Édes kis Csajocskáim!:-)
Mindenkinek átküldtem a képeket, de Tatu-bébié azt írta, nem ment át. Szerintem a citrommailben kicsi a tárhely. Nincs más mail-címed Tatusom? Arany Zsembike! Neked sem érkezett meg????:-(
Még most is mosolygok, ha a talira gondolok!!!!!!
Az beszarás volt, amikor a Kozsó robogott elénk, hogy a sátrunkba kísérjen..., majd elhúzta a sátor "ajtaját" és azt mondta, már van itt egy lány... Erre mi, utólag megbeszéltük, hogy nem értettük, miért vezet be egy vadidegen lányhoz, hiszen mi nem szeretnénk másokat a társaságunkba...

Széthúzta az "ajtót" és ott mosolygott a cuki, pocis, vidám, édes Szőke... Szétnevettük az agyunkat ezen az előzményen. Yamink később ért oda egy picivel, Neki már fent mondták, hogy a barátnői már nagyon várják. Beszarás volt az egész helyzet. Isteni volt a tea!!!! Igaz? 2000 féle különleges tea, pl. joghurtos meggydarabokkal megbolondított varázsital szederrel, málnával, bodzabogyóval, áfonyával... én persze ezt szúrtam ki elsőre a 2000ből...

A csajok ittak piskótatorta lágy fehércsokival, omlós tésztájú süti zamatával készült teát is pl.
Tényleg annyira, de annyira jó volt!!! Szuper lesz, ha majd Ti is jöttök!!!!!!!!!!!!! Akkor a nagyobb sátorba megyünk!!!
Hanyatunk megúszta a büntit parkolásilag!!!
Őt annyira nézte egy pasi az utcán, hogy majdnem hasra esett, ahogy megpördült...

Először a helyes kis pofiját, majd a lábait bámulta, amikor is majdnem elesett...
Hanyat elhajtott, Szőke már korábban el kellett, hogy menjen, mi 3an (Yami, Tatus, én) mentünk a villanyoshoz, majd röpke 2órát leragadtunk a megállóban...

Tatus végül bulizott még a Mackiben, végül hazatértünk mindahányan.
Várom az októberit sokunkkal (ZelJohinkkal is!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanyatom! Köszi, hogy betartottad!!! Cukor vagy!!!
Yamika! Bababa édes lehetett a büszke pofijával!!!:D:D:D
Tatus! Én mondtam, hogy szupi fotókat fogok Rólad csinálni!!!:D
Szőke! Hogy halad a házikó??:D:D
Ági és Szépem! ++++++++++++++++++++++++++:D:D
Puszihegyek Mindenkinek itt a topikban!!! Szép vasárnapot!!!!!!!!!!