A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,

Zsánáék tök máshol laknak :D
macskanyu

Macs!
akkor++++++++++++++++ Fülinek. majd csak leküzdi és védett lesz egy életre!
ancsipancsi

Kösz, Leni,
ha előbb szólsz, nem csereberélek. ;)

Macska,
gondolj arra, h most láz, de később no nagy betegség. (nem tudom soha, mikor mire oltanak, csak azt tudom, h egyszer majd jó lesz :D )

Ancsi,
kösz, lányom. :lol:
Suliból megy babanet, már ha van lyukasóra, mert az a 15 perc szünet pisilni se elég mindig (diák nyaggat, napló keres, fénymásolás, egyebek), de most itthonról nyomom, táppénz vagy micsodi. :D

Beszokás náluk hiv. 2 hét, nekem 3 nap volt, egyrészt a ku..a egyetem is sürgetett, h be kék járni órákra, másérszt nem bírom az elnyújtott előjátékot, 1. nap ott voltam vele pár órát, 2. nap kiküldtek picit, bőgtem nagyot, 3. nap bent aludt és innentől végig. Kb okt.ben jött rá, h ez most már mindig így lesz, volt pár sírós reggel, de Pipci jött, látott és győzött. :) 2 hétig húzni sztem nem jó.
Tesómék ovija viszont ultragáz: nyáron volt pár alkalom, amikor közösen ismerkedtek az ovival, (még júlusban) majd szeptember egy: gyerek be, anya haza. Hát, nem kevés sírással megy. :(
Ez a másik idióta véglet, mert azért valamennyi előjáték csak kell, nem? :?
neet
neet

Macs: nagyon figyeld Fülit!! Nem akarlak beparáztatni de mi az oltás után kerültünk hasonló helyzetbe amiből aztán lett a kórház! És most mondta a doki, hogy az nem vesecucc volt, hanem valami más oka volt :? :shock: ++++++++++++++++++
Megkövetem a tejes nénit, mert valszeg tényleg kecsketejet adott, mert a maradékot most ittam meg kávéval és hát, hogyis mondjam....mintha kecskét nyalogattam volna :? :)
Most olyat vettem ami palackozva vagyon és rá van írva, hogy pasztörizálva. Ez ugye azt jelenti, hogy nekem már nem kell újra forralnom?? :roll:

Érdi úti élmények: ott találkoztam életem első és egyben remélhetőleg utolsó cukrosbácsijával! :o !!! Öcsémet meg unokahúgomat vittem a játszóra ami ott van a suli oldalába és jött egy fazon azzal, hogy milyen jók a lábaim, biztos sportolok stb stb és meg akarta tapizni a lábam! :o Fogtam a kölköket hazáig meg se álltunk! Voltam vagy 12 éves. Nagyanyám az Őrség uban lakik 8)

Ancsi: tényleg szívesen kölcsönöztem volna a centrit!!! De látom örülsz a szerzeményednek ;)
És Kamilla is a rágós-vakondon sírt a legjobban, annyira, hogy el kellett hajtanom! :o De ma minden okés már !

Deni: +++++++++++++++++ a skacoknak! És neked is, hogy bírd!

Votiv: okt 9 elvileg nekünk is okszi!

Leni: kettős bicajozás! Wow és Wow :shock: Te nagyon fa@a csaj vagy!!! Én meg azért beszéltem le magam az idei bicó vásárlásról, merthogy két gyerekkel, hogy ülök meg egy bringát, de ezek szerint lehet ezt is ! Na majd akkor karácsonyra kérek mégiscsak bringát, úgyis Kamillának is azt szeretnénk már majd ajándékba ;)

Barbi: gipsz csak két napig volt a ded kezén, TI szépen leszedte neki :) Ha aktuális még amiről püztünk akkor dobd az anyagot és kijegyzetelem!

Curse: autó témában egyetértünk, csak sajna nekünk soha sincs annyi minimális tőkénk se, hogy egy 5 éves autóra becsengessünk valamennyi lét :( arról nem is beszélve, hogy a lakáshitel mellé fosok belemenni mégegy hitelbe :? de ha meglesz ketteske, akkor el kell nekünk is gondolkodni egy autófrissítésen, mert vannak helyzetek amikor az autó nagyon hasznos tud lenni!
Adél egykesége: miért? legutóbb még azt mondtad lesz tesó??

Móni: IGEN, akarok minden infót a tejmentes kajákról!
Írsz pü-t róla?????

Báj dö véj: kenyérben van tej?? :roll:

Fibi: igen, igen! Én is mindig elkámpicsorodok ha Apjuk késik és ezt nem tudom előre ! Azt hittem csak én vagyok erre érzékeny :roll:

Indi: ?? remélem intéződik valami és azért vagy távol???

Ma voltunk a HPbe és a pénteki idegbaj, "csak" egy alsó húgyuti fertőzés volt! Nagyon rendik voltak, mert minket vettek legelőre, pedig elég későn (1/2 9) értünk be a Hba. Aztán Kamilla kb 1 órás ácsingózás után volt csak hajlandó csurrantani, pedig 3 dl löttyöt megivott és már a hasát is csiklandoztam :?

Ja és vigyázzatok jányok, mert állítólag valami kruppos virus van most, nálunk a játszón 3-an is betegek lettek ezzel.

Rylie
rylie

Ded 3.5 órája alszik, most direkt kimondom ALSZIK ESZTER, felkelhetne már, ha aBK-t már nélküle szeretném élvezni. ;)
neet
neet

Rájli,
"imádtam"a Heim Pálba járni. 1. mikor be kellett feküdnöm (kb 9 évesen) a vesémmel, kitört valami vírus, és emiatt rengeteg ideig bent kellett lennem, mert senki se ki-se be, még látogatni se :cry: mindig úgy emlékszem vissza, h min.3 hét volt, de a minap (miév?) a kezembe akadt a záróm, és 10 nap volt rajta. :shock: 2. egy évig kellett járni kontrollra, anyu vitt mindig, és ismerős: minden szart megitatott már velem, és csurgattuk a csapot, majd végre sikerült, de ekkor egy kémcsőbe!!!!!!!!!! kellett pisilnem. KÉMCSŐBE! Egy lánynak... szegény nővérke, képzelhetitek... a sokadik kontrollon már odaadta a csövet, h fogjam én. :mrgreen: Ez fejlődött már valamit vajon?
neet
neet

Neet: akkor hangosan mondd, hogy Eszter már nem alszik! vagy kapcsolj be valami zenét, vagy csörögj a lábasokkal stb

még ez elmaradt:
Barbi: a nyaralás azé tényleg jó volt! Az idő megszépít mindent és már csak a sok szépre emlékszem amit láttunk ;)

Lindi: a Kuszában mikor van a csiribiri? Mertha nem túl korán (pl 8.00) akkor lehet, hogy el tudnánk menni! Az nekünk csak egy buszt jelent még át se kell szállnom! Bár ez a hét már elég zsúfolt meg a jövő hét is, de a későbbiekben nem volna rossz!

R
rylie

Neet, nagyon igazad van! :)
és miért tápolsz? ugye nem vagy beteg?

Ancsi, Jucusék laknak a bikás mögött.
ha leadod a kártyád TI-nek, akkor nem kell fizetni (még jattot se, bár amikor házhoz jött ide az elmúlás péniszére, akkor én csúsztattam, bár első 2 alkalommal el se fogadta, de aztán már én erőszakoskodtam :D).
de lehet hozzá menni úgy is, hogy kártyád nem adod le, de akkor 3 rugó egy rendelés.
és tényleg jobb 1 doki a 2 gyereknek :D
főleg hogy az újszülötthöz úgyis házhoz kell majd menni legalább 1-2x. Vagy a mostani dokitok is kimenne hozzátok?

Drága Fülicsek, óóó :( sajna nálunk is így volt, Istók addig meg se rezzent az oltásoktól, de ennél nálunk is volt láz meg még orrfolyás is. De túllesztek rajta hamar :)

votiv 8)
votiv

Neet,
te kis számító....

Rájli,
azt jelenti :)
És adja az ég, hogy ne legyen kórház, meg ilyesmi, mert az én idegeim nem bírnának mostanában el, még egy gyerekkórházas eksönt, még extralight-osat sem...... :( :( :( ...
macskanyu

Macs, nincs véletlenül otthon DiPerTe kivezetőszeretek? az most nagyon jó lenne...
és ++++++!

votiv 8)
votiv

Neet: nem, ez nem fejlődött!! A "nagy"lányok itt is kémcsövet kapnak :? és mi is pisiltünk már kémcsőbe...hát egy álom! 8)

Na el, mert kitrappolt a lány, hogy: Felébredtem!

R
rylie

Macs: ++++++++++++++++++++++++

R
rylie

Macs,
Fülicseknek sok millio +++++++++, és ovihoz drukkdrukk!!!

Leni,
anyoshoz v helipoppejbe? :P még nem tudjuk egyiket sem (elöbbi kb 1 honap mulva, utobbi talán karácsonyra) :)
és ezek szerint bébiszittert semmiképp sem szeretnétek? (mert nem válaszoltál erre, többen is kérdezték)

Zsu,
köszönöm biztato soraidat, jo volt olvasni :D és dejoooooo lenne talizni majd :D én is szivesen elvezetek majd Szfehérvárra, odáig még tudom az utat Gárdonybol 8)

Rylie,
akkor már ketten vagyunk :P amugy attol borultam ki, hogy szegény B-t lent kellett hagynom 10 percre, amig Ábelt elaltattam fent (mostanában 7-kor kidöl), és ült az ablakban, várta az apját, pár percig némán (megkértem, hogy legyen csendben), aztán kezdett engem hivogatni, hogy ANYA, ANYA, gyeje le. én még nem tudtam Á szájábol kivenni a cicit, és erre B fájdalmasan sirni kezdett :cry: persze öccse erre felriad, ö is sir, szal fasza volt az este. végén meg én sirtam.
fibi

Votiv!
ez a fő gondom, hogy a régi az begyöpesedett, ki se teszi a lábát a körzetéből, nem jönne házhoz. és egy újszülöttel megy ám az elmúlás pénisze rendelőbe! :D (iszonyat jó ez az elmúlás...)
ha kihívnám, én is így cselekednék, leszámítva az első csecsemőmegnézési alkalmat.

Rylie!
néha látok olyan buszt, ami Csepel és Budafok között közlekedik. lehet, hogy azzal jössz errefelé? Lindi múltkor írta, hogy szerda 10:30-kor kezdődik a Csiribiri. másik szerdán szvsz nekünk is jó lenne.
ancsipancsi

Curse,
és miért is lesz Adél egyke? :o mikor mennél vissza melozni?

Deni,
Miért lenne ovi helyett bölcsi Bálintnak? az évvesztesség miatt?
(nem tudtam visszaolvasni rendesen, még mindig csak keddnél tartok :? )
fibi

Curse,
ezennel átadom a stafétabotot. Ezentúl szíveskedjenek téged b..sztatni, miért "csak" egy gyereked van! :lol: :lol: :lol:

Idióta egy kutyám van. 2 napja bűzlik, most fogtam magam, Eszter a törülközőt, és megfürdettük. Kivittem ölben a 17 kilós senekét a dögnek, h majd a napon megszárad, erre nem belefetrengett a hétvégi tűzrakásos maradék hamuba????? Frissen mosva?!

Eszter meg kikönyörgött egy halacskás rajzfilmet. "-Amelyiket a múltkor néztük!" (mert tetettem a hülyét, h nem tom, melyik kell) Megígérte, h nem fog sírni, de megyek, készítem a zsepiket. ;)
(Némó)
neet
neet

Neet,
ehhem, csak ha jól tudom, mások az indokaitok, a miért-is-csak-egy kategóriában. Lehet, én is belépek a klubotokba.....
macskanyu

elfelejtettem:

Marcit meg, ha megszáradt, csak keféljétek le és lejön a hamus cuccos. Ilyet az én tutyám is játszott anno... gondolj arra: még mindig jobb, mintha mondjuk madárdögbe hentereg.....
macskanyu

Sziasztok!

Neet, Curse

Én is csatlakozom az egyelőre egy gyerekes, de még később talán majd újragondolós anyukák táborába. :)

Macs, Votiv

Jobbulást a gyerkőcöknek!! +++++++++++

Kocsi témában én az új atutók pártján állok, mert annyi pénzünk sosincs, hogy ne hitelből kelljen venni, így meg ha már évekig kell fizetni akkor inkább kicsit többet fizetek, de akkor má új legyen! :) és legalábbis amikor mi utánaérdeklődtünk nem volt túl nagy különbség törlesztőrészletben a 2-3 éves régebbi, illetve az új között (mivel az újakra mindig jobb feltételek vannak) a régi meg még lutri is, hogy mit látott már, meg hamarabb tönkremegy stb. Nekem egy új Suzuki SX4-em lesz, ami sztem tök jó, igaz, hogy csak Suzuki, de ár/érték arányban ezt találtuk legjobbnak, ha már Toyota Corolla Verso-ra vagy Mazda6-ra nem telik. :? :twisted:

Rylie

Én amikor Bendinek nem adtam még tejeset, akkor ilyeneket adtam reggelire: lekváros kenyér, bundáskenyér (bár van aki abba is tesz tejet én sosem), gyümölcsök (alma, körte, banán), előző este megsütött répatorta vagy más piskótaszerű süti vagy muffin, esetleg virsli, egyébként kenyérfélékben is lehet tej, de nem mindegyikben van, meg kell nézni az összetevőket, már amelyikre rá van írva. :roll: És bioboltokban lehet kapni tejmentes kekszeket meg kalácsokat is.

ja Ancsi, Bendi már akkor is fostizott, amikor még neki nem is adtam tejeset, csak én ettem-ittam ő meg szopizott.

és nem tud valaki jó cipőboltot ajánlani? akarok venni egy jó minőségű és vagány és dögös cipőt vagy csizmát valami téli dolgot, de nem találok és tudtátok, hogy a csizmák 30 rugónál kezdődnek a legtöbb boltban??? :shock: :shock: :shock: :shock:

ruz
ruzicsky

na, már péntek esténél tartok, de most ébredt mind2 egyszerre 8) nagyon szolidáris kölkök :lol:
fibi

Ruzi,
cipöboltba én nem járok egy ideje :lol: ruhákat is csak a corában veszek meg amikor baján el tudok logni vmi bótba :P
fibi

Ruzi,

hoppá! cipőbolt a pólus centerben, de asszem máshol is van boltjuk....
10 körül tuti vagány darabokat kapni és még kényelmesek is, illetve nemrég vettünk a dechtalonban, akcijássan, bőrcipedlit, őszit, 7ezer körül...
macskanyu

Ruzy!
jó minőségű és divatos is legyen? itt a bibi! a jó minőségű csizmák sokszor ódivatúak, legalábbis nem a legújabb trend szerint készülnek, de bízhatsz bennük. a divatosak meg ...
én , ha sok lóvém lenne, Gábor csizmát vennék, mert cipőben nagyon bevált. de mivel nincs, így Office Shoesben virítok, és divatosnak ott a béna Deichmannos szőrös vagy veszkó csizmám.
különben a Gábor csizmák még divatosnak is mondhatók. de biztos 30ebe kerülnek, mert a cipők 20-ba.
ancsipancsi

Monisa! Nem te voltál a birkatürelmű, nagy szemekkel hisztiző gyermekére bámuló anyuka? Biztos ott van még benned! Ha másnem a boszitopikban leírtad, szóval várhatod a változást :wink:

Votív! PA. Bevallom nem ismerem. Tudsz könyvet kölcsönadni? Mármint ha van neki.

Neet! Én sem szidom a régi időket. Írtam is hogy volt egy-két fantasztikus tanárom is, akire nagy hálával gondolok :lol: . Minden korszak más, s szerintem jobb nem hasonlítgatni őket.

Ancsi! Nekem hála nem jött vissza a szívritmuszavar. Én egy szuper-hiperérzékeny gyerek voltam, s sokat dolgoztam rajta, hogy eljussak a sima érzékenyebb kategóriába (ellenben e szuperérzékenység néha visszajön 8) )

Fibi! ++++++++++
Kártyáztok B-vel? Csak óvatosan a szerencsejátékokkal! :wink:
Este :(

Rylie! eszembe jutottál délelőtt: szójatejet, rizstejet ittatok már? Részemről az ízesítettek jöhetnek, de a naturak főzéshez szuperek (nekem 8) ). A szójával kicsit vigyázni kell mert fog.
Ja és pü-re majd írok. Nagyon rendi vagy!!!

Angi fél3kor kelt (hajnal :mrgreen: ), majd 5kor vissza fél9ig. Du fél3kor aludt el. szörcsizik még, de határozottan jobb. az én torkom ellenben belobbant.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni! vmit akartam neked... hmmm...majd eszembe jut ha fontos 8) . no de addig is itt van neked egy :lol:
gödibarbi

Neet, ne izéljetek má ezzel az egy gyerekezéssel. Ki basztatna ezért bárkit? itt még ilyet nem olvastam (ha meg máshol/mások mondják, tehetnek egy szivességet). úgyhogy ne legyen üldözési mániád meg egykeanyasági komplexusod :wink: és másnak se! a két- és többgyerekeseknek se. mindenki úgy jó ahogy van!
bár mások a problémáink, ugyanazok a problémáink :) (ez olyan mint a Te is más vagy, te sem vagy más)

votiv 8)
votiv

Votiv, Ancsi,
ha leadod a kártyád, akkor is kell 500Ft-ot csengetned a TI-nek a tóvárosban. Kérdezzetek rá az asszisztensnél!
tőlünk kért, amikor egészésgesre mentünk. Csak a kontrollra nem kell zsé. Ha TI-t kérdezed, akkor valszeg azt fogja mondani,h nem kell fizetni, de az asszisztens most már fizettet. :wink:

Macs,
Fülinek jobbulást!!!!!!!!!! A 18 hós minket is NAGYON megviselt, középfül gyula, hasonlók, pedig 27 hósan kapta.

Votiv, MAcs, Leni, Barbi,
akkor a 9-ét irjam be a filofaxomba????? 8)

KOcsi témát egyáltalán nem vágom.... :shock: :shock:

Jelentem megvolt a kontroll:

Meme csipője, mindene negativ.

Igi lúdtalpas, de ezerrel, születésétől fogva valszeg, viszont csinálni semmit nem kell vele... :shock: az mondta dokinéni, hagyjuk, h lábujjhegyen járkáljon.

Borisznak pedig rendben a szive, 3 év múlva újabb kontroll.

hát ennyi.

anyajegyemet nem tudtam megnézetni, de örülök, h hazaértünk.

mennem kell, 3 gyerekes anyuka vagyok, aki még dolgozik is...

puszi

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.
A Szent Imrében szeretnék szülni, de nem látom, hogy melyik szülész-nőgyógyászok tartoznak oda .. És úgy értelmezem a honlapjukról, hogy csak meddőségi nőgyógyászat van ott .. tehát nem kismamák járnak oda helybe.
Én a Fehérvári úti rendelőbe járok egy orvoshoz, akit most választottam .. akkor Ő logikusan a Szent Imrében vezet szülést .. vagy ez nem függ össze?? Remélem érthető amit írok és tudok segíteni!

Köszönöm!
Várom válaszotokat! :)

Kép
szösszenet

Szösszenet,

Ők : http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/M ... nu/Korhaz/

itt mind a kórház szülész-nőgyógyászai, mind vezetnek szüléseket.

ITT: http://babanet.extra.hu/tabla1.htm megtalálod, hogy melyikünk, hányszor, kinél szült.

Ki a dokid?

többiek is jönnek majd, kilenc után....
macskanyu

Köszi a segítséget .. nagyon hasznos!!!!
Én Fehérvári útra járok Amrein Attilához .. de most elbizonytalanodtam .. mert ő nincs itt feltűntetve :(
Akkor nem szülhetek nála?
Vagy érdemes még az elején váltanom?

Kép
szösszenet

Vagy ha megbeszélem vele, akkor jöhet oda szülést levezetni?

Kép
szösszenet

Azért sem értem, mert a Fehérvári rendelőben van 6 doki, és létezik, hogy abból 5 vezet le ott szülést, 1 meg nem???

Kép
szösszenet

Szössz,
sztem kérdezz rá a dokidnál, hogy melyik kórházban vezet szülést, ill. a sztimrében vezet-e. Mivel szabad orvos és kórházválasztás van, elvileg viheted a dokidat a kórházba, de ezt a dokiddal és a kórházzal is egyeztetned kell. Ha nem jönne össze és a kórházhoz ragaszkodsz, nem a dokihoz, akkor mindenképp az elején, mennél korábban érdemes dokit váltanod, vagy az ügyeletesnél szülsz, ami szintén nem rossz megoldás :)
macskanyu

Fel is hívom holnap ... megkérdem. Még csak kétszer voltam nála .. de nagyon szimpatikus doki! Viszont ha váltanom kellene, kit ajánlanátok?
Akinek itt van a közelben szakrendelése?
Ők rendelnek ott ahol a dokim, és a Szent Imrés listán is rajta vannak, tehát jó vészmegoldások :D ..
dr. Faludi Pál
dr. Balogh Tibor
dr. NYulasi Gábor
dr. Horváth Ferenc
Elsősorban négyükről érdekelnének tapasztalatok :) ;)

Kép
szösszenet

Lakásügyben nem szerveződik semmi, köszönöm az érdeklődést. Nálunk említésre érdemes esemény nem történik msotanság.

Zsuzsi :) hát az sajnálhatod is :wink: remélem, térded javulófélben.
indianyo

Szössz,

Saját tapasztalatom nincs, de Faludi doki jó, bár sajátos a humora és Balog dokiról is jókat hallottam.
Én Szőnyi dokinál szültem mindkétszer, őt választanám harmadjára is, de neki csak magánrendelése van. Ha megírod, kb milyen dokit szeretnél, akkor könnyebb nevet ajánlani... de később, a többiek okosabbat is tudnak mondani :)
macskanyu

:) Milyet szeretnék?
Hát lehetőleg fiatalosat .. mert eddig mindkét dokim 40 körül volt.
De a bizalom, a szakértelem a legfontosabb persze :)
A baba jó kezekben legyen! :)
És valószínű császáros leszek .. egy porckorongsérv miatt ..

Kép
szösszenet

Bakker, ne pofázzatok má annyit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap is, mire végig értem, jött a BK és most MUSSZÁJJJ volt nézni! Most is sietek, mert BK utána meg SZF!!!

Betegeskedő drágaságok, gyógyuljatok gyorsan-gyorsan!!!!

Autó téma:
Ha van lóvé, mindegy, ha nincs, akkor új a hitel miatt... De Ruzzal nem értek egyet Suzuki ügyben, ezek az újak baromi drágák. Pl az új Swift ua., mint az én Micrám, de a két kocsi közt templomi orgonálni lehet a különbséget! Nekem most egy nagyobbacskára fáj a fogam, C4 picasso, vagy Xsara Picasso. Az lenne az igazi, ha a Békát megtarthatnám hétköznapra, a nagy meg lenne családi autó, de hát ennyi lóvé nincs... :roll: :roll: :roll:

Én ma kicsit kiborultam a fejlesztő alatt/után, Réka megint végig üvöltötte... Sokkal jobb neki is utána, jobban mozog meg minden. Mire hazaérünk, ő már el is felejti, én viszont mindig sírok kicsit a kocsiban a ház előtt... Gyenge vagyok...

Valaki vesse már fel, hogy mikor legyen tali nálunk!!!!!

A gyerek ma ezt ette meg:
1dl tápihoz hozzákevertem fél üveg alma-barackot és 3 kanál Holléval sűritettem. Még nekem is sok lett volna, de úgy nyeli, mint kacsa a nokedlit... Szerintetek mehetne már napi 2x papika?

nukada

Na, röhögjetek:
A TV2 újragondolja az okosabb vagy, mint egy ötödikes?" című műsorát !
A címét is megváltoztatják, készült pár verzió:

"Okosabb vagy, mint egy focista?" kérdései:

Biológia: Melyik csapatot hívják lila majmoknak?
Nyelvtan: Hogy mondják helyesen a bírónak: "Baszd meg ez les volt", vagy "Bazd meg ez les volt"?
Kémia: Melyik mosópor hozza ki legjobban a focimezbe kent takonyfoltot?
Történelem: Mikor jutott ki utoljára magyar válogatott nemzetközi sporteseményre?
Matematika: Hány méterre van a 11-es pont a gólvonaltól?
Irodalom: Ki van a 2006-os futball-évkönyv címlapján?
Fizika: Miért esik mindig vissza a labda levegőből a fűre?

"Okosabb vagy, mint egy Playmate?" kérdései:

Biológia: Mit mond a kutya?
Nyelvtan: Melyik a cica betű?
Matematika: Ha 6 almám van ,és abból megeszek kettőt,...ááá hagyjuk.
Kémia: Csinálta már kémiaszertárban?
Történelem: Szeretné, hogy világbéke legyen?
Irodalom: Mit tárolunk a könyvespolcon?
Fizika: Ha egy hengeres testet megdörzsölünk, az izgalmi állapotba kerül?

"Okosabb vagy, mint egy BKV-ellenőr?" kérdései:

Matematika: Ha a lyukasztó három lyukat lyukaszt, de a jegyen csak kettő van, érvényes-e a menetjegy?
Irodalom: Mi a neve a metróbejáratnál szerezhető ingyenes napilapnak?
Ének-zene: Dúdolja el az ajtók záródása előtt hallható szignált!
Fizika: Ha a vonat 50 km sebességgel közeledik az állomáshoz, hány embernek nincs bérlete?
Történelem: Milyen csoportok jutnak eszébe a történelemből, amelyek karszalaggal dolgoztak?
Kémia:Mit jelent az a kifejezés, hogy a bliccelő kámforrá vált?
Biológia: Milyen állatok laknak a metróalagútban?
Nyelvtan: Hány kával írjuk azt, hogy BKV?

nukada

vazz, Nuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
macskanyu

Szössz,
én nem ismerem egyik dokit sem a felsoroltak közül. FP-röl majd itt többen tudnak nyilatkozni :)

Barb,
köszi :) persze, zsugázunk ezerrel :lol: ma este még kis béliz is lecsuszott mellé 8)

Nuk,
legyen jövö héten, akkor lehet h mi is el tudnánk menni (mert Gárdonybol közelebb van TB) :P
fibi

Szösszenet :) Én Faludi dokihoz jártam az sztk-ba és nagyon kedvelem, ő jócskán 40 felett van, de talán ez nem kizáró ok :wink:

Curse :) Vizitdíjnak külön sor(ok) van az sztk-ban, a sorszámadók mellett, és tényleg érdemes kb.10-15percet számolni erre, mert néha nagyon lassan megy :roll: ahogy Ríd is írta :)

Macs :) Szegény Fülidnek +++++ új avatarod király :D

Zsugyu :) Köszi az ovis-bölis tanácsot, így fogok tenni (mármint körbenézek, aztán meglátjuk mik a lehetőségek) :wink:

Rylie :) A hagyományos kenyérben elvileg nincs tej, csak sose lehet tudni, mibe mit raknak a pékségben... persze legtutibb, ha otthon magad sütöd... de sztem egy környékbéli kispékségben meg lehetne kérdezni, pláne ha megmondod miért kérded, biztos segítenek és még értenek is hozzá :wink: És szupi, hogy előre vettek Titeket! :D

Votiv :) Pöttyös gyerkőcöknek ++++++ És mitől vannak, kiderült?

Leni :) Szuper, hogy így hatott a topik :D akkor még egy kis enerdzsi +++++++++

Barbi :) Bulást Nektek!! torkod :( Angi u.abba esett vissza vagy ez egy másik nyavalya?

Móni :) Marcid igazán megtaníthatná Bencusnak, hogy kell órákat letéve berregni!! :wink: Magamból kivezető szer :lol: :lol:

Ancsi :) Zuhanyt miért szedik szét?? Grat. az új centrifugához! :D

Fibi :) Apát időben hazavárók klubjához én is csatlakozom! nekem az már különleges ajándék, ha kicsit korábban jön haza... (Ma is nagyon rendi volt Laci, mert ma is korábban hazajött segíteni :D ). Bálintnak az évvesztesség miatt merült fel a böli, mondjuk hajlok arra, hogy inkább ő legyen az idősebb mint a legkisebb a többiek között, de asszem majd a helyhiány, szimpiség és egyéb viszonyok döntenek majd :roll: És én is sok ++++++++++++++t küldök!!! tök jó, hogy apával meg tudjátok beszélni a dolgokat, sztem ez a legfontosabb :wink:

Na én megyek vízszintbe, már totálkár vagyok, dől belőlem az anyag, fáj a torkom és akkora a fejem, hogy mindjárt le is esik a helyéről... Persze Bencus is betaknyosodott mára :( de igazatok volt Csajok, mert enyhébb formában kapta el, nem lázasodott be, csak az orra folyik és szörcsög, ami a szopinál jelent igazából gondot. Pörög is az orrszívó... de legalább igazán egyformán bánok a gyerekeimmel, nincs kivételezés, mindegyiknek szívom az orrát :mrgreen: Bálintnak szerencsére már nincs láza, és jó a kedélye, már nincs rámtapadva, de még folyik a nózija. Sajnos apa is kezdi fújni az orrát rendesen :( igazi családi össztakonykodás van :lol:

Kép
Kép
denizsa

Nuk :) :lol: :lol:

Fibi :) Jövőhéten Gárdonyban lesztek?
denizsa

Fibi, Deni

vígasztaló, hogy enyém apa még mindig dógozik? :( Igaz, nekem csak egy Brügylivel kell megküzdenem.. aki 3,5 óra alvás után most pörög ezerrel és még a láza is lement :lol: rajzolhatom a "Bííga"-t napszámba...
macskanyu

Barbi,
Arra jöttem rá, hogy akkor vagyok halál nyugi, ha ott van anyám, aki bár általában döbbenetesen higgadt és minden de néha kiakad. Nos, amikor ő kiakad P-re engem megszáll vmi ellazulásféle transzos izé. A parázson is átmennék mezítláb. Csak sajnos anyám nincs mindig itt és elég ritkán húzza fel magát. (Bár P. egyre jobb ebben a műfajban... Hmm, lehet hogy álomanyu leszek, ha P. kellően brutális felmenőimmel??)
Mit jelent a hiper-szuperérzékenység? Azért kérdezem, mert P-t is annak gondolom.Meg persze zseninek és sztem jó sportoló is lehet :lol: ... (De tényleg, vhogy érzékenyebbnek gondolom és ezért sérülékenyebbnek is. De fene tudja. Valszeg se nem túl zseni és se nem túlérzékeny. Csak érdekel a téma...)

Leni,
Régebbi gyerekedről nem teszel be képet?

Neet,
Én aztán nem (sem) b...lak az egy gyerek miatt. (20 év múlva mindketten mehetünk wellness hotelbe böjtölni és utána sört inni - egy gyerek ugyanúgy szétkapja azalatt a lakást, mint kettő.)
Most olvastam, hogy 10 napos böjtölés és igaz, hogy csak pár kilót fogyok de sok-sok centit és olyan erős és egészséges leszek... És olyan jó lenne csak menni vmi erdőben tudván, hogy miután hazaérek a városba pezsgőzhetem és csokis sütit ehetem mert kiböjtöltem magam 1 évre és 16cm-el keskenyebb lettem (ez több helyről jön le állítólag). Azért írom ezt le, mert rég voltam gyerek nélkül és rég mentem olyan gyorsan, ahogy én akarok (és baromi rég pezsgőztem) ...

Fibi,
Altatást megértem. Én csak együtt merem altatni őket, pont ezért. Macsó nagyfiam egyáltalán nem lenne el egyedül 5 percnél tovább... Vagy 1 percnél tovább...

Deni,
Azért csak óvatosan azzal a tanítással, nehogy Marcus azt tanítsa meg, hogy kell éjjel piszkálódni és nyinyeregni ahelyett, hogy aludna (ha már 4x evett azért ez nem túl erős elvárás... Sztem legalábbis.)
És jobbulást, főleg kölköknek. Utána már megy minden, mint régen (majdnem azt írtam, mint a karikacsapás, csak hát karikacsapások nálunk nincsenek, gondolom nálatok se túl sűrűn...)

Nuk,
Nehéz lehet. De majd elmúlik...
Sajnos én csak 1 év múlvai talira csatlakoznék. Kb. annyi, amíg megtanulok vezetni. De akkor megyek!!! (Lehet hogy fél év is elég.)

Votiv,
Pöttyök?

Macs,
Hogy van Füli?

Móni
Kép
Kép
monisa

Macs,
Jó, hogy nem lázas!

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi, azért a batár centrifugának is megvannak az előnyei, pl. jelentősen gyorsabban jutsz a léhez, mert nagyobb a lyuk, amin leereszted a nyers cuccot! :wink:

Fibi, igaz, nem válaszoltam a bébicsőszre, szóval:

Mivel hülye ősanya vagyok, nem bízok senkiben és semmiben, még magamban sem, de még magamban a leginkább, így inkább én nyűglődöm velük, nem bírnám elviselni, hogy egy idegen kéz simizze, amikor fájdalmasan vonyít bármelyik kőc, vagy u.ezzel az "alakkal" hangosabban kacagjon, mint velem. :oops: :oops:
Önző vagyok... magamnak akarom a gyerekeimet... és még sóher is, mert fizetni se lenne sok kedvem egy bébisintérnek....

Szal nálunk amíg ki nem nyúlok, NEM lesz ilyen kiszolgáló személyzet. Mielőtt az érzékenyebbek azt gondolnák: NEM ÍTÉLEK EL SENKIT, aki képes igénybe venni a bébiszitter szolgáltatásait. CSAk leírtam, hogy én miért nem szeretnék olyat. :wink:
és majd szólok, ha nekilátok mégis keresni egyet :lol: :lol:

Macs, de jóóóóóóóó, hogy Füli jobban van!!!!!

Deni, nektek is küldök +++++++++++!
(kölcsön + visszajár :wink: )

Nuk, ez nem hangzik túl jól :cry: De ugye nem azért sír, mert FÁJ neki??? :shock: vagy az sem baj, ha fáj, mert fejleszt? Vagy hogy is van ez? :roll:

Monisa, kérhetek én is tejmentes kajákról privit? Igi miatt kipróbálnám tej nélkül, hátha jót tenne a hasfájásának.. szerintem leginkább azért üvölt... meg mert nagyon nehezen tud büfögni... nem is értem, pedig férfi... volt valakinek ilyen gyereke? Csak kínlódik a levegővel a hasában, üvölt, mint a fábaszorult féreg, aztán egyszer csak kijön, és lerepül afejem... gyakran kaja is jön a levegővel együtt... Na, guszta voltam, jó étvágyat... :oops:
leni

Sziasztok!
Mi Apánk is dolgozik, és még fog is egy darabig, én meg olyan fárdat vagyok, hogy lehet, hogy kivételesen elalszom nélküle, mieltt hazaérne. Asszem, engem megválaszthattok az apaváróklubban minima elnöknőnek... Múlt 7en volt olyan, hogy éjjel 3- és reggel 6 között volt csak itthon... (Hehe, és ez milyen q.sok pénzért csnálja/juk! )

Macs, örülök, hogy Füli jobban van! :) Ovihoz drukk!

Nuk, Zsu, végre írtatok egy kicsit, már nem tudtam mi van! :)

Neet, Eszti kistesót akar ringatni! :)
És nekem nem tűnt fel,h itt bárkit b@szogattak volna, hogy kevés a gyereke! Sztem ez egy olyan dolog, amibe nem lehet kívülről beleszólni!

De most mégis :) : Curse, most kell végleg eldöntetek, hogy Adél 1ke lesz-e vagy sem? Ki tudja, mit hoz a jövő...

Deni, Votiv, gyógyulást kis családjaitoknak! ++++++++++++

Leni, megnézném, ahogy bringáztok, nem semmi! Télleg f@sza csaj vagy te! :)

Fibi, neked is sok +++++, biztos, hogy jót fog tenni lelkileg is a változás, szép új lakás, és a lakóparkban biztos sok fiatal család van, szerintem lassz helyre mentek! Addig meg kitartás!
Jaj, én is sokat őrlődöm most a 2 gyerek között, b bretegecske volt, és nagon anyás, P meg baromi féltékeny, meg azért még az ovi is új, és folyton azt érzem, hogy nem törődök velük eleget, pedig egész nap mást se csinálok... (szalad is a lakás, mert ma délelőtt csak a konyhára volt időm, amíg P oviban volt, B meg aludt-azóta már kajáltak a csajok, B mindent összesütőtöközött.)

Voltunk Bvel a házidokinkál, meghallgatta, megvizsgálta és rendben van. Holnap már csak 3 puffot kell kapnia, aztán vége a gyógyszerszedésnek. Ice teás megoldáson röhögött, de amikor mondtam,h nem váltottuk ki, hátha nem lesz rá szükség (mármint az eszközt, amit az ic üveg helyettesít), akkor csóválta a fejét, és vmit motyogott,h nem biztos az...
Aztán meg is mérettem a kiscsajt, mert holnapra volt ip-nk mázsálásra, de hamár ott voltunk, letudtuk ezt is. 7kg a csaj, pont mint augusztusban, ez nem vmi sok! Nem tudom, hoyg fogyott-e, vagy nem hízott azóta, gondatlan anyaként nem túl gyakran mérem... Pedig eszik rendesen, csak pár nap volt, amikor kevesebbet kajált, a nátha miatt. Most majd foghatom vissza magam, hogy ne tömjem... De nagoyn vidám, nem vérszegény, és nagyon mozgékony, szal baja nincs a drágámnak. Ma a játszótéren ült a babkocsiban, és folyamatosan integetett a gyerekeknek, széles mosollyal az arcán. :)

Indi, az a lakás, amit én ajánlottam elvetve? Beszéltél velük?
rídonli#

Sziasztok,

Látom, most jóóóó sokan vagytok itt :)

Meg azt is, hogy kb. négy oldalt termeltetek, mióta nem voltam :shock: Igyekszem :)

Fülinek jobbulást :) De lekopogom, azt látom, hogy jobban :)

És én is beállok Fibi, Deni és Macs mögé: enyém apa is dolgozik, még mindig, nagyjából másfél óra mire itthon lesz :( És ez megy egész nyáron, néhány szabadnapot leszámítva...

Leni :) én Mátém nagyon nehezen tudott büfizni, nagyon sokáig szenvedtünk :( Talán a többiek emlékeznek rá, hogy én is kértem tanácsot ebben a témában. Ő egész egyszerűen félt büfizni! Talán megijedt attól, hogy vmi visszafelé akar közlekedni és ez ijesztő volt számára. Egy icipici enyhülést hozott számunkra az Espumisan szuszpenzió, mert összegyűjtötte a kis buborékokat és továbbította a pocakba, belekbe, ahonnan egy kis tornával kihajtottam belőle. Ennek a másik megfelelője az Infacol. Ez is ugyanaz a hatóanyag, csak nem lefelé segíti a dolgokat, hanem felfelé. Ez is összegyűjti a kis légbuborékokat, viszont egyben akarja felnyomni. No, ez nálunk egy kb. három órás sírásba csapott át, mert mindig visszanyelte Máté a levegőt, mert félt tőle. Ez utóbbi szerre az vagyon ráírva, hogy három napig kell használni és akkor fejti ki jótékony hatását, háááát.... én nem kíséreltem meg, inkább sétáltam vele, meg minden pozitúrát kipróbáltam vele. Egy nálunk nagyon bevált, de nem akarom itt a többieket untatni vele. Ha gondolod, priviben összeszedem majd, hogy milyen pozitúrák segíthetnek. Nálunk előfordult, hogy hetente más jött be jobban, de volt egy ami nagyon tuti volt.

Vica

Kép
Kép
vica94

nem is mondtam még a nap legjobb sztoriját. pasim hazajött, elővett a táskájából egy könyvet, hogy ezt adta neki oda vki, de már nem emlékszik ki :shock:, de az tudta, hogy én értek németül, ezért küldte nekem. és találjátok ki, mi volt az?
Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: