Ancsi: nekem van gyümifugám és nem használom, szívesen kölcsönzöm és igy kipróbálhatod és ha valóban beválik akkor legalább tudsz demonstrálást is tartani a férjednek

Nos?
Úgyis esedékes az Ancsi-Zuzi-Rylie randi
Deni: a szájfelsebzés az abból adódott, hogy apája hozta ki a vízből kezében a ded repülőtartásban. Majd Api elcsúszott egy kövön és mivel tele volt a keze a gyerekkel, nem tudott tompítani meg semmi hanem arccal előre "hozzávágta" a gyereket egy köves padkához

Szegény teljesen maga alatt volt utána, tiszta lelkifurija volt, meg nagyon féltünk, hogy maradandó lesz a heg, de szerencsére nem lett az!
Rándulás: ismét a hüjjje szülei voltak a hibásak, ezt a hinta-palintát játszottuk vele, amikor két szülő közt a gyereket karjánál fogva lóbálod! Ha abbahagytuk akkor ment a hiszti mert marhára élvezte, egészen addig mig ki nem jött a könyöke vagy válla a helyéről

Bent a kórházban én oda se néztem amikor jó erősen megfogta a doki a karját és reccsentett rajta kettőt-hármat

ded meg üvöltött mint állat! A csuklóját vagy a dokibá szorította meg erősen vagy azis a rándulás miatt lett fájós, de mostmár minden ok a kezével! Az viszont tutti, hogy ilyen játékot never again! Piszok szarul éreztem magam, hogy ennyire nem tudunk vigyázni a dedre, meghogy hogy akarhatunk még1 dedet ha Kamillára se tudunk vigyázni
Tejmizéria: még az is lehet, hogy ebben is én vagyok a hibás, mert a várandósság alatt volt, hogy 2l tejet benyomtam egy nap, merthogy az milyen királyság nekem+a babicseknek! Aztán amikor csecsemő volt még Kamilla és ragyás lett a feje, ZJ mondta, hogy a tejtől és hogy tartsam magam tejdiétán és hát én azt se nagyon tartottam be

csak ímmel-ámmal
Szóval szuperül érzem magam, hogy lett egy okos-szép-egészséges babám és a hülye anyja meg elrontja...
de próbálom előre koncentrálni meg hogy minden ok lesz mostmár!
takonykórságból++++ nektek!
Ríd: ez a kékfény

atyaég! remélem soha-soha nem lesz ilyen nektek se és másnak se!!
Jobbulást!
Indi nektek is és mihamarabb antibigyesz-mentességet!
Lindi: ez elmaradt még: tesód tényleg szép volt és nagyon hasonlítotok! Férjed meg wáúúú! Felolvastam okulásképp a hsz-et apjuknak, hátha veszi a lapot

És valld be, hogy minden este sütővassal állítjátok be Gréti loknijait!
Ancsi: jogi egyetem! Hűha! Na ez az ami tőlem igen messzi áll!
Neet: tök égő..én elsőre átmentem mindenből és nem is tejeltem senkinek

De szerencsés voltam a vizsgáztatókkal és vizsgákkal is szokás szerint
Curse: egyetértek Votivval, vége a nyugis kis napoknak! Hajrá Adél!
Leni:

ötletem sincs...de sok erőt kívánok! És pl az én Uram azt mondja, hogy a katonaság arra volt jó, hogy bármikor bármilyen helyzetben el tudott aludni akár 10-15 percre is. Valahogy neked is ezt a tudományt kellene gyakorolnod...hátha kipihentebb lennél
Fibi: tervezgetés olyan jóóóóóóóóóóóóó

B gatyóba-rotty

szerintem otthon rendeződik az ügy!
Macsek: Te mint tőgyügyi szaktanácsadó, plíz help me:
a kecsketejnek elvileg büdibbnek vagy más ízűnek kell lennie, mint a tehéntejnek?? Mert most azt vettünk Kamillának, és én nem érzem a különbséget !

Átvágtak? Hogyan tudnám megkülönböztetni őket???
Pocak: első "randi"

remélem lesz még ilyen! Szerintem nagyon fontos egy kis gyerekmentes-együttlét is az apjukkal!!
Votiv: mindgyá keresek még szép képeket, csak neked
Rylie