Sziasztok,
Nem azért mondom, hogy ünnepeljetek (de talán mégis, ma szar napom van

), ma került kettő darab hármas egymás mellé, és betöltöttem az anyukám által mondott krisztusi kort!!!!!! Azt hiszem én vagyok itt a legöregebb a 33 évemmel!!!!!
Ma elmentünk Salgótarján mellé, mert el kellett intézni valamit, persze Ricsiket is vittük...mert leginkább én akartam kimozdulni!!! Odafele tündér volt, de visszafele már nagyon nem bírta....nagyon nagyon sírt, annyira sajnáltam!!

MOst értünk haza nem rég, hát agyon puszilgattam az édes drága kis imádnivaló pofiját!!!
Aztán felraktam vizet forralni, táphoz,meg inni...amikor öntöttem ki a másik edénybe, természetesen a fele a kezemre ömlött!!! Auuuu!!!! MOst bekente,m joghurttal a kezem, hogy ne durvuljon el,meg utána rögtön hideg viz alá tettem...de hát nem eset jól!! Remélem ennél rosszabb nem lesz, most kicsit ég!
Szóval ez volt a mai napom, egész nap menés, Ricsike üvölt, kéz leforrázás. Heppi börszdéj tumííí!!!!!
És még apjuk se készült meglepivel, mert nem volt ideje!!! Hüpp hüpp!!!!!
Bringa szorongást hagyjuk. Errol szól az életem, már nagyon unom...de hát jön...és akkor van...és mindenen...és utálom!
Nagyon jók a képek, és tényleg végre láttuk Lilit is már újra!!!
Ricsike forgását nem lehet eltéveszteni, ugynis ő csak és kizárólag hason alszik..szóval elég meglepő volt, hogy háton ébredt! De ez csak egyszer volt, szerintem véletlen átbillenés!!
Csajok majd még reagálok, de most megszeretgetem a kis édesdrágságomat, mert annyit sírt ma!!!!
Pusz nektek. Lorci