Sziasztok!
Timi! (26)
Most olvastam az IWIW-en az üzenetedet, köszönöm szépen, édes vagy!

:)
Azt hiszem egyelőre képtelen lennék felvenni újra a topik ritmusát (még olvasás szintjén is) hiszen ahogy látom hála Istennek ugyanolyan pörgős, energikus, mint nyáron.

Én is sokat gondolok rátok és előbb-utóbb (fogalmam sincs mikor

:) ) remélhetőleg azért jövök majd sűrűbben is - talán majd újra átlátom hogy kivel mi történik éppen...

Nálunk mostanság még mindig leginkább versenyfutás az idővel, hiszen Lara és Pálma még mindig 3 óránként esznek a nap 24 órájában - néha egyszerre, máskor pedig felváltva egymás után.
Előfordul hogy 1-1,5 órán át is eltart egy-egy etetés egy-egy csajszinál, mert sokszor elalszanak közben időről-időre...

(És persze ott a többi gyerkőc, Attila, önmagam, a háztartás, ügyintézés, vásárlás, az óriási séták, stb.

:) )
Megtörtént az 1. tanácsadáson való részvétel és az aktuális 1 hónapos státusz-vizsgálat.
Rengeteget gyarapodtak a leányzók (nagyon elégedett volt a doktornénink és persze mi is) egészségesek, ügyesek, nagyszerűek.

Szóval természetesen minden a lehető legnagyobb rendben van velünk is - elképesztően büszkék és boldogok vagyunk.

Mindent egybevetve azt mondhatom, hogy a világon a legeslegnagyszerűbb dolog ikres és sok gyerekes Maminak lenni - egyszerűen elmondhatatlan öröm végignézni mindannyiukon és állandó a rengeteg nevetés, vidámság, pörgés.

Ha már itt jártam, azért legalább gyorsan megnéztem Hajni legfrissebb táblázatát...
Szívből GRATULÁLOK minden Édesanyának a babácskájához!!!
És őszintén DRUKKOLOK a még várandós Kismamiknak is a szüléshez!!!
Vadvirág