd ismét, a vásárlás lehetőségét meg mindjárt kutatom elő!

Ne haragudjatok, de most nem olvasok vissza, remélem nincsenek betegeink, ha mégis akkor a lehető legtöb +++mindenkinek!
pusz, jóccakát L olvasni :D

Kép
akata

Votiv

Én pasim is hamar hazajön, mert ő itthon is tud dolgozni és engem cseszeget állandóan, hogy mér nem foglalkozom a Bendivel. :evil: :evil: Mer én egy rabszolga vagyok itthon csak aki főz, mos, takarít, gyereket nevel és én nem babanetezhetek, meg nem nézhetek tv-t anélkül, hogy ne nézne rám szikrázó tekintetekkel. :evil: :evil: :evil: Én meg nagyon nem bírom ezt, én csak a megértést és elfogadást szeretem. :lol: :lol:

Most is csak így éjszaka tudok írni nektek, amikor Bendi már alcsizik, de így meg elég fáradt vagyok már és én is megyek mindjárt aludni.

jaj, nem jó ez a sok betegség, gyógyuljatok!++++++++++forralt bor rulez! :)

Nuk

A Citroen Xsara Picasso az nekem is tetszik. :) Néztük azt is, de vagy drága volt, vagy túl sokat kellett volna befizetni, vagy túl sok volt a THM vagy valami már nem emlékszem. Lényeg, hogy árban és amit tartalmaz az ár, a Suzuki Sx4 volt nekünk a nyerő, meg a fizetési feltételek miatt, meg akció is volt, nem kellett kezdőrészletet fizetni stb. Ja és az új Swift nekem se kéne. :wink:

Cipő témában köszi a tanácsokat, remélem találok majd egy jót. De iszonyatos árak vannak, hihetetlen.

Na megyek alvadni. Jó éjszakát nektek!

ruz
ruzicsky

Vica, Ríd
basszus kitöröltem az emilt, de a babaszoba apró rovatában ha beírjátok a keresőbe a borostyán nyakláncot, kidobja. Ott találtam.
A csaj nevére melékszem, de itt nem akarnám reklámozni, a mailcímre viszont sajnos nem. Próbáljátok meg ott, tuti meglesz!

Kép
akata

Akata :)
köszi, mindjárt nézem :) de jó, hogy szabin vagy :) az még jobb, hogy Ákos fiad ennyire figyel az anyukájára és szigorúan az ő jelenlétében bátorkodott felállni és elindulni önállóan, hosszú távon, két lábon :lol: Gratula Nektek :)
Mi is kint vagyunk - ameddig csak lehet és a szúnyogok engedik - a teraszon. Élvezzük mindketten az utcsó fiiiinom meleg napsugarakat, mint két rheumás mókus :) (bocsi mókuskák :))

Vica
vica94

Ruz, megértés és elfogadás rulez :mrgreen:

Akata, ne szabadkozz, nagyon jól teszed, amit teszel :wink: :D és gratula az önjáró Ákosnak :D :D

Vica, hááát, a hatás az attól függ, hogy mennyire érzékeny rá a gyermeked, bármi lehet. Lehet hogy már egytől is elbágyad, akkor inkább ne adj neki kettőt egyszerre :P

mi pöttyeink ismeretlen eredetűek, azt tudni hogy nem bárány és nem kanyaró és társaik, és nem is csípés, mert ahhoz túl sok van. Talán egy kósza vírus, talán "csak" allergia, de akkor mindkét gyereknél kiverte a biztosítékot. Inkább az előbbire utal, hogy a gyerekeknek folyik az orra is mint a csap. Vagy az is lehet, hogy ez az, amikor egyszerre két ritka betegsége is van két, hasonló génállományú (és főleg egy légtérben tartózkodó) gyereknek, álá Dr. House :D Mindenesetre itthon gubbasztunk, azért néha levegőzünk is, de a játszóteret meg az embereket még pár napig kerüljük...

Monisa, nektek jó az okt. 9-i tali Állatkerti Játszóházban?

Neet, Nektek is és az összes többi gyengélkedőnek gyors gyógyulást!

votiv 8)
votiv

Jó reggelt 8)

remélem be tudom fejezni az irkafirkát, mielőtt a Ded felébred...

Monisa,
akkor javaslom neked a következő meditációs gyakorlatot:
lemész alfa-béta-gamma szintre, elképzeled, ahogy P miatt kiakad Anyud, téged megszáll a transz
és parázson járás helyett, mehet tovább a nap.
Parázson járás: pitéknek való, könnyű kikapcsolódás, két gyerek felneveléséhez képest!
Sztem Neet-et ne akard magaddal vinni az erdőbe bőjtölni, mert ha lejönne róla bárhonnan 16 cm,
akkor már csak asztrálteste maradna. :mrgreen: egyébként sem olyan, kivéve, ha az erdőbe viheti a kutyát, Eszcit, meg egy láda sört :mrgreen:
Hogy mikor leszel szuperanya, azt hamar megtudhatod, a reklám szernt a szuperanyák tix-el mosnak....
én nem vagyok szuperanya... :mrgreen:

Leni,
ősanyaság tök rulezz, én is az valék, bár a kedves topictársak igen rendesen és kedvesen
besegítetek nyáron Fülizni... :oops:

Vica,
nálunk az a baj, hogy Apa sajnos nem csak nyáron... :( és mingyá'
rajzolok nektek is egy Füli-kedvence Bíígát :lol: Dúdolós altatáshoz gratula :)

Votiv,
:lol: :lol:

Neet,
perszehogy csókos vagyok! Ettől függetlenül már te is tudsz tölteni avatart.
Forralt bor nyamm :mrgreen:

Fibi,
mivel most két bank integrációját köll összehozni úgy, hogy jan.1.-től működjön
ezért a szenteste kivételével karácsonykor is ez leszen a helyzet....

Ezzel be is rekesztem magam, mert nemsoká megyünk lótni-futni, oszt nem tudom
mikor lesz időm megest jönni...

csók

Macsek
macskanyu

Jó reggelt, népek! :D

kocsit f8-ra vinném szervízbe, ha az általában már 6-kor a fejem tetején ugráló gyerekem még nem húzná a lóbőrt :shock: :lol: mondjuk tegnap mindkét nagymama megkaparintotta, úgyhogy valszeg az ütötte ki ennyire :mrgreen:

Kata,
8) szabadság :D és gratula a járáshoz!

Nuk,
dévényes fejlesztőben Ábel is sokat sírt az elején, de aztán pár hónap múlva abbamaradt, a végére már ismerte, sőt, időnként szerette :D
ott is aszonta a nő, hogy gondoljam meg, hiszek-e a módszerben,mert ha nem, akkor megérzi a gyerek stb (volt anyuka aki úgy beszélt végig a síró gyerekhez, hogy jaj te szegény a csúnya néni mindjárt abbahagyja stb :shock: :shock: )
kitartás :D

és Deniéknek, utólag Fíbsznek, Leninek is sok ++++++++++++ :D :D

Macs,
jó az új avatar :D

kocsit egyébként most még azért se cserélek, mert csak az utcán tudok vele parkolni, aminek köszönhetően van egy ismeretlen eredetű szép hosszú horpadás a jobb hátsó ajtón :twisted:
kisfurgontípust meg azért mert extrém használatban van a kocsi (na jó, nem :D) kb 35-40 000 km-t megyek vele évenként legyen ezért strapabíró, jó futóművel, magas építésű, magas padlójú, jó sok hellyel és ne kelljen annyira aggódni, hogy jaj a csincsi kocsit összekoszoltam - úgyhogy valszeg nekem egy IFA lenne az ideális :mrgreen: :lol:

tényleg szerintetek C4 Picasso vagy Xsara Picasso? nekem a Xsara jobban tecc :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macska,
I love you. ()ben jegyzem meg, h 62 kiló vagyok. :lol: De igazad van, böjtöt nem nekem találták ki. ;)

Akata,
gratula az első, LÁTOTT lépésekhez! :) :)

Vot,
köszi, nektek is hamarost pöttytelenedést. :)

Apákok miért dolgoznak ennyit? Pénzért vagy munkamániások, vagy addig se hallgatják az üvöltő dedeket? :mrgreen:
neet
neet

Vica,
gratula a régiségedhez! :)

Nuk,
tv: mekkora dilemma. :lol:

Avatart megpróbálom, bár épp töklassú a babanet.
neet
neet

Jó reggelt!

Minden kis és nagybetegnek gyors gyógyulást kívánok!+++++++
Sajna nálunk is valaki mindig fújja az orrát :(
Hétfőn megkezdük az ovit,igaz egy ideig csak ebédig marad majd.
Eddig nagyon tetszik Dorkának.
Így indultunk hétfőn,teljes menetfelszerelésbe :lol: :
Kép

Kocsi:szerencsénkre Balázsom céges kocsival jár,így a családi toyota 4 runner 3.2-es,V6-os terepjáró az enyém :lol:

Szrek:
neked való lenne:óriási,minden féle terepen működik :wink: Én imádom,pláne,mikor minden elakad a sárba én meg simán négykerékbe rakom,sőt még felező is van rajta.... :lol: és nagyon biztonságos!

Neet:
én is megúsztam boritékolás nélkül a jogsit,csak elsősegélyből/!/dupláztam :D

Ancsi:
örülök,hogy minden oké volt az uh-n :D

folyt.köv. indulunk az óviba 8)

petergabi

Nuk: nekem a jövő hét szerda nem jó. :cry: De azért ne hozzám igazítsd a partit, mert mi amúgy is csak akkor tudnánk menni, ha Szrek elvisz bennünket. Olyan messzire nem vállalom be a BKV-zást. :?

Votiv: viszont ha jó idő lesz, akkor az Állatkerti tali szupi! Be is írtam a naptáramba. 8) MÁr van könnyű babakocsink és el merek menni vele. Igaz, még nem mozgólépcsőztem. Vagyis egyszer, de akkor nem voltam egyedül. De azért bevállalom. Ugyi, milyen bevállalós vagyok? :D

Kép
Kép
tinu

Gabi,
Dorka de édes :D és az vmilyen ruha a kezében?

Kata,
éljen a szabadság és Ákosod :D

Szrek,
Citroent nem ismerem :) nekünk 2 Ford Mondeonk van, Zs a német és japán kocsikra esküszik, szte a francia tul puhány :lol: pedig én imádtam a régi pözso kényelmes ufo ülését :) (a la exférj)

Rid,
jaja, én sem panaszkodhatok, és összességében marha jo dolgom van végülis :P (egyelöre.... mert majd a nagyobb hitel miatt másfél év mulva lehet h meloznom kell vmit itthon, ha lejár a gyed...)

Macs,
:( nálunk is ez a helyzet összel és karácsony elött :( (mivel nagyker cég)

Neet,
mi apánk azért dolgozik még éjjel is, mert szereti is a munkáját (szerencsés embör), na meg a jutalékbol többet kap, ha több a melo.

KépKép
fibi

Neet, avatar rulez :D

Gabi, dejóóó Nektek! csajod nagyon szesszi a menetfelszerelésben :D :D neki mi lett a jele?
melyik nap mentek pocakmozizni? én már tűkön ülök :D

Szrek, csúnya néni :shock: :shock: :lol:

Kisün merre?

kocsi témához csak annyit, hogy nagyon tud dühíteni, hogy ha vki úgy viselkedik, mintha ő lenne a kocsiért és nem a kocsi érte (vagy ugyanez lakással)
pasim autójába úgy kell beülni, hogy le kell venni a cipőt :?

(és ma újra nagylány lettem :D)

votiv 8)
votiv

új avatarok rulez

Zsanci!
az 500 Ft nem érdekel, csak hogy milyen elven/alapon kell csengetni? erre lennék kíváncsi.

Szösszenet!
majdnem egyidős terhesek vagyunk. szerinted miért kellene dokit váltanod, van esetleg valami gondod? nem akarlak megijeszteni, ha elkezdesz egy dokihoz járni, utána nehéz másikhoz átmenni, már nem szívesen vesz át senki, mert nagy a feszültség a dokik között. szóval még az elején el kellene döntened, hogy kit akarsz.
a Szt. Imrében nem csak a honlapon lévő dokik szültetnek, egy csomó szerződéses doki is van, akiknek nincs sztks rendelése, csak magán. én is egy ilyen dokihoz járok. ezen kívül számításba veheted még a XXII. kerületi sztk-t is, ahol másik három doki rendel, akik szintén a Szt. Imrében szültetnek. (Holba, Tasi, meg még nem tudom ki)
szerintem a 40 éves doki fiatal!:) nem tudom te mennyi vagy, de nem árt, ha a dokinak van szakvizsgája, meg némi tapasztalata. így aztán könnyen összejön a 40 év:)).

Nuk!
ha sűrűbben éhezik meg, mint 4 óra, akkor nyugisan mehet neki 2x is papika.

Deni!
a zuhanytálca alól rejtélyes módon víz folyik, és már vagy 3x gányolták, de nem oldották meg, most szét kell szedni.

Leni!
fél alma is beleférne, csak vmiért azt írták a haszn. utasításban, hogy apróra vágjuk. vágja a fene, legalább negyedessével dobálom bele. :)

Vica!
köszi, de már lemegyek az sztkba egy dokinőhöz, ott minden kéznél van.

Neet!
szerinted Deutsch az uncsi? akkor milyen a Kinga? én meg annak unom már a rinyálását. (+Erik, Pali, stb.) ezen kívül a Laciék is eltűnhetnének a balfenékre, sőt, én már ki is találtam hogyan fejezném be az egész sorozatot. :)

Votiv!
én azért igencsak szeretem, ha rend és tisztaság van a kocsiban. nem bírom, ha vki kocsijába nem tudok beülni, mert tele a hátsóülés mindenféle oda nem illő cuccal. legutóbb egy gyerekbicajba ütköztem így. totál balesetveszélyes is. viszont a másik végletet se bírnám, ha még egy kiflit se ehetnék meg, mert morzsál.

SZÜLÉSZNŐ:
nem is meséltem, hogy ott volt a rendelőben véletlen épp Kné Vera, és egyúttal gyorsan megfogadtam őt is, már be is írt a füzetébe.

ancsipancsi

Ancsi, te most császárra készülsz, vagy h. szülésre (talán ezért fogadtad fel a Verát? :) )? BZS mit mond?
votiv

Ancsi, most kicsit irigyellek azért a félalmányi nagy lyukért!!! :lol:
(nekem MAX. a negyed alma megy bele, de inkább annak a fele. Ezért jó a répa, mert az hosszú és vékony :lol: :lol: :lol:
leni

marha jo, kicsit kimentünk sájga levelet gereblyézni, és már folyik B orra..... éljen a jo kis jeges szél.

Vot,
az Állatkerti Játszotér a Zoo-ban van? :lol: 8) mert oktober 9 elvileg nekünk is jo, nincs olyan messze innen, és Zs talán szabin is lesz pont :P

House-os rész annyira jo volt mult héten (God versus H) :lol:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: