Sziasztok
Utólagos (esti hsz-emet követő) köszöntéseket is köszönjük
Votiv

nem azért írtam a kettes számú tesónyűvő képről, hogy pironkodj… csak meglepődtem, hogy mennyit bírnak ezek a Macák

És Lili bőre tényleg gyönyörű, a korábbi képeket meg tessék jó mélyre elásni, hogy ne szoruljon össze az a Te NAAAAGY szíved

, mert akkor az enyém is összeszorul

Doki néniteknek meg sok psuzit küldök, hogy gondolt egy merészet

Gratulálok Lili méreteihez

Ez szálló nagyon jól néz ki kívülről, a belseje nekem nem jön be

Jobban vagy már? Bulást a sündisznódnak

Azért ez az MMR-es összefüggés nem semmi. Érdekel a dolog!
Zsan

Meme, Igi, Borisz. Áhhh, most látom, hogy jól tippeltem

Gratula Meme átfordulásához
Akata

örömmel venném, ha elküldenéd, mert bár már átlyukadt minden szemfoga, a növekedés is fáj, ahogy a többiek leírása alapján meggyőződtem róla. No, meg hát jönnek még az utcsó rágók és azt hallottam, azok sem leányálmok…
Indi

milyen volt a mai nap? Hogy sikerült? Nem tudtunk menni, mert ma dolgoztak nálunk, de sokat gondoltam Rátok
Vera

én meg azt hallottam, hogy a 16 fog a két évesek penzuma, a többi maradék pedig három éves kor körül várható… általában. De úgy fest mienk fiúk nem átlagosak és nem olvasnak könyvet sem

Gratula Nektek is a 16. fogacskához
Gabi

gyönyörű pocak

és még ünnepelhetünk együtt, nemde?

Talán azért nem érzed annyira, mert egységnyi gyerekhez most nagyobb apartman tartozik, mint előzőekben és kevésbé érzed a rugkapálást
KÖZÉRDEKŰ: jelen állás szerint, mi nem tudunk elmenni a Savoyás talira, mert végre lesz egy szabadnapja a páromnak – elvileg!!!!, és akkor inkább vele lennénk. Szóval, akinek kell az ingyenes kupon, annak szívesen eljuttatom vhogy. Akár elsőbbségi küldeményként is, esetleg, ha arra visz utunk, akkor átadjuk!!!
Macs

gratula az új szavakhoz

tudnál csatolni egy kis szemelvény a kéziszótáratokból?
Lindi

tesód nagyon szép, nem is látszik a pocakja

és hol az a sok háj??? Amikor a Bikáson láttalak, nem voltak sehol!!!
Kisgyöngy

felsorolt orvosokkal kapcsolatban én nem tudok segíteni Neked, majd mások
Vezetéses dolgok: én harmadszorra tettem le a KRESZ vizsgát, a rutint elsőre, majd megint tripláztam a forgalommal. Végül is három a magyar igazság

Utóbbiak közül az elsőnél én voltam a vak tyúk, a másodiknál bevágtak elém és az oktatónak gyorsabb volt a reflex-e fékezés terén, majd produkáltam egy minta vizsgát.
Nuk

jó volt olvasni, amit a doki mondandójáról írtál

Bíztatónak tűnik

Privimet megkaptad?
Neet

kitartást, nem semmik ezek a mai fiatalok. Mi még tartottunk a tanártól és tiszteltük, igaz, volt, hogy a szünetekben elmondtuk mindennek, de az órák szentek voltak. Sok erőt Neked

++++++++++
Manóka

gyönyörűek vagytok

félig-meddig ingyé útért meg kicsit irigy-irigy
Kata

üdv itt, drukkok mennek a szűrés eredményéért
Deni

igen, évvesztesnek számítanak. Mátéval is lesznek majd “gondok” e téren. Sztem, ha jövőre akarnád közösségben vinni, talán a bölcsi jobb lenne. Éppen pár nappal ezelőtt beszélgettem a doki néninkkel és ő mondta, hogy ilyen esetben jobb nem erőltetni az óvit. Merthogy a bölcsiben sokkal elnézőbbek azzal kapcsolatban, ha néha becsurrant a nadrágjába, illetve ők még pelenkázni is hajlandók, ha arról van szó. Jobban tudnak segíteni a gyerekeknek, és elvileg kevesebb gyerek van egy dadusra. Ez az ő általa ellátott bölcsi esetében van így, lehet, hogy máshol más a helyzet. Érdemes utána nézni. Ja, és még egy – ezt mástól hallottam – állítólag, ha egy gyerek volt bölcsis, akkor több eséllyel veszik fel óviba. Nem tudom, ebből mi az igazság.
Pocak

képeket köszi, szépek a gyerkők rajtuk

Kérdésedre passz a válasz. Én az első óvimbe mindig sírva mentem, úgy kellett lefejteni anyukámról. Majd eltanácsoltak

emiatt a cirkusz miatt egy másik óviba. Ott baromi jól éreztem magam, alig akartam hazamenni onnan. Lehet, hogy a légkör volt más, minden esetre jól jártam és végre édesanyám is megnyugodott.
Bingii

Szia

kérdezz és mondjuk az érdekességeket, tanácsokat
Vica