Sziasztok!
Milyen pörgés van most itt.
Próbálom sorjában.
Kovács doktoról mondta a táncostársam, aki nála szült, hogy jól van.
Cukipofa, mi a helyzet a nagyánnyal?
Csmarti, Szia, jó készülődést a bónuszra!
Jázmin -

Nagyon bírom. Amikor látlak Györgyi a tévében, mindig ez a kis nő jut eszembe. Sokszor nem is figyelem miről beszélsz.
Veronikusz szia!

Utána még Melinda felcsipegette a kenyeret, a mit a Fürtös Tündérek szétszórtak. és mindig, amikor talált egyet, olyan Hókuszpókos diadalkiáltásra fakadt. Egy bácsi hangosan nevetett, de az egész folyosó ott vidámkodott, Katáék már megalapozták a hangulatot. a párom is rögtön felismerte őket.
Tetszett nagyon, hogy így jött ki a lépés.
Hanna, ne ess kétségbe. Nekem nem volt soha nagy gondom a tejjel, de akik itt szakavatottak, tényleg hallgass rájuk, hog yne ess kétségbe. Előfordult egyébként velem is, hogy keveselltem főleg néha este, de ittam rengeteget. Nálunk a dokinéni azt mondta, mikor a biztonság kedvéért akartam tápszert felíratni, hogy csak úgy hipp-hopp semmi nélkül nem megy el a tej, ne parázzak.
De ő abszolút szoptatás párti, nem úgy mint pl. Emano védőnője.
Úgyhogy
Emano, , már mondtam egyszer de tényleg örüljünk, hogy van tejed, és azt a nőt meg , nos : egyik füleden be, másikon ki amit mond.
Ja,a, vércukorvizsgálat. most jobban bírtam a reggeli koplalást mit tavaly. De most is épp úgy érkeztünk, hogy szülés volt. vagyis már péé végzett a doktorúr. Úgy gondolkodtam, hogy mikor is kezdődött így a napja? Meg a szülésznőnek. Vagy egyáltalán hazamentek?
És nem esett nehezemre még éhesen se várakozni az a negyedórát amíg kijött a szülőszobáról. Nézegettem, ahogy kezdődik a nap: voltak ott párok, pocakosok szólóba, jöttek mentek a dokik Sipost láttam meg Mészárost és Zachát Erikát, ahogy üdvözölték őket családiasan, intézték a dolgokat. És lányok, olyan jól esett ezt megint látni meg azt, hogy, hogy megy az élet.
A gyermekágyas folyosó meg nyitva volt, kismamák hozták-vitték az osztályról a babájukat, én meg erőlködtem, hogy el ne törjön a mécses. Legszívesebben bementem volnaegy kicsit elidőzni.
Hát ilyen érzelmi hullám volt.
Megyek, nemsoká felkel a Csöppke.