A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Enikő
De tündéri 3 gyermek! Amit meg írtál az eü-ről.... húúú, inkább no comment... nem lenne szalonképes

Hemej
De vagány járgány!

Látom, aludtak rendesen a babák mindenhol :D
Hát a miénk is írtó édes volt, bébiszitternek nem volt dolga vele :D 3/4 12-re értünk, ugyanolyan pózban aludt, ahogy 1/2 9kor itt hagytuk :D Nagyon jól éreztük magunkat, persze rengeteget gondoltam Zalánra közben, de nem aggódósan, csak hát a szívemet itt hagytam vele :D
Szóval elhatároztuk Urammal, hogy amíg nem kezdődik a fogzásos balhé, többször csinálunk kiruccanást (mozi, vacsi, barátok), szerencsére van jelentkező vigyázásra. Na, nem lesz heti rendszerességgel a dolog, de azért majd megóv attól, hogy besokalljak at itthonléttől

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok,
Zsú: este bal mellből szoptattam, reggelre a jobb eláztatott mindent! :wink: dettó! látod felesleges votl aggódni. Én is hajatmostam... :lol:

Emma: tök igazad van, az hogy egyszer-egyszer elmentek még nem lesz káros hatással a babára! Kell kikapcsolódás anyunak és apunak is! Örülök, hogy jól sikerült az estétek!

Na megyek, mert szétdurrannak a cickók, etetek, aztán meg fejek! Szép napot mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Bori! Szuper a statisztika! Ezek az adatok érdekesek.

Babaképek mind szuperek! Megpróbálok én is feltenni majd pocak-1perc-1hó képeket.

Mokata!
Épp kérdezni akartam, hogy Egonnak hogy válik be a Normaflore, ezekszerint alakul! Jól van, csak így tovább! :)

Tej-probléma: ugyanezt játszottam, hogy egyikből jött rendesen, a másikból nem. Egy hétig ez ment, aztán csere a két mell termelése között, majd 3 nap után rendbejött minden. Szóval mindenkinek kitartás, sűrű szopizás, és rendbejön minden, ne aggódjatok!

Kép

Kép
monccs

Nyunyika alszik a teraszon.
gyorsan összedobtam egy tonhalsalátat ebédre
délután meg császkálunk egyet,olyan jó idő van (egészség nap van az Országalmánál)

Bridzsi

Kép
esztora

Ckat! Jesszusom, ez az állandó parám... mi rengeteget bkv-zunk, jaj

Ceniko! hát, itt is beírnék mindenkinek. ok, telefonba ne mondja be, de személyesen se? egy 8 hetesnél, főleg úgy, hogy pozitív? ezt nem értem, mire jó...

Andi, értettem, hogy érted. de hidd el, nem csak te tucc bénázni ;)

Monccs! köszi a szállítási javaslatot! asszem élni fogok vele!
Vendég

Ezt nem hiszem el a gyerek TAJ kártyáját még mindig nem küldték meg, és ugye max. 2 hónig lehet intézni a GYES és társait... elmegyünk a papírokkal, mindent összeszedünk, erre közlik, hogy a régi személyim miatt nem tudják a GYES-t elindítani! :evil: :evil: :evil: Most hétfőn S.O.S. mehetek csipőszűrés után, még ügyintézni! Faszomkarate!

Andrea
Kép
kindernay

Nyunyi az eddigi 40 perces evési átlagot leszűkítette 15 percre kb(tegnap délután óta) .ezzel is elvan 2-3 órát,most éppen 3 lesz.

KinderAndi én április 4 óta küzdök a tb-vel a tajszámom miatt.mindent beküldtem többféle változatban.
a tgyást pedig postán küldik pedig utaltatni szerettem volna és így is töltöttem ki a papírt....

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Mindenk nagyon édi!!! Baba és mama egyaránt!

Most teljesen kiakadtam. a GYED-et csak kéthónapos koráig tudom intézni????? Utána nem? És a GYES-t is igényelni kell most? Atyaég, akkor nekem nem lesz píz :shock: :shock: segítsetek!!!

Kép
zsuzsi**

Esztora: nem normálisak, komolyan mondom megáll az ész, én is utaltatni szeretném, ráadásul nálunk a postás kicsit lőkött... majd mehetek be a postára folyton... 8)

Zsuzsi: nemcsak 2 hónapos koráig lehet intézni, de én úgy tudom, hogy visszamenőleg csak két hónapot fizetnek! Add be a papírokat hiánypótlással, az a lényeg, hogy elindítsd!

Andrea
Kép
kindernay

nekem utalják.
Vendég

Enikő :)
Szépek a kis terroristáid. :D Ki se nézné az ember belőlük, hogy rosszaságra is képesek. :wink:
Lelet. :roll: Vannak hülye szabályok, nekem nem akarták megmondani Bence méreteit a 32. heti UH-n. Végül a csaj kinyomtatta, de mondta, hogy nem szokták, úgyhogy ne híreszteljem. Mi a bánatot titkolóznak! :?
Remélem hamar meggyógyul mostmár a picurkád! :)

Monccs :)
Gratula az új kéglihez és a költözéshez! Érezzétek jól magatokat az új helyen! :)

Emma :)
Jól teszitek, ha kimozdultok! Ebben nagyon érzem a nagyszülők hiányát, mi nem jutunk el sehova gyerekek nélkül. Na, majd nemsokára, anyuék jönnek, elmehetünk legalább egy moziba. :wink:

Manó :)
Na, mi újság tejcsi fronton?

Mi is jól aludtunk, igaz törpeemberkém 1O órakor még nagyon vigyorgott és magyarázott peluscsere közben, de fél órán belül elaludtunk. Fél 5-kor szopi és még alszik-elmúlt 8. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt, Egcsi!!!! ;)

Hiánylista:
Mary, hogy vagy? Sikerült hazamenni? Hogy megy a háztartás?
Uxi, Emi hogy bírja az új lakást? Voltatok már a réten?
Pillangó, itt vagy még? ;)
Szücsi, rövid életjelet kérünk!
Ná, Mütyür, Mandarka, Moni megvagytok?
Vendég

Életem két pasija ma nagyon egy hullámhosszon van: egész nap együtt alszanak. Közben voltunk másfél órát erdőn-mezőn sétálni. Baba kendővel felkötve apára és uzsgyi. Rájöttem, hogy Zalán már "nagy" a befelé-fordítóshoz, kifelé tettük, fél órát nézelődött aztán elaludt :D

Kép
Kép
emma1976

Bori :)
Hi! :mrgreen:

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Monccs! Gratula! Hogy tetszik az új hely?
Megint nincs kaki, de tlán már rendezöödik.

Egcsi! Akkor kipihenhetted magad!
Náluk az a helyzet, hogy hétköznap Egon alíg alszik napközben (mondom is apának, hogy nins idööm vasalni :D ), erre hétvégén beájul és több órákat alszik egyhuzamban. Most is. Ha így folytatja, még apa azt hiszi csak kifogásokat keresek :wink: :lol:

Andi! Miért nem küldték? Esetleg próbáld meg meghatalmazással elintéztetni. Èn úgy csináltam.

Nekem is utalják.

Emma! Bulizunk :D

Képzeljétek, ma megkaptam a more milket. Végre! Már tegnap jött a postás, becsengetett, hogy engedjem be. Èn beengedtem és vártuk 40 percig, aztán elmentünk sétálni. Erre hagyott egy lapot a postaládába, hogy menjünk a csomagért a postára (már a séta elött a ládában volt, jól fel is húztam magam rajta). Erre a postán ma azt mondják, hogy nem érkezett a nevemre semmi, hívjam a tudakozót. :twisted: Végül apa ment be és cirkuszolt és meg is találták a csomagot, csak állítólag nem tudták kiolvasni a nevem rajta. :twisted: :twisted:

Ma már be is vettem kettööt. :D Az utolsó szopinál nem kért Egon pótlást, pedig tegnap 200-at fejtem. De ez me´g nem hiszem, hogy a more milk hatása lenne.

Ja! Ès még lehet Egonra szavazni. :wink:
molkata

Kata :)
Biztos apa kisugárzása van rá ilyen hatással. :D Enyém gyerek még mindig alszik. Ő alszik napközben is rendesen, minden különösebb nyűg nélkül, viszont az esti elalvás nehezen megy, leginkább vállon. :roll:
Szavazok Egonkára bőszen, főleg amikor ti alszotok, de úgy látom más is éjszakázik, nem nagyon halad előre. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kata
Biztos már a tudat is megnyugtatott, hogy kezedben a csodaszer :lol:

Ez a két hapsi bazira bealudt.... Fél 6kor kezdenénk a fürcsit.... Mit csináljak????????????

Kép
Kép
emma1976

Bori itt vok,csak olvasgatok,nem mindíg van időm visszaolvasni és nem nagyon tudok reagálni.

Vki túl van már a 3hós oltáson?Belázasodott a kicsi?Én most vmiért tartok tőle,pedig a 2hóstól nem volt semmi problémánk.
pillangó7

Pillangó :)
A 3 hós oltás a 2 hós ismétlése, nem? Szerintem nem lesz gond, ha a 2 hóstól sem volt. Itt nincs 3 hós, 4 hónaposan kapjuk a köv. adagot. Megint vagy 3 szúrás. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na még benéztem jó éjt mindenkinek, nálunk nagy volt a nyügi délután, pedig sétáltunk is, gondolom jön a hideg front?! Nem?

Monccs gratula az új kecóhoz, sok boldogságot hozzá!

Kata az a baj ,hogy nem jó a régi személyim nekik! Mindegy. Hétfőn intézem.

Bori egy kis infó:
Mónival beszéltem kicsit el van havazva, de jön majd, ha lesz egy kis ideje!
Mütyürke a családdal együtt pedig beteg!

Na jó éjt mindenkinek, puszika

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Na, talán most el tudom küldeni a hsz-met.
Tali: Nagyon örülök, hogy sikerült elmennem tegnap. Jól éreztem magam. Jövő hetire is benevezek!

Bori! Nem ragaszkodom én sem az IKEA-hoz. Igazából más hely nem jut eszembe, ahol több babakocsis anyuka is összejöhetne. Meg persze a higiénia(pl. peluscsere, kézmosás) és a kaja, ill az etetés sem utolsó szempont. Én még nem jártam bent, nem ismerem a terepet, de a Brendon baba-mama kávézója még számításba jöhetne, bár közlekedés szempontjából lehet, hogy nem a legjobb. Autóval egyszerű, de BKV-val macerás. Kinek mi a véleménye ?

Ckat! Döbbenten olvastam a tegnaptörténteket. Szerencse, hogy nem történt bajotok. Bizony, ott helyben megérdemelte volna, hogy jól megruházd! Tényleg nem szabad ennyiben hagyni.
Ma sokat gondoltam amúgy is rátok. Pizzát sütöttem. :D

Enikő! Szépek a babáid! :D A kép alapján áldott jó gyerekek. :lol:
A bakteriológiai eredmény közlése 8 hetes gyereknél miért lenne titkos? Főleg, hogy az édesanyja érdeklődik. És ha Te vagy a férjed a gyermekorvosotokként mutatkozik be, akkor telefonon rögtön elmondják? Nevetséges. Én a T-Com-nál kérdeztem egyszer rá. A férjem nevén van az előfizetés és felvilágosítást is csak neki adnak. (Mivel női hangom van, nem lehetek a férjem.)De ha áthívnám a szomszédból valamelyik fiút és megkérném, hogy a férjemként mutatkozzanak be telefonon az ügyintézőnek, minden el lenne intézve. Ezt elmondtam az ügyintézőnek, aki hümmögött, de végül teljesen igazat adot. Persze innen tovább nem jutottam, a férjemnek kellett intézkedni. :?
mtücsi

Tücsi :)
Itt is ez a helyzet. Mikor költöztünk, nem tudtam átíratni a villanyszámlát az új címre, mert a férjem nevén van. :roll: Aztán megoldottam az interneten keresztül. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tücsi: én se értem ezt az egészet :shock: És télleg azt kellett volna mondanom, hogy a doki vagyok akkor megmondják?? Mondjuk tök mindegy mert úgy sem tudtam volna mit kezdeni az infóval :oops: de azé tudni akarja az ember, a gyermeke baját.... :roll:
Ez az egész úgy car ahogy van 8)
No mindegy... tudjuk, hogy az eüben nagyjából semmi sem normális :shock:
Hehe a gyerekek csak képen tüneményesek, amúgy ördögfiókák :twisted: . De ha túl jók lennének az már gyanús lenne :lol: Szal én így szeretem őket ilyennek amilyenek :wink:

Ti merre fele laktok Pesten????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok!

Monccs! Gratula az új kecóhoz! Reméljük lesz neted minél hamarabb!

Enikő! Nagyon szép a kis "terror" családod!

Molkata! Az én kiscsajom is dettó ezt csinálja ha az apja itthon van alszik egész nap szinte, bezzeg amikor egyedül vagyok 8)

Rakok pár frissen készült képet! Nyugodalmas jó éjszakát minden mamának és babának!

Kép
Kép

Kép Kép
emi_25

Jó reggelt!

Hehe én vok az első! Persze, mert a gyerekem nem fáradt el úgy a szüreten , mint én meg az aptya..Apát hagyjuk aludni, mi meg kijöttünk a nappaliba. Pedig azt hittem az egésznapos jó levegő majd jól lenyomja, de nem...Persze az is közrejátszhat a nemalvásban, hogy annyi új infó volt tegnap, hogy nem győzött nézegetni :roll: Meg a sok körülajnározás, na az nagggyon bejött a lejánynak :lol:

Pillangó
Mi kedden voltunk 3 hóson, sajna jobban lenyomta, mint a 2 hós! Fél napig folyamatosan aludt, utána 2 napig folyamatosan sírt!

KépKép

KépKép
szivvi

Mos meg elaludt a kanapén :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, én vagyok a második! :lol: :lol: MÁr túl a hasizom gyakorlatokon, a zuhanyzáson. Ma anyóslátogatásba megyünk, meg az ingatlan börzére kicsikét benézünk. Remélem gyermekem bírni fogja a strapát! Főleg anyós strapáját!
Lilkó nem egy átverhetó csajszi a levegő és társaival, már most úgy van minden ahogy Ő akarja! :wink: Kössétek fel a gatyát!

Na megyek, remélem mindenki jól van, pusszantás a betegeknek, rosszkedvűeknek, jókedvűeknek, álmosaknak, fáradtaknak, vidámaknak, mindenkinek!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Jóreggelt!

Zalán este 9től reggel 6ig aludt ismét :) Tök könnyen felkeltem hozzá. Szopott majd visszaaludtunk olyan 7 fele. A csajok 8kor keltek, de én úgy éreztem magam mint akit fejbevágtak (most is) olyan nyomi vagyok! Érdekes, hogy első alkalommal (tök mindegy hány órakor ébred éjjel Zalán) nagyon könnyen felébredek és egyből észheztérek, de ha visszaalszok és utána újra ébredés akkor már kész vokk :shock: Úgyhogy jobban járnék, ha utána már nem aludnék vissza, de az meg nem megy, mert bealszunk a szopiba :oops:

Zalán a Fenistiltől nagyon aluszékony. Gyakice egész nap alszik, a szopikkal megszakítva, meg néha bevet egy kis nézgelődést, meg egy kis ordítást .... :roll:

Emi: Hogy Lillának micsoda hajszerkezete van :) Szédületes :wink:

Szivvi: Képek készültek a szüreten? Merre voltatok?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nyunyi ma ismét visszatért a kb 40 perchez.na mindegy...
vettünk neki tegnap "harmonika könyvet" alig kaptam ilyen kihajthatót.ki is olvastuk délelőtt jókat vigyorgott neki.

Szivvi Nyunyit se lehet átvágni,csodálkozom hogy most játszik magában.

pénteken elhagytuk a takaróját,komolyan mérges vagyok mert fehérvár legforgalmasabb utján sikerült.nem igaz hogy senki nem látta mikor le esik :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Helló-helló! Napsütéses szép jó reggelt!

Tegnap meglett vásárolva az Ikeában az ágyikó, utána szülinapi bulizni vótunk, barátaink kisebbik fia 2 éves lett.
Adriám a múlt éjjel belázasodott, köhög meg mindent visszahány. Juppijé. Ma még két korty teát meg a tejcsit is visszadobta a kagylónak. Nekem meg fáj a torkam.
Tejcsi meg még jobban elbújt. Még kerseeük, csak a kérdésem az, hogy meddig. Igaz, kaki vót tegnap Bukarestben is, anyaszült meztelenig kellett hámozni a kölket, meg tegnap délután is evett a pelus, meg ma hajnalban és délelőtt is. De azért extra nyűg (na jó, nem állandóan, van vigyor is), én úgy látom, hogy a pocikája nincs megelégedve.
Apa most elment Edóval a 7 Létrákhoz (kiránduló, nnana... inkább túrázó hely) a barátnőnkkel s a nagyobb fiacskájával (ott apuka épp Görögo-ból autómentőzik haza egy Skodát), így nem tudom hogyan lesz megtanulva holnapra az egész versike. Hujj, én máris utálom a sulit.
Na, lépek, Adriám rajzfilmet kér, s ha ma ez megnyugtatja, akkor ezt kap.

Ckat - bkp téren haladat?
Esztora: takaró: :twisted:

Kép
kissmanó

Monccs, Dikó - most jut eszembe: érezzétek mindig nagyon jól magatokat az új helyen.
Neteseket meg tessék fülöncincálni, hogy mihamarabb legyetek a világhálóhoz kötve :wink:

Kép
kissmanó

sziasztok

nemtom mi van Majával, de 8-5ig aludt, 15 perc kaja és 9ig újra nyomta a szunyát! és most megint elaludt! :shock:

nálunk szerencsére bejön a friss levegőn alvás, tegnap nem is aludtam semmit, mert éjjel keltünk vagy 3szor :? és du. elaludtam ezalatt Sziuli kicsempészte a gyereket, ő is elaludt kint, végreee! :lol:

mennem kell, főzőcskézek :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Tegnap meg volt a dédnagyi látogatás, nagyon jól sikerült. Samukám végig aludta az utat majdnem 3 órát én meg gyönyörködtem a tájban. Dédnagyi sírva várt bennünket, nagyon örült Samunak. Jól felpakolt bennünket/rántottcsirke,koviubi,sütemény hegyek/

Ma délután is kimozdulunk, talán Dobogókőre.

Samu ma éjszaka is nagyon jól aludt. 9-5ig. :lol:

Mindenkinek szép vasárnapot!
torolve_20131003125716

Úgy látszik, hogy valami lehet a levegőben, nagyon jól alszanak a babáink :lol:
torolve_20131003125716

Enikő
Annyira szépek a terroristáid! :lol: Somló hegyen van szőlője a családnak, nagyon szeretem, szép hely sztem!
Esztora
Elhagytad azt a szép takarót?? :shock: Imádomm a harmónika könyveket, a múltkor kerestem a nagyinál a régi gyerekkoriakat, de nem találtam...Bár lehet már itt vannak a többi közt a palláson..
Gurgi
Tegnap nekem a 82 éves nagypapám pityeredett el Lilkón! Olyan aranyosak!
a dédi nem értette, hogy nem akarok aludni, csak nézelődni...
Kép
ilyen mosolyokat dobáltam az engem ajnározókra:
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi, már beszéltünk, de az én levegőmben is van valami - nem u.a. mint a tiétekben - , mert gyerekem hiper dumás, és fel van pörögve! :lol: Hajnali 3-kor kelt és 5-ig nyomta a dumát, vigyorogva és azzal szórakozott, hogy a mellbimbómat csapkodta a kezeivel, először azt hittem véletlen, és kicsit odébb kúsztam, de kinyújtozott és újra csinálta. Egy fél óra után a mellbimbómon már FM sávot is lehetett volna váltani! :lol:

Na szép napot most indulunk anyós pajtáshoz! 8)

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi de cuki!
Annyira szerettem volna, ha nagyapám megéri Botondot, ez volt minden vágya... de sajnos előbb elment! Bár úgy érzem mindennap itt van velünk!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!!!!

Ma Egon nem aludta át az éjszakát, elkezdett 3 körül nyögni én meg azt hittem éhes. Megetettem volna, de bealudt, viszont akkortól csak mellettünk tudott alukálni. :D Most is alszik, hi-hi, itthon van apa!!! :D

Gurgi! De jó, dédi! Nekünk már nagyon beteg a dédi és még nem is látta Egont. :cry:

Emi! Jó fözöcskézést! Mi lesz a menüü?

Szilvi! Szüret! Tök jó lehetett!

Esztora! Hát, érdekesek az emberek.... mi is elhagytuk egy párszor, de eddig észrevettük, vagy szóltak az emberek.

Manó! Adrinak gyógyulást! Szegényke! Neked beteg kitartást a tejcsihez!
Èn már úgy vagyok vele, hogy az esti etetés után 2 órával forró fürdöö/zuhany utánna fejés, majd hajnalban is fejés. Ìgy összejön 200-250 ml és ez elég pótlásnak.

Eniköö! Lehet, jót tesz Zalánnak az alvás. Kis pindurka!
Mi a helyzet a lakással, ki tudtátok adni?

Andi! Kitartást anyóshoz!
:D

Emi! Lilla olyan gyönyörüü, azokkal a hatalmas szemeivel. :D
Honnan vannak ezek az édes keretek?

Egcsi! Miért 3 szúrás? Mi holnap megyünk, elööre félek. :cry:
molkata

igen elhagytuk a takarót ,héten kell venni másikat (ami nem 100 polieszter)

Nyunyi kint parkol az udvaron,elaludt séta közben (mint mindig)
megyek kreálok v.mi ebédet a fagyasztóból

Bridzsi

Kép
esztora

Szilvi! Lilkó kis tündi-bündi! :D

Andi! :D melltorna!

Most sütöttem egy csokis tésztát. Olyan fix-porból, de fini lett.
molkata

Sziasztok!:)

Csendes megfigyelőként jelen vagyok, csak fontos elfoglaltságom van.
Mingyó jönnek a szüleim, és sütünk sütikét.:D

Jah, meg épp Egonkát tolom előre a listán. Már a 9. helyen van!!! :D :D :D
20.-ról indult.
Vendég

Ez az intézkedős tök vicces. Nekünk a banknál volt ilyen. Párommal van egy közös számlánk. Mikor mentem bejelenteni, hogy elkötöztünk, csak az enyémet engedte. De az interneten simán kicseréltem az övét is… És a levelezési címet se engedte, mert a Párom neve van elöl, így azt is neki kellene. De persze a neten azt is lehet. Ráadásul itt ketten vagyunk megadva! De hogy minek, azt nem tudom. Meg se kérdezték, kit írjanak előre. Ha ezt tudom, magamat kérem, mert nálunk én vagyok a pénzügyminiszter.
Bár az is igaz, hogy akikkel mi beszélünk, ők nincsenek döntési helyzetben. Megmondják nekik, mit csinálhatnak, és gondolom, az állásukkal játszanak, ha megsértik ezeket a remek szabályokat.

Enikő! Én szintúgy. Akár 4kor, akár 6kor van az első szopi, könnyen kelek, de ha visszaalszom, akkor a másodiknál már a nyúzott anya jön elő.

Az éjszaka akkor már mindenkinek bírható? Már Uxi Benije is többeket alszik, meg Enikő Zalánja is. Ugyi?

Gurgi! Drága Dédi! Milyen nagy öröm neki, hogy még láthatja Samut is.

Esztora! Takaró nekünk flanelból van. Az 100% pamut, de asszem nem nagyon árulnak boltban. Kreatív nagyik nem tudnak segíteni?
Vendég

Huhh! Előbb gyermekem picike szopika után (mert csak icike-picike értelme volt neki, hisz már cummogásra ritkán használja) kiment nagymamival a levegőre, utána rettenet csuklás után annyira felmérgelődött, nem bírta abbahagyni, majd sírás, amit ismét nem akaródzott abbahagyni. Újból szopika, volt vagy 10-12 kortyocska, majd bealudt, s kb. 10 perc aluka után ismét sírás. Mivel a 10 órás szopika is szoptaníttal zajlott, most besokalltam, lássuk alapon, cumisüveget kapott. Hát olyan 50-et rámolt be belőle. Szóval akkor most mi van? Éhes vagy nem éhes? Éhes lenne, csak ne szoptaníttal, meg ne cumisüveggel?
Kezdem kilátástalannak vélni a helyzetet, fáj a torkam, emiatt még türelmetlenebb vagyok.
Holnap Adria megy falura, hisz oviba nem mehet ilyen egészségi állapotban.
Ha most Edó nem lenne sulis, csak ovis, akkor reggeltől egész délutánig nyugiban lennénk itthon Grétuval, mehetne akár félóránként is a szopika, de így.....
Közel állok ahhoz, hogy feladjam. Na jó, nem most azonnal, nem ma, de soká már nem bírom.

Kata - hol lehet megnézni az Egon pillanatnyi helyezését?

Emi - az a haja Lillának..... Kicsi hajas baba. Aranyka.

Kép
kissmanó

Ja, és egyre több culánk van félretéve, már kicsik nekünk jeligével. Kereshetne már apukánakvalót a húgom. Csomó extra bébcucc várja az unokatesót, javarészt anyukámtól kaptuk a cuccosokat, uhhó nem adnám sógornőéknek.

Kép
kissmanó

Intézkedés: nézzétek a jobbik oldalát.
Nálunk neten még ilyen nem intézhető. Szal vagy mérgelődünk, vagy már direktbe menyen az akinek a nevin van a dolog.

Kép
kissmanó

Sameszom még alszik pedig már mennék kifelé a szabadba.

Bori!
Dédi 86 éves és fodrász a mai napig nyomja, a házában van a műhelye, afféle régivágású üzletecske..72 éve dolgozik. Sok vendége van még mindig, őt ez élteti pedig rendesen betegeskedik, csoszog meg bottal megy ki az udvarra de fodrászkodik./van úgy, hogy napi 2-3 dauer+festések, stb../ :lol:
torolve_20131003125716

Molkata! A program amivel csinálom a kereteket Fxfoto és a foto impression ha küldesz át képet szívesen megcsinálom neked is.

Emi

Kép Kép
emi_25

Azt-a Gurgi! Ez nem semmi! Ès te is nála vágatsz? Nagyon ügyi! :P

Manó! Itt: http://www.rtl.de/ratgeber/microsites/b ... hp?start=1
lehet, hogy kell lapozni. Most a 2. oldalon van. Már az elsöön. :D

Manó! Szurkolok nektek nagyon. Lehet, hogy csak egyszerüüen gyakrabban éhes, nem? Èhesen nem is tudna elaludni. Legalábbis, Egon nem tud.
Most pl. lenne tejem, de a pótlást me´gis kéri. Olyan ordítást csapott, aztán meg fejhettem. Szal, lesz dolgunk, újra visszaszokni a szopira. De mire sikreül, megint kevesebb a tejcsi. :cry:

Hajni! Köszike! Jó sütkérezést :wink: Annak örülni fognak a lúrkók.
molkata

Emi! Köszi! Majd küldök, csak válogatok.

Ès egy kép :D :

Kép
molkata

Ez a kutya tetszik nekem :D :

Kép
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: