Jó sok volt a termés mára. Győzöm elolvasni. Pedig olyan fáradt vagyok, leesik a fejem. Voltunk ma kontrollon(?) Bp.en ezért 3/4 6-kor kellett kelnem. A dokim csak 9-ig ért rá, így is neccesen értünk oda a dugó miatt. Aztán utána irány Sárbogárd, ahol a Nagymamám lakik, ott anyukám elment keresztmamája temetésére. Én meg kókadoztam a napon 1/2 órát és úgy leégtem, hogy sajog a karom most is, meg a vállam, meg a mindenem, ami kint volt a ruha alól. A picike meg békésen szunyókált végig a kocsiban is és a maminál is. Pedig ott voltak anyukám testvérei, akik mind szerették volna megnézni a szemét, de ő nem volt hajlandó kinyitni. Utálja az erős fényt, ott pedig sütött a nap. Aztán mikor bevittük pelusozni rögötn kinyitotta a szemecskéit. Hiába az erős fény... A doki azt mondta minden oké nálam, bevallom őszintén kellemetlen volt a vizsgálat. És már úgy utálom azt a széket és a széttett láb állapotot. Jó, hogy most egy darabig nem kell menni, csak majd, ha megjön a mensim. Akkor viszont vmi onkológiai vizsgálatra.
Nagyon szuper éjszakánk volt, remélem megismételhető. Elaludtunk (együtt) 10-kor, akkor volt az utolsó szopi és 1/2 5-ig aludtunk. 6 ÉS FÉL ÓRA EGYHUZAMBAN!!!!!! Hát én úgy örültem neki, hogy nem is tudtam tovább aludni, így csak forgolódtam 3/4 6-ig. Aztán kikászálódtam az ágyból, összeszedtem magam. Lili babát 6.10-kor vettem ki az ágyból, még javában durmolt. Úgy öltöztettem fel, hogy végig csukva volt a szeme és egyfolytában nyújtózkodott. Olyan édes volt, úgy sajnáltam, hogy fel kellett keltenem. De aztán visszaaludt. De a hordozó nem olyan, mint a kiságy.
Mse!
Fogalmam sincs mi a csepp neve, mert a dokink a saját készletéből adta. Szerintem, ha érdekel keress egy homeopátiás orvost. Vannak nevek a "Homeopátiás orvos" topicban.
Évi!
Szerintem ne aggódj, az unokatesómnál 2 méter volt a rekord. Ők úgy böfiztettek, hogy beálltak a szoba közepére, hogy ne a falat kelljen lemosni. Csináltunk friss képeket, addig nyaggatom a páromat, míg be nem visszük a gépbe.
Dia!
Biztos csiklandozta Bori talpát és lábiját a fű, azért élvezte. Édes lehetett. Tényleg, Neked nincs fotód róla a gépben? Küldhetnél... Tudom, én is...
Nekem 2 hét múlva azt jelenti, hogy május 20-a utáni hét. Akkor viszont bármikor, de a szerda lenne a legjobb. Az május 23. A helyet ti választjátok, megmondjátok az utcát és odatalálok. Remekül tájékozódom térképről
Lili babuci nagyon jó kislány, imádom. Gyűjtjük be a dicséreteket egyfolytában. Nagyon figyel mindenre és rengeteget nevet. Gond akkor van, ha csikar a pocak, vagy éhes vagy egyszerűen olyan nyűgös, hogy nem tud elaludni egyedül. Sokat foglalkozunk vele, este gyakorlatilag 6-9-ig egyfolytában (akkor általában a férjem), de nappal is igyekszem minél több időt. Vettünk héliumos lufit, azzal sokat játszunk, hát azt nagyon élvezi. Ha a kezére kötöm egy idő után megunja, de akkor együtt játszunk vele tovább. Imádom. Olyan édes kislány és olyan kedves. Mázlistának érzem magam.
Puszi mindenkinek, jó hétvégét:
Geri