A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

heló csajok, mindenkinek ezer köszi a ragacsokért!

Hanyatka - látod, végre eljött ez a nap is!! most már te is gyűjtheted: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kellemes estét nektek! :wink: :)

Ági: +++++++++++++++++++++++++++++++++
milyen fehérje-turmixot iszol? Apánk ajánlotta? én is filózok ilyesmin, mert ez a húsevés még 2 hétig elég bajos lesz nekem... csak mindenféle szar adalékanyagot sem szívesen nyelnék le.

Bodza, Tatu - gyors lefolyású menzit nektek!!

beazonosítottam mindenkit a képeken!!

Szőke - gratula Alizhoz!!!

Zsembi - te mikor következel? (bocs, ha már kérdeztem, de már rég láttam a táblát!)

GRILLÁZS???

Manóka - biztos rendben lesz minden vizsgálat, ne aggódj feleslegesen!!

én eléggé unatkozom már most... a tvben soha semmi, olvasni most nincs türelmem, így marad a lébecolás. :)
szépem

sorry, alighanem összekevertem Manókát Bébével, mégis nagyon jó lenne már a táblánkat előtérbe hozni...!!!
szépem

A képeket még mindig nem kaptam meg :cry: valaki szánjon meg és küldje át légyszike :P töküres a postafiókom.

Hanyatka:
olyan voltál mint a szűzlány, az első aktus nehezen megy, de reméljük ez lesz az utolsó is. Előző orvosom szavaival éljek: "küldjetek utánuk még egy pár katonát"!!!

Lányok nekem a mensi meggondolta magát, 2 csepp izé kijött és kész :( ilyenkor szokott jönni másnap a fetrengés a fájdalomtól :cry:

Ági, Szépem, Hanyatka: babanövesztő energiák++++++++Ági Neked már nem sok van hátra a + tesztig.

aludjatok jól és álmodjatok szépeket!!!!!

jóéjtpuszik

Anikó
tatulány

Tatu!
Elküldtem a képeket,remélem sikerrel :)

Jó éjt mindenkinek!
Köszönöm a drukkot!
Puszzz
hanyatka

Tatuci! Egy pohár valami alkoholos, egy forró fürdő, egy kis apázás :oops: , vagy néhány felülés talán segíthet.... ha em indul meg rendesen. Gondolom már te is szeretnél végre túlleni rajta.

Szépem! 40 csatornán zongoráztam egész nap oda-vissza.. Tényleg nincs semmi a tv-ben. Esetleg a "természeti" adók. Csak ott állandóan a tintahalakat mutatták, és én meg imádom, így csak a nyálam csorgott. Fel sem merült bennem, hogy a szaporodásuk is érdekes lehet, csak hogy grillezve a fokhagymás öntettel milyen finom. :lol:

Ez a fehérjeporos dolog engem is érdekelne! Hol, milyen, mennyibe kerül?,???? Gyúrjunk vazzzzze! :lol:

Beugrott Egér volt gazdija, megnézni a kutyit. El volt tőle dőlve. Nagyon tetszett neki a kis szaros. Aki már nagy ám! Váltja a fogait is. Végre. Mondta a srác, hogy látszik, hogy alig van elkényeztetve. ( mert az ölemben aludt)

Aludjatok ti is! (mert álmosak vagytok)
Jó éjt, puszika..

babaragik ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Hát ezt a fehérjeporos izét apánknak nem szabad megtudni. Nagyon nem támogatja az ilyen dolgokat!
Egyébként ez tejsavófehérjéből van kivonva ananász-vanilia ízű ( isteni finom) És kifejezetten proteinpor! A gyúrósoknak! :-) Ja és édesítővel van, egy adag csak 114 kalória!

Tatus én is a forró fürdőt ajánlom, meg az alkoholt.
Ági28

Sziasztok!

Megjöttem a konferenciáról, nagyon jól éreztem magam, bár iszonyatosan fárasztó volt.

Szerda este voltam Apánknál (addigra mensimanó is elkapott), vártunk 1/4 10-ig mire bejutottunk, és sajnos nem tudtuk elkezdeni a lombikot. :cry: :cry: Ugyanis magas a prolaktinszintem, és elküldött koponyact-re. Eléggé ki vagyok borulva. Szerda éjszaka alig aludtam 1-2 órát. Otthon zokogtam, hogy nekünk nem lesz kisbabánk. Most már úgy ahogy összeszedtem magam, de nagyon félek.

Hanyatka, drukkolok, hogy sikerüljön az inszemed.

Tatusom, megjött már rendesen a mensid?

Ági, hogy van a hasad??? Már mindjárt hozod nekünk a pozitív tesztedet!!!!

Babaragik mennek mindenkinek!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!

Bea
beus77

Beus sajnálom, hogy nem kezdhetted. Miért kell a prolaktin miatt CT??
Hát fájdogál, van mikor jobban, van mikor kevésbé, de mindíg máshol!
Ági28

Jó reggelt!

Beuuus:
eeeeeezt nem hiszem el, gondolom, hogy kiborulhattál szegénykém, erre a xar CT-re régen elküldhetett volna, én itt voltam:
www.raditec.hu
telefonon kérjél időpontot, hétvégén is vannak vizsgálatok, kb. 2 hétre kaptam időpontot, beutalót kell vinni és TAJ kártyát.
Másnapra megvan az eredmény.
A prolaktin meg hamar helyrejön a gyógyszerszedéstől, attól ne félj.

Nekem még mindig semmi mensi, köszönöm a jótanácsokat, ha estig nem változik bevetek minden taktikát.

Nem kaptam képeket, én már feladom-:))

Anikó
tatulány

Mennyi a prolaktinod egyébként?????
Hipofízis adenómától is lehet magas - ezért kell a CT.

Ez a fehérjepor engem is érdekelne. Testépítős boltban vetted (Ági)? Mi a neve? Vagy van többféle biztos?

Anikó
tatulány

31,2 a prolaktinom. Csak tudjátok az az érdekes, hogy tavaly, amikor keztük az első inszemet, akkor is magas volt (28,8), és arra azt mondta, hogy nem számít. Pedig a normális érték felső határa 18. Nem értem én ezt. :cry: :cry:

Tatu, köszönöm a segítséget.

Ági, azért kell, mert lehet hogy az agyamban setjburjánzás van. Bár a doki azt mondta ne féljek ettől, mert az 80 fölötti értéknél szokott lenni, de muszály elküldenie, hogy kizárjuk.

Bea
beus77

sziasztok!
Tatuka! elküldtem a képeket!!!!!!!!!!
Ági! Ha holnap tellik le a 21. nap, akkor aznap keresed fel apánkat vagy másnap ? Azért kérdezem, mert csütörtökön reggel még benézek hozzátok és szeretném tudni , hogy milyen hírrel jössz a csajokhoz.

Annyira szétszórt vagyok az utóbbi 2 napban, hogy lassan a fejemet hagyom el. Nem is mondtam, hogy voltunk szombaton az erotika kiállításon. Héát nem semmi volt így testközelben látni a meztelen csajokat. Hogy egyik- másik nőci hogy nézett ki, mint valami öreg nyanyus.
Amúgy érdekes volt, de úgy 22.00 szedtük a sártorfánkat és haza mentünk.
A Havas -Kelemen Anna párost megnéztem, (interjú volt) azután annyian tülekedtek a tsandnál, ahol dedikálták a könyvüket, hogy ennyi ambert még nem is láttam. Állítólag 3 hét alatt 28.000 példányban kelt el a könyv, na ezen ledöbbentem.
Bocsi a kitérőért de ezt el kellett mondanom.
:)

manoka
manoka71

El is felejtettem írni, hogy nagyon örülök, hogy jó volt a tali, gondoltam ám rátok!!!! Jók lettek a képek is, remélem a következőn énis ott tudok lenni.

Lányok én még nem vagyok képben, hogy ki kicsoda. De szeretném megkérdeni, a szőke hosszú hullámos hajú lányzótól, hogy nem járt-e tegnap reggel a 3-as metróval Újpest Városkapunál?

Bea
beus77

Beus Most olvsom, hogy nem tudtok kezdeni. Sajnálom, de az igaz, hogy jobb utánajárni ennek a maghas prolactin szintnek.

manoka
manoka71

Az edzőtermekben is lehet kapni. Csak alaposan meg kell nézni mi van benne. :-) (fehérjepor)

Manóka holnap megyek apánkhoz.
Ági28

Ok, akkor megtudom, amire kiváncsi vagyok :D
Tatu! Nem megy át a levél. Jó a Te email címed?

manoka
manoka71

Sziasztok lányok!

Szépem elhiszem hogy nem emlékszel mert Grillázs nem jön.
Grillázs gyere!
Én csak novemberben kezdek.

Ági ugy izgulok babaragikat küldöm+++++++++++++++++++++++

Többieknek is megy a babaragacs.

Andi
zsembi

tatuka72@citromail.hu
ez a címem, nem értem megszoktam kapni a leveleket??????

Ez az erotika kiállítást este a TV-ben láttuk, háááát voltak fura csajok, de volt amelyikből ki sem nézné az ember a "foglalkozását".

Beus:
megnézem Neked otthon, hogy CT vagy MRI kell az adenómára, nekem is először félrebeszélt a régi orvosom, nehogy másra kérj időpontot.
Kaptál Bromocriptint?

Anikó
tatulány

Sziasztok!

HÚ, Ági! Nem semmi vagy, hogy nem teszteltél... Holnap sem csinálsz egyet, mielőtt Apánkhoz mész? Nagyon szorítok!

Tatu! Nahát, ez a lüke mensi...

Beus! A prolaktin szintet nagyon hamar helyre lehet tenni. Nekem is magas volt, aztán sikerült annyira levinni, hogy a ref. tart. alá került. (0,39 ) Lassan csak meg kell nyalnom a bromocriptines dobozt, mert abbahagyni nem lehet a szedését.

Hmmmm. Fehérje... Minek kell lenni a dobozra írva? Még sosem "gyúrtam". Gőzöm nincs.

Kép
Kép
Kép
zel

jaaaaj a ragik ittmaradtak!!!!! :lol:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek jutott?

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, én is úgy tudtam, hogy nem lehet abbahagyni, de nekem Apánk azt mondta hogy abbahagyhatom, mert rendbejött. Nem értem, de lehet hogy velem van a gond!!!

Ági, hogy birod teszt nélkül??? Annyira kíváncsi vagyok!!!!
+++++++++++++++++++++

Tatusom, neked szakorvosi beutalód volt vagy a háziorvos adott? Mert engem Apánk oda küldött, viszont a raditec honalpján az van, hogy szalorvosi beutalóval ingyenes csak. :shock:

Bea
beus77

szalorvosi=szakorvosi :oops: :oops: bocsi

Bea
beus77

Nekem a régi nőgyógyász adott beutalót, tehát szakorvosi volt.

Igen a Bromot abba lehet hagyni ha beáll a prolaktin, de félő, hogy újra felemelkedik.....ezért kell az állandó kontroll.

Anikó
tatulány

Ezek szerint nőgyógyász is adhat beutalót ct-re??? Akkor nekem miért nem adott Apánk?? :cry: :cry:

Bea
beus77

Beus! Ha én vagyok a szőke, nem jártam reggel metróval, ha jól emlékszem :-)
Én sem maradok ki a sorból ragiküldésben:
++++++++++++++++++++++++++ juhhé

Kép
szõke

Tatukám elküldtem neked én is a fényképeket de visszajött nem tudom mi lehet az email cimeddel. :shock:

Andi
zsembi

Sziasztok csajszik!
Tudtok abban segíteni,hogy miért feszül azóta is folyamatosan a hasam???
Hasonló mint amikor megvan,csak most jobban. :?
hanyatka

Ági!Holnap mikor mész apánkhoz???Jó hírekkel gyere!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beus!Sajnálom,hogy nem kezdhettetek:(
Szerintem a Bodzára gondoltál a képről...szőke,hullámos,hosszú haj :)

Szépem!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tatu!Az én mailjeim sem mentek át??? :(
hanyatka

Tatu! Én is megpróbáltam, de nekem sem sikerült a képeket átküldeni....

Hanyatka! Inszemkor kerül a méhbe valamennyi levegő. Az feszíthet. Legalábbis nekem anno egyik doki azt mondta.

Kép
Kép
Kép
zel

Köszke Zel!!!Akkor valszeg az lehet :(
Már láccik a képecskéd :wink:
hanyatka

Aranyosak vagytok a kép-próbálkozásokkal, nem értem ma is kaptam egyéb minden mást, képeket is.
Megtenné vki, hogy a pároméra elküldi?

dr.denes@netquick.hu

Nagyon köszönöm!!!!!!

ÁÁÁÁGGGGIIII:
jelenkezz mindenképp, hogy mi volt, nagyon izgulunk érted!!!!! ++++++++++ lesz az biztos!!!!!!

Hanyatka: nem lehet, h a tüszőrepedést érzed?

Anikó
tatulány

Délelőtt megyek majd. Reggel 8- ra jön a lány megszúrni a teggem, és utánna megyünk apával. Lehet, hogy csak este tudok majd jelentkezni!
Ági28

Hát én már nem tudom,hogy mit is érzek,mi lehet!Csak feszülést :(
hanyatka

helló csajok!

Ági - nagyon izgulok és drukkolok, hogy Apánk jó hírekkel szolgáljon!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Hanyatka - hány petesejted lett kb? mert azt írtad, hogy nem tudni, mert nem volt Uh előtte, de lehet, hogy némelyik jobban megnőtt hétfőre, plusz a tüszőrepedés, aztán meg a fiúcskák is emelhetik a hormonszintet asszem. szóval ez tök normális.

Beus - nagyon sajnálom, hogy nem tudtok most kezdeni, én nem vagyok járatos a témában szerencsére, de azért utánanézek neked , hátha lesz vmi használható infóm. elhiszem, hogy elkeseredhettél, de hidd el, Apánk senkit nem fog bébi nélkül elengedni, csak hát ki kell várni az időt... igaz lányok??
szépem

Beus én is nagyon sajnálom de Szépemnek igaza van ha ezen a vizsgálaton mulik akkor inkább nézesd meg minthogy elveszits egy tábogatott lehetöséget.

Szöke én is gratulálok a lánykádhoz.

Tatukám elküldtem megint a képeket a férjed emailjára ugy néz ki elment mert nem jött vissza.

Bodza,Yami hol bujkáltatok ma egész nap?

Andi
zsembi

Hanyatka teljessen normális amit érzel ha nagyon feszül a pocid vegyél be egy magne b6-ot vagy igyál magnézium pezsgötabit.

Andi
zsembi

sziasztok, új vagyok itt.
remélem csatlakozhatok :)
holnap megyek először a Dévai intézetbe konzultációra. mire számíthatok?
Anyagilag és egyébként is. Vass doktorhoz megyek, ismeri valaki?
Köszi előre is,
Vera

Veramama
veramami4

Szia Vera!

Az első konzultáción mi 10. Eft fizettünk. Igaz Dévai dokinál, de gondolom Vass dokinál is annyi lesz. Dévai Apánk szabin volt amikor a stimut kezdtük, így addig Vass doktorhoz jártam, amíg ő nem rendelt. Bírtam, laza, jó fej.

ÁGI!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Holnapra!!!!!! Megadrukk!

Kép
Kép
Kép
zel

zel,
köszönöm.
Vizsgálatokra az első alkalommal mire kell számítani?
És Nektek mi az eredmény ? :)

Veramama
veramami4

Ágica! DRRRRRUUUKKKKKKKK holnapra KisMami!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsembikém! Cukiság vagy!!!!! :D :D :D :D

Hanyatocska! Simi a pocikádra!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szépem! ++++++++++++++++++++++++++++++++++:D:D:D

TatusBébi! Puszik!!!!!:D:D:D

Zel! Egérke édes lehet!!!:D:D
Gyúrjunk vazzzze szövegeden fetrengtem!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Beusom! Sajnálom nagyon!!!!!!!!:-( :-( DE
Minden rendben lesz és indulhat a buli hamarosan, ígérem!!!!!!!!!!!:-):-)

Manóka! Ez az erotika-kiállítás, hát ez kész!!!!!!!!!!!!!
Nem vagy semmi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szőke! Alíz-mama! Hát ez nem volt semmi duma: ha én vagyok a szőke...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yamaica! Merre vagy???:D:D:D

Cuppppppppppppppppppp Nektek! Mit csináltok?
Csak nem Született...;-) Detto...:D
bodza2005

Sziasztok Lánykák!

Hú, de régen nem jártam erre.

Először is: Hanyatka és Hanyatkaapu hajrá, mindent bele. Azért ez tök jó, hogy nektek mindíg kötelező a hancúrozás. :lol: :lol: :lol:

Minden kismaminak megy a babaragacs! Ja, és ++++++++++ :D

Ági, én is holnap megyek Apánkhoz, csak én kora reggel. Mi elkezdtük a stimut, egyelőre 5-6 tüszőm érik, viszont nagyjából egyforma méretűek, remélem, hogy így is marad.
Drukkolok, hogy holnap jó hírekkel jelentkezz itt este!!!!! :D :D :D

Bodza, köszi a képeket, tök jó lehetett a tali. :D Megpróbáltalak beazonosítani benneteket, de kellene egy kis segítség. A két hosszú szőke hajú lány közül melyik vagy Te? :oops: :oops:

Tatu, a forró fürdő nekem is mindig bejön.
Egyébként együttérzésem Nektek Bodzával!

Puszka Mindenkinek!
katóc

Katóc! Köszi.Azért annyira nem jó,hogy kötelezően akkor kell akciózni,amikor Apánk előírja :)
Hajrá!Növesztgesd azokat a tüszőket!
JA és a 2 szőke közül Bodzánk a hullámos hajú szőkeség :)A sima szőke,az a Szőke :)

Bodzika!Nem jöttél ma,mi van veled???
Yamika???Te??Merre jársz???
Nekem még mindig nagyon feszül a pocim,remélem holnap már jobb lesz.

Jó éjt nektek!!!
hanyatka

Katóc!Akkor megtaláltalak :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Kép
Kép

Ez volt az utolsó táblázat Grillitől.
bodza2005

Ági, nagyon izgulok!!!
Csak ezt akartam írni, később visszajövök, remélem, jó hír vár.
Egyébként mindenkinek szép napot!
február

Ági????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
beber77

szép napot mindenkinek!

Ági- remélem a tied lesz a legszebb nap!!!!!!! ++++++++++++++++

Hanyatka - nagyon cuki a szerelmes kislányos méled! +++++++++++++++++

Nahát Beber - ezek szerint te a háttérből lesel? :lol: gyere sűrűbben! hogy vagy?

Február - mekkora már a pocak?

Bodza - elmúltak a görcsök?

Katóc - sok szép tüszőnövesztgetést!!!
szépem

Sziasztok!
február! ritkán látogatsz meg bennünket! Mi újság veled?
Elárulod, hogy fiú vagy lány a babóca? Én olyan kiváncsi vagyok :)

manoka
manoka71

Halihó!
Ágiiii! Nagyon izgulunk!!!Siess...hozd a jó hírt!!!

Szépem!Szerintem is nagyon cuki a mail,este 2x is meghallgattam :)
Küldöm a mai ragikat!+++++++++++++++++++++++++++++++

Február!Jól vagytok,belefér még a pocid a gatyóba?? :)

Beber!Pistikéd jól van,huncutkodik??

Bodza,Yami!Gyertek ti is! :wink:

Katóc!Növögetnek a tüszőcskéid???

Manóka!Holnap indultok!,de jóóó!!!Vigyázzatok magatokra és pihizzetek sokat!

Puszzz
hanyatka

Halihó!
Ágiiii! Nagyon izgulunk!!!Siess...hozd a jó hírt!!!

Szépem!Szerintem is nagyon cuki a mail,este 2x is meghallgattam :)
Küldöm a mai ragikat!+++++++++++++++++++++++++++++++

Február!Jól vagytok,belefér még a pocid a gatyóba?? :)

Beber!Pistikéd jól van,huncutkodik??

Bodza,Yami!Gyertek ti is! :wink:

Katóc!Növögetnek a tüszőcskéid???

Manóka!Holnap indultok!,de jóóó!!!Vigyázzatok magatokra és pihizzetek sokat!

Puszzz
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: