Lassan nekiállhattok a Tirza-hadműveletnek!
Mimi!
Hát jókat olvasgatsz Te is, jól belenyúltál!Az,aki ezeket a sorokat írta, írt már egyebeket is, nem olvastad????Nem érdemes foglalkozni vele.Szerintem is épp az ellenkezője igaz:Annyira gyakori a vetélés, hogy ha egyszer fordul elő, nem csinálnak belőle nagy dolgot.
Az ismerőseim 99 %-a nem kutatja, hogy miért történt.Az, aki ide ír, elgondolkodott a dolgon,éppen ez hozott össze minket.Szerintem sokat tudunk segíteni egymásnak! Én legalábbis úgy érzem, hogy rengeteget köszönhetek itt a lányoknak.
Mert lehet, hogy tényleg van oka, olyan, ami egyszerűen kezelhető.Itt egymást buzdítjuk a kivizsgálásokra, drukkolunk egymásnak, és ez annyira jó!!!
Reggel amint felébredtem, kapcsoltam be gyorsan a gépet, hogy mi van Montival, és még a szemembe is könny szökött, ahogy olvastam a jó hírt!
Mi tudjuk igazán, mennyi küzdelem van a két csík mögött!
Juca!
Mindenki kap zebrát hasonló esetben???Vagy gólyát?
Monti!
Hol vetted a kétcsíkos tesztet? Igaz, van itthon kettő is, de inkább vennék én is tutit...
Lina!Várjuk meg egymást a teszttel!Nekem pénteken kell nem megjönni ha 26 nappal számolunk, de ez csak mostanában van így, műtét előtt 28 naposak voltak a ciklusaim.Ha azt is kivárom, az vasárnap, aztán hétfőn úgyis október lesz...
Képzeljétek, a következő "tervezett" (vagyis remélem, már nem lesz rá szükség) pém napján lesz az első házassági évfordulónk, meg a névnapom, és párom éppen nem lesz itthon!De majd hétvégén mindent bepótolunk, csak a pét nem tudjuk.De arra úgysem lesz már szükség.
Most meg itt van barna, nem tudom, mi a fenének jött, menjen innen...

ilyet elfogadnék
csomag
ez is egy csomag, ilyet szívesen kapnék...

\"Monti-baba\"
Nem vagyok szemérmes..
megijesztelek!
kilátás a szobánkból
konyhai panoráma

Pocak Jánosom

ő is egy tünemény...