A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi mehetünk kiváltani a bababonuszt.már én is gondoltam rá.
kell a szül.akivonat?
meg v.mi adatlap nem?kismamában láttam

Bridzsi

Kép
esztora

Annee: javulást a gyermeknek (én is utáltam a környezet könyvem, de azért nem ennyire :wink: )
ckat

Helló Dorka! Jobbulást! Nincs ötletem fejfájásra :cry: Mellgyuszikor egyszer én is vettem be algopirint. Nagyon fájt a fejem és lázam is volt.

Egon is szokott üldögélni a pihiszékben, a bébjárgánybam, úgy mint Dömpi :D és ha megfogjuk a kezét azonnal húzza fel magát :P és még reklamál is, ha abbahagyjuk. 8)
molkata

Mi ez a DM bababónusz??? Valaki eltudná mondani? Minden érdekel, ami kedvezményre jogosít, úgyis eléggé lenyúlnak minket :roll:
ckat

Annee! Szegény gyerkööc! Valami virus?
molkata

Esztora
Kell az akvi, meg igen az a lap, de van a dm-ben is, ha nincs újságod!
Ckat apuka
Ma bolognai volt :lol:
Ckat
Vmi kedvezményes kuponok, meg ingyen csomag, meg kedvezmény a césa-ba, kb vmi ilyesmi...
Dorka
JOBBULÁST
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, köszi, nem kell gondolkoznom a holnapi vacsin :lol: , és honnan jönnek azok a kuponok?
ckat

Kitakarítottam, Samu alszik még mindig.

Annee!
ohh basszus, jobbulást nektek!

Fejfájásra: vietnami balzsamos bedörzsölés
Illóolaj:borsmenta, eukaliptusz, kamilla, levendula, majoranna, rozmaring, rózsa
Reflexológia: fej zónák, nyak, homloküregek, napfonat, gerincoszlop (nyomogatása)
Színterápia:Ibolya
nyugtatja, harmonizálja az idegrendszert
fejfájásra,
nyirokkeringési,
hormonális problémákra,
rosszindulatú daganatok esetén alkalmazható

Nekem Samu viszonylag sokat ül az ölemben ahogy Bori is írta, úgy, hogy fel van húzva a lábam (samu így szokott kakilni) szal ilyenkor beszélgetünk+ nézelődik.
A hordozóban nem sokat ül..de ült már egyhúzamban 3-4 órát is.
Inkább félig feküdt..mint a pihenőszékben.

Ckat!
Egyszerűen így alakult az alvásunk :lol: A rák babák általában jó alvók és igénylik is a sok alvást és jó fekhelyet :lol:
torolve_20131003125716

Ckat: Ez egy kis füzetecske amiben sok sok kedvezményre jogosító kupon van.
Pl pelusra, popsitörlőre, melltartó betétre, cumisüvegre és egyéb dolgokra. Van benne 2 db 50%-os utalvány a C&A-ba is. :D Plusz az ingyenes ajándék kuponok. 1 db MAM cumi, 1 doboz Lactoherb tea és 1 üves szentkirályi babaital.
Bemész a DM-be, kitöltöd az adatlapot amit ott adnak, viszed Bors anyakönyvi kivonatát és amint a helyszinen regisztrálnak a gépben, még ott meg is kapod a csomit.:)

Kata: Nem tudom... :roll: :roll: :roll: 16:00-kor lesz doki, akkor megtudom mi ez.
Vendég

Mindenféle okosság akit érdekel

http://naturalap.hu
torolve_20131003125716

Gurgula: a jó fekhely stimmel, enyim gyerek is rák, már csak az éjszakai hosszú alvás hiányzik, napközben Ő is sokat szunyókázik. Szóval háromból kettő egyezik... ez már egész jó arány :D
ckat

Na megjöttünk, szegény csak vigyorgott, meg nézelődött még a fosós oltás is benyelte (bár ráncolta a homlokát) aztán jött a tű és a szuri, szegény úgy elkezdett bömbölni, alig tudtam megnyugatni aztán meg hüppögöt és kb. 2 perc múlva pedig nem tudta, hogy vigyorogjon, vagy sírjon!
Csajok ti gyermekeiteket is így leverte (szunya) az oltás? Borogatást hogy tettétek fel?
Köszi a drukkokat aranyosak vagytok!

Manó: Hurrrá ddőlll a tejcsi!

Dorka: nekem meg azt mondták, hogy Panadolt lehet.

Én is most váltom ki a DM kedvezményes cuccot!

Ja és képzeljétek tőlünk kb. 5 percre van baba-mama torna, és szuper gyógytornász és még valami végzettségű a nőci aki tartja, és már csütörtökön megyek is! Szuper!

Na megyek, lepihenek egy kicsit..

Andrea
Kép
kindernay

Ckat!
Meglátod nemsokára Bors is végig alussza az éjszakát :lol:
Kicsi Bors, annyira édes ez a név. Bors :lol:
torolve_20131003125716

Bassza meg! Gyerek megint rókázik! :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ja Gurgi és az én fiam Oroszlán/Skorpió milyen alvó? És később a szex? :lol: Szegény csajok!

Andrea
Kép
kindernay

Jaj Annee jobbúlást!!!! Küldök gyógyító energiákat!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!
Samu aludt utána a babakocsiban és most is 10 óta alszik.
Nem tettem rá borogatást, alig látni a helyét és nem is fájt neki.
A dokink azt mondta csak abban az esetben kell ha bekeményedne de ez ritkán fordul elő.

Hajrá baba-mama torna! :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Sajna Robi az este sehová sem tudta feltölteni a zenéket, mindenütt letiltják mert mp3.

Küldjetek nekem priviben olyan emilcímet ami fogad nagyméretű fájlokat, majd átküldi mindenkinek egyesével!

Ma voltam én is startszámlát nyitni Boginak, mi a K&H-nál vagyunk, nem kellett az adókártya, ők fogják kikérni.

Bogi ismét nem aludta át az éjszakát, hiába fárasztotta ki magát tegnap...

Örülök hogy a szurisok rendben vannak, gondoltam Rátok nagyon!

KinderAndi!
Szorítok picurkádnak!

Léptem bogikaja...
Vendég

Szivvi: te főzöl?

Ja Gurgi én meg lemondtam a gastroyalt és rendeltem foodexpreszt! A mai kaja izlett (pedig nagyon válogatós vagyok).

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!
Elvileg az oroszlán babák is jó alvók.
A skorpiók eleve nagy szexelők :lol:
/nálunk samunak a marsa bikában áll, ráadásra a párkapcsolat házában, nagy kujon lesz a kiscsákó :wink: /
torolve_20131003125716

oroszlán-skorpió nem semmi, lesz akarata kis dömpikének :wink:
torolve_20131003125716

Kinderke!

Mit ettél ma???

Én napi menüt, mi meguntuk, szinte mindig ugyanaz van.
Jövő héttől jön a Jokerfood :lol:
torolve_20131003125716

Samu jól húzza a lóbőrt 10-tól de előtte meg a vállamon aludt kb. fél órát..
Nah a délutáni sétára kíváncsi leszek..babakocsi ühm :?
No jövőhéttől kenguruzunk.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

annee: mi is így jártunk tegnap, apa elvitte Blankát oviba, nem telt el 1,5 óra, telefonáltak, hogy menjek érte, mert hányt. Mára semmi baja, ment is az oviba :D

dorka:: jobbulást kívánok! fájdalomra nekem is az algopirint javasolta a dokim szülés után, és igen, én is szedtem mellgyuszikor, az már máskérdés, hogy sajna nekem semmit nem ért sem a gyulladásra,sem a lázra. :?

andi: gondolom már túl is vagytok az oltáson, remélem simán ment minden, és nem fájt nagyon a szuri Botondnak.

DM-es csomag: de jó hogy mondjátok, én már rég kiváltottam, de még meg sem néztem mi van benne :shock: . hú de szétszórt vagyok, össze kellene már szednem magam. :roll:

tényleg isteni idő van, meg is ejtettük Bálinttal a szokásos 1-1,5 órás sétánkat a Gellért-hegyen, és még a kozmetikusnál is voltunk. No persze csak egy szemöldökre, de az is jó :wink: apró örömök....

Most megyek, mert fő a sóska, meg kell néznem. Már alig várom hogy kész legyen. Tudom, írtam már, imádom a sóskát...minden héten főznék, ha nem lenn ilyen macerás előkészíteni.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Moni!
Sóska :lol:
Örülök, hogy jól vagytok.
torolve_20131003125716

Most látom, hogy Manót már nem is kell vígasztalni. :)

Annee, jobbulást! Jaj. :(

DM-ben lehet kínai balzsamot kapni? Akkor a csomit is kiváltom, én is, én is! Mennyibe fáj ez a kínai csoda manapság? Ha dm-ben nem akkor hol lehet kapni?

kétfiús anyuka
babdorka

Gurgi igen nagy szexelők! :lol: :lol: :lol: Az akarata pedig már most is megnyilvánul, nálunk nincs olyan, hogy hagyom sírni, mert akkor egész nap nyomatná!
Samu is kujon gyerek lesz, majd hajtják a csajokat! Már előre rettegek, hogy "kiket" fog hazahozni!

Ma kérlek szépen hortobágyi palacsintát ettem, és rendeltem vacsorára Norbi féle csirkepaprikást! És nagyon fini volt ! (a csirkepaprikás felét is benyomtam)
Nem akarlak ijesztegetni de nekem a Jokerfood (ezt is a gastroyal szállítja úgy tudom mert én is rendeltem) egyáltalán nem jött be és vissza kellett mondanom! Tudom, hogy Zsú is rendel, nem tudom neki izlik-e, úgy látszik ilyen kényes punci vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Móni örülök, hogy minden jó, sóskát én is imádom, de tényleg macera... de jövőre én is ültetek, most még csak anyóséknál van!
Kozmetikus, de jó, én pénteken megyek egy 2 órás tatarozásra!

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

SEX???? nem mondjátok, hogy már tudjátok hogyan használja "Jancsikát" a gyerek???? ( ezzel kapcsolatban jut eszembe: a korházban beidomítottak, hogy nem nyúlunk a gyerek pöcséhez, majd másfél évesen a gyerekdoki megteszi. Én szót fogadtam. Erre a védőnőm fogta magát, azt felhúzta. Mérges lettem, merthát nekem mást mondtak. De be kell valljam, akkor láttam először "a fiam". Olyan büszke voltam)

Hencsi: Bors ha lefárassza magát én is várom, hogy többet aludjon, de épp ellenkezőleg, akkor tuti 2szer eszik éjjel. Lehet hogy túlpörögnek olyankor és nem tudnak nyugton maradni?

Naaaaaaa, én is főzök, tessék megdicsérni!!!! (vagy kiröhögni.... :lol: )
ckat

Annee, Móni: mikor tanítottam, én minden év elején elkaptam a fosóshányóst a gyerekektől. Úgy látszik ezen mindenkinek kötelező átesni az év elején. Szegénykék :cry:
ckat

andi: tatarozás :D rám is rám férne, nem kicsit :? már annyiszor akartam kérdezni tőled, mindig elfelejtem: hol vetted a baba masszázs olajat? én néztem itt a DM-ben, Rossmannban, környező patikákban, de sajna nincs :( egyébként lehet, hogy nem jól írtam a múltkor, mert nem azt akartam írni, hogy egyáltalán nem használtak a cseppek, csak sajnos nem az igazi. Érdekes, mert nem minden sírás után lesz csúnya csipás a szeme...épp az előbb üvöltött egy sort, és semmi gond a szemével... hogy is van ez?! :roll:
gurgi: remélem nektek beválik a szemcsepp, és nem kell Sameszt újra szemészetre vinni. Drukkolok nektek...meg magunknak...meg mindenkinek, akinek ilyen problémája van :wink:

Szerintem elkészült a sóska, megyek zabbantani :D

Móni

Kép
Kép
moni1973

Akkor majd Robi délután küldi a zenéket aki kéri!
Most elment maszekolni picit.

Ckat!
Bogi mindíg kel éjszaka legalább kétszer, tök mindegy hogy lefárassza e magát vagy sem, és az is mindegy, hogy mennyit kajál és hogy mit.
Volt hogy kipróbáltam hogy estére adtam neki tápit (amikor még óhajtott cumisüvegből enni...), akkor sem volt semmi változás, ugyanúgy kelt éjjel is, szal biztosan nem az éhség kelti fel, szerintem csak a megszokás.
Én már hozzászoktam ehhez az össze vissza alváshoz, meg talán ha nem kelne fel éjjel, a cicijeim szét is durranának reggelre, azért a napközbeni óránként esetleg két óránkénti szopi hozza a tejcsit rendesen.
De annyit nem, hogy fejnem is kellene, bár volt már olyan hogy hajnali 3kor Bogi szopizott az egyikből, a másikat meg meg kellet fejnem, mert még két órát tuti nem birtam volna ki vele.

Andi!
Bogi is sokat aludt a szuri után, majd utána meg estig ordított, én aznap a fürcsit is kihagytam annyira nyűgös volt.
Én sem borogattam és semmi nem látszott szinte, vadászni kellett a szuri helyét, és láz sem volt!
Mi azt hiszem a jövő héten szerdán megyünk a következőre, de jó lesz...
Szerintem most egyedül fogok menni, Robi biztosan melózni fog sajna, tök rossz lesz, nekem a multkorinál is totál kicsordultak a könnyeim, pedig Bogi csak egy két kis nyaffot adott ki, aztán mintha misem történt volna...
Vendég

Elaludt a Drágám. Rókakoma kimeritette.:(

Én is főzök. Kajarendelés??? Apa agybajt is kapna. Az az adag amit ott adnak az nem kaja! :shock:
Mikor az én drágám a fél tepsi rakott krumplit benyomja 1 helyben. :lol: :lol: :lol:

Ma főzök egy kis rántott levest. Az jó Dana pocijának is.
Vendég

s mikor nálunk apa főz, akkor dícsérni, röhögni vagy csodálkozni kell?

Kép
kissmanó

Manó: Dicsérni és csodálkozni!!!:)

Enyém Apa soha nem főz. De a házimunkában sem segit soha.:(
Vendég

Ckat: meg vagy dícsérve!
Kép

Jancsi ügyben nekem meg mondta a doktornéni, hogy fürdéskor incifincit kicsit huzogassam amig engedi... meg lögybölgessem ki... úgy látszik ahány ház annyi szokás!

Móni: sima Weleda körömvirág és kamilla olaj, nem biztos, hogy kifejezetten masszázs. Már van a DM-ben... a Babynoss meg csak pocakra masszázskrém kicsikét nyugtatós.
Ne is mondd alig várom már a tatarozást! Kár, hogy a zsírpárnákból nem lehet lefaragni!

Manó: én dícsérném! Meg azt mondanám MÁZLISTA! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Annee: enyém férjem sem segít, még a villanykörtét sem cseréli ki! :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Most mitől indulhatott be így a tejem??? Már nem is emlékszem, mikor csöpögött magától. :shock: Pedig még 3 óra sem telt el az előző etetés óta. És fáj is mind a kettő. Kemények. Lázas nem vok. Most mi van? Ha ember lánya beteg, több a teje? Én pont fordíva gondolnám.

kétfiús anyuka
babdorka

Nah, azzal nincs gond. A műszaki dolgokat megcsinálja, fúr farag, szerel.

De hogy egyszer is porszívózna...
Jah, bocs... Heti 2x elmosogat! Benyomja a mosogatógép gombját! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Villanykörtét nálunk is én cserélek.
Ellenben soxor ő főz, haláli, de annak köszönhetem, hogy anyósom pocsékul főz, azaz egyáltalán nem változatos (hi-hi: szerintem olyan food express vagy milyen stílusban), s párom szereti a pocóját, így mindenütt nyitott szemmel jár, mindenhonnan 5leteket lop, s azt hasznosítja. Naná dajcsoktól is egy trükkel tért haza, a vőlegény papája profi szakács, anno Tito-nak volt szakácsa, Szarajevoban egyetemen tanított, a Chamselisen (vagy hogy a rákban írják ezek a franszoák) is főzött, meg mittoménhun. Apa aszonta tudna mellette leskelődni pár alkalommal.

Annee - jánynak gyógyulást. Adriám talán mára abbahagyta, 3 napot átrókakomászott.

Dorka: ha érdekel, akkor mélben küldök homeós fejfájásos cuccos ajánlást. Vagy rá is kereshetsz a netes verzióra: www.natursziget.com az oldal bal felének a közepe táján (talán) van a homeós ajánlás. Keress rá a fejfájásra. De könyvemben jobban le van írva (asszem), ha kell télleg küldöm. Csak most ebédet köll adni a takarítónéninek, utána meg Grétu is kéne kajáljon, mett ideje, de nagyon.

Kép
kissmanó

Hajni. mosogatógép gombja :lol: :lol: :lol:
Enyim is azóta mosogat mióta automatizálva van a dolog.
Míg udvarolni járt hozzám, én a IX-ik emeleten laktam, s volt egy egyezség köztünk: míg én mosogatok, addig ő leviszi a szemetet. S vállalta még a gyaloglást is, hisz sűrűn volt hibás a lift. Csak mosogatni ne kelljen.

Kép
kissmanó

Köszi Manó. A kínai balzsam érdekelne most, csak "nemtom" hol és mennyiért kapható.

Én nem tudom elégszer leírni, h nekem minta-férjem van. Mindent barkács- és házimunkát csinál. Nem is érdemlem meg. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Bocs a hibákért. Szóval minden barkács- és házimunkát megcsinál.

Bori, mi van a táblázattal?

Bár igazából torokfájásra kéne kitalálni vmit, mert nyelni alig bírok. Ötllet?

kétfiús anyuka
babdorka

Csajok, szorítsatok nekem.

Megyünk a Blankáért, először kenguruval. Remélem nem sírja végig az utat Bálint.
Majd beszámolok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

BORI!

El tudnád küldeni priviben BJ rendelőjének a vezetékes telefonszámát?

Elkeveredett a költözésben a naptáram, amiben benne volt, a régi priviket meg netmtartotta meg a babanet.

Csak a mobilszáma van, de a másikon kellene hívni.

Még nincs időpontom a 6 hetes kontrollra... :oops: (pedig már 8 hete szültem)

KépKépKépKépKép
uxi

Móni: Drukk, drukk, drukk!:)

Tömzsii nagyon bírja a kengurút. Nagyokat hunyik benne.:D
Vendég

Torokfájásra nálam a nyerő: egy citromot kicsavarok, s a levébe 2-3 teáskanál mézet elkeverek. S úgy érzem, mintha marná le a torkamból a bacikat.
Nem is tom métt nem vetettem be vasárnap ezt. Ja, mett dög vótam citrométt menni bótba.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Sikerült ideérni. A nátha mellé kaptam egy kis ínhüvelygyulladást. :( Szerintetek, mivel lehet bekenni? Most fáslizom, de még ehhez is béna vagyok, mert a jobb kezem krepált be és ballal fáslizni... .:(

Dorka, nekem is az Algopyrint mondták. Bár nem kellett eddig beszednem semmit. Vettem azért Sterimar orrsprayt.

Annee, gyógyulást az elsőszülöttednek (egyébként most ilyen vírus van). Tegnap kérdeztem, mizujs a sóginőddel meg a picurral, de nem válaszoltál, lehet nem vetted észre.

Én múlthéten voltam kozmetikusnál, igaz csak szemöldök és pilla volt, meg egy kis masszír, addig anyum és tesóm vigyáztak Marcira. Tök jól elvoltak. Tatarozás is kéne. :roll: No meg zsírpárna megszabadulástól. Tényleg Dorka, hogy állsz a hullahoppozással?

"Jancsi ügy" :lol: nekünk is azt mondta dottore, hogy fürdéskor, ameddig engedi húzogatni. De, ha nem mondta volna is megtettem volna, mert barátnőm kisfiát, majdnem azért kellett műteni, mert azt mondták neki elég egy éves kor után. :? Ckat, a védőnő teljesen felhúzta? :shock:

Nekem is annyira tündéri párom van, mint Dorkának. Mindent megcsinál, akár takarítás, akár főzés. :lol: Csak keveset van itthon. :(

kispiskóta

Szia Zsú!:)

Ne hari, tényleg nem vettem észre. :oops: :oops:

Nem engedték haza őket tegnap mert a kicsi besárgult, meg hallottak valami szívzörejt is nála. :shock:
Ma már próbáltam hívni, de nem vette fel. :roll:
Remélem minden oké velük. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Még mindig betegek vagyunk :cry: Ez már soha nem múlik el? Már nekem is fáj a torkom, alig bírok nyelni :cry:

Kata: nem tudom :oops: Nekem mindkettő van de én most a rugalmasat használom és azt is fogom addig amig lehet. Nekem jobban bejön egyenlőre. Az erszényt nem ismerem, passz :oops:

Andi: M-es kendőm van!

Annee: jobbulást a lánykának!

Gurgi: enyém gyerek nem alusszaát az éjszakát pedig egy napon születtek. Te mázlista :wink:

Apa nálunk is főz, hamár ez a tanult szakmája vagy mi :roll: Egyébbként nekem anyós főz hétvégén egész hétre :P Lefagyasztom és csak elő kell venni és van kaja :lol:

Én is akarok ilyen DM-es akármit, csak az a gondom, hogy itt nincs DM :evil:

Dorka: ha nagyon fáj egy algopirint szerintem bevehetsz!

Samu is szokott ülni az ölemben meg a pihiszékében meg a kertben a bébjárgányban. Sőt most hogy náthás vizszintesbe nem is tudom fektetni mert rögtön fuldoklik :cry: Aludni is úgy alszik, hogy meg van emelve picit :oops:

Manó: hurrá, megit győzelmet arattál a tejcivel szemben :lol:

Hencsi: zene nekem is jöhet :wink:

Léptem pakolászni, a lakás romokban :?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: