Sziasztok! Tücsi, köszi a hiányolást. Zaljik az élet nálunk is. Sajnos a tejecske még mindig nem jött vissza. Azt hiszem, ki kéne próbálni ezt a more mliket, annyit beszéltek róla, hol lehet azt kapni? Szerencsére Dávid eddig nem nyűgös, úgy látszik, még elég neki, de szerintem nem fogja bírni sokáig, ha így folytatódik.
Emma, érdekes, amit írsz, én is nagyon féltem tőle, hogy Apa féltékeny lesz, de szerencsére nálunk eddig nincs belőle gond. Sőt néha én vagyok féltékeny, mert midnig csak a Kicsi, a Kicsi.

Na jó, ez csak vicc volt, éppenhogy meg vagyok tőle hatódva, hogy mennyire gondos és türelmes apa lett a férjemből, amilyen kalandor volt korábban, ki nem néztem volna belőle.
Enikő, szuper az a kép a törpeterroristákról, és lássuk be, Viola azon a képen is elég huncut, látszik rajta, hogy nem az a sarokban ülős, csöndes gyerek. De azért részvétem a hisztihez, én is tuti kiborulnék.
Emi_25, nagyon édik azok a képek!!! Kata, Egon már nagyon nagyfiú azon a képen! Dávid is kapott tegnap egy újabb zenélő forgót az apjától, képzeljétek, hangosan nevetett, annyira tetszett neki! Hencsy, megértem a zuradat, az a röhögős kép haláli! Ilyenkor az ember rögtön megzabálná a gyerekét, nem?

Nem tudom, csak én vagyopk-e ilyen képmániás, de legjobban azt élvezem a fórumon, amikor képeket raktok fel. Persze, azért a szöveget is figyelemmel kísérem, de mégis a képek az igazán élő dolgok csemetéinkről.
Hencsy, Dávid is még minimum kétszer szopik éjszaka, ma 3* is, fél 2-kor, 4-kor és 5-kor. Aztán hatkor fel is kelt. De nem bánom, mert így is kevés a tejecske, félek, akkor még kevesebb termelődne, ha nem lenne éjszaka is inger. Nekem Amúgy az a szerencsém, hogy a szüleimmel lakunk együtt egy kétgenerációs házban, és délután le szoktam passzolni a gyereket 1-2 órára, és akkor kialszom magam. De nem tudom, amúgy hogy tudnám elviselni az éjszakákat, ha ez nem lenne.